Bol bebiş topiği

Aişe canimsin yanindayim hep biliyorsun. İyiki geliyor ikinci meleğin ohhh ne güzel agzina yakisti "çocuklarım" kelimesi. Rabbim istediğin zamanda nasip etti. İnşaallah hayirlisiyla sabah kan sonucunla coştur burayi.

Korkuyorum kızlar. Desteğe ihtiyacım var. 2.yi istemekle delilik mi ettim, evime çocuklarıma buroma dukkanima yetisebilecek miyim, kendimi unutmak istemiyorum, Kafamda deli sorular. Bi yandan mutluyum yeniden kipirtilar yeniden ultrason buluşmaları :)
Ayşecim hiiiiiiiiiç korkma canım... Kolay olmayacak o kesin sorumluluklar daha da artacak ama tek çocuğun da Sorumluluğu az değil ki peki evlatla Yaşadığın haz mutluluk huzur zorluğunu unutturmuyor mu tüm zorluğuna rağmen iyiki varsın demiyor musun :KK66: şimdi zorluk biraz daha artacak ama yaşadığın mutluluk da misli misli olacak... Onların birbirlerine ne kadar güzel yoldaşlık ettiğini görünce oh diyeceksin iyiki geldin ikinci kuzum :emir_bebek::anneadayı: ama ilk yıllarımız biraz yorucu olacak tabi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmmm çok özledimmmmmmmmmmm

aa bu ne güzel sürpriz ayşem şimdiden hayırlı uğurlu olsun meleğin:)))çok şaşırdım çokta sevindim.sevinmemin nedeni çok ama şaşırmamın sebebi bu kadar yoğun tempoda iknciyle uğraşmak zor olucak gerçi sen yaparsın ben sana güveniyorum.!!!!

ayyy uzun zaman oldu çok özledim hepinizi eskileri pek okuyamadım ne var ne yok kızlardan haber varmı?mevanurdan ve diğer hatırlayamadıklarımdan inciden bi haber varmı nasıl?ya anlatın ne olur nasıl gidiyo,moraliniz keyfiniz nasıl?
nete hiç giremiyorum k.babm uzun zamandan beri burda ve tedavi görüyo kanser hastası o yüzden sosyal hayatla bağlantım kopmuş halde sürekli hastane,yemek,misafir,Zeynep cadısıyla ilğilenmeye çalış derken sizleri aksattım.ne olur herkes yazsın çok özledim topiği güzel haberler duymayı,hepinizi öpüyorum dua ve selametle....
bu arada kızım 14 aylık oldu artık yürüyoruz,duvarları karalıyoruz,temizlik yapıyoruz,anneye yardım ediyo ....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmmm çok özledimmmmmmmmmmm

aa bu ne güzel sürpriz ayşem şimdiden hayırlı uğurlu olsun meleğin:)))çok şaşırdım çokta sevindim.sevinmemin nedeni çok ama şaşırmamın sebebi bu kadar yoğun tempoda iknciyle uğraşmak zor olucak gerçi sen yaparsın ben sana güveniyorum.!!!!

ayyy uzun zaman oldu çok özledim hepinizi eskileri pek okuyamadım ne var ne yok kızlardan haber varmı?mevanurdan ve diğer hatırlayamadıklarımdan inciden bi haber varmı nasıl?ya anlatın ne olur nasıl gidiyo,moraliniz keyfiniz nasıl?
nete hiç giremiyorum k.babm uzun zamandan beri burda ve tedavi görüyo kanser hastası o yüzden sosyal hayatla bağlantım kopmuş halde sürekli hastane,yemek,misafir,Zeynep cadısıyla ilğilenmeye çalış derken sizleri aksattım.ne olur herkes yazsın çok özledim topiği güzel haberler duymayı,hepinizi öpüyorum dua ve selametle....
bu arada kızım 14 aylık oldu artık yürüyoruz,duvarları karalıyoruz,temizlik yapıyoruz,anneye yardım ediyo ....
leylammm hoşgeldin canım seni burada görmek ne güzel..ayşenin bugün test sonucu vardı gelmedi daha kızlar bebişleri büyütüyor incide hala ses yok malesef..bende bu ay ovu denicem olmazsa nisan ayında tüp bebeğe geçebilirim artık..

kayınpederinde rabbim acıl şifalar versin..zeynep te meşallah büyümüştür benim yerimede sev cimcimeyi..

Dukkan alışverişi dekoru derken size yazamadım canlar. Sonucum 51 çıktı. Ctesi tekrarlicam. Cook garip duygulardayim. Rabbim dağına göre kışıni verecektir. Bu ümitle korkularimi yenmeye çalışıyorum. Batmalar halsizlik daha fazlaydi bugün. Hoş sabah 10 dan beri SokaklardaYim. Şimdi dükkana gidiyoruz son rutuslar için. Raflar masalar vs.. Rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu.

Aişe hayirli olsun kuzum
Çok yakisti hamilelik takvimi darisi hayirlisiyla tugra 'ya mervanur'a veee bana :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
şulecim ohhh misler gibi tatilini yapmişsin. Darusi bize bizdr bu yaz istiyoruz guzel hir tatil. Hadi bakalim topik senlensin :KK54::21:
Inşallah canım benim isteyen dileyen herkese nasip olsun :KK66:
Dukkan alışverişi dekoru derken size yazamadım canlar. Sonucum 51 çıktı. Ctesi tekrarlicam. Cook garip duygulardayim. Rabbim dağına göre kışıni verecektir. Bu ümitle korkularimi yenmeye çalışıyorum. Batmalar halsizlik daha fazlaydi bugün. Hoş sabah 10 dan beri SokaklardaYim. Şimdi dükkana gidiyoruz son rutuslar için. Raflar masalar vs.. Rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu.
Ayşem sen hiç tasalanma Rabbim dağına göre verirmis karını
Daha dün gibi kizini mujdeledin biz bak şimdi ne kadar zaman geçti üzerinden
Hayirlisiyla ikinci bebeginide kucağına alicaksin ve bak gör daha neler neler basaracaksin sen bile kendine inanamicaksin tatlım
Öperim seni en kocanınından :))
Icin ferah tut

Hayırlı akşamlar kızlarrr Nasılsınız bakalım ne var ne yok hayat nasıl gidiyor?
AYŞECİM Senin adına çok sevindim hayırlı ugurlu olsun inş sağlıklı sıhhatli Allah tamamına erdirsin canımmmm. ..
2.kez anne olacaksın eminim ilki kadar heyecanlisindir çok güzel telaslar bunlar. ..
Eşim de bu aralar niyeti bozdu gibi ama 2. Fikri beni hala korkutuyor biraz kilo verip kendimize zaman ayırmak istiyorum yeni bir bebek için psikoloji çok önemli ki benim hamilelik ve doğum biraz sıkıntılıydı biliyosunuz. .
Inşaallah Rabbim hayırlı zamanda versin. ..

maşallah cnm hadi hayırlısı artık seni takipteyiz.canlandırdın topiği:)):KK71::KK9:halayı bulamadım ama çektim yani:))

Gunaydiiin
51 günasiri testinde 162 ye yükseldi. 10 martta kese görmeye gideceğiz Allah izin verirse.
Dükkan iyice toplanmaya başladı. Siparişleri verdik numuneler için. Dekor için malzeme bekliyoruz.Elk. ve su açılacak. lavabo ve wc takılacak. .. güya hafifledi işler. Yazınca liste bitmiyor sanki..☺
daha face twitter vs sayfaları düzenlenecek. Oooyy oyy...
Sabirsizlaniyorum sizinle paylaşmak için
..

Ayseciğim hayırlı uğurlu olsun bebişin yeni işin sana hayırlı uğurlu olsun rabbim isteyenlerede nasip etsin inşallah yeni işinide merak ettim ne üzerine bende ev toplamaya basladım evden eve nakliyata vereceğiz ama ben mutfk esyalarımı kendim toplayayım diyorum kızlar bu konuda bana yardımcı olun nasıl etsem eve hiç karısmasammı yoksa ben kırılacjları kendimmi toplasam birde bildiğiniz tasıma şirketi varmı memnun kaldığınız?
Karapiso zamanınız varsa güzel bir tatil yapın insanı kendine getşriyo ferahlamış olursun bilal içşnde ii olur..
Kıxlar buarada oğlum 12 martta yasını doldurucak ama halen yürüyemiyor sadece tutunarak yürüyor hecelemede yok:KK43:( normalmi acaba:110:

Ayseciğim hayırlı uğurlu olsun bebişin yeni işin sana hayırlı uğurlu olsun rabbim isteyenlerede nasip etsin inşallah yeni işinide merak ettim ne üzerine bende ev toplamaya basladım evden eve nakliyata vereceğiz ama ben mutfk esyalarımı kendim toplayayım diyorum kızlar bu konuda bana yardımcı olun nasıl etsem eve hiç karısmasammı yoksa ben kırılacjları kendimmi toplasam birde bildiğiniz tasıma şirketi varmı memnun kaldığınız?
Karapiso zamanınız varsa güzel bir tatil yapın insanı kendine getşriyo ferahlamış olursun bilal içşnde ii olur..
Kıxlar buarada oğlum 12 martta yasını doldurucak ama halen yürüyemiyor sadece tutunarak yürüyor hecelemede yok:KK43:( normalmi acaba:110:
Sağol canım. Darısı isteyenlerin başına artık. Isimiz bebek sekeri süslemeleri organizasyon üzerine. El sanatları da diyebiliriz. El işi de olacak çünkü ☺
her çocuk farklı yürür konuşur. Kızların hızlı davrandığı daha kesin ama. Dru herseyi normal diyorsa takma kafana.yürüyünce hayat daha zor emin ol ☺Kitap oku tek tek anlaşılır kısa cümleler kurarak konuş oğlunLa.hızlandırır ☺
Taşıma isinde ben herseyi mi koliledim. Cuvalladim onlar götürdü.mobilyaların yastıklarıni falan onlar sardı ama.kumaşlara sarıp streclediler tozları diye.1 porselen tencere dışında fire olmadı çok şükür. Firmanın adı karamercanlar di.asansörlüYDÜ. Malum 10.kata taşımak zor ☺☺

Ayse rabbim hayırlı bereketli kılsın yeni işiniz umarım size hayrlı olur merakka bekliyorum şirketide bugun aradım onuda not aldık tek skıntı elemnlarını getirmemeleri burdan hamal buluyorlar onlarda toplamsyı bilmiyor sadece taşıyorlat artk hayırlısı..

Yorgun bir sabah....
Biz dukkan aciyoruz..
Eşim bugün yeni işine başladı....
Dükkan ortağımın eşi bürosunu taşıyor bugün. ...
Dükkan ortağım ev arıyor taşınmak iÇin. ..
Bu arada annem menopoza girdi o da küçük tansiyonu 9 dan aşağı düşürmüyor. ..
Kızımın 2 gundur burnu akar. Gece kalkıp oyun oynama huyu edindi 3 gundur.
ortagim grip olmuş.sesi çıkmıyor. ..
Kendimi hiç anlatmayim da korkmayın. ..
Kafamda binlerce soru.... 24 saat yetmiyor artık bana....

Yorgun bir sabah....
Biz dukkan aciyoruz..
Günaydın canım.. en önce Allah tüm hastalara şifa versin.. en önemlisi o.. onun dışında diğerişlerin hepsinden birden kurtulmuş olacaksın bence çok daha iyi.. birini bitirip diğerine başlamaktansa.. ama böyle sayınca insana ağır geliyor tabi..
içindeki bebişin heyecanını unutma.. yepyeni bi hayat can buluyor yine bedeninde nasıl güzel bi mucize :KK45:

merhaba canım,
12 ay çok geç kalınmış bi dönem değilki yürümek için.. 15-16 aya kadar çooook normal, bir sürü örneği var etrafımda.. ondan sonra yine yürümüyorsa mutlaka kontrolden geçmeli tabi.. ama emin ol endişelenecek hiç bi durum yok şu anda.. zaten tutunarak yürüyormuş oğluşun.. konuşma da aynı şekilde çocuktan çocuğa çok fark ediyor.. yine endişelenmek için çok erken.. bazı bebekler uzun süre sessiz kalıp bir anda coşuyorlar.. sonra sustur susturabilirsen :rolleyes::KK66:

Yorgun bir sabah....
Biz dukkan aciyoruz..
Allah kolaylık versin cnm

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Gelsin 2.ler 3.ler oleeeeeeey :KK73::KK73::KK73::KK73:

Günaydın canım.. en önce Allah tüm hastalara şifa versin.. en önemlisi o.. onun dışında diğerişlerin hepsinden birden kurtulmuş olacaksın bence çok daha iyi.. birini bitirip diğerine başlamaktansa.. ama böyle sayınca insana ağır geliyor tabi..
içindeki bebişin heyecanını unutma.. yepyeni bi hayat can buluyor yine bedeninde nasıl güzel bi mucize :KK45:
Öyle aslında. Hepsi birden yoluna girecek de ben benlikten çıkacak gibiyim o zamana kadar...
Allah kolaylık versin cnm
Amiin canimm
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Gelsin 2.ler 3.ler oleeeeeeey :KK73::KK73::KK73::KK73:
3. Müuuuuuu kiiiz İkizlere kardes mi geliyor.:O

Günaydın kızlar
Dün çeşmeci ve yan komşu yüzünden gerginlik yaşadım. Agridan yuruyemeyecek hale gelince dra gittim.düşük tehlikesi dedi Dr. Progestan ve fitil verdi.kese de oluşmaya başlamış. Şimdi kan sonuçlarını almaya gideceğim. Sıtma gibi tutuyor üşüme. Ateşim de var. Biraksalar uyurum 3 gün 3 gece. Dükkan kızım derken 6 dan beri ayaktayim yine. Rabbim hayırlısını ver.şifa ver hepimize....

X