Bol bebiş topiği

Kuruyacak olan giysilerim var etrafta.Malum,dış cephe kaplaması faaliyetiyle 10.katın camında ustalar gördüğüm için camları açamıyorum,balkonumda yok....
Hepsini bitirdim derken tek tük çıkan ütülerim var bana el sallayan
7 saat yolda atıştırmalık yap diyen bir mutfağım var:125:
Valiz doldur beni doldur beni diye böğürüyor sanki
Aman bişey unutmayım diye elimde dolaşan listelerim var
Bırak onları benimle ilgilen diyen bir minnoşum var
:111::111::111:
Oynatmaya az kaldı

Nasılsınız kızlar biz çokşükür iyiyiz
Arada talha beyin huzursuzlukları dısında yoğun
Bir hafta gecirdim kayınvalidemler bizdeydi onlar gittkten sonra her gün misafir agırladm bnm arkadaslar esimin arkadasları derken günler yoğun yorucu gecti halen ağorlayacagm misafirletm var ramazan gelmeden halledeyim diyorum
Ayseciğimşimdiden ii tatillet umarım ii gecer nereye gideceksnz valla bnde şimdi tatile gitmk isterdm evde çok bunaldm esimde yoğun çalışıyr gidecek akraba yok hava soğukdısarı çıkamıyrz kısmetse bayramda bursaya ailemin yanına gitmek istyrm ama cesaret edemiyrm talha rahst edermio vakit bursada sıcak oluyr daha düzeni oturmadı acaba uykusu ne zamandüzene girecek???
Diğr kızlar nerelerde yaz geldi herkeskayboldu
Umarım hepiniz iyisinizdir
Hepinizi öpüyrm aeo

Kızlar okuyorum okuyorum bir türlü yazmaya fırsatım olmuyor. Hepinizi takip ediyoruım ama :)
Bebişler bize esir hayatı yaşatıyorlar. Ne yapalım bunada şükür. iki sene önce buralarda bat geldi diye diye mızmızlanıyorduk. Daha ne olsun dimi ama :)
Ayşe tatil hazırlıklarında oh ne güzel. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak iyi bir dinlence olur umarım bu tatil. Bizde önümüzdeki hafta memlekete gidicez iki günlüğüne. Arabamız olmadığı için otobüslerde bizi zor saatler bekliyor.:)
Esma karşıdan uykum geldi diyen gözlerle bana bakıp mızmızlanıyor. Bu kadar yazabildiğime şükür. Tekrar görüşmek üzere kızlar hepinizi öpüyorum.

Kızlar bende waves gibi okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyor. Aişe iyi tatiller. Şule canim hic tedirgin olma git Bursa ya. Bak ben gittim 36 derce sicakta bilalle,gayette iyi geçti. Orda ilk dişini cikartti surunmeye basladi. Kendine gelirsin biraz. Allah yardim ediyor inan. Oğlum 3 aylikkende gittim. Elhamdülillah iyi geçti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok saol Ayşem alıntı yapamadım. Tavsiyelerin aklımda Birşey olursa yine sorarım.

Tüm kızlar bebislerinizi.ve sizi cok öpüyorum.

Aleyküm selam canımm.Maşallah maşallah koşturmaca artmış bebişle beraber.Allah güç kuvvet versin Şulecim.
Tatili de kafana takma.Bu sefer rahat etmezse bi dahakine alışacak yapacak başka bişey yok.Papatya çayı falan al yanına.Huysuzlanırsa sakinleştirir.Uyku düzene girer gibi oluyor 5-6.aylarda sonra diş başlıyor.Yani benimki öyle oldu.1-2 ay kadar düzene girdi.Saatleri az çok belli oldu uykusunun sonra hoop uykusuz geceler merhabaaaa 1 haftadır yine eski düzene dönüyordu ki 4 gecedir öldürüyor yine.Özellikle akşamları uyumadan önce

Aynen valla.Bi gelsin de biz razıyız herşeye diyorduk şimdide yorgunluktan mızmızlanıyoruz.Allah herkese nasip etsin bu mızmızlardan.Ama az mızmızlananlardan
Otobüsle cesaret edemezdim sanırım ben.Sağı solu belli olmuyor benimkinin.Bazen hiç susmadan ağlıyor çünkü.Hızlı trenle 1saat 45 dkda Ankara'ya gittiğimizde bile çok tedirgindim.Çok sorun çıkarmadı çok şükür.Alan geniş olunca sıkılmıyor minnoşumİnşallah sizde uykulu bi yolculuk geçirirsiniz.
Esmaya öpücükler

Sağol canım.Bilal beyler nasıllar:)

Merhaba tatlı böcükler ve uykusuz annişler
Suya girmemize su engel oldu bizim Fırtına beklentisi tatili 1 hafta ertelememize neden oldu.
Eşim bir daha izin alamaz,zaten yıllık izin hakkımız yok diye ilk anlarda kahrolsam da sonradan düzeldim.Elbette hayırlısı buydu ki Rabbim öyle uygun gördü.Eşim de izni erteletti,hemde 1 gün daha fazla izin alarak
Onca hazırlık,7 saat yola 4 gece için katlanacağız artık
Minnoşun valizi hariç hiçbirşeyi bozmayacağım
Bu arada tatili adetli geçirmek hiç de hoş gelmiyordu kulağıma.Tedirgin olarak denize girmek sıkıntıydı.Rabbim bunu da ayarladı çok şükür
Kızlarla muhabbet etmek için toplanacaktık ne zamandır.Onu yapalım Cumartesiye dedik.İnşallah olur :)
Ev temiz,valizler hazır,hava kapalı derken kendimi kızımın eşyalarını süslemeye adadım bende.Fotoları paylaşırım az sonra :))

Diş bulgurumuzdan ve annemizin emeklerinden bikaç foto...

Eklentiler

• $1.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $2.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $3.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $4.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 30
Sagol canım rabbim cümlemize yardım eder inş. Umarım düzene girer papatya cayı dediğin milupanınmı sadece benmi içeyim yoksa oğlumada vereyimmi hoş şimdi milupayada aptamilede güvenim kalmadı canım fotolarınızda çok güzel diş bugdaynz ne güzel olmş masallah tatilinzde ertelnmiş hayırlısı olsun yurt geneli heryer yagışlı inş. Gittiğnzde hava güzel olur güzel bir tatil gecirirsinz öpüyrm hifayı..

Masallah bilale demk ilk dişi çıktı hayrlı olsun kacıncı ayda çıkardı çok huzursz oldumu ayy bnmde en büyük kotkum umarım rahat çıkarır bizde bursaya gittiğimzde 4,5 aylık olucagz inş. Sıkntı olmaz inş. Rabbim yardm eder aslında ramazanda yola çıkmsk beni tedrginediyr yol uzak kendi aracımzla gidiyrz ama yine tedirgnm hayırlısı artk senin tatil nasl gecti bilal şimdi nasıl

Hepinizin günü aydın olsun inşallah..
Ayşecim hifa nasıl da büyümüş maşallah. Her tarafı da yumurtanın sarısına bulanmış. Kendisini de şeker olarak görürsek güzel bir kek çıkar ortaya :) Sonra da onu ısırır ısırır yeriz.

Bugün akrabaların toplanma günü. Sabah kahvaltıdan akşam yemeğine kadar günüm dışarıda geçecek. Esmayla akşam eve döndüğümde halen ayakta durabiliyorsam bende iş var demektir :)

Böyle günler olduğunda sevinmiyor değilim. En azından bir günlük ev işlerini ertelemek zorunda kalıyorum. Evde olsam ne mümkün. Ramazan öncesi temizlik gerekiyor heryerin elden geçmesi lazım ama nasıl yaparım bilmiyorum. Halıları yıkatmaya verirsem. Geri kalan eşyaları yıkatmaya verecek bir yerler yok mu :) Off of. Yardım edecek insan var ama başkasının yaptığı iş içime sinmiyor. Hiç temizlik yapmış gibi hissetmiyorum nedense. Öyle olunca da her şey bana bakıyor.

Neyse sabah sabah lafladım iyi oldu kızlar hepiniz kendinize, bebişlerinize iyi bakın.

Ben hazır bitki çaylarına güvenmiyorum ne yalan söyleyim.Aktardan kiloluk alıyorum rezeneyi,ıhlamuru,anasonu 1tatlı kaşığına 1 çay bardağı demliyorum.Kızıma da içiriyorum lazım olduğunda.Sende içirebilirsin büyüdü nasılsa yakışıklı.
İnşalah haftaya güzel olur hava
Evet büyüyoruz teyzesi.Bu anı hafta 3 kez yaşatıyorum ona.Bayılıyor kendi yemeye.Sonra da dooğru banyoya Bazen domestosla mı yıkasam diye düşünmüyor değilim Malum yumurta kokusu ha diyince çıkmaz.Kek fikri de fena değilmiş
Temizlikmi dedi biri?O da ne Perdeleri yıkayıp camları içerden sildim taktım.Annem iğrençsin desede yaptım napıyım.Dış cephe kaplaması yapılıyor binamıza.Camlar batacak diye kadını alamadım.Hiç belli olmaz bana.Tatilden sonra kadını alabilirim her an.Tatilden sonra halıların tümü yıkamaya gidecek zaten.Onlar gidince koltuk yüzlerini de yıkarım makinada.Geriye camlar-kapılar-vitrinler kalıyor zaten.Minnoşu birgün sabah anneme bırakıp gece almayı düşünüyorum tüm bunlar için.Üşüttü,acıktı derdi olmasın o yanımdayken.Yarım yamalak gibi hissedersem perdeleri bir daha yıkarım napıyım.Bebekle ve 10.katta oturuyorsan temizlik ancak bu kadar olur

Tatil ertelenince dinlenceye geçtik bizde.
İnşallah haftaya güzel olur hava ve bir daha ertelenmez tatilimiz..
Büro işlerimi hallettim bugün.Ssk,ticaret odası derken yoruldum öğlene kadar.Minnoşu uyuttum biraz oturdum bende.:126:
Dış cephe kaplaması yüzünden gürültü var evimizde
10.katın camında adamın yürüdüğünü görmek de bi garip oluyormuş...
Kuzucuğuma bikaç aksesuar daha yapayım en iyisi Anası sadelerin sadesi kızı bari biraz süslü olsun
Sizlerde ne var ne yok kızla?Gelmez oldu yine kimse...:26:

Selam kizlar yaklasik bir haftadir giremiyorum siteye. Gecmisi okudum biraz herkes kosturmaca cinde. Hamileyken daha mi rahattik ne
Gecen hafta ezginin atesi 39.5 a yukseldi doktora gittik. Muayene etti kan idrar verdik. Butun hepsi temiz cikti cok sukur ama neden o kadar yukseldi hala anlayamiyorum. Drumuz dis bu kadar ates yapmaz dedi gribal enfeksiyon olabilirmis ama cocuk hic hapsurmuyor. Bilemedim valla.
Sanirim alt kopek dislerimiz cikiyor kabarmislar mercimek gibi. Ne zormus bu dis olayi. Benim disleri söküp taksak daha kolay
Neyse biz de haberler boyle. Ezgi hanim suan uyuyor ben de temizlikle ugrasiyorm. Temizligi bitireyim de anacima gideyim uzunnn bitatil yapayim. Kocis kalsin anasiyla coook optuk sizi..

Şule cim tatil yorucuydu tabi ama çok iyi geldi bana. Bebeğim iyi ama baya alisti kalabaliga bir saniye yanliz durmuyor odada. Her an yaninda olacagim. O yüzden biraz zorlanıyorm. Aişe canim kizim olursa senden alirim bu güzel bandana tariflerini ))
Ozim çok geçmiş olsun inş tekrar yasamazsiniz hastalik.
Waves masaallah iyi yetişiyorsun her yere
Bu gurubun Hatunlari masaallah çok hizli ve becerikliler :)

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var.
Kuzumun ateşi 38den aşağı düşmüyor..Bugün 2.gecemizi yaşadık ayakta.
Artık enerji içeceğiyle ayakta durabiliyorum.Perişanız.Yorgunluğu,uykusuzluğu hiç umursamıyorum kuzumun halini gördükçe paramparçayım.
Sürekli ağlıyor mızmızlanmıyor.Hiçbir şey yemiyor.Su ve anne sütü dışında.2 gündür hiç gülmedi.Dün öğlene kadar ateşini düşüremediler hastanede.Fitil,şurup,tahliller vs vs..Hep ağladı yavrum.İdrar yolu enf. ve diş dedi dru.Öğleden sonra 2 saat eve geldik,uyudu yavrum.4te bi baktık vücudu benek benek.Koştur dra tekrar.Kiraz vermiştik alerji yapmış.Bir de ona ilaç yazdı dru.Kaşınmaya bile takati yok kuzumun..
Elimizde derece 10dkda bir ölçüyoruz..Çünkü bikaç dk içinde 38,6 oluyor ateş.Düzenli calpol,fitil veriyorum.2 saate bi duş aldırıyorum ılık suyla.37,7 oluyor duştan sonra yarım saat sonra yine 38..
Ne yapacağımızı şaşırdık artık.Dru ptesiye kadar yüksek olacak ateşi dedi.Hastaneye gitmekde çare değil anlayacağınız.
Bu arada çilek,yenidünya,kiraz vs vermeyin bebeklerinize.Az daha büyüsün dedi drumuz bunlar için.
Dualarınıza ihtiyacı var çilekli topkekimin..O kadar yorulduki ağlamaktan artık kesik kesik çıkıyor ağlamaları (((((((((((((((((

uzuunnnn bir aradan sonra hepinize selam kizlar belki de artik unutuldum y disindaki kadar cok aktif girmiyorum ama en son okuduguma gore Hifa atesliymis,Ezgi yi biliyorum disler Allah tum aci ceken ve hasta olan bebeklere sifa anne babalara dayanma gucu versin. Biz de 9unda 7aylik oluyoruz gecen bu zamanlar bulantilar yeni gecmisti 18-20haftalarda daha dun gibi geliyor. Simdi ise bebekler kocaman oldu, buyudukce zorluklar da artiyor cevreye ilgi artikca. Sutum var fakat bebegim 3.5aydan sonra cevre daha ilginc geldi ve zaman kaybetmiyor emmee maalesef anca uykuda buna da sukur 7ay oldu anne sutu aliyor yine ek gidalara koyuyorum mecburen. Buara cok kabiz zor cikariyor bazen titreyip agliyor. Bizde durumlar bu topikteki herkesi ayri ayri soylemiyorum hepinizi optummm

Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun Allah sifa versin canim seni cok iyi anliyorum. bizim gecen hafta 39 u geciyordu calpol etkisiz 2 saat dusuyor sonra tekrar yukseliyordu sabahlamistim. Dolven ictik biz bikere dustu sonra yukselmedi. Bide fitil verdi doktor paranox.
Sakin olmaya calisman gerekiyor cunku atesinin yukselmesi bagisiklik sisteminin calistigini gosteriyor. Nasil oksuruyoruz hapsuruyoruz o da bir savunma sistemi. Biz 39.6 lari gorduk. Popodan olcesem 40 i oluyordu. Calpolle anca 38e iniyordu.
Inan hepimiz yasiyoruz. Guclu olmalisin. Hifanin sana ihtiyaci var. inan seni cok iyi anliyorum o halde gorup birsey yapamamak deli ediyor insani. Hepmiz bebek olduk neler yasadi annelerimiz kimbilir. Simdilerde hersey kolay ilaclar tahliller bulunuyor caresi. Gececek inan bana hifa bunu da atlaca yine gulecek size yine oyunlar yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…