Bol bebiş topiği

Canım geçmiş olsun sana da inşallah zamaninda gelir yavrun. .
Ben yavrumu kaybettim malesef ..kurtaran sonra da görmek istedim. .ve gösterdi ebe canımdan can gitti. .patolojiye gönderildi annemlerdeyim daha sonucu beklicem kontrole gidip eve dönerim artık..bana dua edin arkadaşlar..Ayşecim isen dua edersen sevinirim. Neslihan adim

Neslihan canım üzülme ne olur..kendini de eşinde üzme. Bak bende yasadim bu duyguları ama zman geçtikçe hafifliuor senn bu donemde kendini yıpratma. İnşaallah tekrar sağlıklı gebelik olacak ve kucağına alacaksın... Dualarımiz sizinle...

canım hayırlısı olsun korkma bende 36 haftalık doğum yaptım 3 gün küvezde kaldı çok küçüktü,senin oğlan daha kilolu maşallah.şimdi canavar gibi bana laf yetiştiriyor:)))

Herkese selamlar çoook uzun zaman oldu buralara uğramayalı. Kendimi ozet geçmem gerekirse haziran 2013 annesiyim doğu adında çok yakışıklı bir paşam var oğlum 7 aylıkken sürpriz bir gebelik yaşadım çok üzüldüm çok ağladım emzirdiğim için ama kız olduğunu öğrendiğim an hayat devam etti taa ki kızım 6 ayına gelene kadar 4D ultrasonda suyunun bittiğini ve bobreklerinin multikistik bobrek olduğunu öğrendik aldılar bebeğimi sonlandırmak suretiyle doğum ettim üzerinden 15 ay geçti ama acım geçmedi oğlum 28 ayına yakın şuan ve kalbim başka çarpıyor artık ben yine anne olmak istiyorum heyecanımı sizlerle paylaşmak istiyorum önce sağlık sonrada rabbim gönlündekini biliyor zaten hepinizi öpüyorum canlarım artık buralardayım inş güzel mutluluklar yaşarız

1cicek3bocek arkadaşım seni hep takip ettim ve kızını kaybettiğinde sana giyaben dualar ettim. Her halinden haberdarim. Daha geçenlerde baktım acaba varmı geni bebek diye. ☺ inşâAllah en kisa ve hayırlı zamanda gelir ikinci meleklerimiz.
Benimde paşam 23.ayında . 7 ay oldu ikinciyi istiyoruz ama daha ikinci meleğim konmadi gobusume. Bir istek bar bazen de isteksizlik. Bebeğim uslu olduğu beni yormadigi zaman olsun diyorum tan tersi iken amannnn olmamasında bir hayır var diyorumm. Emzirme bitecek inşaallah bir aya kadar . Bakalım hayırlısiyle ne zaman olacak.
Allah seninde gönlünce versin herseyini.

Merhaba kızlar..
Umarım herkes iyidir..
Mevanur canım hem çok sevindim hem üzüldüm. Rabbim sabrını versin inşallah..
Bende bu yollardan geçtim biliyorsun seni çok iyi anlıyorum. Inşallah meleğin en yakın zamanda tekrar gelir.
Umudunu kaybetme hep dualarımdasın.

Ayşe canım ne durumdasın sona yaklaştın.
Inşallah sağlıkla gelir.

Karapiso canım seninde inşallah en yakın zamanda ikinci meleğin gelir. Emzirmenin etkisi olabilir.
Bütün arkadaşlarımı öpüyorum..
Rabbim sağlıklı günler nasip etsin..

Bende bi Merhaba diyim belki ugurlu gelir:))
Hoşgeldin. Inşallah ugurlu geliriz sana da

canım hayırlısı olsun korkma bende 36 haftalık doğum yaptım 3 gün küvezde kaldı çok küçüktü,senin oğlan daha kilolu maşallah.şimdi canavar gibi bana laf yetiştiriyor:)))
Detaya girip kafa sisirmek istemem ama bildiğin gibi değil hayatimdaki sorunlar. Ameliyatli halimle elimde 2 yaşında kizimla tek başıma gir gel yapamam hastaneye ben.yaparım elbet ama inan çok zor olur yanımda olsun insallah ((
MEVANURRRR nasılsın canım saha iyisin demi ?
İnşaAllah iki iç ay korunmanın lazım belki 6 ay. Ama bak sonra tedavisiz bir hamilelik olacak... Sağlıklı olsun inşaallah.
@aysedurmaz dogurdun mu kız.
Dogurmadim kız :) ıte kaka geldik bugüne
Canimmm neler yasamissin sen öyle. Allahım cennetinde bulustursun kızınla. En kısa zamanda da kucağına sağlıklı bir kız al can arkadaşım. Dualarimdasın..
Hoşgeldin deluuuuu. Ozledim kuz seni.nerelerdesin.maşallah 32 olmussun sende.Allahım kucağına da almayi nasip etsin.biz sona geldik ama ne gelme Allahım başka dert vermesin ama çok zordu 9 ay (

Gün aydın olsun hepinize kızlar. ...
36+4 olduk ıte kaka oglumla. 38 bari olsun diye diye gidiyoruz bakalım. Yazıyım mi tek tek yaşadıklarımı bilemiyorum. Her geldiğimde bi ton sıkıntı yazmaktan uyanır oldum kısa özet geçeyim bari.dostlarla paylasinca iyi geliyor insana.
Kızım 2 yas sendromu denen illete yakalandı. Asi yaramaz inat bağıran kıran yere yatan iştahsız en kötüsü de wc yi unutan bi mağara adamı oldu resmen.15 gundür yikanmadik koltuk hali giysi kalmadi.bi de gülerek anne temizlesin demiyor mu deliriyorum.beze donmemize ramak kaldı diyebilirim.
Eşim ve aileler arasındaki sorunlar durgun.ama nereye kadar tabiki hastanede karsilasincaya kadar.hala yanımda kalacak refakatçi bulamadım. Hastanede özel hemşire servisi de yokmuş. Allah a havale ettim çünkü düşünmek çok yoruyor artık.
Ayaklarım ellerim şişmeye başladı 1 haftadır. Agrilarim bel kasik göbek ayak olarak devam ediyor.2 güne 1 acile gitek zorunda kalıyorum bayramdan beri.2 gundur de çarpıntıdan öleceğim.12 kg aldım henüz ama 32 gibi agirlastim.akşam 5 oldumu zil çalsa da biri yemek getirse ısıtma derdi bile olmasa diye ümit eder oldum çocuk gibi.Kızım olmasa mutfağa dahi girmicem.o haldeyim.
Oglusuma kraft in kangurusunu ve casual in puseti ni aldım. Çok kullanışlı duruyor ikisi de.
Bu arada herkese söyledim size de soyleyim.özel olarak dua isteyeniniz varsa mesaj atın bana.agrim varken özellikle dua ediyorum. Aklimin yettigince hatırlayıp dua ediyorum hepinize.
Allahım bizi evlatlarimizla imtihan etmesin..
Bugün kontrolüm var.kızımı anneme bırakıp hastaneye gideceğim. Evde yürümek bile çok zorken çocuğumla cantasiyla in bin çok zor olacak ama kırgınlık hicbirseye benzemiyormus. Allah varken ona ihtiyacım yok benim diyip okuyup ufluyorum hep. Nerdesin dediğimde elimden tutmayana burdayım demek gelmiyor icimden...
Şimdi onlar uyanmadan evi toplayıp çantaları kapatayim.10da randevu. Bakalım acil mi alacak bunca sıkıntım yüzünden. Yoksa gün mu verecek. Heyecaninin güzelliğini bile yaşayamaz oldum sorunlardan sorulardan. Allah hakkımızda hayırlı neyse onu versin...
Allah a emanet olun...

Eklentiler

• 1444967969987-356213966.jpg
    179,1 KB · Görüntüleme: 55
23ünde bakalım sıkıntı yoksa 26 sinda alırım en gec dedi. ...
Elimi ayagimi koyacak yer bulamadım hastaneden çıkınca. Annem gelme evine git yat diyince eve geldim.duş aldim rahatlayamadim.puzzle başina oturdum.2 bardak süt,1 latte,7 8 çikolata,1 kutu bonibon yedim.kalbim ağzımdan çıkacak sanki.bişeyler yapasim var gibi.kimi arasam nereye gitsem bilemedim. Planlı sezeryan olanlar bunları mi yaşıyor? Ne hissettigimi bilemiyorum sanki.ellerim titriyor.neler oluyor bana????

Evet canım aynen öyle.. Planlı olunca insan panik yapıyor, günler geçmek bilmiyor.. Hele o son gece
Amaaaa bunlar coook güzel heyecanlar yaş, sonunun güzel olacağını düşündükçe, tatlı stres bunlar..
Sağ salim sağlıkla kucağına alacaksın oglusunu...

@aysedurmaz senin yerinde olsam bende aynısını hissederdim. , Düşünsene 10 gün belki 1 hafta sonra paşa kucağında olacak. Her işin rast gitsin inşaallah... Allah insirah ferahlık versinn sana... bana dua et eşime Hayırlı is kapıları , en kısa ve hayırlı en hayirli vakitte bebecikler...

KEVOK canım çok sağol ,inşâAllah hayırlısı olsun. Sen nasılsın masaallah 32 haftaya gelmişsin.

Allaha şükür rahat bir şekilde bu haftaya geldik. Dün hastaneye çalışabilir raporumu almak için gittim. Bebeğin gelişimi gayet iyi ama servikal uzunluğum kısalmış 2 cm düşmüş. Erken doğum riskin var dedi doktor doğumhaneye uzun nst için gönderdi. Sancı çıkarsa yatış yapıcam dedi.
Şükür sancı çıkmadı. Çalışamaz raporu verdi. 1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Tetikte ol dedi. Bi an için çok korktum.
Inşallah erken gelmez bebeğim.
Ayşecim inşallah senden önce doğurmam.
Seninde az kaldı. Sağlıkla doğsun inşallah..

Sağol kuzum Allah razı olsun çok kişi duacı oldu ekim anneleride şimdi yavruları yaşında bnm kuzularım onlar şimdi içimi yine kıpırtı sardı rabbim bekletmesin ikimizi de kuzunu opuyorum zorluklarına takılma çocukların her yaşları ayrı zor hatta her ayları rabbim eksikliklerini vermesin

Canimmm neler yasamissin sen öyle. Allahım cennetinde bulustursun kızınla. En kısa zamanda da kucağına sağlıklı bir kız al can arkadaşım. Dualarimdasın..

((
yaşadım ki ne yaşadım ayşem bu da benim sınavımdı sanırım Allah yaşatmasın kimseye beni boşver atlattım ben ikincisini yapıcam inş bak bi kızın var oğlan istiyordun o da olacak nasipse sağlıkla kucağına al bitanem sorunlarıda at totonun arkasına zaten sorunsuz kimse yoktur çocuklarını büyütmeye bak

Amiin kızlar guzel dualariniza .
Duana amin dedim karapisso
Iyi geceler herkese..
Dogurmadim daha cuma günü yaşadığım duygu firtinasindan sonra grip indi. Hemde ne inme.KBB ye gittim ctesi. Burun akıntısı, baş ağrısı, halsizlik,kemiklerimin sizlamasi +ayaklarım davul gibi sis +kasılmalar artti+ hapsurdukca yaşadığım sikintilar++++
Bir de gripken sezeryana alınmadığını alinanlarinda hapsururken dikiş kanaması yaşadıklarını okudum duydum.tam oldu.
Duygularımı yazmaya gerek bile duymuyorum. Hepiniz anladınız ne demek istediğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…