Bol bebiş topiği

inşallah canım.ben de birkaç gün önce gittim herşey yolunda dedi,ense kalınlığı ölçtü ben 2li test yaptırmıyorum zaten.hareketlerini izledik ufaklığın cinsiyetini göremedi ben de sormuyorum zaten sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum.

senin de herşey yolundadır inşalllah sen de iğne kullanıyorsun dimi.benim göbek mosmor napıyım iyi olsun da...:KK49:

bence seninki kız canım :KK16:
hem altta hemde göstermemiş.
sağlıklı olsunlar da öncelikle önemli olan o tabiiki.

bende 2 li testi yaptırmıyorum.
gerek duymuyoruz.oğlumda da yaptırmadımdı.

bu arada iğnelere devam evet.
harbiden mor göbek oldum bende :KK53:
daha bugünkü iğnemi olmadım bile..
canım istemiyor artık iğne olmak :KK5:

ben bişey sormak istiyorum bu ovulasyonlarla ilgili, benim reglim bugün bitti ve son 4 ündür filan kasıklarımda batma var özellikle sağ kasığımda ben bi gebelik testi yaptım ne olur ne olmaz diye ama tabiki sonuç negatif çıktı bide yine dün ovulasyon testi yaptım ilk 5dk da ikinci çizgi silik çıktı bugün yine yaptım yine silik çıktı anlayamadım acaba yumurtlama mı oluyor eğer yumurtlamaysa bu kadar çabuk olabilir mi daha adetim bugün tamamen bitti ?

üşütmüş de olabilirsin canım.

ben kan pıhtılaşması için kullanıyorum iğneyi.iyi dileklerin için çok sağol darısı başına olur inşalllah:KK16:

bence seninki kız canım :KK16:
hem altta hemde göstermemiş.
sağlıklı olsunlar da öncelikle önemli olan o tabiiki.

bende 2 li testi yaptırmıyorum.
gerek duymuyoruz.oğlumda da yaptırmadımdı.

bu arada iğnelere devam evet.
harbiden mor göbek oldum bende :KK53:
daha bugünkü iğnemi olmadım bile..
canım istemiyor artık iğne olmak :KK5:

inşallah canım Mevlam hayırlısını versin hepimiz için
ben de aynı yaaaa artık delik deşik oldum ama doğuma kadar devam dedi dr.sen tehlikeli zamanı atlattın mı,benim başlarda sorun yok zaten ne olursa sonlarda oluyor.Allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla hepimizi...:nazar:

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar
Yarın doktora gidicem inşallah. 5 hafta 4 günlük hamileyim. Ultrasonda kese görünür mü. kalp atışı için daha çok erken zannedersem..

İyi akşamlar kızlar:nazar:ükür

hayırlı olsun canım.evet kalp atışı için erken ama kese gözükür.belli olmaz kalp atışını da duyarsın belki erken duyanlar var sonuçta vajinal muayenede.
,inşallah kalp atışını da duyar,kucağına da alırsın.

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım.evet kalp atışı için erken ama kese gözükür.belli olmaz kalp atışını da duyarsın belki erken duyanlar var sonuçta vajinal muayenede.
,inşallah kalp atışını da duyar,kucağına da alırsın.[/QUOTE]

vajinal muayeneden tırstım inş. ultrasonda gözükür:) kadınlık zor iş..

,inşallah kalp atışını da duyar,kucağına da alırsın.

vajinal muayeneden tırstım inş. ultrasonda gözükür:) kadınlık zor iş..[/QUOTE]

korkma hiçbir şey vajinal muayenede hiçbirşey hissetmiyorsun bile..karından ultrasonda 7-8 haftalarda bakıyor dr lar ama belki senin dr bakar va görür inşallah...:KK49:

vajinal muayeneden tırstım inş. ultrasonda gözükür:) kadınlık zor iş..

korkma hiçbir şey vajinal muayenede hiçbirşey hissetmiyorsun bile..karından ultrasonda 7-8 haftalarda bakıyor dr lar ama belki senin dr bakar va görür inşallah...:KK49:[/QUOTE]

canım inş. keseyi görürde içim rahatlar. 2 hafta bekleyip öyle gitmeyi düşündüm ama sabırsızım duramadım:)

Bat a bugünü saymazsak 6 gün var.

Ama adet olacakmışım gibi karnım ağırıyor ara ara geçiyor sanki.

Erken mi gelecek bu ay :KK14::KK14:

Ayy canimm cok tesekkur ederimmm :))) insallah tatlim ya sana soz kabeye gittigimde senin icinde bol bol dua edicem senin icinde zemzem icicem insallah dualarimiz kabul olur canim...
Ayyy gelsin bu ay meleklerimizz allahin izniyle...

ayyyyyyy maşaallah canım adım dilek :KK16:
duanı bekliyorum beni çok sevindirdin Allahu tealada seni sevindirsin...

inşallah canım.ben de birkaç gün önce gittim herşey yolunda dedi,ense kalınlığı ölçtü ben 2li test yaptırmıyorum zaten.hareketlerini izledik ufaklığın cinsiyetini göremedi ben de sormuyorum zaten sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum.

senin de herşey yolundadır inşalllah sen de iğne kullanıyorsun dimi.benim göbek mosmor napıyım iyi olsun da...:KK49:

Cnm neden ikili test yaptırmıyorsun?

Aaa canim sen hamismisinnn yaa cok sevindim :) canim hayirlisi olsun allahim saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin canim... Ne guzel yaa insallah bu ay benimde oyle olur... Benim degisiyor adetim bi ay 28 gunde bir ayda 32 gunde geliyor ve adetim cok az suruyor :KK43: dr gore normal diyorlar dk hapini biraktikdan sonra 3 gune dustu yani 2 gun tam geliyor sonra cok az yani toplamda 3 gun insallah bu bebegimin gelmesine engel degildir... O kadar cokmiciyorum ki sorma ic ic doyamiyorsun zemzemi icmeye keske imkan olsa burdan hepinize gonderebilsem cok sifa gercekten birde oyle birsey ki ben kabe de o kadar zemzem iciyorum ama hic wc ye gitmiyorum cunku vucut zemzemi ter ile atiyor hic wc sikintisi yasamiyorsun tok tutuyor cok fazla ozelligi varnresmen sifa sifa...insallah sizede gelmek nasip olur...
Aminn hepimize inşallah..Rabbim bana da nasip edermiki oralara yüz sürmeyi :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Ayşecim, ben listeye Taydin, Suri50 ve Tatliebbi'nin ateş tablolarını ekledim :KK34:
Sen bu tabloyu ilk sayfaya da eklesene canım.
Alttaki ilgili bölümü kopyalayıp senin ilk sayfadaki mesajında
Mesaj Düzenleme Paneline basıp oraya yapıştırıp kaydet canım tamam? :KK16:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:
Herkez en kısa zamanda :KK49: haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hamiş Adayı

Batasıca BAT

Veeee sonundaaaaa

Ateşli hatunların adresleri
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
suri5018 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
serap_serap19 Ocak:KK16:
abraxasguzel20 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
efsun_3022 Ocak:KK16:
buttercupnr22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
fatma_ahmet24 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
deepp25 Ocak:KK16:
ebson25 Ocak:KK16:
Aeroplain25 Ocak:KK16:
Evris25 Ocak:KK16:
cadiozy26 Ocak:KK16:
seyide_cim27 Ocak:KK16:
bedesten29 Ocak:KK16:
ozayder30 Ocak:KK16:
anqelik1 Şubat:KK16:
Phia1 Şubat:KK16:My Ovulation Chart
Layle2 Şubat:KK16:
eglenceli4 Şubat:KK16:
mavera195 Şubat:KK16:
izell9 Şubat:KK16:
karapisso9 Şubat:KK16:
sudünyasi12 Şubat:KK16:
MEVANURRRR13 Şubat:KK16:
ayberk_ece14 Şubat:KK16:
tatliebbi22 Şubat:KK16:My Ovulation Chart

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

hamile02 Nisan 2013:KK55:
Tokoyay3 Haziran 2013:KK55:1
gvn190724 Haziran 2013:KK55:
ranana26 Haziran 2013:KK8:
irmegan8 Temmuz 2013:KK31:
Tubiloshh20 Temmuz 2013:KK31:
peri386620 Temmuz 2013:KK31:
fmfm05 Ağustos 2013:KK31:
hctp05 Ağustos 2013:KK31:
sunbal24 Ağustos 2013:KK31:
Tugra03412 Eylül 2013:KK31:5
perakedisi12 Eylül 2013:KK31:
waves16 Eylül 2013:KK31:7
Aysedurmaz20 Eylül 2013:KK31:4

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....:KK16::KK16::KK16::KK16:
Tamam canım teşekkür ederim :KK54:

inşallah rahatlarız yakın zamanda.bulantılarım bile devam ediyor hala :KK5:bende gidicem bakalım dr a neymiş durum. en son geçen ayın 14 ünde gitmiŞtim.inşallah herşey yolundadır.
Aman drnu ihmal etme tubiii..Nolur sık sık git.
ben bişey sormak istiyorum bu ovulasyonlarla ilgili, benim reglim bugün bitti ve son 4 ündür filan kasıklarımda batma var özellikle sağ kasığımda ben bi gebelik testi yaptım ne olur ne olmaz diye ama tabiki sonuç negatif çıktı bide yine dün ovulasyon testi yaptım ilk 5dk da ikinci çizgi silik çıktı bugün yine yaptım yine silik çıktı anlayamadım acaba yumurtlama mı oluyor eğer yumurtlamaysa bu kadar çabuk olabilir mi daha adetim bugün tamamen bitti ?
Üşütmüşsündür canım sen.Yada çook erken yumurtluyorsun.Ben 10.gün yumurtlamıştım bi ayda.Akıntın nasıl?
İyi akşamlar kızlar
Yarın doktora gidicem inşallah. 5 hafta 4 günlük hamileyim. Ultrasonda kese görünür mü. kalp atışı için daha çok erken zannedersem..
Alttan ultrasonlar görünürmüş kese 5.haftada.Bende 6.haftaya girmek üzereyim.Bugün dra gideceğim inşallah keseyi görür gelirim.Kalp atışı 8-9.haftada oluyor zannedersem.Şu an kalbi oluşuyor Allah'ın izniyle.Peşpeşe doğuracağız sıpalarımızı nasipse:KK16:

Herkeze günaydın kızlaarrr...
Dün gece eşim öksürmüş bende silah attılar cam kırıldı sandım.Nasıl korktum sıçradım anlatamam.1 saat falan uyuyamadım.Karnıma bi ağrı girdi geçmek bilmedi.Sonra bulantı-kusma.İçim dışıma çıktı resmen.:KK53: Dua ede ede uyudum.3te dr randevum var ilk kez:KK52: Heyecanlıyım.Hemde çoook.Rabbim en kısa zamanda sizlere de göstersin bu günleri:KK16::KK16::KK16: Hayırlı haberlerle dönerim inşallah:KK16:

Aminn hepimize inşallah..Rabbim bana da nasip edermiki oralara yüz sürmeyi :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Tamam canım teşekkür ederim :KK54:

Aman drnu ihmal etme tubiii..Nolur sık sık git.

Üşütmüşsündür canım sen.Yada çook erken yumurtluyorsun.Ben 10.gün yumurtlamıştım bi ayda.Akıntın nasıl?

Alttan ultrasonlar görünürmüş kese 5.haftada.Bende 6.haftaya girmek üzereyim.Bugün dra gideceğim inşallah keseyi görür gelirim.Kalp atışı 8-9.haftada oluyor zannedersem.Şu an kalbi oluşuyor Allah'ın izniyle.Peşpeşe doğuracağız sıpalarımızı nasipse:KK16:

Herkeze günaydın kızlaarrr...
Dün gece eşim öksürmüş bende silah attılar cam kırıldı sandım.Nasıl korktum sıçradım anlatamam.1 saat falan uyuyamadım.Karnıma bi ağrı girdi geçmek bilmedi.Sonra bulantı-kusma.İçim dışıma çıktı resmen.:KK53: Dua ede ede uyudum.3te dr randevum var ilk kez:KK52: Heyecanlıyım.Hemde çoook.Rabbim en kısa zamanda sizlere de göstersin bu günleri:KK16::KK16::KK16: Hayırlı haberlerle dönerim inşallah:KK16:

Günaydın Ayşem. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Amin canım darısı başımıza inşallah. Bizler de o heyecanı yaşarız.
Bir öksürük seni bu kadar korkuttu demek.Kıyamam ya çok mu kustun :KK5:

Günaydın Ayşem. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Amin canım darısı başımıza inşallah. Bizler de o heyecanı yaşarız.
Bir öksürük seni bu kadar korkuttu demek.Kıyamam ya çok mu kustun :KK5:

Yok çok kusmadım ama herhalde bi anda kalktım yataktan ondan oldu.Daha bi korkak oldum bu aralar.Kendi gölgesinden korkar derler ya o misal :)

Hatırlayanlar var mı aranızda bilmiyorum ama bikaç ay önce bişey anlatmıştım.Hayatımda hep olan bişey...Yollarımı ayırdığım arkadaş,eş,dost,akraba gibi insanların dolduruşuyla benim kalbimi kıran ve haksızlığa uğradığm o kadar çoktur ki ama hep aynı sonla biter bu kırmalar,haksızlıklar...Dolduruşa geldiğini anlayıp beni yargısız infazla hayatından çıkaran insanlar hep dönmüştür bana.Pişmanlıkla...Bugün birini daha yaşadım...3 sene sonra dönüş...Kaldığı yerden devam etmeyecek ama selamlaşıp hal hatır sorulacak bi muhabbet başladı yine yeniden....:KK31:

Yok çok kusmadım ama herhalde bi anda kalktım yataktan ondan oldu.Daha bi korkak oldum bu aralar.Kendi gölgesinden korkar derler ya o misal :)

ama tabi dikkatli olmak lazım. Bir anda kalktıysan tansiyonun düşmüştür. Bugün acaba ikiz olup olmadıkları belli olur mu ki? Ben senden daha heyecanlıyım kızz :KK9:
Ha bir de sana hep söyliycem unutuyorum.Paket süt değil de Günlük Pastörize süt iç derim ben.Doktorlar onu tavsiye ediyor.Daha sağlıklıymış.Marketlerde var. Dolapta cam şişelerde satılıyor. Benden küçük bir tavsiye :KK66:

Günaydn canlar..
Bugün adetmin 23. Günü dün gece gógüs acısyla uyandm belirti olarak daha erken mi acaba? Braz acyolardi gecen hafta sanrm yumurtladgm icndi ama dün gece bya bi acyla uyandm..

ama tabi dikkatli olmak lazım. Bir anda kalktıysan tansiyonun düşmüştür. Bugün acaba ikiz olup olmadıkları belli olur mu ki? Ben senden daha heyecanlıyım kızz :KK9:
Ha bir de sana hep söyliycem unutuyorum.Paket süt değil de Günlük Pastörize süt iç derim ben.Doktorlar onu tavsiye ediyor.Daha sağlıklıymış.Marketlerde var. Dolapta cam şişelerde satılıyor. Benden küçük bir tavsiye :KK66:
Kese çift olursa ümitlenirim.Ama bazen kesenin biri kayboluyormuş zamanla.O da kesin değil dedi doktorum.Bu doktora ilk kez gitcem bakalım bu ne diyecek:KK24::KK24::KK24::KK24: İnşallah herşey yolundadır.Dar kıyafette batmalar ve sancılar daha çok oluyor.

Hmmm.Aklımda olsun.Zaten zorda kalınca içiyorum hazır süt.Evimize köyden taze süt geliyor.Onu içiyorum.Bugün dra milyonlarca soruyla gidiyorum.Postitlere yazsam dünyalar olur:KK9: Yeme-içme-giyim-ilişki:KK9:-alışkanlıklar vs vs vs....

Günaydn canlar..
Bugün adetmin 23. Günü dün gece gógüs acısyla uyandm belirti olarak daha erken mi acaba? Braz acyolardi gecen hafta sanrm yumurtladgm icndi ama dün gece bya bi acyla uyandm..
Günaydın deepp :KK3:
Hadi inşallah güzel belirtiler olsun bunlar bebişin gelsin.:KK16::KK16::KK16: 10 gün kalmış bata.Erken yumurtladıysan oluşuyordur belki:KK16::KK16::KK16::KK16:

gunaydın kızlar....
Akşam elmayı okudum 26dan 38ye kdr meryem suresini 7 kere sonrada eşimle elmayı yedik
ayşecim senin dediğn gbi el bari dedi elini karnıma koyup...
Allahım inşallah bebeiği tez zamanda veriri bana
bide adak adadim bebeğim geldinde şukur için 41 yasin okuycam...

gunaydın kızlar....
Akşam elmayı okudum 26dan 38ye kdr meryem suresini 7 kere sonrada eşimle elmayı yedik
ayşecim senin dediğn gbi el bari dedi elini karnıma koyup...
Allahım inşallah bebeiği tez zamanda veriri bana
bide adak adadim bebeğim geldinde şukur için 41 yasin okuycam...

Allah kabul etsin canım.İnşallah herşey yoluna girer bebeğinle...Üstüste yaşarsın mutluluklarını...

X