Bol bebiş topiği

Bugünün en güzel haberiydi gelişinnnn
Hoşgeldin canımmm.
Çok teşekkür ederim.Sürekli dua ediyorum herkeze.Ama ilk başta sana.....En kısa zamanda siz de tadın bu mutluluğu....

Hoşbuldum canım, sağolasın

Duaların için teşekkür ederim, amin inşallah kabul olur canım...

Ben bu ay hamiş olmadığımı öğrenince geçen hafta gözümden lazer ameliyatı oldum. Miyoptu gözlerim, çok şükür şimdi numaralarım sıfırlandı, iyiyim, damlalarım var onları kullanıyorum.
O nedenle bu ay gebelik için doktoruma ovulasyon takibine gidemiyorum, gün de hesaplamayacağız, bu ay akışında olacak herşey

Onun için bu ay beklentimiz yok, Şubat'ta sıkı bi çalışma ile geçen seneki düşüğümün senesinde gelir inşallah bebişimiz...

Taydinim, canım, iyiyim ben, uzun zaman aradan sonra burdayım
Geçen ay sen yoktun, ben çok merak etmiştim seni, nerelerdeydin? :26:
Sen nasılsın?

iyiyim canımmm.. geçmiş olsun tugradan aldım haberini...

evet, geçen ay yoktum. bir bıkkınlık vardı üzerimde.. topiği bile görmedi gözüm o kadar yani.. tavşan (yani ben) dağa (yani topik) küsmüştü de dağın haberi olmamıştı

bu ay gayet iyiyim.. sabahları 7 de gözümü açıp ateşimi ölçüyorum.. hayretler içersindeyim, nasıl uyanabildiğimi ben de bilmiyorum..

ovi testlerimi de aldım kullandım.. 15. gün kopkoyuydu, 14-15-16 sıkı çalıştık.. bugün 19. gün..

elimde 2 tane ultra erken gebelik testi var.. ne zaman yapsam diyordum.. ayşem bekleyebildiğin kadaar bekle dedi, karapisso (yanlış yazdıysam kusura bakma canım) bata 2 gün kala yap dedi. testte ilişkiden 5 gün sonra gösterir diyo... sence ne zaman yapmalıyım, sende bir fikrini söyle canım..

40d026 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tablom da listeye yapıştırılmak için seni bekliyordu cicimm....

az önce diyordum bu ay canım havaya girmek istiyor.. hani sanki kesin hamişmişim de öğreneceğim günü bekliyormuşum gibi geliyor

Senin durumun aynısı bende de oldu. Geçen ay negatifi gördükten sonra canım hiçbirşey istemedi, foruma bile giremedim. Dedim uzak kalsam biraz, aklıma getirmesem daha iyi olacak diye...
Bu ay benim boş geçecek, yani çabamız olmayacak şu gün şu gün diye bakalım hayırlısı...

Taydınım, sen ovu testin silikleşince de çalıştın demi? Çünkü önemli olan 2. çizginin tavan yaptığı gün ve sonrasında silikleştiği andan itibaren 2-3 gün ard arda
Senin bugün de beraberlik olsun bence, sağlama al sen
Testini de çatlamadan sonraki 9. ya da 10. gün yapabilirsin. Çünkü yerleşme en erken çatlamadan sonraki 7. gün oluyor genellikle, sonra da idrara geçiyor. İstersen sen 8. gün yap yani ayın 24'ü olabilir canım

tamam canım.. sağol yorumların için. iki gündür yoğun ve yorgunduk.. offf yarın da çok erken çıkmam lazım evden ama.. inşallahh kaçırmamışızdır..dün silikti ama hala çizgi vardı yani.

Ayşecim, ben listeye Taydin, Suri50 ve Tatliebbi'nin ateş tablolarını ekledim
Sen bu tabloyu ilk sayfaya da eklesene canım.
Alttaki ilgili bölümü kopyalayıp senin ilk sayfadaki mesajında
Mesaj Düzenleme Paneline basıp oraya yapıştırıp kaydet canım tamam?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh

Hamiş Adayı

Batasıca BAT

Veeee sonundaaaaa

Ateşli hatunların adresleri
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
suri5018 OcakMy Ovulation Chart
serap_serap19 Ocak
abraxasguzel20 Ocak
inci61inci22 Ocak
efsun_3022 Ocak
buttercupnr22 Ocak
roter23 Ocak
fatma_ahmet24 Ocak
taydin25 OcakMy Ovulation Chart
deepp25 Ocak
ebson25 Ocak
Aeroplain25 Ocak
Evris25 Ocak
cadiozy26 Ocak
seyide_cim27 Ocak
bedesten29 Ocak
ozayder30 Ocak
anqelik1 Şubat
Phia1 ŞubatMy Ovulation Chart
Layle2 Şubat
eglenceli4 Şubat
mavera195 Şubat
izell9 Şubat
karapisso9 Şubat
sudünyasi12 Şubat
MEVANURRRR13 Şubat
ayberk_ece14 Şubat
tatliebbi22 ŞubatMy Ovulation Chart

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

hamile02 Nisan 2013
Tokoyay3 Haziran 20131
gvn190724 Haziran 2013
ranana26 Haziran 2013
irmegan8 Temmuz 2013
Tubiloshh20 Temmuz 2013
peri386620 Temmuz 2013
fmfm05 Ağustos 2013
hctp05 Ağustos 2013
sunbal24 Ağustos 2013
Tugra03412 Eylül 20135
perakedisi12 Eylül 2013
waves16 Eylül 20137
Aysedurmaz20 Eylül 20134

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....

Aaa canim sen hamismisinnn yaa cok sevindim :) canim hayirlisi olsun allahim saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin canim... Ne guzel yaa insallah bu ay benimde oyle olur... Benim degisiyor adetim bi ay 28 gunde bir ayda 32 gunde geliyor ve adetim cok az suruyor dr gore normal diyorlar dk hapini biraktikdan sonra 3 gune dustu yani 2 gun tam geliyor sonra cok az yani toplamda 3 gun insallah bu bebegimin gelmesine engel degildir... O kadar cokmiciyorum ki sorma ic ic doyamiyorsun zemzemi icmeye keske imkan olsa burdan hepinize gonderebilsem cok sifa gercekten birde oyle birsey ki ben kabe de o kadar zemzem iciyorum ama hic wc ye gitmiyorum cunku vucut zemzemi ter ile atiyor hic wc sikintisi yasamiyorsun tok tutuyor cok fazla ozelligi varnresmen sifa sifa...insallah sizede gelmek nasip olur...

Ayy canimm cok tesekkur ederimmm :))) insallah tatlim ya sana soz kabeye gittigimde senin icinde bol bol dua edicem senin icinde zemzem icicem insallah dualarimiz kabul olur canim...
Ayyy gelsin bu ay meleklerimizz allahin izniyle...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız sürekli sizi takip ediyorum ama yazmıyorum. 8 aylık evliyiz hiç korunmadık ne zaman gelecek bu bebiş bilmiyorum . inançlı biriyim biliyorum Allah isterse 'Ol' demesi yeterli. ama bazen çok kötü hissediyorum kendimi.sanki illa tedaviyle olacak gibi geliyo. ilk aylarda eşimle çok konuşurduk bu konuyu. hayal kurardık şimdi konu açılınca ikimiz de üzülüyoruz. doktora gitsek erken mi biraz daha beklesek mi ne yapsak hiç bilmiyorum bi akıl verin lütfen

iyi akşamlar fıstıklarrr nasılsınız bakalım???
çok özledim sizleriii...

bugün anlam veremediğim karın ve ara ara kasık agrım var.
her gün biyerim agrıyo yaa... daha şimdiden böyelysem ohoooo

canım bence erken daha 8 aylık evliymişsin dr lar 1 sene diyor ama yine de sen bilirsin.ovülasyon takibi ve kürleri dene önce istersen

iyi akşamlar fıstıklarrr nasılsınız bakalım???
çok özledim sizleriii...

bugün anlam veremediğim karın ve ara ara kasık agrım var.
her gün biyerim agrıyo yaa... daha şimdiden böyelysem ohoooo

benim de aynı yaaa:26:diyorum ki ben son aylarda napıcam ama benimki plesanta aşağı yerleşmiş ondan ağrıyormuş aşağı taraflar,inşallah en yakın zamanda toparlarız

canım bence erken daha 8 aylık evliymişsin dr lar 1 sene diyor ama yine de sen bilirsin.ovülasyon takibi ve kürleri dene önce istersen

biliyorum biraz erken ama isteyince beklemek zor geliyo yakın arkadaşlarım ya hamile ya yeni doğum yaptı bende imreniyorum. hayali bile güzel geliyo. hayırlı zamanda olur inş bakalım. ovülasyon takibi yapıyorum ama adetlerim iyice düzensizleşti stresten galiba. bazen de eşimde bi problem var mı acaba diye düşünüyorum. ikimiz beraber doktora gidelim istiyorum bu yüzden.

benim de aynı yaaa:26:diyorum ki ben son aylarda napıcam ama benimki plesanta aşağı yerleşmiş ondan ağrıyormuş aşağı taraflar,inşallah en yakın zamanda toparlarız

inşallah rahatlarız yakın zamanda.bulantılarım bile devam ediyor hala bende gidicem bakalım dr a neymiş durum. en son geçen ayın 14 ünde gitmiŞtim.inşallah herşey yolundadır.

inşallah rahatlarız yakın zamanda.bulantılarım bile devam ediyor hala bende gidicem bakalım dr a neymiş durum. en son geçen ayın 14 ünde gitmiŞtim.inşallah herşey yolundadır.

inşallah canım.ben de birkaç gün önce gittim herşey yolunda dedi,ense kalınlığı ölçtü ben 2li test yaptırmıyorum zaten.hareketlerini izledik ufaklığın cinsiyetini göremedi ben de sormuyorum zaten sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum.

senin de herşey yolundadır inşalllah sen de iğne kullanıyorsun dimi.benim göbek mosmor napıyım iyi olsun da...

ben bişey sormak istiyorum bu ovulasyonlarla ilgili, benim reglim bugün bitti ve son 4 ündür filan kasıklarımda batma var özellikle sağ kasığımda ben bi gebelik testi yaptım ne olur ne olmaz diye ama tabiki sonuç negatif çıktı bide yine dün ovulasyon testi yaptım ilk 5dk da ikinci çizgi silik çıktı bugün yine yaptım yine silik çıktı anlayamadım acaba yumurtlama mı oluyor eğer yumurtlamaysa bu kadar çabuk olabilir mi daha adetim bugün tamamen bitti ?

iğneyi ne için kullanıyorsunuz canım? bu arada hayırlı olsun bebeğin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…