- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.341
Canim bu süreci nasıl atlatirim hiç bilmiyorum. .sadece imtihanımin bilmediğinin bilincindeyim ve Rabbinden sabır diliyorum. .şimdiye kadar koruduğum yavrumun düşüşünü beklemek çok acı. .umarım kürtaja gerek kalmaz..dua edin lütfen bizim için
iyi canım okul ev çok yoğunum oğlumla zaman geçiyor işte.Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız?
Canım Mevanurum üzülme rabbim büyük inşallah en kısa zamnda tekrar nasip edecek sağlıkla kucagına alacaksın sen adına çok sevinmiştim ama şimdi çok üzüldüm dediğin gibi bu bir imtihan mevla yüreğine inşirah serinliği versin bunu da atlatacaksın yine güzel haberlerinle gelecelsin duam seninle...
Karapiso canım gecmiş olsun şimdi nasılsınız mevsim gecişleri dikkat etmek gerekiyor..
Ayseciğim rabbim yar yardımcın olsun umarım eşinle mutlu olırsunuz eşinde umarım hatasının farkına varır eşşni çocuklarını ihmal etmez sende üzülne çocuklarını kendini düşün inan şuanda sen için tek önemli şey yine sen olmalısın makesef erkekler biz kadar hassas olamıyorlar oysa bizler eşlerimize emanetiz dinen bunun farkında degiller kendini artık üzüp yıpratma dua ediyorum sen için...
Hctp canım sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ayşecim güzel haberlerini bekliyorum artık,dualarım seninle.Hifacığıma da acil şifalar diliyorum.Oooo maşallah ismiyle yaşasın çok güzel her şey.:*(((( ayşedurmaz yine kendi dertlerine daldı yazamadi.
MEVANURRRR canimmmm.ilk yazdığın gün okudum kötü haberi. Fırsat bulamadım yazmaya demek istemiyorum çünkü insan değer verdiklerine zaman ayirmali (( Allahım sana güç kuvvet versin canım arkadaşım. Dualarimdasın hep.sezeryana girerken de bilincim yerinde olursa adını anacagim emin ol kardeşim. ..
Insan her geldiğinde slm vermeden dertlerini liste yapar mı kafasında( benim gibi bi hayatınız varsa evet (( selâmün aleyküm öncelikle. Güzel haberlerin çoğalması dileğimle yazıyorum size. Kızımın poposundaki hiç kapanmayan çatlaklar artık hayatımızı zehir ediyor.ne oturuyor ne çişini tutabiliyor.anestol le uyusturup duphalac ile katı kakayi yumusatip aglaya aglaya ikinisini izliyorum 10 gündür (( kardeşim bile agladi kan ter içinde mosmor oluncaya kadar ikinisina.boncuk boncuk gozyasina ((( tabi kaka yaparken acı çekince cisi de olur olmadık yerde saliyor acıyacak diye wcye gitmiyor.2 kez genel cerraha götürdüm bu yaptıklarım dışında bişey yapamayız dediler.çok küçük basur tedavisine giremezmis (
Onun disinda oglumu gördüm 1 ekimde. 3 kg olmuş Tosun paşam. Basasagi dönmüş.16 ekimde bi daha var kontrol.haftada 1 kg alsa 2 3 haftaya 5 e yaklaşır dedi dr.kuvezsiz kurtarir inşallah doğum maceramizi.beşiğimiz geldi. Sekerlerimizi yapıyorum yavaş yavaş. Kapı susumuz ok lohusa tacim terligim ok :) valizi kapattık :) hazırız yani oglusa.darısı ilk 2. 3. Erkek kız yani kısaca bebis isteyen tüm annelerin başına. ....
Biz 12 aylıkken yaptırdık bence erken yaptır yani en iyisi yürümeye emeklemeye başlamadan benceSa kizlar nasilsiniz?
Mevanur nasil oldun tekrar doktora gittinmi seni merak ettim senin tup bebekmiydi acaba genetik tahlil yaptiracakmisin?
Aysecigim allah yardimcin olsun kizinada sifalar diliyorum umarim en kisa zamnda duzelir oglunada masallah diyorum suslerinizde guze olmus senmi yaptin besiginizede bayildim nettenmi aldin...
Buarada kizlar oglumu iki hafta sonra sunnet ettirmeyi dusunuyorum sizler ne yaptiniz daha erkenmi diye dusunuyorum kararsz kaldim esimde kucukken yaptiralim diyo aranizda yapan varmi..
Simdilik hoscakalin hepinizi opuyrm..
Sa kizlar nasilsiniz?
Mevanur nasil oldun tekrar doktora gittinmi seni merak ettim senin tup bebekmiydi acaba genetik tahlil yaptiracakmisin?
Aysecigim allah yardimcin olsun kizinada sifalar diliyorum umarim en kisa zamnda duzelir oglunada masallah diyorum suslerinizde guze olmus senmi yaptin besiginizede bayildim nettenmi aldin...
Buarada kizlar oglumu iki hafta sonra sunnet ettirmeyi dusunuyorum sizler ne yaptiniz daha erkenmi diye dusunuyorum kararsz kaldim esimde kucukken yaptiralim diyo aranizda yapan varmi..
Simdilik hoscakalin hepinizi opuyrm..
Sağolun arkadaşlar. .evet sulecim tüp bebekti. .bu zor süreçte allah rahmet eylesin dayimi kaybettim 56 yaşında ve daha bekar 2 kızı var öyle olunca memlekete geldim cenaze için. .yarın annemler e Adanaya döneceğiz. .orada doktor araştırıyorum. .Henüz kanama yok ama doktorla görüştüm bazı bünyeler bebeği atmayabiliyormus öyle olursa kürtaj gerekecek. .bende 2 kere daha gidip tamamen olmadigindan emin olmak istiyorum. .Kürtaj i bursa da mı annemlerde mi yaptirsam karar veremiyorum. .beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum. .sadece duaya ihtiyacım varMEVANURRRR nasılsın canım. Ulaşamıyorum sana sadece burdan halini.sorabiliyorum. aklım.sende Dualarım seninle.
Duana amin diyorum canım.. doğum anında Rabbim hatirlatirsa sua edersin inşallah. .sizede çok geçmiş olsun. .:*(((( ayşedurmaz yine kendi dertlerine daldı yazamadi.
MEVANURRRR canimmmm.ilk yazdığın gün okudum kötü haberi. Fırsat bulamadım yazmaya demek istemiyorum çünkü insan değer verdiklerine zaman ayirmali (( Allahım sana güç kuvvet versin canım arkadaşım. Dualarimdasın hep.sezeryana girerken de bilincim yerinde olursa adını anacagim emin ol kardeşim. ..
Insan her geldiğinde slm vermeden dertlerini liste yapar mı kafasında( benim gibi bi hayatınız varsa evet (( selâmün aleyküm öncelikle. Güzel haberlerin çoğalması dileğimle yazıyorum size. Kızımın poposundaki hiç kapanmayan çatlaklar artık hayatımızı zehir ediyor.ne oturuyor ne çişini tutabiliyor.anestol le uyusturup duphalac ile katı kakayi yumusatip aglaya aglaya ikinisini izliyorum 10 gündür (( kardeşim bile agladi kan ter içinde mosmor oluncaya kadar ikinisina.boncuk boncuk gozyasina ((( tabi kaka yaparken acı çekince cisi de olur olmadık yerde saliyor acıyacak diye wcye gitmiyor.2 kez genel cerraha götürdüm bu yaptıklarım dışında bişey yapamayız dediler.çok küçük basur tedavisine giremezmis (
Onun disinda oglumu gördüm 1 ekimde. 3 kg olmuş Tosun paşam. Basasagi dönmüş.16 ekimde bi daha var kontrol.haftada 1 kg alsa 2 3 haftaya 5 e yaklaşır dedi dr.kuvezsiz kurtarir inşallah doğum maceramizi.beşiğimiz geldi. Sekerlerimizi yapıyorum yavaş yavaş. Kapı susumuz ok lohusa tacim terligim ok :) valizi kapattık :) hazırız yani oglusa.darısı ilk 2. 3. Erkek kız yani kısaca bebis isteyen tüm annelerin başına. ....
Csnim seni cok iyi anliyorum.. 2 bebis kaybettim.Uzulme diyemem cunki uzuleceksin ama bir kez hamile kaldiysan, artik hamile kalman daha kolay..kizimi kucagima aldigimda yasadigim tum sikntilar ucup gitmisti. Umarim kurtaja gerek kalmaz. Moralini yuksek tut ki cabucsk toparlanabilesin.. Hersey gonlunce olsun..[/QUOT]
Uzulmemek insanın elinde olmuyor malesef beni bu konuda anlayabiliyorsundur. .Bu acıyı unutabilir miyim bilmiyorum. .Çok aciymis canım. .doktorumda rahmin hamileliği anladığını hamile kalmanın daha kolay olacağını söyledi. .ama öyle bir psikoloji ki bu heyecanı yaşayınca annelik duygusundan vaz da geçilmiyor, eskisi gibi bebek isteğim de yok. .nasıl bir ruh halim var cozemiyorum
Oyy kizlar masallah demet sunnet isini halketmissiniz cevremdekilerde kucuk yasta sunnet ettirdiler ama buyukler illa buyusun dugunlu solenli tarzda olsun diyorlar cocuk hatirlasin bir anisi olsun diyirlar esimde cocukta tarvma olur diyo anlayacagnz haftaya cumaya allahin izniyle sunnetimizi halledecegz bir hafta sonrada annemlere gidip orda bir kurban kesecegiz rabbim kolaylastirir insallah..
Mevanurum allah rahmet eylesin rabbim mekanini cennet eylesin kalanlara sabir diliyorum..
Bende seni merak ettim ne yapti diye annenlerde iken dr gidip gorus insallah kendiliginden hallolur yiyenimin bebeginin kalbi durmus bugun kurtaj oldu cok uzulduk rabbim saglikli bebekler nsip etsin kendine dikkat et opuyirum..
Yarına randevu aldım muayene olup kurtaj olucam galiba. .malesef düşük yapamadım. .Doktorum da artık kurtaj olman lazım dedi. .bende annemlerdeyken yapıp toparlanmayi düşünüyorum. .dilekcim annemlerde öyle diyor ama ben hissedemiyorum belirtiler filan kalmadı. .nasip artık. .dua edin bizim içinsule25 kaynim sunnet ettikten baya sonra Mevlid yaptı. Sizde aslında ince sünneti yapıp törenini ra yapabilirdinz. Hadi inşaallah kolay olur.
MEVANURRRR basınız sağolsun. İnşaallah güzel haber alırsınız. Hala.ümidim var nedense...
Sağol canım allah razı olsun. .inşallah öyle olurMEVANURRRR Allah yardımcınız olsun
Birkez hamile kaldın inşaallah tekrarı en kisa zamanda ve hauirlisiyla olur. Ben inanıyorum , sende zman gelince çok iyi bir anne olacaksın...