-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.601
Kızlar 3 gun sancinin ardından sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Bugün eve geldik. Sütum cok yok ama emziriyorum arada mama veriyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hayırlı olsun.Rabbim sağlık versin.hikayeni yazarsın toparlanınca.
Kızlar 3 gun sancinin ardından sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Bugün eve geldik. Sütum cok yok ama emziriyorum arada mama veriyorum.
Cok saol canım. Pek hoş bir hikayem yok maalesef onun içın yazmiyicam affiniza sığınarak. Hatırlamak bile istemiyorum.
Bir ağır hastamız bir de bebek dileyen arkadaşımız var kızlar.
Daha 50 yaşında bile olmayan,dünyalar iyisi bir komşusu var annemin.Teyzem demek bile az gelir onun için.O kadar candan,o kadar iyi biri.3-4 gün önce kolon kanseri teşhisi kondu.Üstelik onlarda genetik bir hastalık ve kaybettikleri çok fazla.Daha ünv. giden bekarı var.Torunları minik minik..Ankara'ya tedaviye gittiler.Ameliyata karar verilmiş.Nolur dualarınızda unutmayım Rahime teyzemi
Canımm diyebileceğim bir de arkadaşım var.Sizden iyi olmasın çok temiz biri.Sanırım uzun zamandır bebek bekliyorlar.Artık darısı başına dediğimden canı gönülden amiiinnn diyişini,içindeki özlem ateşini hissediyorum.Akıntıydı,belirtiydi sorular soruyor çaktırmadan.Bu mübarek günlerde dualarınızda onu da unutmazsanız çok sevinirim.Zeynebime nur topu gibi bir evlat versin Rabbim.
Günaydınlar herkese.
Nasılsınız bakalım?
Bebişler,hamişlikler nasıl gidiyor?Dikkat ettiyseniz hayat nasıl gidiyor diye sormadım çünkü onlar bizim hayatımız oldu artık.
RABBİM İSTEYEN DİLEYEN BEKLEYEN HERKESE,ÖNCE BENİM ARKADAŞLARIMA SONRA TÜM ÜMMETİ MÜSLÜMANA NASİP ETSİN BU MİNİK MUCİZELERDEN...
En son 11 gün önce yazmışım,ne kadar çabuk geçiyor zaman
Biz kızımla yuvarlana yuvarlana yaşıyoruz.
Ramazanı tutamıyorum maalesef.Zaten akmayan sadece gıdım gıdım damlayan bir sütüm var Pişmanlığımı,utancımı O biliyor.Ama napıyım o bir damla daha fazla emebilsin diye ne bulursam yiyorum,içiyorum:26:
Bu arada süt demişken Saraçoğlu'nun beyaz üzüm tavsiyesini yapmaya başladım.7 gün yapılıp bırakılacak.Bugün 6.günüm.Öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere birer avuç beyaz üzüm yiyorum.Hatta biraz da fazla yiyorum.Fışkırmıyor ama eskisinden daha fazla diyebilirimSizlerde yapın inşallah işe yarar sizde de...
Süt azalmayacak,artacak diye her önüme geleni yersem 5kg olan fazlalığım 8 oluverir değilmi?42 bedende dar gelmeye başlayınca aynada bile kendime bakmaz oldum. Dün diyetisyenin yolunu tuttum.Çok kati olmayan,esnek bir liste hazırladı.15 gün sonra kontrol var.Fazla fire vermeden uyarsam 2-3 kg verebilirmişim 2 haftada Tam buğday ekmeğimizi,galetamızı aldık oturduk bakalım
Kuzucukla hayat çok daha eğlenceli ve koşturmacalı olmaya başladıOyunlar,nazlar,işveler bitmiyor Uykumuzda daha tutarlı artık En azından tutarlı olması için çok destekliyorum kızımı Daha bi yere tutunup kalkamıyoruz ama hamleler yapıyoruz bolca.Emekleme,yatarken oturmaya geçme falan da yok.Bol yuvarlanmacalı bir faaliyet bizimki
Ek gıda olayı artık devasa boyutlarda bizde.Normal yemeğimizi yiyor,sütü içip uyuyoruz.Buna rağmen daha 9300gr
Çok hareketli olduğuna bağlasam da neden diye düşünmeden edemiyorum:44::44: Allah'tan aşırı hareketli bi çocuk.Yoksa içime dert olacak kızımın fit hali
Evimizde en serin odada sabah 8de derece 34ü gösterirken yaşamak baya zor...Sıcaktan ölüyoruz lafı hafif kalıyor artık.Gece bile 34ten düşmüyor.Terlemek ve duşa girmek arasında bir yaşam oluştu evimizde.Kızımla soyunup soyunup duşa giriyoruz ana kızGünde 2-3 bazen 4
Siz düşünün nasıl yaşadığımızı artıkAllah'tan eşim klimalı bir işyerinde de o rahat ediyor.Dün annem bizdeydi kadın 4ten sonra bayılacak gibi oldu sıcaktan.Hani insanın nefesi daralır ya aynen o hissi yaşıyoruz sıcaktan.Dışarıya çıkmak 6dan sonra bile cesaret istiyor:18:
Eşimin babamın sağlığı gayet iyi.Elhamdülillah bunu da atlattık babamla.Orucuna da başladı 1 haftadır.Kalpte de sorun çıkmadı sonraki tetkiklerde
Kızlar size birşey danışacağım.Yaşamak istemediğim bi durum var.Yani şöyle anlatayım gitmek zorunda olduğum bi ortam var ve ben çok geriliyorum düşündükçe.Sürekli dua ediyorum Allahım'a hayırlı bi sebep ver gitmeyim diye.Ciddi anlamda sinirleniyorum gitmek zorunda olduğum için.Bu konuda okumam gereken bi dua varmı?
Duygucum oğluşunu kucağına aldı sonunda.Bir bebeğimiz daha var artık.Bol uykulu,bol pırt pırtlı,fış fış sütlü günleriniz olsun inşallah
Bir ağır hastamız bir de bebek dileyen arkadaşımız var kızlar.
Daha 50 yaşında bile olmayan,dünyalar iyisi bir komşusu var annemin.Teyzem demek bile az gelir onun için.O kadar candan,o kadar iyi biri.3-4 gün önce kolon kanseri teşhisi kondu.Üstelik onlarda genetik bir hastalık ve kaybettikleri çok fazla.Daha ünv. giden bekarı var.Torunları minik minik..Ankara'ya tedaviye gittiler.Ameliyata karar verilmiş.Nolur dualarınızda unutmayım Rahime teyzemi
Canımm diyebileceğim bir de arkadaşım var.Sizden iyi olmasın çok temiz biri.Sanırım uzun zamandır bebek bekliyorlar.Artık darısı başına dediğimden canı gönülden amiiinnn diyişini,içindeki özlem ateşini hissediyorum.Akıntıydı,belirtiydi sorular soruyor çaktırmadan.Bu mübarek günlerde dualarınızda onu da unutmazsanız çok sevinirim.Zeynebime nur topu gibi bir evlat versin Rabbim.
Canim ne güzel yazmissin :)
Maşallah kizina. Masaallah büyün bebekere. Dilerim en kisa zamanda arkadasinin bebis haberini teyzeninde şifa haberini verirsin.
Olumlu dusunmek Gittiğin yerde seni çok rahaylatir. Gitmeden bir fatiha uç ihlas uç nas uç felak uç ayetel kursi İnşirah süresi oku. Serrinden lafindan cekindigin kisilerle Karsilasincada Allahumme ya Vedud oku. İnş zararsiz bir gece olur
hayırlı olsun duygucum..rabbim yavrunu sana bağışlasın..nasılsınız şimdi annelik nnasıl gidiyor ..
Anlıyorum cnm geçmiş olsun. Yazsan fikir olurdu aslında sen bilirsin. Rabbim sağlık versin.
Kizlarr nasilsiniz coktaannndirr gelemedim minnosum 4 ayini doldurdu sizlerde iyisiniz ins
Inan herkesin morali bozulurdu yazsam yoksa yazmayı cok istiyordum. Belki tek.başına doğum yapmanın da stresi.vardi.üzerimde herşey üst.işte geldi.
Valla uyuduğunda neye vakit ayıracağımı şaşırıyorum bende :)) Karar veremeden uyanıyor bazencnm iyi gelişmelere sevindim. ne güzel uzun uzun yazabiliyorsun ben ev işi oğlum derken inan evde koşuyorum yetişmek için. süt benimde yok denecek kadar az. Dualarıma dahil edicem arkadaşlarını ve teyzemizi. kilo konusunu sıkıntı etme benim oğlum 8600 gr ve doğum günün kutladık daha geçen hafta. sağlıklı olsun da olur cnm. biz de yürüme yok ama tutunup kalkma beni sürekli yürütün çığlıkları ve karıştırma dökme faaliyetleri başladı. yemeklerden de her şey serbest artık:) ORTAM konusuna gelince düşünme sonuçta sürekli orda kalmayacaksın git ve kurtul:))))))
Aslında kararımı verdim kızlar.Gitmeyi düşünmüyorum artık...Canim ne güzel yazmissin :)
Maşallah kizina. Masaallah büyün bebekere. Dilerim en kisa zamanda arkadasinin bebis haberini teyzeninde şifa haberini verirsin.
Olumlu dusunmek Gittiğin yerde seni çok rahaylatir. Gitmeden bir tarihe uç ihlas uç nas uç felak uç ayetel kursi İnşirah süresi oku. Serrinden lafindan cekindigin kisilerle Karsilasincada Allahumme ya Vedud oku. İnş zararsiz bir gece olur
Kizlarr nasilsiniz coktaannndirr gelemedim minnosum 4 ayini doldurdu sizlerde iyisiniz ins
Üşütmüşsündür Duygum.Benim hala üşütünce şişer.Ve maalesef 10 yaşında oğlu olan arkadaşınki bile şişiyormuş hala...Kızlar sezeryan yerlerim şişti ne yapmamı önerirsiniz?
ne güzel cnm aynı koşturmacalar.Diş olabilir havalardan olabilir.benim oğlum da iştahsızdı 2 gün zaman zaman oluyor sıkıntı etme.Bizde demiş miydim bilmiyorum testislerden biri inmediği için ameliyat olabilir demişti doktorumuz.Ama çocuk cerrahı ve ürolojiye götürdük inmiş:)))))dedi çok şükür çok üzülüyordum. Ama yine üzüntüdeyim salı günü sünnet olacak.Çok korkuyorum kıyamıyorum ama şimdi olmazsa 6 yaşını beklemelisiniz olsa iyi olur dedi.babası da ısrar etti ben de tamam dedim.aileden kimse yok.saolsunlar komşum var aile dostu gibi o destek olacak.siz de dua edin nolur.Öptüm herkesiMerhaba yoğun anneler...
Nasılsınız görüşmeyeli.Aynı anda denk gelemiyoruz bari geldiğinizde gelişmelerinizi yazın da haberimiz olsun birbirimizden
Özledim valla geçen yıl bu zamanları.Uzuuun sohbetler,muhabbetler ne güzeldi.Sayfalarca yazı okurdum...Sürekli liste yenilerdim
Bende durumlar sizinkinden farklı değil aslında.
7de kalk,kahvaltısını hazırla,yedir.
9 gibi uyusun.O uyurken mutfak-banyo-odalar toplanır.Bazen tembellik yapılır zap yapılır boş boş..
10 gibi uyansın meyve püresi hazırla,oyna.
Saat 12 olur.Çorba,yoğurt derken banyo zamanı.Banyodan sonra uzun uyur umuduyla uyutulur en fazla 1,5 saat uyur.
O uyurken face,kitap,evin kalan temizliği,akşamın yemeği vs yapılır.
15 gibi uyanır oyun,kitap okuma,beraber çamaşır serme-ütü derken 6 olur.Babiş gelir,minnoş ona satılır.Olmadı bir daha banyo yapılır.
Belki bi yarım saat daha akşamüstü kestirmesi yapılır..
İftardan önce ona çorba,yemek,yoğurt yedirilir.
Bazen iftardan önce uyuyarak bana dünyaları bahşeder,bazen 11e kadar kudurarak dünyanın kaç bucak olduğunu gösterir.
Ve gün biter....
Bugün farklı olarak 6da uyandı 8de yine uyudu.Halıları yıkamaya yolladım.Kadın alacağım cam pencere için ama hala boya badana sürüyor dışarıda.Akşam üstü markete gitmem lazım.Falan falan...
Sağlığımız iyi çok şükür.Huzurumuzda yerinde elhamdülillah.Sadece minik kelebeğim dün ve bugün iştahsızlık gösteriyor.Acaba diş mi geliyor yine diyorum.Ne dersiniz?Yoğurt bile yemiyor,doğru dürüst emmiyor,çorba-yemek hiçbişey istemiyor.Mızmızlık da çok yok ama ne ki bu?
Bu arada söylemişmiydim bilmiyorum da diyetisyene başladım geçen cuma.Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ama ah şu davetler.
Hayirli ugurlu olsun kuzum gozlerin aydi rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin canimKızlar sezeryan yerlerim şişti ne yapmamı önerirsiniz?
Guzel aysem ne guzel anlatmissin gununu hemen hemen ayni ama iftari yaptiktan sonra pil bitiyor bende bu gun bir kahve lctlm simdi burdayimMerhaba yoğun anneler...
Nasılsınız görüşmeyeli.Aynı anda denk gelemiyoruz bari geldiğinizde gelişmelerinizi yazın da haberimiz olsun birbirimizden
Özledim valla geçen yıl bu zamanları.Uzuuun sohbetler,muhabbetler ne güzeldi.Sayfalarca yaz
okurdum...Sürekli liste yenilerdim
Bende durumlar sizinkinden farklı değil aslında.
7de kalk,kahvaltısını hazırla,yedir.
9 gibi uyusun.O uyurken mutfak-banyo-odalar toplanır.Bazen tembellik yapılır zap yapılır boş boş..
10 gibi uyansın meyve püresi hazırla,oyna.
Saat 12 olur.Çorba,yoğurt derken banyo zamanı.Banyodan sonra uzun uyur umuduyla uyutulur en fazla 1,5 saat uyur.
O uyurken face,kitap,evin kalan temizliği,akşamın yemeği vs yapılır.
15 gibi uyanır oyun,kitap okuma,beraber çamaşır serme-ütü derken 6 olur.Babiş gelir,minnoş ona satılır.Olmadı bir daha banyo yapılır.
Belki bi yarım saat daha akşamüstü kestirmesi yapılır..
İftardan önce ona çorba,yemek,yoğurt yedirilir.
Bazen iftardan önce uyuyarak bana dünyaları bahşeder,bazen 11e kadar kudurarak dünyanın kaç bucak olduğunu gösterir.
Ve gün biter....
Bugün farklı olarak 6da uyandı 8de yine uyudu.Halıları yıkamaya yolladım.Kadın alacağım cam pencere için ama hala boya badana sürüyor dışarıda.Akşam üstü markete gitmem lazım.Falan falan...
Sağlığımız iyi çok şükür.Huzurumuzda yerinde elhamdülillah.Sadece minik kelebeğim dün ve bugün iştahsızlık gösteriyor.Acaba diş mi geliyor yine diyorum.Ne dersiniz?Yoğurt bile yemiyor,doğru dürüst emmiyor,çorba-yemek hiçbişey istemiyor.Mızmızlık da çok yok ama ne ki bu?
Bu arada söylemişmiydim bilmiyorum da diyetisyene başladım geçen cuma.Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ama ah şu davetler.
ne güzel cnm aynı koşturmacalar.Diş olabilir havalardan olabilir.benim oğlum da iştahsızdı 2 gün zaman zaman oluyor sıkıntı etme.Bizde demiş miydim bilmiyorum testislerden biri inmediği için ameliyat olabilir demişti doktorumuz.Ama çocuk cerrahı ve ürolojiye götürdük inmiş:)))))dedi çok şükür çok üzülüyordum. Ama yine üzüntüdeyim salı günü sünnet olacak.Çok korkuyorum kıyamıyorum ama şimdi olmazsa 6 yaşını beklemelisiniz olsa iyi olur dedi.babası da ısrar etti ben de tamam dedim.aileden kimse yok.saolsunlar komşum var aile dostu gibi o destek olacak.siz de dua edin nolur.Öptüm herkesi