- 8 Temmuz 2009
- 3.189
- 56
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.461
Bugünün en güzel haberiydi gelişinnnn
Hoşgeldin canımmm.
Çok teşekkür ederim.Sürekli dua ediyorum herkeze.Ama ilk başta sana.....En kısa zamanda siz de tadın bu mutluluğu....
hoşgeldin phiacım.. nasılsın?
Valla karıştıra karıştıra buldum onu.İnan hatırlamıyorum.Ama hamilelik takvimi ekleme diye ana forumlardan ararsan evlilik takvimi de aynısı zaten.Anlatmış tek tek nasıl yapılacağını :)
Taydinim, canım, iyiyim ben, uzun zaman aradan sonra burdayım
Geçen ay sen yoktun, ben çok merak etmiştim seni, nerelerdeydin? :26:
Sen nasılsın?
yaptım bende yaptım saol canım
iyiyim canımmm.. geçmiş olsun tugradan aldım haberini...
evet, geçen ay yoktum. bir bıkkınlık vardı üzerimde.. topiği bile görmedi gözüm o kadar yani.. tavşan (yani ben) dağa (yani topik) küsmüştü de dağın haberi olmamıştı
bu ay gayet iyiyim.. sabahları 7 de gözümü açıp ateşimi ölçüyorum.. hayretler içersindeyim, nasıl uyanabildiğimi ben de bilmiyorum..
ovi testlerimi de aldım kullandım.. 15. gün kopkoyuydu, 14-15-16 sıkı çalıştık.. bugün 19. gün..
elimde 2 tane ultra erken gebelik testi var.. ne zaman yapsam diyordum.. ayşem bekleyebildiğin kadaar bekle dedi, karapisso (yanlış yazdıysam kusura bakma canım) bata 2 gün kala yap dedi. testte ilişkiden 5 gün sonra gösterir diyo... sence ne zaman yapmalıyım, sende bir fikrini söyle canım..
40d026 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tablom da listeye yapıştırılmak için seni bekliyordu cicimm....
az önce diyordum bu ay canım havaya girmek istiyor.. hani sanki kesin hamişmişim de öğreneceğim günü bekliyormuşum gibi geliyor
Senin durumun aynısı bende de oldu. Geçen ay negatifi gördükten sonra canım hiçbirşey istemedi, foruma bile giremedim. Dedim uzak kalsam biraz, aklıma getirmesem daha iyi olacak diye...
Bu ay benim boş geçecek, yani çabamız olmayacak şu gün şu gün diye bakalım hayırlısı...
Taydınım, sen ovu testin silikleşince de çalıştın demi? Çünkü önemli olan 2. çizginin tavan yaptığı gün ve sonrasında silikleştiği andan itibaren 2-3 gün ard arda
Senin bugün de beraberlik olsun bence, sağlama al sen
Testini de çatlamadan sonraki 9. ya da 10. gün yapabilirsin. Çünkü yerleşme en erken çatlamadan sonraki 7. gün oluyor genellikle, sonra da idrara geçiyor. İstersen sen 8. gün yap yani ayın 24'ü olabilir canım
Hamiş Adayı | Batasıca BAT | Veeee sonundaaaaa | Ateşli hatunların adresleri |
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
suri50 | 18 Ocak | My Ovulation Chart | |
serap_serap | 19 Ocak | ||
abraxasguzel | 20 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
efsun_30 | 22 Ocak | ||
buttercupnr | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | My Ovulation Chart | |
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
Evris | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
ozayder | 30 Ocak | ||
anqelik | 1 Şubat | ||
Phia | 1 Şubat | My Ovulation Chart | |
Layle | 2 Şubat | ||
eglenceli | 4 Şubat | ||
mavera19 | 5 Şubat | ||
izell | 9 Şubat | ||
karapisso | 9 Şubat | ||
sudünyasi | 12 Şubat | ||
MEVANURRRR | 13 Şubat | ||
ayberk_ece | 14 Şubat | ||
tatliebbi | 22 Şubat | My Ovulation Chart | |
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
hamile | 02 Nisan 2013 | ||
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | 1 | |
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
ranana | 26 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
sunbal | 24 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | 5 | |
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | 7 | |
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
Düzenliyse adetin kaç gün sürüyorsa tam ortasını hesapla ve o gün yap.Dikkat edersen o gün akıntın ve kasık ağrında oluyor.Mesela benim siklusum 30.Yani 30 günde bir adet oluyorum.13-14 gün koyulaşma başladı.15.gün tam koyuydu.12 gün sonra da bebeğimi öğrendim.İnşallah seninde öyle olur.Burdan oraya umreye giden varsa sende alabilirsen çok güzel olur :) İnşallah bu ay gelir bebeğin de gerek kalmaz bunlara :) Zemzem içmeyi ihmal etme.Şifası boldur.Sen şanslısın biz Tr'de su katılmamışını zor buluyoruz.
ne demek canım yaa inşaallah hayra vesile oluruz
kız olur inşaallah olur kafanı boşalt test falan hepsi birer vesile ne güzel işte iç zemzemini dua et bizlere
kaç yıl oldu isteyeli yaşın kaç
Ssirin Allah size senin gibi Ssirinler versin
iyi akşamlar kızlar nasılsınız sürekli sizi takip ediyorum ama yazmıyorum. 8 aylık evliyiz hiç korunmadık ne zaman gelecek bu bebiş bilmiyorum . inançlı biriyim biliyorum Allah isterse 'Ol' demesi yeterli. ama bazen çok kötü hissediyorum kendimi.sanki illa tedaviyle olacak gibi geliyo. ilk aylarda eşimle çok konuşurduk bu konuyu. hayal kurardık şimdi konu açılınca ikimiz de üzülüyoruz. doktora gitsek erken mi biraz daha beklesek mi ne yapsak hiç bilmiyorum bi akıl verin lütfen
iyi akşamlar fıstıklarrr nasılsınız bakalım???
çok özledim sizleriii...
bugün anlam veremediğim karın ve ara ara kasık agrım var.
her gün biyerim agrıyo yaa... daha şimdiden böyelysem ohoooo
canım bence erken daha 8 aylık evliymişsin dr lar 1 sene diyor ama yine de sen bilirsin.ovülasyon takibi ve kürleri dene önce istersen
benim de aynı yaaa:26:diyorum ki ben son aylarda napıcam ama benimki plesanta aşağı yerleşmiş ondan ağrıyormuş aşağı taraflar,inşallah en yakın zamanda toparlarız
inşallah rahatlarız yakın zamanda.bulantılarım bile devam ediyor halabende gidicem bakalım dr a neymiş durum. en son geçen ayın 14 ünde gitmiŞtim.inşallah herşey yolundadır.
inşallah canım.ben de birkaç gün önce gittim herşey yolunda dedi,ense kalınlığı ölçtü ben 2li test yaptırmıyorum zaten.hareketlerini izledik ufaklığın cinsiyetini göremedi ben de sormuyorum zaten sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum.
senin de herşey yolundadır inşalllah sen de iğne kullanıyorsun dimi.benim göbek mosmor napıyım iyi olsun da...