- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.461
Canim CIK şükür Rabbime alisti buralara. Demek ilk hafta alisma süresinde zorlanıyor bebisler. Ben ilk asisinda birinci ayda cikmistim AVM ye yormadi beni. Ama sonrasında gitmedim hic. 3 buçuk aylikti memlekete geldim yine aynisini yapti bazen çok huysuz bazen akilli. Bende kafama takmasam stres yapmasam daha rahat ediyor çocuk. Stresten uçuk atti dudagimda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
SULE25 canim iyiyiz cok sukur ugrasiyoruz iste yap yedir yika hergun ayni is. Siz nasilsiniz? Talha iyi mi? Ne guzel sevmis oyun halisini oyalanir sen de azicik soluk alirsin..
AYSECIM gecmis olsun Allahim bidaha yasatmasin.
Hifa sultan nasil? Disler cikiyor birbiri ardina. Bizimkiler de sis ama cikamadi daha..
Günaydın canımGünaydınlar
Nasılsınız bakıyım?
Bende 3 gündür kurtulamadığım bir migren var.Ellerimde ve ayaklarımda belirgin şekilde hissettiğim şişlikler var.
Sabahlara kadar kitaplara göre "beni kaybetmekten korktuğu için" çığlık çığlık uyanan beni görür görmez tekrar uyuyan bir meleğim var.
Bahar temizliği yaptırdığı için kızımı emanet edip işime bakamadığım bir annemm var
Dün tedavisi olan iğneyi yaptırdığı için halsizlik ve ishali son deminde yaşayan bir sevdiceğim var
Isınmayıp ısınmayıp bi anda ısınıp yakıp kavuran havaya sahip bir memleketim var.:82::82:
Yine dayanamayıp kızıma incik boncuk alıp bu seferde kafayı "farklı emzik askıları" yapmaya adayan bir bünyem var
Yüzeysel temizlik istemiyorum,dipli kapılı temizle beni diye bas bas bağıran bir evim,yıkamaya gitmek istiyoruz diyen boy boy halılarım vaar
Yok yok anlayacağınız
Sabahın 5inde uyandığı için erken uyudu bugün minnoş.Bende size takılayım dedim.Yine kimseler uğramamış topiğe.Geliyorum,okuyorum diyenleriniz var eminim.Lütfen haber verin azıcık kendinizden.Yoksa benmiyim sadece kendini her anlamda yetersiz hisseden?Herşeye daha çok yetişmek için sağlığını hiçe sayan?Hala daha 1 damla daha fazla süt yapmak için her bulduğunu yiyen,bu yüzden de 1gr bile veremeyen?Kırkının içindeki 5kg fazlamla eski giysilerini deneyip deneyip sinirlenen?
Biriniz bari Konya'da olsaydı da oturup bi fincan kahve içeydik keşke.Nolurdu haaaa?
Canımm allah kolaylıklar versn
Talhada ii teyzesi dün beni çok yordu
Durmadan agladı uyutamadnm esimde nöbetciydi tek basıma kafayı yedim elimden birşey gelmeynce oylece bıraktm bnde agladm snra esimi ardm hemen gel dedim gece geldi birax susturp uyutmaya cslıstı ama nafile basıma agrılar girdi eşimde birax durup gitti yine baya ugrastırfı en son inleyerek uyudu anlamadm niye böyle yaptı
Hepimize bol uykulu bir gece diliyorum.yazılanları okuyorum da ben de yazmaya takat kalmıyor:)
Geçmiş olsun Duygucum.Ihlamur,nane iç bol bol,ballı su iç enerji verir.Son 2 ayda daha çok alınıyor kilo.Dikkat et oğluşumuza :)Kızlar ben soğuk almışım. Birde bu ay 4 kilo alınca sağımdan soluma donemiyorum. Hiç halim yok öksürük henüz.akıntısı çene kulak baş boğaz ağrısı hepsi bir arada.
Enginar pişirmeyi bilmem ben.Bi arkadaşım sana öğreteyim dedi de fırsat bulup buluşamadık bigün.Sen nasıl yaptın enginarı.Onu almak falan farklıymış,çiçeklisi falan oluyormuş.Avakadoyu almadım ben.Mevsimine göre gidiyoruz meyvede.Hala armut-elma-erik-çilekteyizYalniz degilsin ben de kafayi yemek uzereyim aksama kadar evdeyim ama hic is yapamıyorum sen yine isine gidiyorsun. Biturlu bitiremiyorum kafayi yiycem ev berbat perdeler halilar battaniyeler camlar kapilar fayanslar dolaplar....of listeye bak.. ... hele gece de uyumadiysak gunduz hayalet gibi dolasiyorum bu ara ezgide gece emmek istiyo azicik emiyo uyuyo sanirim bizde de ayni korku basladi.
Ben cozumu kahvede buldum bisad kahve iciyorum motor hizlaniyo tabi aksama bitmis tukenmis durumda yataga nasil yattigimi bilmiyorum....
Biz daha hic biskuvi yemedik aklimda olsun demek iyi dis kasiyo...
ezgi fazlasiyla saglikli besleniyo fit kizim tarhanayi sevmedi ama sebze ve meyve delisi enginara bayildik. Dun ilk defa avokado yedik yedik cunku ben de ilk defa yedim. Ben 30 yasimda tanistim ezgi 7.5ayindayalniz sunu fark ettim hamileligimde neyi cok yediysem ezgi onlari bayila bayila yiyo. Tarhana yememistim o da sevmedi ama unutturma usuluyle aliscaz care yok. Kilo alsin biraz sanki diyet yapiyo cadi
Rezene ile anasonu karıştırıp içir arada.O da dinlensin sende.Yazık ikinize deGünaydın canım
Sanki beni özetlemişsin tabi bnde iş eksik
Aksama kadar talhayı bediğinde sallıyrm ev iş temizlik öylece beni bekliyr zaten dün çok huzursuzfu mahvettş beni sabah erken kalktm yemeğimi ayarladm biraz dinlenip temizlik yspayım dedim esim aradı kayınvalidemler geliyrlarmş ayy bu huylarına gıcık oluyrm önceden haber versenize bnmde kendime göre düzenm var allhtan yemeğimi hazırladm yarn görümcemn mezuniyeti var kendime hiçbirşey alamadm talham müsade etmiyo ayy cok bunalmışım aksama kafar evde oturup birsey yapamamak cocuguda susturamıyrz havaları desen berbat iyice bunalıma soktu günedi gördüğmz yol aysem tayinmz konyaya çıksa görüşrz inş. Baksana ne dertliym haa buarafa üstteki komşumda sürrkli bana arabesk müzik dinletiyr acep ondanmı bunalımdayım:18:
Al işte bir yorgun savaşçı daha :)))Hepimize bol uykulu bir gece diliyorum.yazılanları okuyorum da ben de yazmaya takat kalmıyor:)
Geçmiş olsun Duygucum.Ihlamur,nane iç bol bol,ballı su iç enerji verir.Son 2 ayda daha çok alınıyor kilo.Dikkat et oğluşumuza :)
Enginar pişirmeyi bilmem ben.Bi arkadaşım sana öğreteyim dedi de fırsat bulup buluşamadık bigün.Sen nasıl yaptın enginarı.Onu almak falan farklıymış,çiçeklisi falan oluyormuş.Avakadoyu almadım ben.Mevsimine göre gidiyoruz meyvede.Hala armut-elma-erik-çilekteyizYenidünyanın bile tadı yok maaleef.
Kahve bende uyku yapıyor
Rezene ile anasonu karıştırıp içir arada.O da dinlensin sende.Yazık ikinize de(((
İnşallah gönlünüze göre olur tayininiz.
Al işte bir yorgun savaşçı daha :)))
Özlem napıyosun canım yaa. Kimseyle denk gelemiyoruz?? Bizim cadı uyudu da ancak fırsat buldum..
Dışarıda yedim enginarı,aynı senin dediğin gibi yapmışlar.Hoşuma da gitti ama işte bilen birinden tarif almayınca cesaret edemedim almaya.Denemek lazım ama.Valla bazıları 1 yaşına kadar verme diyor,dra da sormayı unutmuşum.Kendi dikdiklerimizden ufak ufak çıkıyor bende veriyorum.Bayılıyor ekşimsi tadınaKendimiz icin yaptigimiz gibi yapmadim. Patates havuc enginar dogradim hasladim sonra ezip verdim
Hazir satiliyo temizlenmis hali. Limonlu ve unlu suda bekleticeksin kararmasin. Pisirmek basit. Havucu patatesi ve bezelyeyi biraz hasla bazilari hazir garniturlerden kullaniyo. Sonra biraz su z.yagi tencereye bu karisima-i da ekle biraz kaynasin bitti bu kadar.. z.yagli yemek iste.. kimileri terbiyeli filan da yapiyo galiba ben onu bilmiyom bu benim basit usullu enginar
Biz cilek yemedik hic daha erik de vermedim yer mi acaba eksihamileyken cok yemistim.
Aha alarm basladi otmeye cani sıkıldı..
Uzuuun bir aradan sonra hepinize merhaba.. Şimdi sizleri çoook daha iyi anlıyorum. Vallahi siz bebişler doğduktan sonra epey aktif olarak topiğe geliyormuşsunuz, tebrik ediyorum sizleri. Ben kafamı bile kaldıramıyorum yav. Ancak hanımefendi mama falan yerken tlfondan girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Eeee herkescikler nasıl bakalım ?
Ayşecim Hifa ya çok geçmiş olsun, düştüğünü okumuştum, Allah korumuş.
Özlem adaşımız Ezgi yaramazlıklar yapmaya başlamış :)) Zaten ben bu Ezgi lerden korkmaya başladım. Bir damlacık sıpa bizi parmağında oynatıyor.
Karapiso memleketteymişsin, Bilal Bey iyice kucak delisi olmuştur :))
Agrasifmelek Ela Deniz napıyor ?
Tubilosh, FmFm, Sunbal, Tuğra... Onlardan hiç ses seda yok galiba??
Waves. duygu sizler nasılsınız? Duygucum senin mahkemeyle ilgili bir gelişme var mı ? Hastalanmışsın, çok geçmiş olsun.
Aslında erken değil.Ufak ufak tattırabilirsin artık.Ev yapımı yoğurttan,meyvesuyundan,çorbalardan falan.4.ayda başlıyor çoğu bebek.Hem yoğurdu akşamları verirsen uyku da yaparGünler tam bir maraton halinde geçiyor. Nasıl akşam oluyor hiç anlayamıyorum. Oysa ki kızım sürekli kucağımda, resmen kol kası yaptım :))) Artık ek gıdaya geçmek istiyorum yaa. Drumuz 6 aydan önce kesinlikle yok diyor ama, zaten biz mama takviyesiyle devam ediyoruz. 30 Ocak doğumlu kızım. Sizce çok mu erken kızlar? Siz ne zaman başladınız ??
Canııım nabersin?Esiri oldun sıpanın yahu.Gel arada özletmeeMerhaba kızlar. ... çoook uzun zamandır yoktum herkes nasıl?
Ayy sunbalumda gelmiş.Hasret gideriyorsunuz annanneyle ne güzel.İnşallah çok güzel geçer mevlüdünüz.Allah nazarlardan saklasınSelam kizlar nasilsiniz biz annanemize geldik ayin sonuna kadar buralardayiz hepimiz ayniyiz ist donunce tum isler beni bekliyor yaz temizligi bastan basa temizlenecek bi ev cok sıkıcı kizim burda erkenden uyaniyo gecede uyumuyo bu aralar napicaz bilmiyorum cumartesi kizima mevlut okutup kina yakicaz ins cok kolay ve guzel gecer kendinize bebelerinize iyi bakin bebikler rahat ve mutlu annisler bi toparlanamadik ya optuk hepinizi
Duygum karnının taş gibi olması normal ama stresten de olur.Kasma kendini.Bak artık bundan sonra erken doğum olabilir Allah esirgesin.Nefes egzersizlerini öğren sıkıldıkça yapmaya çalış.Çok rahatlatır beyne oksijen gitmesi.Doğum stresine de hiç girme.Rabbim ne yazdıysa o oluyor.İster sezeryan olsun ister normal sen ve oğlun sağsalim kurtulacaksınız bu uzun yoldan.Bugun doktora gittim antibiyotik ve parol verdi. Karnim cok çatladı. Sağımdan soluma donemiyorum hiç halim yok. Mahkeme 30 mayısta bakalım. Beni doğum stresi sardı karnım sürekli taş gibi canim cok aciyor
Aysecim dedin ya sen bugun disiniz yakin gorunuyo diye hjel sureyim dedim biraz once parmagima surdum damagina surerken bidegdim aha dis orda cikmissenden korkmaya basladim nasilmbildin
Dışarıda yedim enginarı,aynı senin dediğin gibi yapmışlar.Hoşuma da gitti ama işte bilen birinden tarif almayınca cesaret edemedim almaya.Denemek lazım ama.Valla bazıları 1 yaşına kadar verme diyor,dra da sormayı unutmuşum.Kendi dikdiklerimizden ufak ufak çıkıyor bende veriyorum.Bayılıyor ekşimsi tadınaBen eriği verdim,boğazına takılır diye korktum.Ama yalattırıyorum kendim yerken.Dişleriyle ezip boğazının derinlerine takılabilir diye tırsıyorum:18:
Uyku saatlerinde evi sallayıp buraya vakit ayırırsan gelebiliyorsun ancak Hoşgeldin tekrar
Çok sağol,Allah sizlere yaşatmasın böyle kazalarDiş sıkıntısı sardı bizi teyzesi.Bir çıksaydı hayırlısıyla hepsi
Aslında erken değil.Ufak ufak tattırabilirsin artık.Ev yapımı yoğurttan,meyvesuyundan,çorbalardan falan.4.ayda başlıyor çoğu bebek.Hem yoğurdu akşamları verirsen uyku da yapar
Canııım nabersin?Esiri oldun sıpanın yahu.Gel arada özletmee
Ayy sunbalumda gelmiş.Hasret gideriyorsunuz annanneyle ne güzel.İnşallah çok güzel geçer mevlüdünüz.Allah nazarlardan saklasın
Duygum karnının taş gibi olması normal ama stresten de olur.Kasma kendini.Bak artık bundan sonra erken doğum olabilir Allah esirgesin.Nefes egzersizlerini öğren sıkıldıkça yapmaya çalış.Çok rahatlatır beyne oksijen gitmesi.Doğum stresine de hiç girme.Rabbim ne yazdıysa o oluyor.İster sezeryan olsun ister normal sen ve oğlun sağsalim kurtulacaksınız bu uzun yoldan.
Tek dişi çıkmış canavaaaarrr Hadi inşallah patır patır dökülsün diğerleri de.İkinci o kadar zor olmuyor ama.İlki aylarca sürdü bizim.İkinci 2-3 haftada çıktı.