Bol bebiş topiği

canım Allah yardımcın olsun.benim oğlum bi dk bırakmadığı için bak bu saatte uyandı ve uyuttum yazıyorum.sizler hep aklımdasınız,tanımasamda bi bağ oldu:) öpüyorum bol kazançlar şimdiden.Ayrıca seni azminden dolayı tebrik ediyorum:)iki iş yapacaksın ve bebek düşünüyorsun ne güzel cnm.

cahil cesareti benimki.bebek konusunun üstüne düşmek istemiyorum çok fazla.çünkü daha net degil isteğim. Geçen ay BTÇ kürü ovu.testleri falan bi heves bu heyecan denedik ama olmadığında inan Uzulmedim. O zaman anladım benimki net bi arzu değil. Yanlış mı yapıyorum on da bilmiyorum ama Rabbim aklımıza gonlumuze dusurduyse elden bişey gelmez.
Dükkan evine çok yakın.100 mt yok arada.2 katlı da olunca çok işime yarayacak benim.annemle kızım yanımda olacak.ev ortamı gibi.zaten ortagim olan arkadaşım çok anlayışıdır. Kızıma da ölür. Buromu da kızımı da ihmal etmeme izin vermeyecek.Tır. Çıktığımız yolda yalnız bırakmasin Rabbim. ...

Aişecim hayirli olsun supriz oldu dükkan mevzun nbelkide sen bahsettin ama ben hatirlamiyorum. Şimdiden hayirli olsun. Harseyin hayirlisi bebek ev is herşeyin...
Hctp canim nasilsin hoşgeldin. Bende sizinle aramdaki bagi anlatamam. Hep görüşmek burada muhabbet etmek istiyorum. Aişe nin dediği gibi topik sessizlesti ve toparlanmadi tekrar. ozledim o günlerimizi...

Bugün bi rahat kahvalti yaptim beyefendinin eline portakal verdim salondaoynuyordu. Sonra yanima geldi su istedi. Bir bakarim ki agzinda toprak var
İnanamadim bir iceri girdim kilic cicegimi yere atmis topragi dagitmis ve yemis azicik. Daha sabah su verdigim icin camur oldu heryer. Simdi uyuttum kismet olursa temizliyecegim

Hakikaten iki dakika sesi cikmayan bebeklere kalkip vi bakmak lazim le halt yiyor diye. Benimde hesabima galdi dedim ohhh şükür rahat bi kahvaltı yapacagim
Gene rahat edemedim iste. Simde ben bu akilla birde ikinci olsun istiyorum evet kizlar ben kasiniyorum. İkiisi birden dagitsin etrafi ikisi birden ciksin aradan.

kasin sen kasiiiiin :)) yakinda kasinacak kadar bile zamanin olmayacak :))))))

kasin sen kasiiiiin :)) yakinda kasinacak kadar bile zamanin olmayacak :))))))

Şimdi Zaman'ım olunca istediğim şeyleri yapıyorum nede olsa ilerde yapamayacağım diye :)
Niyetim dörtlemek
Dışardan bakanlar var sende o cesaret ve Beceri diyorlar
Kısmet olursa inşaallah . E sen anlat neler yapıyorsun nerelerdesin kızcen nasıl kaç Dişi çıktı ek gıda ne alemde gece uykuları nasılllll

vauuuuv hem de 4 :)) hayirlisi olsun ne diyeyim..
napalim canim Ezgi artik 1 yasini gecti. 6 disimiz var. hala yurumuyor usengec kizim :)) ben de ucretsiz izine ayrildim bu sene evdeyim. kizimi insallah 2 yasina kadar ben buyutecegim. maddi olarak zor olacak ama umarim atlatacagiz..
yorucu bir kis oluyor. bu havada gecen ay ev tasidim.ancak yerlesebildim.
kizim cok sisman degil boyuna gidiyor :)) en sevdigi sey yogurt ve tarhana. istahi da cok cok iyi degil ama saglikli masallah. gece uykulari eskisine gore iyi. emmegi biraktigi halde hala geceleri uyaniyor. bazen sadece su iciyor bazen de mecburen mama yapiyorum. sabah erkenci 7 de kalkiyor. simdi uyuyor da ben de cay keyfi yapiyorum :)) biz de haberler boyle. ee siz de ne var ne yok )

Seninkide mi emmeyi bıraktı ? Kısmeti bu kadarmış. Benimki maşaallah emiyor. Benim ki erkenci eli çabuk 10 aylık iken başladı paTa küte yürümeye. Şimdi 14.5 aylık ve tam adam gibi heryere giriyor. Iki üç haftadır koltuk tepelerindeyiz. Bizim 7. Diş çıktı ama çok zor diş çıkartıyor sabahlara kadar ağlıyor. En önemlisi sağlıkları tabi ama geç yürümesi vs eğer sağlık açısından sorunu yoksa daha iyi bence anneler bira daha geç yorulur. Mesela istediği deliğe giriyor biryere gidince. Bende oturamıyorum emeklerden daha iyiydi.
Uyku düzenimiz tam 1 Yaşında oturdu bizim. En azından akşam yatış saatimiz belli oldu ama birkaç günüdür gene bozuldu galiba diş geliyor.
Ev işi yemek vs derken günlerimiz geçiyor. Allah yardımcımız olsun. Bende durumlar böyle.

Hayırlı Cumalar hatunlar
Allah bu güzel günün hürmetine hastalara şifa dertlilere devalar nasip etsin.
İş isteyene iş Eş isteyene Eş bebiş isteyenlere bebişler versin
Bizim Bebeğimizide Şafi ismiyle şifalar nasip etsin...
Dualarda buluşalım...

Gecmis olsun tatlim
Ufaklik hasta mi karapisso ?

Ah canim çok teşekürler sordugun için.
Bilal iyi çok şükür.
Ablamin bebeği oldu bir oğlu var 4 yasinda bu ikinci oğlu. Ve bebek diyafragma hernisi hastaligiyla doğdu. Yani diyafram olmadigi için iç organları yukarda. Büyük bir ameliyat geçirdi ve Ciğerleri hic gelişmediği için 10 gün yoğun bakimda tedavi gördü azicik işlev gördü hemen ameliyata aldilar. Durum kritik Allah merhamet eetsin. Barsagini disarda birakmislar ödem varmis diye. Muhtemelen bir ameliyat daha olur. Sizlerden dua bekliyoruz... Alan herşeyin hayirlisini versin....

canim cok cok gecmis olsun.. cok uzuldum..

canim cok cok gecmis olsun.. cok uzuldum..

Canımsın üzülme ne olur. Dua et içten en içten dualarını yolla bize. Bizde anneyiz o yüzden içten dua edecek en iyi insanlar biziz.... Çok teşekkürler. İnşaallah en güzel şekilde atlatırız ve sizlere müjdemizi veririm

saol cnm iyi sayılı işte aynen dağıtan bir oğluşla uğraş dur:)
Dualarımdasınız cnm Rabbim şifa versin.Anne için ne zor durum

Çok geçmiş olsun canım benim en kisa zamanda sağlığına kavuşur inşallah yegeniniz dualarimiz onunla

Kızlar üstteki test düne alttaki bugüne ait.. geçen ay da boyleydi adet oldum.o yüzden ümitlenemedim. bat 28 subat. Sizce ne yapmalıyım

Eklentiler

• 20150224_231335.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 61
  • 20150224_231323.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…