- 23 Ekim 2007
- 6.301
- 54
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.481
inşallah canım.ben de birkaç gün önce gittim herşey yolunda dedi,ense kalınlığı ölçtü ben 2li test yaptırmıyorum zaten.hareketlerini izledik ufaklığın cinsiyetini göremedi ben de sormuyorum zaten sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum.
senin de herşey yolundadır inşalllah sen de iğne kullanıyorsun dimi.benim göbek mosmor napıyım iyi olsun da...
ben bişey sormak istiyorum bu ovulasyonlarla ilgili, benim reglim bugün bitti ve son 4 ündür filan kasıklarımda batma var özellikle sağ kasığımda ben bi gebelik testi yaptım ne olur ne olmaz diye ama tabiki sonuç negatif çıktı bide yine dün ovulasyon testi yaptım ilk 5dk da ikinci çizgi silik çıktı bugün yine yaptım yine silik çıktı anlayamadım acaba yumurtlama mı oluyor eğer yumurtlamaysa bu kadar çabuk olabilir mi daha adetim bugün tamamen bitti ?
bence seninki kız canım
hem altta hemde göstermemiş.
sağlıklı olsunlar da öncelikle önemli olan o tabiiki.
bende 2 li testi yaptırmıyorum.
gerek duymuyoruz.oğlumda da yaptırmadımdı.
bu arada iğnelere devam evet.
harbiden mor göbek oldum bende
daha bugünkü iğnemi olmadım bile..
canım istemiyor artık iğne olmak
İyi akşamlar kızlarükür
hayırlı olsun canım.evet kalp atışı için erken ama kese gözükür.belli olmaz kalp atışını da duyarsın belki erken duyanlar var sonuçta vajinal muayenede.
,inşallah kalp atışını da duyar,kucağına da alırsın.
hayırlı olsun canım.evet kalp atışı için erken ama kese gözükür.belli olmaz kalp atışını da duyarsın belki erken duyanlar var sonuçta vajinal muayenede.
,inşallah kalp atışını da duyar,kucağına da alırsın.
vajinal muayeneden tırstım inş. ultrasonda gözükür:) kadınlık zor iş..
Ayy canimm cok tesekkur ederimmm :))) insallah tatlim ya sana soz kabeye gittigimde senin icinde bol bol dua edicem senin icinde zemzem icicem insallah dualarimiz kabul olur canim...
Ayyy gelsin bu ay meleklerimizz allahin izniyle...
inşallah canım.ben de birkaç gün önce gittim herşey yolunda dedi,ense kalınlığı ölçtü ben 2li test yaptırmıyorum zaten.hareketlerini izledik ufaklığın cinsiyetini göremedi ben de sormuyorum zaten sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum.
senin de herşey yolundadır inşalllah sen de iğne kullanıyorsun dimi.benim göbek mosmor napıyım iyi olsun da...
Aminn hepimize inşallah..Rabbim bana da nasip edermiki oralara yüz sürmeyiAaa canim sen hamismisinnn yaa cok sevindim :) canim hayirlisi olsun allahim saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin canim... Ne guzel yaa insallah bu ay benimde oyle olur... Benim degisiyor adetim bi ay 28 gunde bir ayda 32 gunde geliyor ve adetim cok az suruyordr gore normal diyorlar dk hapini biraktikdan sonra 3 gune dustu yani 2 gun tam geliyor sonra cok az yani toplamda 3 gun insallah bu bebegimin gelmesine engel degildir... O kadar cokmiciyorum ki sorma ic ic doyamiyorsun zemzemi icmeye keske imkan olsa burdan hepinize gonderebilsem cok sifa gercekten birde oyle birsey ki ben kabe de o kadar zemzem iciyorum ama hic wc ye gitmiyorum cunku vucut zemzemi ter ile atiyor hic wc sikintisi yasamiyorsun tok tutuyor cok fazla ozelligi varnresmen sifa sifa...insallah sizede gelmek nasip olur...
Tamam canım teşekkür ederimAyşecim, ben listeye Taydin, Suri50 ve Tatliebbi'nin ateş tablolarını ekledim
Sen bu tabloyu ilk sayfaya da eklesene canım.
Alttaki ilgili bölümü kopyalayıp senin ilk sayfadaki mesajında Mesaj Düzenleme Paneline basıp oraya yapıştırıp kaydet canım tamam?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamandahaliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Hamiş Adayı
Batasıca BAT
Veeee sonundaaaaa
Ateşli hatunların adreslericikolta 15 Ocak taana 16 Ocak suri50 18 Ocak My Ovulation Chart serap_serap 19 Ocak abraxasguzel 20 Ocak inci61inci 22 Ocak efsun_30 22 Ocak buttercupnr 22 Ocak roter 23 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak taydin 25 Ocak My Ovulation Chart deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak Aeroplain 25 Ocak Evris 25 Ocak cadiozy 26 Ocak seyide_cim 27 Ocak bedesten 29 Ocak ozayder 30 Ocak anqelik 1 Şubat Phia 1 Şubat My Ovulation Chart Layle 2 Şubat eglenceli 4 Şubat mavera19 5 Şubat izell 9 Şubat karapisso 9 Şubat sudünyasi 12 Şubat MEVANURRRR 13 Şubat ayberk_ece 14 Şubat tatliebbi 22 Şubat My Ovulation Chart
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
hamile 02 Nisan 2013 Tokoyay 3 Haziran 2013 1 gvn1907 24 Haziran 2013 ranana 26 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 hctp 05 Ağustos 2013 sunbal 24 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 5 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 7 Aysedurmaz 20 Eylül 2013 4
Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....
Aman drnu ihmal etme tubiii..Nolur sık sık git.inşallah rahatlarız yakın zamanda.bulantılarım bile devam ediyor halabende gidicem bakalım dr a neymiş durum. en son geçen ayın 14 ünde gitmiŞtim.inşallah herşey yolundadır.
Üşütmüşsündür canım sen.Yada çook erken yumurtluyorsun.Ben 10.gün yumurtlamıştım bi ayda.Akıntın nasıl?ben bişey sormak istiyorum bu ovulasyonlarla ilgili, benim reglim bugün bitti ve son 4 ündür filan kasıklarımda batma var özellikle sağ kasığımda ben bi gebelik testi yaptım ne olur ne olmaz diye ama tabiki sonuç negatif çıktı bide yine dün ovulasyon testi yaptım ilk 5dk da ikinci çizgi silik çıktı bugün yine yaptım yine silik çıktı anlayamadım acaba yumurtlama mı oluyor eğer yumurtlamaysa bu kadar çabuk olabilir mi daha adetim bugün tamamen bitti ?
Alttan ultrasonlar görünürmüş kese 5.haftada.Bende 6.haftaya girmek üzereyim.Bugün dra gideceğim inşallah keseyi görür gelirim.Kalp atışı 8-9.haftada oluyor zannedersem.Şu an kalbi oluşuyor Allah'ın izniyle.Peşpeşe doğuracağız sıpalarımızı nasipseİyi akşamlar kızlar
Yarın doktora gidicem inşallah. 5 hafta 4 günlük hamileyim. Ultrasonda kese görünür mü. kalp atışı için daha çok erken zannedersem..
Aminn hepimize inşallah..Rabbim bana da nasip edermiki oralara yüz sürmeyi
Tamam canım teşekkür ederim
Aman drnu ihmal etme tubiii..Nolur sık sık git.
Üşütmüşsündür canım sen.Yada çook erken yumurtluyorsun.Ben 10.gün yumurtlamıştım bi ayda.Akıntın nasıl?
Alttan ultrasonlar görünürmüş kese 5.haftada.Bende 6.haftaya girmek üzereyim.Bugün dra gideceğim inşallah keseyi görür gelirim.Kalp atışı 8-9.haftada oluyor zannedersem.Şu an kalbi oluşuyor Allah'ın izniyle.Peşpeşe doğuracağız sıpalarımızı nasipse
Herkeze günaydın kızlaarrr...
Dün gece eşim öksürmüş bende silah attılar cam kırıldı sandım.Nasıl korktum sıçradım anlatamam.1 saat falan uyuyamadım.Karnıma bi ağrı girdi geçmek bilmedi.Sonra bulantı-kusma.İçim dışıma çıktı resmen.Dua ede ede uyudum.3te dr randevum var ilk kez Heyecanlıyım.Hemde çoook.Rabbim en kısa zamanda sizlere de göstersin bu günleri Hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Günaydın Ayşem. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Amin canım darısı başımıza inşallah. Bizler de o heyecanı yaşarız.
Bir öksürük seni bu kadar korkuttu demek.Kıyamam ya çok mu kustun
Yok çok kusmadım ama herhalde bi anda kalktım yataktan ondan oldu.Daha bi korkak oldum bu aralar.Kendi gölgesinden korkar derler ya o misal :)
Kese çift olursa ümitlenirim.Ama bazen kesenin biri kayboluyormuş zamanla.O da kesin değil dedi doktorum.Bu doktora ilk kez gitcem bakalım bu ne diyecekama tabi dikkatli olmak lazım. Bir anda kalktıysan tansiyonun düşmüştür. Bugün acaba ikiz olup olmadıkları belli olur mu ki? Ben senden daha heyecanlıyım kızz
Ha bir de sana hep söyliycem unutuyorum.Paket süt değil de Günlük Pastörize süt iç derim ben.Doktorlar onu tavsiye ediyor.Daha sağlıklıymış.Marketlerde var. Dolapta cam şişelerde satılıyor. Benden küçük bir tavsiye
Günaydın deeppGünaydn canlar..
Bugün adetmin 23. Günü dün gece gógüs acısyla uyandm belirti olarak daha erken mi acaba? Braz acyolardi gecen hafta sanrm yumurtladgm icndi ama dün gece bya bi acyla uyandm..
gunaydın kızlar....
Akşam elmayı okudum 26dan 38ye kdr meryem suresini 7 kere sonrada eşimle elmayı yedik
ayşecim senin dediğn gbi el bari dedi elini karnıma koyup...
Allahım inşallah bebeiği tez zamanda veriri bana
bide adak adadim bebeğim geldinde şukur için 41 yasin okuycam...