kizlar uzunnn aradan sonra selamlar hepinize aysecimm cook uxuldum gecmis oldun canim habersiz birakma
bizde durumlar zorlu gidiyor 7ay 20 gunluguz 1haftadir istahsizlik dizboyu eridi bebegim cok iyi giderken. eglendirerek yediriyoduk dr bunu yasakladi emmiyor zaten oyuzden hep ek gidaydi 4-5ogun fakat sofraya otirtup bizle yemesini bekleyince yemiyor maksimum gunde toplasan 7-8 tatli kasigi hepsi bu o da mucadeleyle. napcam bilmiyorum esimle neler deniyoruz olmuyor 3cesjt corba yapiorum tarhana unlu yogurt ve sebze hangisini yerse. yumurta verdim onceden kirmizi oldu vucudu ve cook sicak yumurta da vermiyorum yogurt 1kase yerdi onu da yemio aglayasim geliyor. Hepinizi cook baydim kizlar kusura bakmayin epeydir de gelemiyorum tr ye yerlesme ev bulma tasinma ve bu sorumlaar. Cozum bulan var mi bunlari haa bide sunu diyim sofrada borek yiyorum onu oze ip istior mercimekli borek ama kendi besinlerini begenmiyor dis de yok hic. Fikri olan var mi?? hepinizi opuyorumm
Allah razı olsun İpekcim.Babam ptesi taburcu oldu.Ufak tefek sıkıntıları hariç sorun yok bin şükür.Zehir vücuttan atılınca tekrar baktıracağız kalbe.
Çok normal iştahsızlığı.Bizde de oldu,zaman zaman oluyor.Çünkü diş ağrısı huysuz,iştahsız,uykusuz bir bebek yapıyor kuzularımızı.
Yemek yerken eğlendirme,tv işine bende karşıyım.İyiki de karşıymışım bak drunda yasaklamış.Yumurtayı bende günde 1 veriyordum yaz mevsiminden 2 günde bir falan veriyorum.Yoğurda meyve karıştır,nane serp.Kokusu olunca sever belki.
Biz 7.ayda unlu gıdalara başlamıştık.Evde yap eline ver demişti dr.Şekeri az,tuzu az börekler,kekler falan.Özellikle tarçınlı yapıyorum keki,kurabiyeyi.Börekleri de veriyorum eline.Yemese de yalasa yeter demişti dru.Geçen gün Canan Karatay da aynı şeyi söyledi tvde.
Elindekine sarkıyorsa zararsızları verebilirsin bence.Ben yapıyorum.Hatta yoğurdunu ben yiyince o da istiyor.
Yemediğinde sıkıntı etme.Benimki de diş ağrısı varken mama içer hep.Biberon sert sert seviyor sanırım,hızlı akması da cabası.Ama 2 günden fazla biberon vermiyorum.Acıkınca mecbur alıyor memeyi.
Hepsi aynı bu minnoşların merak etme
Canım benim çok geçmiş olsun. Akrep sokması bir yandan kalp krizi çok kötü olmuş rabbim şifasını versin babanın. Bende diyordum kaç gündür ayşe nerelerde acaba iş yoğunluğundan mı gelemedi diye düşünmüştüm. Akraba konusuna gelince dediğinde çoğu zaman haklısın. Birbirine bağlı akrabalar olsa da senin düştüğün durum çoğunlukta. Allah eşlerimizin, çocuklarımızın acısını bize göstermesin çünkü en yakınımız onlar. Babana acil şifalar, sana ve ailenede güç kuvvet versin Allah.
Allah razı olsun canım benim.Amiin diyorum tüm kalbimle dualarına