Bol bebiş topiği

Kızlar üstteki test düne alttaki bugüne ait.. geçen ay da boyleydi adet oldum.o yüzden ümitlenemedim. bat 28 subat. Sizce ne yapmalıyım
aysecim bence gecen ayki kimyasal gebelikti. bu test sanirim erken gebelik testi. ve bence sen hamilesin. simdiden hayirli olsun. seni ilk kutlayan da ben olayim :)) kesin haberini de bekliyorum..

Yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum.. 2-3 gecedir oğluşum ne kendisi uyuyabiliyor ne de beni uyutuyor Üzerimde tepişip duruyor :/ burnu da tıkandı nefes de alamıyor bi de köpek dişleri zorlayınca daha bi fena oluyor tabi.. Allah kuzularımıza güzellikler versin..

aysecim bence gecen ayki kimyasal gebelikti. bu test sanirim erken gebelik testi. ve bence sen hamilesin. simdiden hayirli olsun. seni ilk kutlayan da ben olayim :)) kesin haberini de bekliyorum..
Erken gebelik testim yok maalesef.hepsi normal test.laboquick. Hayırlısı olsun...:)
Hadi sende heyecan getir topiğimizeee :KK73:
:)))
Yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum.. 2-3 gecedir oğluşum ne kendisi uyuyabiliyor ne de beni uyutuyor Üzerimde tepişip duruyor :/ burnu da tıkandı nefes de alamıyor bi de köpek dişleri zorlayınca daha bi fena oluyor tabi.. Allah kuzularımıza güzellikler versin..
Aaaah ahh 1 ay çektik 2 tanesi birden geldi.1 haftadır rahattik 2 gecedir yine başladı. :KK43:((( Rabbim kolaylik versin kuzulara.....

Nostaljiiiii
Merhaba kızlar.
07.01 kızımı öğrendiğim 7 saat sonra çıkan Test.
08.01 ilk idrar 10 dk da çıkan test.o gün kan testim 22 çıkmıştı.
11.01 de bhcg 98 di
12.01 bat günüm. ..
Sağdaki de bugun öğlen yaptığım 15 dk iÇinde çıkan çizgi. ..
kana gidecektim. Kapıdan dondum :/ yarın ilk idrarla göreyim bi daha dedim.
sabah ev, aksama kadar çarşı, akşam dükkanın boyası vs derken ölü gibiyim.minis de 1 ve 5 arasi nöbete sıkıyor 2 gundur.zor duruyorum ayakta.Şimdi uyudu da KDV yapcam.uyanınca AVM sonra dukkan. Belim kopacak Ağrıdan.adet mi Yorgunluk mu bilmiyorum. Akinti cok Hala.hayırlısı artık. ....

Eklentiler

• IMG-20150225-WA0013.jpeg
    IMG-20150225-WA0013.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 74
merhaba kızlar nasılsınız..ben ovulasyon testi aldım ve nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum..tabi topikte kullanan ayşemizin olduğunu bilmek rahatlatıyor :) ayşecim adetimin bitmesine 2 gün var nasıl kullanmam gerektiğini anlatırsan sevinirim..ebson a da inanılmaz sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..ben de 2 ay bekleyeceğim ovulasyon testleriyle deneyip olmazsa aşılama yada tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum..artık beklemek istemiyorum..3 çocuğa teşvik edenler keşke tüp bebek içinde yardımcı olsalar..hastanelerle görüşme aşamasındayım daha önce aşılama yaptığım yer de tüp bebek 5.800 ...şuan tek korkum tüp bebekte de olmaması..ve 2. defa yaptırınca da 5 bin..o da biraz zor artık..arkadaşlar lütfen çok dua edin gerek kalmadan rabbim mucizemi göndersin..

Herkese merhaba çok uzun zaman oldu sizlere yazmayalı..umarım hatırlarsınız :)) Biraz önce aklıma düştünüz bakayım dedim, ayşenin güzel haberini aldım :) hayırlı olsun arkadaşım bu sefer başta sağlıklı tabiki bi oğlun olur inşallah :) benim kızımda 9 aylık oldu teyzeleri hızla büyüyor çok şükür.. Hepinizi öpüyoruz..

Biz dördünü birden çıkarıyoruz :KK61:
Bizde azilari takım halinde çıkarmıştık. Ahh ahh çok zor..
merhaba kızlar nasılsınız..ben ovulasyon testi aldım ve nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum..tabi topikte kullanan ayşemizin olduğunu bilmek rahatlatıyor :) ayşecim adetimin bitmesine 2 gün var nasıl kullanmam gerektiğini anlatırsan sevinirim..ebson a da inanılmaz sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..ben de 2 ay bekleyeceğim ovulasyon testleriyle deneyip olmazsa aşılama yada tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum..artık beklemek istemiyorum..3 çocuğa teşvik edenler keşke tüp bebek içinde yardımcı olsalar..hastanelerle görüşme aşamasındayım daha önce aşılama yaptığım yer de tüp bebek 5.800 ...şuan tek korkum tüp bebekte de olmaması..ve 2. defa yaptırınca da 5 bin..o da biraz zor artık..arkadaşlar lütfen çok dua edin gerek kalmadan rabbim mucizemi göndersin..
Benim de 4.kullanisim ovulasyonu.dikkat etmen gereken en az 2 saat önce sıvı alımıni kesmen.prospektuste yazıyor ayrıntılı.ilk idrarla yapmıyorsun.akşam 18de yapmak en iyisi dediler ovulasyon da deneyimli olanlar.ben hep 20 li aldım o yüzden de adet biter bitmez başladım. Koyulastigini gordugum gün 2 hatta 3 yaparim.siliklestiginde yumurta çatlamış ve 24 saat içinde dollenmesi gerekiyor çünkü. Yine yazarım einen geldigince.

Herkese merhaba çok uzun zaman oldu sizlere yazmayalı..umarım hatırlarsınız :)) Biraz önce aklıma düştünüz bakayım dedim, ayşenin güzel haberini aldım :) hayırlı olsun arkadaşım bu sefer başta sağlıklı tabiki bi oğlun olur inşallah :) benim kızımda 9 aylık oldu teyzeleri hızla büyüyor çok şükür.. Hepinizi öpüyoruz..
hoşgeldin canım. Kız dur tebrik için çok erken.guvenemiyorum testlere artık. Yarın kan verecem ona göre bakarız kutlamaları :))

Günaydın kızlar
bugünkü ilk idrar testim.5 dkda çıktı pespembe çizgi. Rabbim hayırlısını versin. kana gideceğim minik Abla çıkma :)

Eklentiler

• 20150226_084717.jpg
    20150226_084717.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 73
Sa kızlar nasılsınız biz çok şükür iyiyiz bir hafta tatil yaptık daha yeni geldik foruma bakayım dedim tatilimz çok şükür güzel geçti oğlumla havuzda bolca yüzdük gezdik eğlendik çok şükür rabbime oğlumla uslu durdu buarada bir dişde çıkardı bunun dışında iyiydi otelin maskotu oldu rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı buarada forumda hayrlı haberler yazılmış masallah diyorum darısı isteyenlerin basına mevnurum seninde güzel haberini almak nasip olur inşallah..
Kızlar buarada tyinimiz belli oldu kütahya tavsanlı bakalım nasl bir yer umarım hakkımzda hyrlı olur bilgisi olan var hiç bilmediğmz yer tek tesellim bursaya aileme yakın şimdi maraton baslıyo evi toparlamam lazım oğlumda grip oldu bize dua edin teyzeleri hepinizi öpüyrm aeo

Kanı verdim kizlar.
yarın 10 da cikacak.sağlık ocağı çünkü Hayırlı haberler çıkar insallah yarınki sonuçtan. Hemogram falan da istedi Dr. ☺
Rahat bi hamilelik, hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah. .
Darısı karapisso nun başına :)))))))
Ooo Ayşem hayırlı olsun diyelim şimdiden
Senin hislerin kuvvetlidir yarın sabah sonucu aliralmaz yaz bize merak ederiz :))))
Öperim :)))

Ooo Ayşem hayırlı olsun diyelim şimdiden
Senin hislerin kuvvetlidir yarın sabah sonucu aliralmaz yaz bize merak ederiz :))))
Öperim :)))
Hayir olur inşallah tugram. Yazmaz miyim :)
Aişe hayirli olsun kuzum
Çok yakisti hamilelik takvimi darisi hayirlisiyla tugra 'ya mervanur'a veee bana :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
şulecim ohhh misler gibi tatilini yapmişsin. Darusi bize bizdr bu yaz istiyoruz guzel hir tatil. Hadi bakalim topik senlensin :KK54::21:
Bende bi garip oldum yapınca. Allahım hayırla sağlıkla bitirmeyi de nasip etsin.

Korkuyorum kızlar. Desteğe ihtiyacım var. 2.yi istemekle delilik mi ettim, evime çocuklarıma buroma dukkanima yetisebilecek miyim, kendimi unutmak istemiyorum, Kafamda deli sorular. Bi yandan mutluyum yeniden kipirtilar yeniden ultrason buluşmaları :)

Korkuyorum kızlar. Desteğe ihtiyacım var. 2.yi istemekle delilik mi ettim, evime çocuklarıma buroma dukkanima yetisebilecek miyim, kendimi unutmak istemiyorum, Kafamda deli sorular. Bi yandan mutluyum yeniden kipirtilar yeniden ultrason buluşmaları :)
cnm sonuçta düşündün ve karar verdiniz.HAyırlısı olsun.ben hazır değilim 2.ye o yüzden arayı soğutma diyenlere kulak asmıyorum.çocuk sayısı önemli değil.Kendimize de zaman ayırmalıyız kaliteli zaman geçirmeliyiz onlarla ve iyi bir gelecek hazırlamalıyız.hele de çalışan anne olmak daha zor.HAkkında hayırlısı olsun.Kötü düşünme güzel olsun her şey.Sen güçlü bir kadına benziyosun.o kadar koşturmaca yaşıyorsun bence yetişirsin hepsine:))))

X