- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.021
Ayşecim hiiiiiiiiiç korkma canım... Kolay olmayacak o kesin sorumluluklar daha da artacak ama tek çocuğun da Sorumluluğu az değil ki peki evlatla Yaşadığın haz mutluluk huzur zorluğunu unutturmuyor mu tüm zorluğuna rağmen iyiki varsın demiyor musunKorkuyorum kızlar. Desteğe ihtiyacım var. 2.yi istemekle delilik mi ettim, evime çocuklarıma buroma dukkanima yetisebilecek miyim, kendimi unutmak istemiyorum, Kafamda deli sorular. Bi yandan mutluyum yeniden kipirtilar yeniden ultrason buluşmaları :)
leylammm hoşgeldin canım seni burada görmek ne güzel..ayşenin bugün test sonucu vardı gelmedi daha kızlar bebişleri büyütüyor incide hala ses yok malesef..bende bu ay ovu denicem olmazsa nisan ayında tüp bebeğe geçebilirim artık..kızlarrrrrrrrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmmm çok özledimmmmmmmmmmm
aa bu ne güzel sürpriz ayşem şimdiden hayırlı uğurlu olsun meleğin:)))çok şaşırdım çokta sevindim.sevinmemin nedeni çok ama şaşırmamın sebebi bu kadar yoğun tempoda iknciyle uğraşmak zor olucak gerçi sen yaparsın ben sana güveniyorum.!!!!
ayyy uzun zaman oldu çok özledim hepinizi eskileri pek okuyamadım ne var ne yok kızlardan haber varmı?mevanurdan ve diğer hatırlayamadıklarımdan inciden bi haber varmı nasıl?ya anlatın ne olur nasıl gidiyo,moraliniz keyfiniz nasıl?
nete hiç giremiyorum k.babm uzun zamandan beri burda ve tedavi görüyo kanser hastası o yüzden sosyal hayatla bağlantım kopmuş halde sürekli hastane,yemek,misafir,Zeynep cadısıyla ilğilenmeye çalış derken sizleri aksattım.ne olur herkes yazsın çok özledim topiği güzel haberler duymayı,hepinizi öpüyorum dua ve selametle....
bu arada kızım 14 aylık oldu artık yürüyoruz,duvarları karalıyoruz,temizlik yapıyoruz,anneye yardım ediyo ....
Inşallah canım benim isteyen dileyen herkese nasip olsunAişe hayirli olsun kuzum
Çok yakisti hamilelik takvimi darisi hayirlisiyla tugra 'ya mervanur'a veee bana
şulecim ohhh misler gibi tatilini yapmişsin. Darusi bize bizdr bu yaz istiyoruz guzel hir tatil. Hadi bakalim topik senlensin
Ayşem sen hiç tasalanma Rabbim dağına göre verirmis karınıDukkan alışverişi dekoru derken size yazamadım canlar. Sonucum 51 çıktı. Ctesi tekrarlicam. Cook garip duygulardayim. Rabbim dağına göre kışıni verecektir. Bu ümitle korkularimi yenmeye çalışıyorum. Batmalar halsizlik daha fazlaydi bugün. Hoş sabah 10 dan beri SokaklardaYim. Şimdi dükkana gidiyoruz son rutuslar için. Raflar masalar vs.. Rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu.
maşallah cnm hadi hayırlısı artık seni takipteyiz.canlandırdın topiği:))Dukkan alışverişi dekoru derken size yazamadım canlar. Sonucum 51 çıktı. Ctesi tekrarlicam. Cook garip duygulardayim. Rabbim dağına göre kışıni verecektir. Bu ümitle korkularimi yenmeye çalışıyorum. Batmalar halsizlik daha fazlaydi bugün. Hoş sabah 10 dan beri SokaklardaYim. Şimdi dükkana gidiyoruz son rutuslar için. Raflar masalar vs.. Rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu.
Sağol canım. Darısı isteyenlerin başına artık. Isimiz bebek sekeri süslemeleri organizasyon üzerine. El sanatları da diyebiliriz. El işi de olacak çünkü ☺Ayseciğim hayırlı uğurlu olsun bebişin yeni işin sana hayırlı uğurlu olsun rabbim isteyenlerede nasip etsin inşallah yeni işinide merak ettim ne üzerine bende ev toplamaya basladım evden eve nakliyata vereceğiz ama ben mutfk esyalarımı kendim toplayayım diyorum kızlar bu konuda bana yardımcı olun nasıl etsem eve hiç karısmasammı yoksa ben kırılacjları kendimmi toplasam birde bildiğiniz tasıma şirketi varmı memnun kaldığınız?
Karapiso zamanınız varsa güzel bir tatil yapın insanı kendine getşriyo ferahlamış olursun bilal içşnde ii olur..
Kıxlar buarada oğlum 12 martta yasını doldurucak ama halen yürüyemiyor sadece tutunarak yürüyor hecelemede yok( normalmi acaba
Günaydın canım.. en önce Allah tüm hastalara şifa versin.. en önemlisi o.. onun dışında diğerişlerin hepsinden birden kurtulmuş olacaksın bence çok daha iyi.. birini bitirip diğerine başlamaktansa.. ama böyle sayınca insana ağır geliyor tabi..Yorgun bir sabah....
Biz dukkan aciyoruz..
Eşim bugün yeni işine başladı....
Dükkan ortağımın eşi bürosunu taşıyor bugün. ...
Dükkan ortağım ev arıyor taşınmak iÇin. ..
Bu arada annem menopoza girdi o da küçük tansiyonu 9 dan aşağı düşürmüyor. ..
Kızımın 2 gundur burnu akar. Gece kalkıp oyun oynama huyu edindi 3 gundur.
ortagim grip olmuş.sesi çıkmıyor. ..
Kendimi hiç anlatmayim da korkmayın. ..
Kafamda binlerce soru.... 24 saat yetmiyor artık bana....
merhaba canım,Ayseciğim hayırlı uğurlu olsun bebişin yeni işin sana hayırlı uğurlu olsun rabbim isteyenlerede nasip etsin inşallah yeni işinide merak ettim ne üzerine bende ev toplamaya basladım evden eve nakliyata vereceğiz ama ben mutfk esyalarımı kendim toplayayım diyorum kızlar bu konuda bana yardımcı olun nasıl etsem eve hiç karısmasammı yoksa ben kırılacjları kendimmi toplasam birde bildiğiniz tasıma şirketi varmı memnun kaldığınız?
Karapiso zamanınız varsa güzel bir tatil yapın insanı kendine getşriyo ferahlamış olursun bilal içşnde ii olur..
Kıxlar buarada oğlum 12 martta yasını doldurucak ama halen yürüyemiyor sadece tutunarak yürüyor hecelemede yok( normalmi acaba
Allah kolaylık versin cnmYorgun bir sabah....
Biz dukkan aciyoruz..
Eşim bugün yeni işine başladı....
Dükkan ortağımın eşi bürosunu taşıyor bugün. ...
Dükkan ortağım ev arıyor taşınmak iÇin. ..
Bu arada annem menopoza girdi o da küçük tansiyonu 9 dan aşağı düşürmüyor. ..
Kızımın 2 gundur burnu akar. Gece kalkıp oyun oynama huyu edindi 3 gundur.
ortagim grip olmuş.sesi çıkmıyor. ..
Kendimi hiç anlatmayim da korkmayın. ..
Kafamda binlerce soru.... 24 saat yetmiyor artık bana....
Dukkan alışverişi dekoru derken size yazamadım canlar. Sonucum 51 çıktı. Ctesi tekrarlicam. Cook garip duygulardayim. Rabbim dağına göre kışıni verecektir. Bu ümitle korkularimi yenmeye çalışıyorum. Batmalar halsizlik daha fazlaydi bugün. Hoş sabah 10 dan beri SokaklardaYim. Şimdi dükkana gidiyoruz son rutuslar için. Raflar masalar vs.. Rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu.
Öyle aslında. Hepsi birden yoluna girecek de ben benlikten çıkacak gibiyim o zamana kadar...Günaydın canım.. en önce Allah tüm hastalara şifa versin.. en önemlisi o.. onun dışında diğerişlerin hepsinden birden kurtulmuş olacaksın bence çok daha iyi.. birini bitirip diğerine başlamaktansa.. ama böyle sayınca insana ağır geliyor tabi..
içindeki bebişin heyecanını unutma.. yepyeni bi hayat can buluyor yine bedeninde nasıl güzel bi mucize
Amiin canimmAllah kolaylık versin cnm
3. Müuuuuuu kiiiz İkizlere kardes mi geliyor.:O
Gelsin 2.ler 3.ler oleeeeeeey