Bol bebiş topiği

Aminn cnm inşallah.Hepimiz güzel haberler vereceğiz.İnternetten sipariş vermiştim bende.İlk aldığımda içinden 5 tane çıkmıştı. Bir tane yaptım hiç çizgi çıkmadı.Sonra kızdım attım çekmeceye bir daha yapmadım.Ben internetten 20 tanesini 20 TL ye aldım.İnternetten alma şansın varsa tavsiye ederim.

maalesef yok tatlık ya :KK43: arabistandayım ben
zaten burda da zar zor bulduk bu testi ka. eczane gezdik
gözüm gibi bakıyorum şimdi kalan 3 taneye :)
inşallah koyulaştığını görebilirim

testi yapmadan önce 4 saat idrarını tutman gerek 2 saat falanda asla su içmiyorsun o zaman daha net sonuç çıkıyormuş. birde kafana takma inşaallah çalışmalarını aksatma olacaktır :KK16:
Burda 20 tl canım ama ne yapcan kısmeeet :)

canım iyi dileklerin için çok sağol...
valla kısmet bileydim türkiyeden gelirken kutu kutu alırdım :)))))
bende yeni öğrendim bu ovu testini inşallah işe yarar
dediğin gibi bol bol çalışayım bari :))))
bu arada ben çok su içerim yav nasıl dayancam hiç su içmeden 2 saat :KK43: ama iyi oldu söylediğin bilmiyodum canım terar teşekkürler :KK66:

maalesef yok tatlık ya :KK43: arabistandayım ben
zaten burda da zar zor bulduk bu testi ka. eczane gezdik
gözüm gibi bakıyorum şimdi kalan 3 taneye :)
inşallah koyulaştığını görebilirim

Akıntına göre yap o zaman.Kasık ağrılarını ve uzayan akıntını takip et.O zaman yakalarsın inşallah. Burdan arkadaşların falan alsa yollasa olmazmı?

bu arada ben çok su içerim yav nasıl dayancam hiç su içmeden 2 saat :KK43: ama iyi oldu söylediğin bilmiyodum canım terar teşekkürler :KK66:

Son suyu içtikten sonra wcye git.Ondan sonra su içme.Yani içtiğin su vücuttan atılsın.Onu sıkıştırma boşuna.Vücut kendi kendine idrar üretsin demek istiyor aslında test.Ben 4-5 saat beklerdim hata çıkmasın diye.Çok zor olurdu ama bir yudum bile çok etkiledi testlerimi.Dayanabildiğin kadar dayan wc ve su için.

Akıntına göre yap o zaman.Kasık ağrılarını ve uzayan akıntını takip et.O zaman yakalarsın inşallah. Burdan arkadaşların falan alsa yollasa olmazmı?
l

canım teşekkür ederim dediğin gibi akıntıya göre yapayım o zaman bugün yapmadım ama akıntım çok az var olmazsa yarın yapayım bir bakalım ne olacak...
burda herşey sorun olduğu gibi kargoda sorun canım bana asla ulaşmaz o açıp içine bakarlar atarlar... boşa yani :KK43:
hac zamanı burdan eşyaları kargoya verenlerin çoğu alamamış eşyalarını yok kayıp burası böyle...

Son suyu içtikten sonra wcye git.Ondan sonra su içme.Yani içtiğin su vücuttan atılsın.Onu sıkıştırma boşuna.Vücut kendi kendine idrar üretsin demek istiyor aslında test.Ben 4-5 saat beklerdim hata çıkmasın diye.Çok zor olurdu ama bir yudum bile çok etkiledi testlerimi.Dayanabildiğin kadar dayan wc ve su için.

canım süpersin yaaa
bayaa dayanmışssın o zaman bende bayaa bi biriktireyim yarın :) hadi inşallah çıkar koyu koyu :))))

l

canım teşekkür ederim dediğin gibi akıntıya göre yapayım o zaman bugün yapmadım ama akıntım çok az var olmazsa yarın yapayım bir bakalım ne olacak...
burda herşey sorun olduğu gibi kargoda sorun canım bana asla ulaşmaz o açıp içine bakarlar atarlar... boşa yani :KK43:
hac zamanı burdan eşyaları kargoya verenlerin çoğu alamamış eşyalarını yok kayıp burası böyle...

Düzenliyse adetin kaç gün sürüyorsa tam ortasını hesapla ve o gün yap.Dikkat edersen o gün akıntın ve kasık ağrında oluyor.Mesela benim siklusum 30.Yani 30 günde bir adet oluyorum.13-14 gün koyulaşma başladı.15.gün tam koyuydu.12 gün sonra da bebeğimi öğrendim.İnşallah seninde öyle olur.Burdan oraya umreye giden varsa sende alabilirsen çok güzel olur :) İnşallah bu ay gelir bebeğin de gerek kalmaz bunlara :) Zemzem içmeyi ihmal etme.Şifası boldur.Sen şanslısın biz Tr'de su katılmamışını zor buluyoruz.

sanki adet olacakmışım gibi bir gerginlik var kasık ve yumurtalıklarımda...

Allahım hayırlara çıkar ya rabbim...

ne demek canım yaa inşaallah hayra vesile oluruz :KK16:
kız olur inşaallah olur kafanı boşalt test falan hepsi birer vesile ne güzel işte iç zemzemini dua et bizlere :KK16:
kaç yıl oldu isteyeli yaşın kaç :KK16:
Ssirin Allah size senin gibi Ssirinler versin :KK16:

sanki adet olacakmışım gibi bir gerginlik var kasık ve yumurtalıklarımda...

Allahım hayırlara çıkar ya rabbim...

Bak benim bat günümde bile öyle ağrı vardı.İnan bi ara korktum wcye gitmeye.Olurmuyum diye.:18:
Ben keseyi görsem biraz rahatlayacağım.Kalp atışları daha büyük bi güvence verecek eminim.Boş kese ihtimali de var çünkü.
Belirtileri takma kafana.Hiç bir garantisi yok belirtilerin.Bak benim göğüslerim bile az acıyor daha yeni yeni.Akıntı da çok fazla değil.Sadece kasık batması var.O da üşütünce de olan bişey:KK9:

Bak benim bat günümde bile öyle ağrı vardı.İnan bi ara korktum wcye gitmeye.Olurmuyum diye.:18:
Ben keseyi görsem biraz rahatlayacağım.Kalp atışları daha büyük bi güvence verecek eminim.Boş kese ihtimali de var çünkü.
Belirtileri takma kafana.Hiç bir garantisi yok belirtilerin.Bak benim göğüslerim bile az acıyor daha yeni yeni.Akıntı da çok fazla değil.Sadece kasık batması var.O da üşütünce de olan bişey:KK9:

ayşem ben de adet olucam diye demedim zaten.. üşütmüş olabilirim ama hissettiğim yerleşme harekatı da olabilir... nefesimi tuttum dinliyorum ya kendmi bu ay.. ondan yani...
valla bu ay hayal de kurucam, heveslenicem de.. olmazsa da üzülmiycem merak etmeyin. canım havaya girmek istiyor bu ay...

sen de Allahın izniyle keseyi de göreceksin, kalp atışlarını da duyacaksın canım..

belirtilere gelince dediğin gibi kesin bir belirti söylemek çok zor, herkeste, hatta her gebelikte değişiyor...

ayşem ben de adet olucam diye demedim zaten.. üşütmüş olabilirim ama hissettiğim yerleşme harekatı da olabilir... nefesimi tuttum dinliyorum ya kendmi bu ay.. ondan yani...
valla bu ay hayal de kurucam, heveslenicem de.. olmazsa da üzülmiycem merak etmeyin. canım havaya girmek istiyor bu ay...

sen de Allahın izniyle keseyi de göreceksin, kalp atışlarını da duyacaksın canım..

belirtilere gelince dediğin gibi kesin bir belirti söylemek çok zor, herkeste, hatta her gebelikte değişiyor...

Sağlıkla kucağımıza alacağımız hamilelikler versin Rabbim.Evlatlarımızı bize bağışlasın.Hep dua ediyorum hem sizlere.Hem gebelere:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Selam kızlaaarrr, ben geldiimmmmm :KK64::KK64::KK64:
Çok özledim sizleri beennn :KK16::KK16:
Ayşe, tebrik ederim canımm, Tugra ve Tubiloştan aldım güzel haberini :KK9::KK9:
Sağlıkla, sıhhatle bebişlerini kucağına alırsın inşallahh :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
İnan çok sevindimmm :KK16::KK16:

Selam kızlaaarrr, ben geldiimmmmm :KK64::KK64::KK64:
Çok özledim sizleri beennn :KK16::KK16:
Ayşe, tebrik ederim canımm, Tugra ve Tubiloştan aldım güzel haberini :KK9::KK9:
Sağlıkla, sıhhatle bebişlerini kucağına alırsın inşallahh :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
İnan çok sevindimmm :KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Bugünün en güzel haberiydi gelişinnnn
Hoşgeldin canımmm.
Çok teşekkür ederim.Sürekli dua ediyorum herkeze.Ama ilk başta sana.....En kısa zamanda siz de tadın bu mutluluğu....

aysedurmaz o yazının altında cıkan gun ay yıl kısmı var ya onu nasıl yaptın bende ıstıyorum ondann :p

Valla karıştıra karıştıra buldum onu.İnan hatırlamıyorum.Ama hamilelik takvimi ekleme diye ana forumlardan ararsan evlilik takvimi de aynısı zaten.Anlatmış tek tek nasıl yapılacağını :)

X