Bol bebiş topiği

kizlar uzunnn aradan sonra selamlar hepinize aysecimm cook uxuldum gecmis oldun canim habersiz birakma:KK43: bizde durumlar zorlu gidiyor 7ay 20 gunluguz 1haftadir istahsizlik dizboyu eridi bebegim cok iyi giderken. eglendirerek yediriyoduk dr bunu yasakladi emmiyor zaten oyuzden hep ek gidaydi 4-5ogun fakat sofraya otirtup bizle yemesini bekleyince yemiyor maksimum gunde toplasan 7-8 tatli kasigi hepsi bu o da mucadeleyle. napcam bilmiyorum esimle neler deniyoruz olmuyor 3cesjt corba yapiorum tarhana unlu yogurt ve sebze hangisini yerse. yumurta verdim onceden kirmizi oldu vucudu ve cook sicak yumurta da vermiyorum yogurt 1kase yerdi onu da yemio aglayasim geliyor. Hepinizi cook baydim kizlar kusura bakmayin epeydir de gelemiyorum tr ye yerlesme ev bulma tasinma ve bu sorumlaar. Cozum bulan var mi bunlari haa bide sunu diyim sofrada borek yiyorum onu oze ip istior mercimekli borek ama kendi besinlerini begenmiyor dis de yok hic. Fikri olan var mi?? hepinizi opuyorumm

kizlar uzunnn aradan sonra selamlar hepinize aysecimm cook uxuldum gecmis oldun canim habersiz birakma:KK43: bizde durumlar zorlu gidiyor 7ay 20 gunluguz 1haftadir istahsizlik dizboyu eridi bebegim cok iyi giderken. eglendirerek yediriyoduk dr bunu yasakladi emmiyor zaten oyuzden hep ek gidaydi 4-5ogun fakat sofraya otirtup bizle yemesini bekleyince yemiyor maksimum gunde toplasan 7-8 tatli kasigi hepsi bu o da mucadeleyle. napcam bilmiyorum esimle neler deniyoruz olmuyor 3cesjt corba yapiorum tarhana unlu yogurt ve sebze hangisini yerse. yumurta verdim onceden kirmizi oldu vucudu ve cook sicak yumurta da vermiyorum yogurt 1kase yerdi onu da yemio aglayasim geliyor. Hepinizi cook baydim kizlar kusura bakmayin epeydir de gelemiyorum tr ye yerlesme ev bulma tasinma ve bu sorumlaar. Cozum bulan var mi bunlari haa bide sunu diyim sofrada borek yiyorum onu oze ip istior mercimekli borek ama kendi besinlerini begenmiyor dis de yok hic. Fikri olan var mi?? hepinizi opuyorumm
Allah razı olsun İpekcim.Babam ptesi taburcu oldu.Ufak tefek sıkıntıları hariç sorun yok bin şükür.Zehir vücuttan atılınca tekrar baktıracağız kalbe.
Çok normal iştahsızlığı.Bizde de oldu,zaman zaman oluyor.Çünkü diş ağrısı huysuz,iştahsız,uykusuz bir bebek yapıyor kuzularımızı.
Yemek yerken eğlendirme,tv işine bende karşıyım.İyiki de karşıymışım bak drunda yasaklamış.Yumurtayı bende günde 1 veriyordum yaz mevsiminden 2 günde bir falan veriyorum.Yoğurda meyve karıştır,nane serp.Kokusu olunca sever belki.
Biz 7.ayda unlu gıdalara başlamıştık.Evde yap eline ver demişti dr.Şekeri az,tuzu az börekler,kekler falan.Özellikle tarçınlı yapıyorum keki,kurabiyeyi.Börekleri de veriyorum eline.Yemese de yalasa yeter demişti dru.Geçen gün Canan Karatay da aynı şeyi söyledi tvde.
Elindekine sarkıyorsa zararsızları verebilirsin bence.Ben yapıyorum.Hatta yoğurdunu ben yiyince o da istiyor.
Yemediğinde sıkıntı etme.Benimki de diş ağrısı varken mama içer hep.Biberon sert sert seviyor sanırım,hızlı akması da cabası.Ama 2 günden fazla biberon vermiyorum.Acıkınca mecbur alıyor memeyi.
Hepsi aynı bu minnoşların merak etme:KK19:
Canım benim çok geçmiş olsun. Akrep sokması bir yandan kalp krizi çok kötü olmuş rabbim şifasını versin babanın. Bende diyordum kaç gündür ayşe nerelerde acaba iş yoğunluğundan mı gelemedi diye düşünmüştüm. Akraba konusuna gelince dediğinde çoğu zaman haklısın. Birbirine bağlı akrabalar olsa da senin düştüğün durum çoğunlukta. Allah eşlerimizin, çocuklarımızın acısını bize göstermesin çünkü en yakınımız onlar. Babana acil şifalar, sana ve ailenede güç kuvvet versin Allah.
Allah razı olsun canım benim.Amiin diyorum tüm kalbimle dualarına:KK54:

Kızlar merhaba.
İlk 3 gün yaşadıklarımızdan sonra ramazanı yeni yeni idrak eder olduk.Ben maaleef tutamıyorum.Her sabah dua ediyorum güç ver diye ama öğlene varmadan bayılacak gibi oluyorum açlıktan.Çok fazla da emmiyor ama takatim kesiliyor.Siz nasıl tutuyorsunuz?Belki ben bişeyleri yanlış yapıyorumdur.Fikrim olsun.Kendimi kaçak gibi hissediyorum :KK43:
Konya 38-40'tan aşağı düşmüyor.Bayılacağız sıcaktan.5ten sonra bile 33-34 oluyor hava.Sabah 9da yada akşam 4ten sonra çıkıyorum işlerimi halletmeye.:KK5:
Bu arada Hifamın vücudunda yaralar gibi bişeyler çıkmaya başladı.Önce kaşıyor sonra avucumun ortası kadar yer kabarıyor sulu sulu sonra kaşıdıkça patlıyor kabuk bağlıyor.Halıya sürtündüğünden mi oluyor bunlar yoksa bişeymi dokunuyor.Meyve yedirmez oldum kuzuma.Şaşırdım.Bi ara aptamili bırakıp bebelac devam sütüne geçtik.Ondan mı ki dedim onu da bıraktım.Ne dersiniz?

AYSEDURMAZ gecmis olsun aysecim Allah sifa versin. Umarim artik iyidir.
Epeydir giremedim memleketteyim malum. Ezgi ilk baslarda yabanci dedi ama simdi sukur alisti. Ben de alistim ye ic yan gel yat. Super tatil oluyo bize. Bayrama kadar kalmakistiyorum esim oyun bozanlik yapmazsa..

AYSEDURMAZ gecmis olsun aysecim Allah sifa versin. Umarim artik iyidir.
Epeydir giremedim memleketteyim malum. Ezgi ilk baslarda yabanci dedi ama simdi sukur alisti. Ben de alistim ye ic yan gel yat. Super tatil oluyo bize. Bayrama kadar kalmakistiyorum esim oyun bozanlik yapmazsa..

Adaşım imkanın varken kal. Bak ben kalamadım annemin evinde köpeği var her yer tüy malum esmanın sağlığı için 2 gün kalıp geldim. Bol bol dinlence depola kendine. Sonra yine hoop kürkçü dükkanına :) Çalışmaya son sürat devam.

Aysecim sagol destek ve onerin icin babana da acil sifalar diliyorum insallah sorunsuz gecer kalp kontrolleri de. Tv hic gostermiyoruz da mama sandalyede sıkıliyor malum biz gibi durmuyor:) Unlu gida vermedim hic sadece corbasina ince bulgur, irmik bazen bugday katiyorum. Hic denemedim ama kavanoz mamalari nasil hipp iyi sanirim denemek ustiyorum bakalim sevcek mi emmiyor gunde anca 100ml mama iciyor toplam. Yogurt cook severdi bugun muzlu biskuvili yogurt yaptim kendim cok begendim bebisim de begendi gibi ama cabuk sıkiliyor:KK43: cok susuyor gece terliyor tek atlet ve ustu acik yatmasina ragmen. Bizde durumlar bu herkesi opuyorummm

Adaşım imkanın varken kal. Bak ben kalamadım annemin evinde köpeği var her yer tüy malum esmanın sağlığı için 2 gün kalıp geldim. Bol bol dinlence depola kendine. Sonra yine hoop kürkçü dükkanına :) Çalışmaya son sürat devam.

Kesinlikle. Eve donunce yine oturmaya firsatim olmayacak. Burda kitap bile okuyorum acaip iyi geldi. Evedonmek istemiyorum :-) donunce muhtemelen bir suru is beni bekliyor olacak.

Kesinlikle. Eve donunce yine oturmaya firsatim olmayacak. Burda kitap bile okuyorum acaip iyi geldi. Evedonmek istemiyorum :-) donunce muhtemelen bir suru is beni bekliyor olacak.

Uzun süre kalıp dönünce kendimi kötü hissederdim ben hep. Geldiğim gibi mutfağa :) Şimdi anın tadını çıkart sen en iyisi. Kitap bile okuyabiliyorsan anneni tebrik ediyorum baya bir yük almış üzerinden:)

merhaba kızlar.Ayşe geçmiş olsun canım...ayın 2si doğum günümüzdü.ama biz dün kutladık.hazırlıkları kendim yaptım babasıyla kutladık.çünkü kimse yok burada.bugün de 1 yaş kontrolümüz vardı.kilo almamış boyu uzamış ama.antikor seviyesi düşük ciddi olabilir 20 gün sonra gelin dedi doktorumuz.virüsten kaynaklı olabilir dedi.balık yemediği için balık yağı önerdi.göz ve ürolojiye gidin dedi.bakalım hafta içi hallederiz umarım.yumurtası inmezse testislere ameliyatla indirlmesi gerek dedi.offf çok endişeliyim.bebek çok büyük sorumluluk.Rabbim evlatlarımıza sağlık versin.biz neyse de onlara kıyamıyor insan:44:.. $10418312_1644385412452707_2957594206225038526_n.jpg doğum günü hazırlıklarımız.kimse olmadığı için pek çeşit yapmadım:)

Son düzenleme:
Aysecim sagol destek ve onerin icin babana da acil sifalar diliyorum insallah sorunsuz gecer kalp kontrolleri de. Tv hic gostermiyoruz da mama sandalyede sıkıliyor malum biz gibi durmuyor:) Unlu gida vermedim hic sadece corbasina ince bulgur, irmik bazen bugday katiyorum. Hic denemedim ama kavanoz mamalari nasil hipp iyi sanirim denemek ustiyorum bakalim sevcek mi emmiyor gunde anca 100ml mama iciyor toplam. Yogurt cook severdi bugun muzlu biskuvili yogurt yaptim kendim cok begendim bebisim de begendi gibi ama cabuk sıkiliyor:KK43: cok susuyor gece terliyor tek atlet ve ustu acik yatmasina ragmen. Bizde durumlar bu herkesi opuyorummm

Bilal 7 aylik oldu ben ona tam buğday unu ile çorba yapmaya basladim canim. Sende dene istrsen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar.Ayşe geçmiş olsun canım...ayın 2si doğum günümüzdü.ama biz dün kutladık.hazırlıkları kendim yaptım babasıyla kutladık.çünkü kimse yok burada.bugün de 1 yaş kontrolümüz vardı.kilo almamış boyu uzamış ama.antikor seviyesi düşük ciddi olabilir 20 gün sonra gelin dedi doktorumuz.virüsten kaynaklı olabilir dedi.balık yemediği için balık yağı önerdi.göz ve ürolojiye gidin dedi.bakalım hafta içi hallederiz umarım.yumurtası inmezse testislere ameliyatla indirlmesi gerek dedi.offf çok endişeliyim.bebek çok büyük sorumluluk.Rabbim evlatlarımıza sağlık versin.biz neyse de onlara kıyamıyor insan:44:..Eki Görüntüle 1177426 doğum günü hazırlıklarımız.kimse olmadığı için pek çeşit yapmadım:)

Canim bir arkadasin oğlununda tesisleri yukarıda demişlerdi. Doktora gitti demişti ki zamanla asagiya iner. İnş dizinde öyle olur

merhaba kızlar.Ayşe geçmiş olsun canım...ayın 2si doğum günümüzdü.ama biz dün kutladık.hazırlıkları kendim yaptım babasıyla kutladık.çünkü kimse yok burada.bugün de 1 yaş kontrolümüz vardı.kilo almamış boyu uzamış ama.antikor seviyesi düşük ciddi olabilir 20 gün sonra gelin dedi doktorumuz.virüsten kaynaklı olabilir dedi.balık yemediği için balık yağı önerdi.göz ve ürolojiye gidin dedi.bakalım hafta içi hallederiz umarım.yumurtası inmezse testislere ameliyatla indirlmesi gerek dedi.offf çok endişeliyim.bebek çok büyük sorumluluk.Rabbim evlatlarımıza sağlık versin.biz neyse de onlara kıyamıyor insan:44:..Eki Görüntüle 1177426 doğum günü hazırlıklarımız.kimse olmadığı için pek çeşit yapmadım:)
Ay yazmayi unuttum,Rabbim nice güzel yaslarini goremenizi nasil etsin. Saglikli hayirli huzutlu bir omur diliyorum paşaya :)

Bilal 7 aylik oldu ben ona tam buğday unu ile çorba yapmaya basladim canim. Sende dene istrsen.

canim yogurt corbasi veriyorum unlu gida derken kek tarzi seyleri kastettim. degisik corba bulamiorumm sebzeden tiksindi biraz sanirim

Pardon canim. Unlu gida deyince aklima ilk corba geldi Domates,eristeli mercimek çorba si denedin mi ?

canim domates alerjik die ilk kez daha dun kavurup corbaya kattim. Mercimek denicem yesil dis yok eriste ogurtu yapabilir diye tel sehriye koyayim

canim domates alerjik die ilk kez daha dun kavurup corbaya kattim. Mercimek denicem yesil dis yok eriste ogurtu yapabilir diye tel sehriye koyayim

Damagiyla ezer o eristeyi. Ama sen bilirsin tel şehriye de olur.

Kizlar duygubaby sanci çekiyor. Dua edelim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.

X