Bol bebiş topiği

bence adetine 2 gün kala yapsan daha sağlıklı olur...
Hem varsa bile illa o zamanı bekleyeceksin değerin yükselmesi için inşaallah vardır bebişin...
Benim kocişte dün aldı ovulasyon testini 2 erken gebelik testi vardı ben onu istedim o gitmiş 6 gebelik testi olan seti almış deli etti beni.
Dİyor sen anlamazsın bu işkerden 6 tanesi daha iyi yap yap bitmez. 2 tanesi hemen bitermiş :26:

inşaallah hepimizinki gelir sağlıkla benimkinede öyle dediler olsada sağlıksız olurmuş.
inşaallah bu defa tedavimi olacağım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız. ben hep kız olsun istiyordum ama rüyamda hep erkek görüyorum yada mavili rekler
rüyalarım hep çıkar inşaallah...
bu ay bebişimiz gelecek inşaallah
benim açıköğretim sınavım var bu hafta sonu ama ben hiç çalışamıyorum istemiyorum çalışmayı ne yapacağım yaaaaaa

iyi de normal gebelik testini eczaneden de alıyoruz. ama erken gebelik testleri eczanede çok daha pahalı.. ben kendim aldım canım. zaten eşim hiç anlamaz öyle şeylerden. ne testten ne de netten alışverişten.. bizim evin net sorumlusu benim

okudum iyice içini ilişkiden 5 gün sonra gösterdiğini yazıyor ya.. heyecan işte ya.. bi göreyim olduğunu, valla kıpırdamadan yatıp beklicem hormonlarımın artmasını...

biliyorum canım ama ne yapayım almış bi kere bide diyor inşaallah bu ay son
kalan testi bebiş düşünen birine hediye dersin.. çok akıllı çoook

allah çok büyük canım inşallah gelecek bebişin allah kabul etsin canım...
bende kenzülarş duasını okuyorum ne dileğin varsa onu diliyorsun
önce 2 rekat namaz kılıyorsun
soonra 3 kez kafirun 3 kez ihlas 3 kez felak 3 kez nas 3 kez fatiha surelirini okudukdan sonra
kenzülarş suresini birkez okuyorsun ve diliyorsun allahtan...
rabbim herkesin dualarını kabul etsin canım inşallah hayırlısıyla gelicek meleklreimiz...

kızlar 707 tane ya varis okudum....inşallah allahım hepimizın yuzune bakarda bebklerimizi verir

El-Bari (canlandıran) demek...Eşin elini senin karnına koyup Ya Bari desin.Sende de.Rabbim onun yüzü sühürmetine versin bebeğinizi.Dua herşeyin ilacı... Ben işyerinde bile çalışırken söyledim hep.Hala da söylerim

inşaallah adetim bitsin son hızla çalışmalara başlayacağıııım
bende okuyordum ana öncesinde namazı kılmıyordum vesile oldun canım inşaallah bundan sonra bu şekilde yapacağım Allah razı olsun

rabbim senden de razı olsun canım...
tüm duaların kabul olsun inşallah...

bende ovu testiyle bozdum kafayı azıcık bir testim var ve ilk kez yapıyorum silik çıkıyor hesapladım 14 günü yumurta çatlıyor olması lazım daha 14. gunümede 3 gün var ama çok silik çizgi herkesde böylemi oluyor acaba yada benim yumular çatlamıyo anlamıyorum ben ateşimde saçmaladı gerçi erken uyanıyorum onun için dengesizleşti sanırım bu ay boşa geçicek gibime geliyor üzülüyorum

yooo canım sen ovulasyon gününü bekle 14.gün net 2 çizgi çıkar inşaaallah. sen yinede ilişkiyi değerlendir boş geçirme. kullanma talımatını iyi uygularsanız işe yarar diyor. bende hiç kullanmadım bu ay ilk olacak adetim daha bitmedi 4 gün var.
şu linke bak inşaallah işine yarar..
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama

ben de 26 günde bir regl oluyorum ama daha dün biraz koyulaştı testim tam 14. gün.hesaplayıcılar 12. gün diye gösteriyor ama daha ben de yumurtlamadım.bence moralini bozma sabırla bekle bol bol dua et.

canım ya kullanma klavuzunu okuyamıyorum ki arapça yazıyor bir kısmıda ingilizce bide kocaman bişey eşim okudu anlatıı bana bende ona göre yaptım bakalım artık inşallah yumurta çatlar... be gönderdiğin link çok güzelmiş canım ya teşekkür ederim o zaman ben bu ay bu takvime göre yapayım bakim :) belki olur.... çok teşekkür ederim tatlım...
inşallah seninde benimde ve tüm bekleyen herkesein bu ay gelir melekleri....

ben de 26 günde bir regl oluyorum ama daha dün biraz koyulaştı testim tam 14. gün.hesaplayıcılar 12. gün diye gösteriyor ama daha ben de yumurtlamadım.bence moralini bozma sabırla bekle bol bol dua et.

teşekkür ederim tatlım beklemek çok zor rabbim hepimize sabır versin ve inşallah tez zamanda da bebişlerimizi versin...
hayırlısı olsun canım ne güzel çatlamış yumurtan inşallah çok bekletmez ve bu ay hayırlısıyla sağlıkla gelir meleğin...

amin inşallah canım Allahım bekleyen herkese versin sağlıkla hayırlısıyla.Ama daha çatlamamış dedi kızlar.Koyulaşıp silikleştikten sonra çatlıyormuş. Ev ödevi verdiler.Tam bir hafta çalış dedi Ayşe hocam Dün çalışma olmadı bakalım kısmet bu akşama inşallah
Sende sakın moralini bozma. Allahım ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Herşeyin hayırlısı..

oo daha koyulaşacak bide silikleşcek ben onları göremem ki ya testim bitiyo ya benimkinin içinden 5 tane çıktı sinir oldum çokta pahalı burda bilmiyorum türkiyede ne kadar ama burda 240 riyal yani 120 tl ye geliyor bi dahamı aldırcam şimdi kocama
sen iyice takip bari tatlım kaçırma günlerini allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler verirsin bizlere
bol bol çalış :)

Estağfurullah kız ne hocası.Hocalık kiiim ben kim Bilgilerimizi paylaşıyoruz sadece....İnşallah faydası olur hepinize...

Aminn cnm inşallah.Hepimiz güzel haberler vereceğiz.İnternetten sipariş vermiştim bende.İlk aldığımda içinden 5 tane çıkmıştı. Bir tane yaptım hiç çizgi çıkmadı.Sonra kızdım attım çekmeceye bir daha yapmadım.Ben internetten 20 tanesini 20 TL ye aldım.İnternetten alma şansın varsa tavsiye ederim.

testi yapmadan önce 4 saat idrarını tutman gerek 2 saat falanda asla su içmiyorsun o zaman daha net sonuç çıkıyormuş. birde kafana takma inşaallah çalışmalarını aksatma olacaktır
Burda 20 tl canım ama ne yapcan kısmeeet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…