- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.301
Sa kızlar nasılsınız
Mevanur nasılsın doktora gittinmi inşallah hersey yolundadır..
Ayseciğim sen nasılsın temizlik yapıp kendinide bebeğinide yorma allah kolaylık versin...
Kızlar buarada dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugun kan verdim değetim 140 çıktı çok şükür ikinciye gebeyim karapiso darısı basına artık sıra sende duanızı eksik etmeyin pazartesi tekrar kan vericem öpüyorum hepinizi...
maşallah canım Rabbim sağlık versin ikinizede.evet canım dün gittim keseyi gördüm çok şükür..bu mutluluğun kesinlikle tarifi yok..bu nasıl mucizedir ki küçücükken insanın hayatını mutlulukla donatıyor..pirinç tanesi kadarken konuşulan herşey o oluyor..yüzdeki tebessüm,gelecekteki hayaller hayatın odak noktası gibi..arefe günü de kalp atışını duyacaz inşallah..
seni de tebrik ederim canım..ilk bebeğinde beraber bekleyemedik ama 2. ye nasip oldu darısı dilek e olsun inşallah..
ayşecim rabbim evlatlarına saglıklı hayırlı nice yaşlar nasip eylesin..oğlunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah..ondan sonra paşanı büyütürken hep mutluluktan bahsedersin umarım..zor günler yaşadın buna anlattığın kadar hepimiz şahit olduk..bundan sonra inşallah rabbim sana gönlündeki her mutluluğu nasip eder..hep aklımdasın ama seni üzmek istemediğim için sormuyorum..ee hadi oğluna aldıklarından hazırlıklarından bahset..burada acemi anne adayı var..daha sizden liste alıcam..:) cinsiyeti öğrenip alışverişe başlamak istiyorum..
Çok geçmiş olsun canım malesef bu konuda bilgim yok. .şimdi nasıl kuzucukKizlAr ben çok kötüyüm. 15 eylul den beri Kızımın ateşi 38 den hiç düşmedi. Ilk duş calpol Pedifen dolven sirkeli su gülsuyu denedik en fazla 37.7 oldu.sabahladik dün gece 38.8 di hep.boğazda az enfeksiyon çıktı. Antibiyotik ve ağrı kesici verdim 11de.ama hiç düşmedi. Hala 38.6
Bitkinim cigerim yaniyor 38de. Ne yapabilirim başka bi akıl verin.
canım geçmiş olsun.sakın sirkeli su yapma.doktor söylemişti.sirke dışardan serinletir ama iç organlar ateşli kalır siz de düştü sanıp daha kötü edersiniz demişti.Ölçüyorsan sık sık sorun yok ama dışardan serinledi soğuk teni diye aldanma.Ilık ılık duş aldır.Bence ilaçlardan sonra da geçmezse doktora götür tekrarKizlAr ben çok kötüyüm. 15 eylul den beri Kızımın ateşi 38 den hiç düşmedi. Ilk duş calpol Pedifen dolven sirkeli su gülsuyu denedik en fazla 37.7 oldu.sabahladik dün gece 38.8 di hep.boğazda az enfeksiyon çıktı. Antibiyotik ve ağrı kesici verdim 11de.ama hiç düşmedi. Hala 38.6
Bitkinim cigerim yaniyor 38de. Ne yapabilirim başka bi akıl verin.
aysecim çok geçmiş olsun canım. .ikiniz için de çok zor bir durum. Hele hamilelik hormonları ve göbek le tabi işleri halletmek daha zor oluyordur. .Rabbim şifa versin. .Iyi geceler kızlar.
Kuzum sabahlara kadar yandı 39 ile.
Size yazdığım akşam 6da ve gece 3te acile gittik.buzlu suyla kompres yaptılar düştü. Eve geldik 39((
Sabah drunu aradım hemen getir dedi.bayramsonuna kadar yokmuş.olsam yatış verirdim dedi.antibiyotiği iğne ye çevirdi. 39 du ateşi. Igneyle 6 saat ateş çıkmadı. 6 saat boyunca Kabızlık la uğraştım. 50 kere Wcye gittiyse 3 kere yapmadı. Yapamadi.zeytinyağı duphalac kayısı herseyi verdik.akşam 7de ateşi yine yükseldi 38e.sonra bi ishal sormayın. Wc de yapamıyor kalkıyor ayakta saliyor fiskiriyor.popo da yara kabizliktan aglamaya takatim kalmadı. Abartisiz 15 kez yaptı böyle. Ne hali ne banyo ne yolluk kaldı. Yıkadıktan sonra üstünü giydirmek için cekmecesini açtım bi döndüm halinin ortasına saliyor ooylece. Sinirlerim boşaldı hickira hickira ağladım 1 saat sakinlesemedim. Tutamıyor kizamiyorum ona.üzülüyorum da beri benzi attı kuzumun.ama beni de Kinamayin nolur. Doğuma haftalar kalmışken bu kadar Eğil kalk çok ağır geliyor artık. Sinirlerim lacka oldu kaç gündür uykusuzum.aksama kadar 1 lokma yediremedim ıshal olsun diye akşam da kabız olsun diye bişey yediremedim.ölüyorum yorgunluktan.allahtan ateş düştü ıshal gittikçe. Bu arada dikkatimi çekti. Kolları bacakları sis ve kızarıklıklar var akşamdan beri.ateşten mi iğneden mi bilemedim. Yarın 2.iğneye gidince soracağım.
Öğlen drdan gelince annemlerdeydik.Bİraz uyumak istedim yattım. 45 dk sonra uyandım sol kasigimda bi ağrı var delircem. Sesim çıkmıyor bagiramadim nefes kesildi. Ter bosaliyor boynumdan.oluyorum sandim.drun cebini aradım. Bi daha olursa 10 dk iÇinde tip Fak. Hastanesine git dedi. Kendisi Sehirdisinda çıkmışallahtan olmadı da geçti öylece. Gün kipirdayip içimi rahatlatıyor çok şükür. Bende durumlar böyle. Bayilcam az daha uyumazsam. Allahım önce benim yavruma sonra tüm ümmet müslüman evladına şifa versin Safi ismiyle.
Sağol canım. .7.haftam bitmek üzere halsizlik ve mide bulantısı var .hiç birşey yapmak istemiyorum. .Karnım aç yemek te istemiyorum bu durumdayız :) hepside normaldir galiba. .çarşambayi iple çekiyorum kalp atışı duymak için. .@aysedurmaz çok geçmiş olsun. Ne denir bu durumda. Nazar mi var acaba ?
Sadaka ver canım. Allah sizi korusun. Üzüldüm hifa ya. Sende çok yıprandin tabi. Bu zmanlarda annene kalman en mantiklisi. Yalnız kalman seni çok yıpratir.
Eee kızlar sizler nasilsinizMEVANURRRR
sule25 nasıl gidiyor hamilelik.
amin canım hepimize inşallah :) bugün göbeğim kasiniyor tatlı tatlı. .Rahim büyüdüğü için diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum :)
MEVANURRRR Bulantılar falan diyince gulumsemisim aniden.ne guzel dedim.Allahım sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.kolay hamilelik kolay doğum kolay bebek nasip etsin :)
Ahh canıım hep dualarımdasın,nedir sendeki bu durum.Geçmiş olsun.Bebişlerimiz hasta olunca çok zor tabi.Bir de hamilesin daha zor.Allah yardımcın olsun.Annende kalman iyi olmuş eşine de sinirin bozulmamış olur.Umarım düzelir aranız,biraz kalbi açılır da görür halini.Biliyorum bence seviyoruz sizi çok.Allah'ım yar ve yardımcınız olsun...Merhaba kızlar.
Ishal akşamı gibi gecesi de hareketliydi evimiz.ateşi düşünce hepimiz uyumusuz ölü gibi.3 te bi kalktik hifa odasından bizim odaya kadar gelmiş. Ve bastığı dokunduğu her yer kaka((((( külot alıştırma kulodu ve pijama vardı güya üstünde. 1 saat temizlik yaptık. O da uyudu geri.kolları ve bacaklarindaki kizarikliklari druna soramayinca pazar günü yaptirmadik iğne yi. Ishal de kesildi kızarıklıklar da söndü. Ateşi de hiç yükselmesi 36.5 hep.bugün normal antibiyotik surubunu içirdim. 7 günü tamamlayım dedim.daha tam iyileşmedi. Zamansız uyuması istahsizligi devam ediyor.ıshali de.ama artık wcye yetirebiliyor.
Kızım normale dönmeye başlayınca bende günlük hayata döndüm bugün. Oğlumun hastane çıkışını aldım sonunda.bi sürü de hediye geldi.onları da yikadim.utuleyip çantaları kapatcam artık. Agrilarim değişip gidiyor.artik gobusum çok aşağı indi.gören aman dikkat et doğum yakın diyor.Rahime baskı arttı. Kemiklerim ağrıyor alttan alttan.o gün giren ağrı günde 2 3 girmeye başladı. Ve Karnım semsert artık. 33 dediğine bakmayın. Zaten 37 38de alinirmis sezeryanla.benimki 2 hafta daha önce olabilir dedi dr.kaldı 2 3 hafta.öyle işte :)