Bol bebiş topiği

Ayyy cok guzel bir yazi ccanimcok begendim cok tesekkurler.
Ben de elektrikli besik almadigima oyle pismanimki.. bazen butun gece salliyorum bir kolumsurekli besikte, otomatige bagladim. Bazen uyuyakaliyorum elimmdusuyor sallarken. Hele su dis agrilarinda cokiyi olacakti eelektrikli besik. Bugun 3 e kadar kipirdandi. 3ten sonra uyuduk. 7 de de kalkti cadii. Zombuye bagladim artik

Diş sıkıntısında sende sürekli sallıyorsun dimi. Ayy ne kötü esma gibi o da öyle yaptı ilk başlarda hep. Bende hep ayağımda salladım o zamanlar. Yerde Dolaba sırtımı dayadım ayağımda sallamıştım hep. Aslında elektrikli olsa böyle zamanlarda rahat olur dediğin gibi. Bi kaç dişten sonra sıkıntınız geçer diğer dişler bu kadar zorlamaz artık. Ben gece uyumadığım zamanlarda gündüz oda kapısını tutturamadığım zamanları bilirim. Kapıdan geçemeyip duvara çarpmak gibi :) Anne olunca bu kadar uykusuz kalınacağını bana kimse söylememişti ama :)
Bizde 9. dişimizi gördük. Hafif ishal ve elini ağzına götürme dışında başka zorluğumuz olmadı. Bugün aşımız vardı. Artık yaşına girene kadar başka aşımız yok.

Oy masallah ne guzel. Biz daha 2 disliyiz insallah biz de 3 ile 4 u gorsek devami rahat olur belki.
Aynen dis sıkıntısından kipirdanip duruyo sallayinca uyuyo durunca yine kipirdaniyo.
Ayyy uykusuzluk oyle fena ki. Ben de aynen iyice sakarlasiyorum kolumu bacagimi carpiyorum elimdeki herseyi yere dusuruyorum. Cok kiziyorum kendime is cikariyorum dha cok.
Gittiniz mi boluya? Nasil gecti yolculuk?

Umarım çabuk atlatırsınız diş sıkıntısını.. Ezgi diş çıkarmadan önce kendisi mi uyuyordu yoksa yine sallıyormuydun canım ? Ben Ezgi'yi 2. ayından beri hiç sallamadım. Yüzünü örtüp emzik verince, uykusu varsa kendisi uyuyor. Ama diş döneminde huyu değişir mi bilmiyorum. Kızıma 2 gündür kayısı veriyorum. Yerken kendinden geçiyor :))))

Ya bu arada Güven isminde bir arkadaş vardı ya, hani 2. bebeği geliyordu. Sanırım bebeğini haftaya alacaklarmış. Çok üzüldüm yaa..

AAaaa cok uzuldum. Ne oldu acaba? Allah yardim etsin.
Ezgiyi hep salladim malum cok gazliydik. Anca sallayinca uyuyordu.
Ne guzelmaşallah ezgiye. Insallah disi de kolay atlatırsınız. Degisecegini sanmiyorum. Oyyy kayisi mi yermis minnos yesinler onu. Sevmis demekki. Maşallah kuzuya boyle istahli olsun hep insallah.

Daha az uyku daha çok iş :)
Önümüzdeki hafta cumartesi gitmeye karar verdik inşallah. Şu diş sıkıntımızı da atlatalım diye. Kucakta bir dakika bile durmayan bir çocuk olunca acaba otobüsteki 3 saatimiz nasıl geçicek diye büyük meraklar içindeyim. Gece çayı içirsem mi acaba :)

Aynen oyle. Ben de anama gitcem diye deli gibi temizlik yapiyorum. Tek tesellim orda dinlenirim dusunesi ya da daha cok yorar yabanci diye bana is kesebilir bakalimgorcez. Butun oyuncak alet edevat ne varsam goturcem.
Bence dene icirmeyi belki sakinlesir uyur gider. Cok uzun degil ama tabi durmayinca cocuklar o dakikalar gecmek bilmyor. Hayırlısiyla gidelim insallah hepimiz.tatili hakettik...

cnm çok sevindim phıa ya inş. sağlıkla kucağına alır.her şeyde hayır vardır tabi.Allah kabul etsin umrenizi ne güzel.İnş. bize de kısmet olur.Bu arada benim mause bozuk laptoptan ya işareti taşırken olumsuz değerlendire tıkladım kusura bakma cnm.

Ayşe hayırlı yolculuklar cnm. fmfm maşallah 41x3 kere . benim oğluş da 6.dişi çıkarmakta sadece yemesi azaldı kilo almıyor pek.şükür öyle çok ateşlenmedi. emekliyor ama daha tutunup yürümüyor tecrübeli anneler ben tutup yürütüyorum adımlıyor ama ne yapabilirm yürümesi için.kendi haline mi bırakmalıyım.1 ay erken doğduğu çin şu an 11 aylık ama 10 aylık gibi gelişime bakacağız demişti doktor.sizce erken mi biliyorum çocuktan çocuğa değişir ama ne bileyim insan bi an önce yürüsün istiyor((

Son düzenleme:
Günaydın kızlar son ay 8 aya damga vurdu resmen. Ne uyuyabiliyorum ne sağa ne sola donebiliyorum. Alt kemiklerim kaburgalarim cok ağrıyor. 3 hafta kaldı doğuma bakalım ne.yapicam. Yürüyüşte yapamıyorum cok yoruluyorum. Doğum içın hurma yemeye ne zaman başlasam? Birde yapmam gereken.birşeyler var mi kolay doğurmak icin?

Hepinizi ve kuzularinizi öpüyorum. Cok özledim bende kuzumu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman Yarabbi.Ne kadar güzel anlatılmış annelik.Tüylerim diken diken oldu yemin ederim.Çok sağol paylaştığın için...

Aaaaaaaaaa neden alıyorlarmış?Erken doğummu yoksa bebeğimi kaybetmiş?Ay çok üzüldüm yaaa.Allah yardımcısı olsun.İnşallah herşey yoluna girer.

Ay canım yaaa.Allah yrdımcın olsun.Hurmaya başla bence.Zarar gelmez nasılsa.Sık dinlenerek yürüyüşe devam etmeye çalışmalısın.Doğuma çok yardımcı oluyormuş.Dualarında bizleri de unutma Duygucum.Eşimin sağlığı için de dua et lütfen.Yeni tahlil sonuçları fazla iyi değil.3.ameliyata doğru gitmesin tedavisi.Çok riskli Bu zor anlarında canını sıkmak istemezdim anlatarak ama inan dünyadaki bütün hamilelere yalvarasım var dua edin diye

Nasılsınız canlar?
Güzel haberler almak dileğiyle geldim topiğimize ama hayırlısı diyelim kötü sandıklarımıza da...
Bizim tatil çok güzeldi.7 saat yol sürdü.Giderken huysuzluk yapan yavrucuğum gelirken pek mazlumdu.Önceleri denizin soğukluğundan korksa da alıştı günden güne.Çıkarınca çığlıklar attı boncuğum. Solante gerçekten muhteşem bir güneş kremi.Neredeyse tüm gün dışarıdaydı kuzucuğum ama teni yanmadı.Aksine ben yandım Krem etki etmeyince ilk günden nar gibi kızardım.Baya acı çektim ama geçti çok şükür.
Bu arada gittiğimiz otel muhteşemdi.Yemekleri,temizliği,güleryüzlü oluşları,sıcak sohbetleri herşeyi çok güzeldi.Odalar ferah,denize sıfır,bol ağaçlıklı,hesaplı bir yer.Kızımı çardaklara uyutup 2 mt. yanındaki masada rahatça yemek yemek çok güzeldi.Otelin adı Aslıhan Hotel.Antalya-Kumluca-Adrasan mevkii.Sakin,sessiz,huzurlu bir ortamı var.Lüks beklentiniz yoksa ideal bir tatil yeri.Sahilinin çakıllı olması ve sivrisinek dışında sorunu yok.Onları da sinek kovucular ve deniz ayakkabısıyla çözebiliyorsunuz.Yüzüne sürmediğim için kızımın yanaklarını 6 yerinden ısırdı körolasıca sivriler. Buldu tazecik kanı sömürdü terbiyesizler.
Mama kutumuzu döktüğüm için mama bulmak için biraz uğraştık ama eczaneler sağolsun
İlk fırsatta kızımın ilk tatil fotolarını paylaşacağım sizlerle.
İnşallah sizlerde böyle rahat gezmeler yaşarsınız bebişlerinizle.
Ailelerinizle hasret giderir,dinlenirsiniz bolca..

Ohhhh canım çekti yavvv. Güzel bir tatil olmuş, senin adına sevindim. Bu yıl zor ama seneye darısı başımıza
Son 3 gündür feci bir baş ağrısı çekiyorum. İlaç da içmedim... Aralıksız uykuya ve hiç birşey yapmadan boş boş yatmaya feci derecede ihtiyacım vaaaaaar :))))
Fotoğrafları bekliyoruz, azıcık daha kıskandır bizi bakalım :))

selam canlarrrr

nasılsınız bakalım?

biz sosyalleşmeye devam
neyseki son 2 hafta. sonra artık evdeyim full.

phiam hamileymiş hamd olsun Rabbime.
bu defa sağ salim kucagına almak nasip olur inşallah

fmfm maşallah oğluşların kocaman olmuşlar.
zaman su gibi akıp geçiyor. ne zaman büyüyorlar anlayamıyorum bende.

gvn arkadaşımın bebegi mi alıınacakmışş neden aceba?
hemen mesaj geçmişine bakıp bilgi edinmeye çalışayım

bebişleri diş çıkartmaya çalışan anneler
hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun diyor, bu sıkıntılı zamanı en kısa sürede atlatmanız için dua ediyorum

ayşeeeemmm
maşallah tatillere gidilmişşş.
resimleri en kısa zamanda istiyorum
ne güzel geçmiş maşallah.
bize bu yıl deniz tatili yok maalesef.
bayramla birleştirmeyi düşündüğümüz bir konya tatilimiz var.
zaten İstanbul daki yoğun ve nemli deniz havası hayli yetti bize.
ayrıca trafik,kalabalık,stres,iş derken açık alan ve temiz havayı özledik.
Rabbim inşallah bir aksilik çıkmadan gidip gelmemizi nasip eyler.

hepinizi çokkk öpüyorum.
Rabbim'e emanetsiniz

Arkadaşımızın sıkıntısı çok büyükmüş kızlar.2 böbreği de aşırı büyümüş,suyu bitme derecesine gelmiş.Bu da bebeğin gelişimini geriletirmiş.24.haftasında yavrusu.600gr.Karnındayken kalbini durdurup,ölü doğum yapmasını sağlayacaklarmış haftaya.Genetik testler yapılıyormuş eşiyle kendine.Haftaya da oğlunun doğumgünüymüş.Ne diyeceğimi bilemedim.Allahım yardımcısı olsun...

Fotoğrafları paylaşmaya gelmiştim ama inanın tadım kaçtı aldığım haberlere.Allah yardımcısı olsun.Ben uykusuzluğun,mızmızlanmanın çenesini yaparken nelerle savaşıyor insanlar.Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin bizlere.Evlatlarımızla sınamasın bizleri.Doğmamış bile olsa candır,canandır onlar.

Baş ağrımın geçmesini beklememeliyim bugün.Bu acı haberi hiçbir ağrı kesici kesemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel haberler duymayı umuyoruz ama malesef hayat dümdüz gitmiyor işte. GVN arkadaşıma Allah sabırlar versin. Hiç kolay bir şey değil yaşadıkları, yaşayacakları. Ama mümin her şekilde kardadır öyle değil mi. Böyle olmasında da bir nimet vardır. İleride çekeceği daha büyük sıkıntıyı rabbim şimdiden böyle hayırlı kılmıştır. Bu dünyada yaşayacak ömrü yoksa kulun elinden ne gelir ki. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli ,ömürlü, hayırlı ,salih yavrular nasip etsin inşallah. Yok mızmızlandı, yemedi, huzursuzluk yaptı vs.. şikayetlerimiz böyle durumlarda nasıl da basit,komik geliyor. Geçen karapisso ya evin dağınık halini resimle gönderdim. (Esmanın oyuncaklarının eve saçılmış hali) Bana dedi ki bak ne güzel heryeri dağıtabilecek kadar sağlıklı. Aslında her duruma bu açıdan bakmayı başarabilirsek dertlerimizde kuş kadar hafifleyivermiş gibi geliveriyor bazen.
Ne diyeyim ki yaradanım dar zamanda sabredip, geniş zamanda şükredebilenlerden eylesin bizi..

Ne kadar güzel yazmışsın canım arkadaşım.İnan bende aynı şeyi düşündüm Gvnden haberleri duyunca.Ne kadar basit şeyler için geriliyoruz,kızıyoruz.Ama dediğin gibi bunda da bir hayır olduğundan eminiz çok şükür.Rabbim dayanma gücü versin hepsine....

Rabbim yardimcisi olsun gvn arkadasimizin

Nasilsiniz canlar. Ben bebisimle ugrasiyorum. Diş sikintisi çok fena Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Aisem tatilden döndün cadiozy gitti memlekete :)
Tatilin iyi geçmesine sevindim.
Şulecim evet evde mayaliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…