- 6 Aralık 2012
- 3.500
- 58
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.521
Şule cim tatil yorucuydu tabi ama çok iyi geldi bana. Bebeğim iyi ama baya alisti kalabaliga bir saniye yanliz durmuyor odada. Her an yaninda olacagim. O yüzden biraz zorlanıyorm. Aişe canim kizim olursa senden alirim bu güzel bandana tariflerini))
Ozim çok geçmiş olsun inş tekrar yasamazsiniz hastalik.
Waves masaallah iyi yetişiyorsun her yere
Bu gurubun Hatunlari masaallah çok hizli ve becerikliler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı akşamlar kızlaaaarrr nasılsınız bebişlerle nasıl gidiyor hayat?
geçmişi okuyorum ama yazmaya fırsatım yok inan
2 gündür M.Selimin de ateşi 38,8 i gördü en yüksek.
benim de en korktuğum şeydir ateş, Allahım şifa versin hepimize
ezgiyle hifa da ateşliymiş hemen hemen aynı sayılırlar diş ateşi mi acaba ya
gece kaç kere kalktığımı saymadım artık elimden derece düşmedi
inş daha fazla devam etmez
ben de yoğunum bu aralar kızlar temizliğe kalkıştım ama yağmurlar bitmedi
balkonları yıkadım bıktım şu güvercinlerden ya 2 günde aynı oldu
çocukla temizlik ne zormuş ya aman uyanmadan şunu da yapıyım diye koştur koştur geçiyor.
eşim de evde kpss çalışıyor
kahvaltı yemek meyve çay derken mutfaktan da çıkamıyorum
ay inş ramazandan önce biter şu temizliğim filan
yapınca içime siniyo dönüp dönüp bakıyorum güzel oldu diye yapmayım desen her yer birden alıp başını gidiyo
siz nasıl yetişiyonuz canlar
bu arada M.Selim anne dede cici diyo ve şimdilik 2 dişi var
tarhana yoğurt muz peynir zeytin filan veriyorum
ek gıdaya geçenler başka ne verebiliriz
bir de ramazanı tutabilecek miyim onu düşünüyorum siz ne yapacaksınız
hepinizi öptüm canlar annemlere gelince tekrar yazarım Allaha emanet...
Maşallah maşallah.Bende çok yoğunum diyorum.Taşınma,iş hayatı,umre,tatil üstelik bunlar 3 çocuklaSelam hepinize kızlar... Çok uzun zamandır yoktum .çünkü çalışmaya başladım evden ama bütün günümü alıyor çizimler .bir de 3 çocuk,bir de taşındım fenalardayım yani.yarın da umreye gidiyoruz hep beraber çoluk çombalak 1 haftalığına:) çok yoğunum yorgunum ama mutluyum elhamdülillah Ahmet büyüdü maşallah daha bu hafta 4 dişimizi birden çıkarttık .2aydır emekliyordu son10 gündür yürüyor gibi 5-6 adım düşmeden gidiyor maşallah.benden haberler böyle.bu arada dün phiam geldi canım arkadaşım oturduk muhabbet ettik.ayşe söyledi mi bilmiyorum ama phia hamile hem de dr 2 kese görmüş.herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi
Sallanmayı biraz zor bırakıyorlar ama inatlaşırsan başarırsın.İyi aksamlar kızlar nasılsınz umarım herks iyidir bizde talha beyle ugrasıyrz kızlar acaba uyku düzenini nasıl düzenleyebilirm gündüz uykusu oldugu halde saatlerce besiğinde sallıyrm gözler acılıp kapanıyo bnm oğlan çok pis alıştı sallanmaya üçüncü ayda uyku düzenini oluşturun diyrlar ama nasıl yapucam bilmiyrm
Fmfm cnm şimdiden rabbim umrenixi kabul etsin bizlerede dua ediver bnde tekrar itmk istyrm ama oğlum küçük cesaret edemyrm hoş orda kırgünlük bebeği olanıgördm helal olsun bn yapamazdm herhalde sizede rabbim kolaylıklar versün hayırlı yolculuklar..
Cadıozy sen nasılsn ezgi hanım nasıl diş agrıları gectimi cnm buarada aklımda iken soraym bizm carsamba ucuncu ayımz dolacak saglık ocagına gidecegz bu ayda ası varmı??
Karapiso nerelerdesin bilal nasıl sanırm herkes gibi sende fırsat bulamıyrsn ramazanda oruc tutacakmsn bn istyrm ama korkuyorumda sütüm azalır diye ek gıdaya daha gecmedk siz kacıncı ayda gectnz öpüyrm bilali..
Ayse msmessi waves epack umarım herkes iyidir uzun süredr mevanurda yok umatm iyidr hayrlı haberlerini alırız incidende ses yok çk merak edyrm umarm hersey yolundadr hepinz hayırla kalın dua ile...
Selam hepinize kızlar... Çok uzun zamandır yoktum .çünkü çalışmaya başladım evden ama bütün günümü alıyor çizimler .bir de 3 çocuk,bir de taşındım fenalardayım yani.yarın da umreye gidiyoruz hep beraber çoluk çombalak 1 haftalığına:) çok yoğunum yorgunum ama mutluyum elhamdülillah Ahmet büyüdü maşallah daha bu hafta 4 dişimizi birden çıkarttık .2aydır emekliyordu son10 gündür yürüyor gibi 5-6 adım düşmeden gidiyor maşallah.benden haberler böyle.bu arada dün phiam geldi canım arkadaşım oturduk muhabbet ettik.ayşe söyledi mi bilmiyorum ama phia hamile hem de dr 2 kese görmüş.herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi
İyi aksamlar kızlar nasılsınz umarım herks iyidir bizde talha beyle ugrasıyrz kızlar acaba uyku düzenini nasıl düzenleyebilirm gündüz uykusu oldugu halde saatlerce besiğinde sallıyrm gözler acılıp kapanıyo bnm oğlan çok pis alıştı sallanmaya üçüncü ayda uyku düzenini oluşturun diyrlar ama nasıl yapucam bilmiyrm
Fmfm cnm şimdiden rabbim umrenixi kabul etsin bizlerede dua ediver bnde tekrar itmk istyrm ama oğlum küçük cesaret edemyrm hoş orda kırgünlük bebeği olanıgördm helal olsun bn yapamazdm herhalde sizede rabbim kolaylıklar versün hayırlı yolculuklar..
Cadıozy sen nasılsn ezgi hanım nasıl diş agrıları gectimi cnm buarada aklımda iken soraym bizm carsamba ucuncu ayımz dolacak saglık ocagına gidecegz bu ayda ası varmı??
Karapiso nerelerdesin bilal nasıl sanırm herkes gibi sende fırsat bulamıyrsn ramazanda oruc tutacakmsn bn istyrm ama korkuyorumda sütüm azalır diye ek gıdaya daha gecmedk siz kacıncı ayda gectnz öpüyrm bilali..
Ayse msmessi waves epack umarım herkes iyidir uzun süredr mevanurda yok umatm iyidr hayrlı haberlerini alırız incidende ses yok çk merak edyrm umarm hersey yolundadr hepinz hayırla kalın dua ile...
Merhaba kızlar.
Minnoşumun ateşini düşürdük sonunda.Yaşasın dolven
Çok berbat ishal ama:26:Yarım saate bir doluyor bezi.Hemde çok cıvık olduğundan her yer batıyor.Bi çıksaydı hayırlısıyla şu diş.
Onun dışında herşey yolunda çok şükür.
Çarşamba sabahı yola çıkıyoruz Allah izin verirse.İnşallah hava da güzel olur,yağmurlu falan olmaz.Güzel bir tatil olur hepimiz için....
Valizin kontrolü,kızımın kurumak bilmeyen çamaşırları,büronun işleri bugün yine koşturmacalıyım..
Kızlar size bir sorum olacak.Bu yavrum aşırı derecede ishal.Muz,patates veriyorum ama şu da işe yarar hemen dediğiniz bişey varmı?
Kızlar hakkınızı helal edin...
Yarın uzun yola gidiyorum ne olur ne olmaz...
Öpüyorum sizleri ve boncuklarınızı
Canım bilgiler için tesekkürler yapmaya çalışacagmMaşallah maşallah.Bende çok yoğunum diyorum.Taşınma,iş hayatı,umre,tatil üstelik bunlar 3 çocukla
Ben 3 gece uykusuz kaldım da hayaletlere döndüm sen nasıl yetişiyorsun bunca işe?Allah nazarlardan,kem gözlerden korusun sizi.
Oğlu da anası gibi hızlı baksana.4 dişi 1 haftada nasıl çıkardı yavrum?Biz daha 3.ye hasretiz.Çabuk çıkmasının bir formülü varmı Feyzam??
Phiaya da ayrıca çok sevindim.Çok çok selam söyle görüştüğünde.Dualarımda her zaman.İkizleriyle sağlıkla geçsin günleri inşallah.
Sallanmayı biraz zor bırakıyorlar ama inatlaşırsan başarırsın.
Uyku düzeni daha çok değişecek ama uyku rutini oluşturursan çok kolay olur senin için.Ben doğduğundan beri bi rutinle gidiyorum.Diş,kabızlık vs ekstra sorun olmadığı sürece rahatça uyuyor.Mama,el-yüz yıkama,pijama giyme,kitap,yatağa bırakma,ninni.Bizim rutinimiz böyle.Mamayı sona koymadımki emerek uyumaya alışmasın.Yemekten yarım saat sonra falan uyuyor.Bazen su,meme falan da giriyor listeye ama sürekli yapmıyorum.19,30-20 arası başla bunları yapmaya.Hava karardıkça anlasınki gece oldu uyku vakti geldi.Loş ışıkta,göz teması kurmadan,kısık sesle konuş hep.Gece ile gündüzün farkını anlasın.Ben poposunu veya sırtını pişpişleyerek yada sıvazlayarak uyutuyorum.Çok ağlamadığı sürece kucağıma almıyorum.Sakinleşince geri bırakıyorum yatağına.
Son haftalarda da babasıyla boğuşuyor yatmadan önce.Yorulunca daha çabuk uyuyor.Ama oyunları karnı tokken yaparsan kusar
Gece uyandığında da alt değiştirmiyorum aylardır.6.aydan sonra gece kaka yapmıyor çünkü.Bezi de 12 saat idare ediyor.Su veya emzikle uyursa emzirmiyorum,uyumazsa emziriyorum.Hiç konuşmadan,ışığı açmadan.İnan bunlar çok işe yarıyor.Çok basit şeyler ama o faltaşı gibi açılan gözler,kıkırdayan çocuk bikaç dk içinde geri uyuyor konuşmazsan.Eşim bile şaşırmıştı ilk gördüğünde.
Gündüz de sallamamaya çalış.Elini karnına koy,yüzükoyuna yakın yan yatır,sırtını pışpışla sallanmadan uyusun zibidi1 haftanı alır en fazla.Çok zor olur ama kararlı olursan başarırsın emin ol.Sonra çok rahat edersin.Gözleri açıkken bile bıraktığında uyuyabilir sonraları.
İnşallah kolayca atlatırsınız uyku olayını...Kocamaannn öpüyorum paşamızı
Canm inş. Tutmak nasip olurbnde ilkAy masaallah ne guzel hebrler verdin fmfm canim. Piha ya cok sevindim. Umrede bizede dua et. Bizlerede nasip olsun o guzel beldeleri gormek. Peygambeimizin adim attihi topraklara adim atmak... Masaallah Ahmetin kocaman olmus.
Canim 4.5 aylik iken tattirmaya basladim 5.ayda basladim. Günde 4 cay klasigi kadar yoğurt ve şeftali verdim. 5.5 aykik iken tam basladim çorba yoğurt ve meyveye. Elhamdülillah yiyor oglusum masaalah... Otmruc sütü artyiriyormus. Ben deneyecegim. İnş bu yil dolu bir Ramazan yasayayim.
Gecen yilin bir aylik kazasinida tutacagim ,sonra çok kötü oluyor. Benimki büyüdü inş sutum yeter silinti olmaz. Sende unutma ki süt psikoloji sen çok etkileniyor. Şimdilik dusuncem bu ama kismet olurmu bilmiyorum. Çünkü komsumun tansiyonu düşüyordu tutamadi oğlu 2 yasa yakinken. Eltimde tutamadi. Ama ablam oğlu kucuk iken tuttu..
Canm çk şükr gaz sancmz azaldı oğlumFMFM masallah kuzulara delikanli olmuşlar. Allah kabul etsin canim.
SULE25 canim ezgi de iyice alisti sallamaya. Dis sıkıntısı tutunca butun gece salliyorum yoksa uyumuyor.
Cok sukur canim iyiyiz arada tutuyor çıkana kadar da gecmez.. 3.ayda asi yok canim izlem icin cagirmistir kilosuna boyuna bakar. 2. 4. 6. Da asi var.
3 aylik oldunuz demek buyuyor kuzucuk masallah.. bizim gaz sıkıntımiz 4.aydan sonra azalmisti sizin de gececek insallah..