Bol bebiş topiği

batasıca bat 25 ocak 2013

[QMerhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh

Hamiş Adayı

Batasıca BAT

Veeee sonundaaaaa

Ateşli hatunların adresleri
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
suri5018 OcakMy Ovulation Chart
serap_serap19 Ocak
abraxasguzel20 Ocak
inci61inci22 Ocak
efsun_3022 Ocak
buttercupnr22 Ocak
roter23 Ocak
fatma_ahmet24 Ocak
taydin25 OcakMy Ovulation Chart
deepp25 Ocak
ebson25 Ocak
Aeroplain25 Ocak
Evris25 Ocak
filologum25 Ocak
cadiozy26 Ocak
seyide_cim27 Ocak
bedesten29 Ocak
ozayder30 Ocak
anqelik1 Şubat
Phia1 ŞubatMy Ovulation Chart
Layle2 Şubat
eglenceli4 Şubat
mavera195 Şubat
izell9 Şubat
karapisso9 Şubat
sudünyasi12 Şubat
MEVANURRRR13 Şubat
ayberk_ece14 Şubat
tatliebbi22 ŞubatMy Ovulation Chart

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

hamile02 Nisan 2013
Tokoyay3 Haziran 20131
gvn190724 Haziran 2013
ranana26 Haziran 2013
irmegan8 Temmuz 2013
Tubiloshh20 Temmuz 2013
peri386620 Temmuz 2013
fmfm05 Ağustos 2013
hctp05 Ağustos 2013
sunbal24 Ağustos 2013
Tugra03412 Eylül 20135
perakedisi12 Eylül 2013
waves16 Eylül 20137
Aysedurmaz20 Eylül 20134

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....

Allah ım inş kabul eder en kısa zamanda veririr sana da bizede...

Güzel bir gün daha. batları gelen arkadaşlarımın batı batsın inşallah

Allah kabul etsn canım inşallah mevla şifa ihsan eder
bunu kaç defa yapmak gerekiyor bilgin varmı canım
buarada bende adak adadım inş. hayırlısıyla gerçekleştiririz.

Yok çok kusmadım ama herhalde bi anda kalktım yataktan ondan oldu.Daha bi korkak oldum bu aralar.Kendi gölgesinden korkar derler ya o misal :)

geçmiş olsun canım kendine dikkat et uyumadan önce dualar oku
Rabbim senide bebeğinide korur inş.

Benim oturduğum yer büyük bir aile apartmanı.Her katta 4 daire var. Amcalar, evlenmiş çocuklar bir sürü hane var. O kadar insan içinde çoğu zaman kendimi bir o kadar yalnız hissettiğim zamanlar o kadar çok olmuştur ki. İyiler, hoşlar ama sahte sevgiler yalandan gülüşler de var haliyle. Memleketimden uzak bir yere evlendim. Bu koca binada herkes birbirinin kanını taşırken ben öylece kendimdim.
Bir gün oturdum ağladım Allahım dedim bana bir can ver, ki o beni sahte olmayan gerçek bir sevgiyle sevsin. benim kanımı taşısın. beni bu kocaman kalabalıktaki yalnızlıktan çekip çıkarsın, bana umut olsun. bir annecim dediği zaman dünyalar benim olsun.
ve ben bu duamdan 3 hafta sonra bir can taşıdığımı öğrendim. şu an bile yazarken ağlıyorum. hamilelik duygusallığı da eklenince tabi. Allahım öyle büyük ki..

canım aslında hepimiz çoğu zaman yalnızız önemli olan Rabbimin yalnız bırakmaması
yoksa insanlar bırakmış çok da önemli değil
Rabbim yanımızda olduktan sonra O'nun izniyle hiç sıkılmaz bunalımlara girmeyiz
sende öyle içten dua etmişsin mevlamda nasip etmiş
sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur inşallah bizede dua ediver
çok da ağlama bebeğin hisseder o da üzülür

İnsallah aysem ya belrtde takilmim dyorm ama gögüs acisi bya hssedlr drecde brde acaip istahm var su bi kac gündr folik asti bir aydr icyorm hc bukadar ackmamstm istahm hat safhada hatta kilo bile almsm bi haftada bir kilo almsm basladgmdan beri iki kilo alms oldm :)

Söylediğin gibi Rabbim bizimle olduktan sonra gerisinin ne önemi var. Burda beni çok bunaltmışlardı. doktora git, bir sorun mu var, her ay sorarlar gelen giden bir şey var mı diye. Allahıma bir de cahil insanlardan koru diye dua ediyorum, bir de haddini bilmez insanlardan.

wawes bende yanlızlık çektim hemde annemi kaybettikten sonra.. annem canım annem onu öyle özlüyorum ki. ama benim 2 komşum var iyiler elhamdulillah. bide 2 bebşim düştü 1 kimyasal gebelik yaşadım annemden sonra iyica laçkalaştı bünyem ama herşey Mevlamdan. bende senin gibi dualar ediyorum inşaallah kız olursa annemin adını taşıyacak
hamilesin bize dua et inşaallah bu ay gelsin nurum

İyi akşamlar kızlar
Yarın doktora gidicem inşallah. 5 hafta 4 günlük hamileyim. Ultrasonda kese görünür mü. kalp atışı için daha çok erken zannedersem..

Görünür büyük ihtimalle. Ben 5+2 de gitmiştim. Vajinal ultrasonda hem keseyi hem yolk sac kesesini hemde nokta şeklinde bebeğimi görmüştüm. Benim 5+2 de değerim 5000leri geçmişti. Ama doktorum ilk 12 hafta vajinal ultrason yapmaktan yana.
Hiç korkma. Ben hep korkum hiç gitmemiştim kadın doğuma ömrü hayatımda. İlk muayenem hamilelik vesilesiyle oldu ama doktorum çok narindi.

2 hafta sonra 7+1 de çağırmıştı beni. O zaman gittiğimde de kalp atışını duymuştum. Şu an kalp atışı için erken olabilir.

Allah kabul etsin...
kız sen adet olmadın hala inanamıyorum hamilelik beli,rtileri falan varmı ?
kız sen gidince kadın doğuma bebişinin cinsiyetinide öğrenirsin nerdeyse o kadar bekledin yani

valla ben tam kac kere yapılck bilmıyrm ole bi bilgi veren olmamış vakat bi kere olsun yap denemekten ne kaybedersin ki kuzum...
ben hamile oldugmu ogrendimden itibaren adamı gerckleştricm 41 yasin okuycm peki ya sen?

canım benim ne guzelde yazmışın ama aglamam bebeğinde uzulur...
bende o kdr yanlızım ki burda annem babam uzakta kardeşm yanımda degl akraba desen oda yok..bi eşim bi ben
bende dua etem inşallah allahım kabul eder.

Allah kabul etsin...
kız sen adet olmadın hala inanamıyorum hamilelik beli,rtileri falan varmı ?
kız sen gidince kadın doğuma bebişinin cinsiyetinide öğrenirsin nerdeyse o kadar bekledin yani

kız pazar gnu ilk idrarla test yaptm kocaamannn bi negatifi gordum o yuzden bebek yok diye beklıyorum bakalım adetm kendi olcakmı diye beklıyrm yoksa doktr ve sokturuc alcm muhtemeln sonrada tedavi neyse başlayn artık diycem doktora ama inşallah gerek kalmaz ve allahım sesimi duyar..

malesef bunları çok duyuyoruz ama işte milletin ağzı torba değilki büzesin
Rabbim bizi bırakmasın milletin ne söylediğini de takmayalım
inşallah bunlarıda atlatırız bunaltmalarına izin verme
ne söylerlerse söylesinler umursamamayı öğrenmemiz lazım canım

valla ben tam kac kere yapılck bilmıyrm ole bi bilgi veren olmamış vakat bi kere olsun yap denemekten ne kaybedersin ki kuzum...
ben hamile oldugmu ogrendimden itibaren adamı gerckleştricm 41 yasin okuycm peki ya sen?

tamam inşallah bende yapayım ben 41 yasin okuyacam demedimde
500 yasin okutucam ben ne kadarını okurum bilmiyorum
adak da bebeğimiz olduktan sonra inşallah
canım Rabbim inşallah en kısa zamanda sana nasip eder

inşallah hepimize tez vakitte nasip eder allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…