Bol bebiş topiği

Ewet canim baba ocagindayim. Ezgi biraz yabanci dese de alisacak insallah.
Ah o disler biz de bekliyoruz ama cikamadilar bir turlu. Aminnnn canim.

kızlar herkese merhaba...
geride kalmışım epey okuyup size yetişmeye calışıyorum

güzel haberler olduğu gibi içimizi acıtan haberlerde var
Allah sıkıntıda olan herkesin yardımcısı olsun

kızlar herkese merhaba...
geride kalmışım epey okuyup size yetişmeye calışıyorum

güzel haberler olduğu gibi içimizi acıtan haberlerde var
Allah sıkıntıda olan herkesin yardımcısı olsun

Canim hoşgeldin nasilsin ?
Amin canim hepimizin yardimcisi olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ewet canim baba ocagindayim. Ezgi biraz yabanci dese de alisacak insallah.
Ah o disler biz de bekliyoruz ama cikamadilar bir turlu. Aminnnn canim.

Alisir canim. Hic merak etme. Bilalde ayni şeyleri yaşattı bana eve dönünce de kalabaligi istedi...
Nasil annenler sen nasilsun ne zaman dönersin evine. Bende ayni durumlar. bebegim ikinci dişini cikartti çok şükür. Ek gıdaya devam. Alistirma dinemindeyim hala. Meyve ve yoğurtta sorun yok. Ama is çorbaya gelince zor la iki çorba kasigi kadar içiyor. Kahvaltıda da yarim yumurta sarisi ve azicik beyazini veriyorum. Allaha bin şükür. Dilerim isteyen herkese nasil eder...

Canim sadece sarisini ver yumurtanin. Beyazi bir yasindan sonra verilecek.
Ah ah ayniyiz biz de hic yemiyor memeye takti iyice. Disten yapiyor sanirim.
Cok sukur canim iyiyiz ezgi yurutecle geziyor emekliycek sanirim surune surune gidiyo. Biraz kalmak isiyorum teyzemler gelecek temmuzda epey curcuna olacak ezgi aliscak baska yolu yok
Amin canim Allah isteyen herkese versin.
Coook opuyorum sizi.

Cadiozy canim çok sağol. Peki neden beyazi verilmiyor ?
Ohhh masaallah ne guzel ben kalbaligi severim sevdiğim insanlar olunca...

Cadiozy canim çok sağol. Peki neden beyazi verilmiyor ?
Ohhh masaallah ne guzel ben kalbaligi severim sevdiğim insanlar olunca...

Canim beyazi alejik odugu icin verilmiyor. Alerjik zehirlenmeye sebep olabilir. O yuzden 1 yasindan sonra veriliyor.

Merhaba anneler.
Umarım sizde benim gibi uykusuz ve başağrılı değilsinizdir.
Hifamın 3 ve 4.dişleri üstten göründü dün.Rahatladımı
Dru alt köpek dişleri geliyor demişti 2 hafta önce.Sanırım onlar da geliyor o yüzden bitmedi huysuzluğu.
Ateşi yükselmiyor 2 haftadır çok şükür.
Bunca sıkıntısına rağmen 600gr almış bu ay.Çok sevindim.Aşımız da dokunmadı çok şükür.
Tatilden geldiğimizden beri üstüste 4 saat uyumuşluğumuz yok eşimle.İyice ayarlarımız kaydı.10da uyur oldum.Rabbim ramazanda daha sakin ve uykulu olmayı nasip etsin yavrularımıza ve bizlere...
Dış cephe kaplaması yüzünden matkaplar çalışıyor 10.kattaki evimin duvarlarında.Uykusuzluğun ve migrenin üstüne tuz biber nane oldu 3 gündür. Temizlik de yapamadım evin havası iyice ağırlaştı.Akşamları 3-4 saat havalandırsam da olmuyor artık.Camlar bizi sil artık diye ağlıyor resmen.Belki bi delilik yapar bi akşam siliveririm eşimle.Kadını bekleyecek sabrım kalmadı.Bayrama da ön hazırlık olur hem.Nasılsa bayrama sıva-boya bitmez daha.
Bir iki maliye işim var,ramazandan önce bitireyim diyorum.Acil bi durum olmazsa ramazanda dışarı çıkmayı pek gözüm basmıyor.
Eşimin 6 aylık mr sonuçları güzel geldi elhamdülillah.Dua eden dilleriniz hiç acı tatmasın inşallah.Beyincisi gayet güzel tedaviye devam demiş.2-4yıl arası bir süre vermiş tedavinin net sonucunu almak için.Hayırlısı dedik.Çok şükür tedavi başarısız dememiş.
Babam da kafamın yarısı uyuşuyor diye gitmişti beyinciye.Sol gözde uyuşukluk var gibi mr alalım demiş.Bu akşam 11de mr çekilecek.İnşallah temiz çıkar o da.
Sağlığınıza dikkat edin.Rabbim sevidklerimizle sınamasın bizleri....

Amin canım arkadaşım..maşallah bütün dişlerini peşpeşe çıkartıyor hifa. Üstüste olunca çok yorucu oluyor hem bebek hem anne için ama birden çıkınca sonra uzunca bir ara verir merak etme. Bizimde öyle olmuştu. Çok güzel kilo almış şu an tam olarak ne kadar oldu. Esmam 9.5 kilo ama şu aralar iyice iştahsız oldu nedense. Ne versem reddediyor. İnşallah fazla uzun sürmez bu durum.

Eşinin sonuçlarına da çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda daha da güzel sonuçlar alırsınız. Sağlık olduktan sonra hiçbir şey dert etmeye değmiyor. Baban kaç yaşında bu arada? Allah ona da sağlıklı uzun ömürler versin. Ben babamı kaybettiğimde 21 yaşındaydım. Bir kurban bayramı sabahı kalp krizi geçirerek vefat etti. Her kurban bayramım buruk geçer bu yüzden..

Temizlik lafını hiç söyleme :) Yapıyorum yapıyorum bitmiyor. Esma da sağolsun bana yardım ediyor. Nasıl mı? Daha yeni sildiğim halılarıma mama tabağını boca ederek:) Yeni kelimemizi de söylüyoruz dühtü = düştü. Tabağını devirince bana dühtüüü diyor nasıl kızarsın bu sevimliliğe. Eskisi gibi pırıl pırıl olmasa da temizliğimi ihmal etmiyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin de yine temizleriz olur biter. Minnoşlarımız iyi olsunlar yeter ki

Kizlar bebislerinize balik verdiniz mi?
Ben somon veriyim diyorum ama emzirsem bisi olmaz dimi? Anne sutu normal sut gibi degil sonucta.. ezgi emmeden durmaz..

Kizlar bebislerinize balik verdiniz mi?
Ben somon veriyim diyorum ama emzirsem bisi olmaz dimi? Anne sutu normal sut gibi degil sonucta.. ezgi emmeden durmaz..

Adaşım ben daha vermedim ama bende senin gibi somon vermek istiyorum. 2 yaşlarını bitirene kadar emzireceğimize göre balığın bir problem olacağını düşünmüyorum ama bu konuda hiçbir bilgim de yok tabi. Balığın çok taze olmasına dikkat edersek sütümüz zaten taze :) bir problem olacağını düşünmüyorum.

Amin canım inş sicaklarla başım dertte :'(

bende 2 temmuzda doğum yapmıştım cnm.erken doğum olmuştu.artık sıcaktan mı arabayla 7 saat yol gittim ondan mı bilmiyorum:) dikkat et kendine.Allah kurtarsın sağlıkla

Izell ogluna vermis hep emzirmis de. Sanirim sorun olmaz. Once cok az denemek lazim. Gerci su ara istahsiziz. Bisi yemiyo yine. Sanirim disten.
Esma kuzum nasil? Cook optum sizi.

bende 2 temmuzda doğum yapmıştım cnm.erken doğum olmuştu.artık sıcaktan mı arabayla 7 saat yol gittim ondan mı bilmiyorum:) dikkat et kendine.Allah kurtarsın sağlıkla

Amin canım bende 1 akşam yada 2 si gibi doğurmak istiyorum :)

Kızlar merhaba
Babamı cuma gecesi 12de akrep soktu.Sabaha kadar acildeydik.6da taburcu olduk,daha hastanenin bahçesindeyken kalbi sıkıştı,geri döndük kardiyoloji yoğun bakıma aldılar.Kalp krizi geçiriyormuş.Hala hastanede.Durumu iyi ama taburcu etmiyor dru.Anjio demiş az önce dru,burada yaptırmak istemiyoruz diye taburcu edecekler.Ankara Güven'e gideceğiz.Daha doğrusu gidecekler.Bebeğimle evde beklemek o kadar zorki...Geceleri ben kaldım babamla.Gündüzleri annemler.Ankaraya giderse nasıl olur bilmiyorum.Ne elinden tutup yüzüne tükürecek bir amcam,ne de çocuğumu gözüm kapalı bırakırım dediğim bir teyzem var.Akraba mı dinlenip dinlenip kaçacaksın.Hayat bunu öğretti maalesef bizlere.O yüzden kardeşi olmasa da çocuğum yalnız kalmaz diyorum hep.Sevdiklerimiz yanımızda olanlar yeter bize.Akraba olsa nolur olmasa nolur bu saatten sonra..
İnsan canı yanınca daha çok kahroluyor bu durumlara.
Rabbim kimseyi darda bırakmasın.
Dualarınızda unutmayın babamı..

Canım benim çok geçmiş olsun. Akrep sokması bir yandan kalp krizi çok kötü olmuş rabbim şifasını versin babanın. Bende diyordum kaç gündür ayşe nerelerde acaba iş yoğunluğundan mı gelemedi diye düşünmüştüm. Akraba konusuna gelince dediğinde çoğu zaman haklısın. Birbirine bağlı akrabalar olsa da senin düştüğün durum çoğunlukta. Allah eşlerimizin, çocuklarımızın acısını bize göstermesin çünkü en yakınımız onlar. Babana acil şifalar, sana ve ailenede güç kuvvet versin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…