Bol bebiş topiği

Alışması ii olmuş umarım anneciğini ck üzmez
Sende kafana takma gez eglen dolaş
Sevdiklernle muhabbet et zamanla cocukta düzelir
Sen stres ysparsan cocukta etkilenr ama seni ii anlıyrm annelik zor rabbim kolaylıkkar versn öpüyrm bilali

Canımm allah kolaylıklar versn
Talhada ii teyzesi dün beni çok yordu
Durmadan agladı uyutamadnm esimde nöbetciydi tek basıma kafayı yedim elimden birşey gelmeynce oylece bıraktm bnde agladm snra esimi ardm hemen gel dedim gece geldi birax susturp uyutmaya cslıstı ama nafile basıma agrılar girdi eşimde birax durup gitti yine baya ugrastırfı en son inleyerek uyudu anlamadm niye böyle yaptı

Günaydın canım
Sanki beni özetlemişsin tabi bnde iş eksik
Aksama kadar talhayı bediğinde sallıyrm ev iş temizlik öylece beni bekliyr zaten dün çok huzursuzfu mahvettş beni sabah erken kalktm yemeğimi ayarladm biraz dinlenip temizlik yspayım dedim esim aradı kayınvalidemler geliyrlarmş ayy bu huylarına gıcık oluyrm önceden haber versenize bnmde kendime göre düzenm var allhtan yemeğimi hazırladm yarn görümcemn mezuniyeti var kendime hiçbirşey alamadm talham müsade etmiyo ayy cok bunalmışım aksama kafar evde oturup birsey yapamamak cocuguda susturamıyrz havaları desen berbat iyice bunalıma soktu günedi gördüğmz yol aysem tayinmz konyaya çıksa görüşrz inş. Baksana ne dertliym haa buarafa üstteki komşumda sürrkli bana arabesk müzik dinletiyr acep ondanmı bunalımdayım:18:

Canim gece cayi versene talhaya. Bu kadar da yazik ama sana da sen de insansin. Ya kendin ic sutten gecsin. Milupanin var hippin var. Ben hep ictim papatya cayi simdi hala gece cayiiciyorum sutten geciyordur illa. Cok caresizsen direk de verebilirsin. Kiyamam ya cok zor cocuk buyutmek Allahim hepimize kolayik versin..

Geçmiş olsun Duygucum.Ihlamur,nane iç bol bol,ballı su iç enerji verir.Son 2 ayda daha çok alınıyor kilo.Dikkat et oğluşumuza :)

Enginar pişirmeyi bilmem ben.Bi arkadaşım sana öğreteyim dedi de fırsat bulup buluşamadık bigün.Sen nasıl yaptın enginarı.Onu almak falan farklıymış,çiçeklisi falan oluyormuş.Avakadoyu almadım ben.Mevsimine göre gidiyoruz meyvede.Hala armut-elma-erik-çilekteyiz Yenidünyanın bile tadı yok maaleef.
Kahve bende uyku yapıyor

Rezene ile anasonu karıştırıp içir arada.O da dinlensin sende.Yazık ikinize de (((
İnşallah gönlünüze göre olur tayininiz.
Hepimize bol uykulu bir gece diliyorum.yazılanları okuyorum da ben de yazmaya takat kalmıyor:)
Al işte bir yorgun savaşçı daha :)))

Kendimiz icin yaptigimiz gibi yapmadim. Patates havuc enginar dogradim hasladim sonra ezip verdim
Hazir satiliyo temizlenmis hali. Limonlu ve unlu suda bekleticeksin kararmasin. Pisirmek basit. Havucu patatesi ve bezelyeyi biraz hasla bazilari hazir garniturlerden kullaniyo. Sonra biraz su z.yagi tencereye bu karisima-i da ekle biraz kaynasin bitti bu kadar.. z.yagli yemek iste.. kimileri terbiyeli filan da yapiyo galiba ben onu bilmiyom bu benim basit usullu enginar
Biz cilek yemedik hic daha erik de vermedim yer mi acaba eksi hamileyken cok yemistim.
Aha alarm basladi otmeye cani sıkıldı..

Uzuuun bir aradan sonra hepinize merhaba.. Şimdi sizleri çoook daha iyi anlıyorum. Vallahi siz bebişler doğduktan sonra epey aktif olarak topiğe geliyormuşsunuz, tebrik ediyorum sizleri. Ben kafamı bile kaldıramıyorum yav. Ancak hanımefendi mama falan yerken tlfondan girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Eeee herkescikler nasıl bakalım ?
Ayşecim Hifa ya çok geçmiş olsun, düştüğünü okumuştum, Allah korumuş.
Özlem adaşımız Ezgi yaramazlıklar yapmaya başlamış :)) Zaten ben bu Ezgi lerden korkmaya başladım. Bir damlacık sıpa bizi parmağında oynatıyor.
Karapiso memleketteymişsin, Bilal Bey iyice kucak delisi olmuştur :))
Agrasifmelek Ela Deniz napıyor ?
Tubilosh, FmFm, Sunbal, Tuğra... Onlardan hiç ses seda yok galiba??
Waves. duygu sizler nasılsınız? Duygucum senin mahkemeyle ilgili bir gelişme var mı ? Hastalanmışsın, çok geçmiş olsun.

Günler tam bir maraton halinde geçiyor. Nasıl akşam oluyor hiç anlayamıyorum. Oysa ki kızım sürekli kucağımda, resmen kol kası yaptım :))) Artık ek gıdaya geçmek istiyorum yaa. Drumuz 6 aydan önce kesinlikle yok diyor ama, zaten biz mama takviyesiyle devam ediyoruz. 30 Ocak doğumlu kızım. Sizce çok mu erken kızlar? Siz ne zaman başladınız ??

Selam kizlar nasilsiniz biz annanemize geldik ayin sonuna kadar buralardayiz hepimiz ayniyiz ist donunce tum isler beni bekliyor yaz temizligi bastan basa temizlenecek bi ev cok sıkıcı kizim burda erkenden uyaniyo gecede uyumuyo bu aralar napicaz bilmiyorum cumartesi kizima mevlut okutup kina yakicaz ins cok kolay ve guzel gecer kendinize bebelerinize iyi bakin bebikler rahat ve mutlu annisler bi toparlanamadik ya optuk hepinizi

Bugun doktora gittim antibiyotik ve parol verdi. Karnim cok çatladı. Sağımdan soluma donemiyorum hiç halim yok. Mahkeme 30 mayısta bakalım. Beni doğum stresi sardı karnım sürekli taş gibi canim cok aciyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aysecim dedin ya sen bugun disiniz yakin gorunuyo diye hjel sureyim dedim biraz once parmagima surdum damagina surerken bidegdim aha dis orda cikmis senden korkmaya basladim nasilmbildin

Özlem napıyosun canım yaa. Kimseyle denk gelemiyoruz?? Bizim cadı uyudu da ancak fırsat buldum..

Canim suan ben de besik salliyorum ne yapayim huysuzla ugrasiyorum dis sıkıntısı hortladi bu ara. Hep emmek istyiyo.
Bence 5.ayi doldurduktan sonra basla derim. Nasilsa basliycaksiniz acele etme canim zor is bu ek gida isi. Butun gunyedir icir yika ile geciyor.
Uyuycak diye besik salliyorum besikte yuzukoyun donmus uvvvvv oooooo sesleri gliyo hey Allahimm.. ne zor cocukluk.

Dışarıda yedim enginarı,aynı senin dediğin gibi yapmışlar.Hoşuma da gitti ama işte bilen birinden tarif almayınca cesaret edemedim almaya.Denemek lazım ama.Valla bazıları 1 yaşına kadar verme diyor,dra da sormayı unutmuşum.Kendi dikdiklerimizden ufak ufak çıkıyor bende veriyorum.Bayılıyor ekşimsi tadına Ben eriği verdim,boğazına takılır diye korktum.Ama yalattırıyorum kendim yerken.Dişleriyle ezip boğazının derinlerine takılabilir diye tırsıyorum:18:

Uyku saatlerinde evi sallayıp buraya vakit ayırırsan gelebiliyorsun ancak Hoşgeldin tekrar
Çok sağol,Allah sizlere yaşatmasın böyle kazalar Diş sıkıntısı sardı bizi teyzesi.Bir çıksaydı hayırlısıyla hepsi
Aslında erken değil.Ufak ufak tattırabilirsin artık.Ev yapımı yoğurttan,meyvesuyundan,çorbalardan falan.4.ayda başlıyor çoğu bebek.Hem yoğurdu akşamları verirsen uyku da yapar
Merhaba kızlar. ... çoook uzun zamandır yoktum herkes nasıl?
Canııım nabersin?Esiri oldun sıpanın yahu.Gel arada özletmee

Ayy sunbalumda gelmiş.Hasret gideriyorsunuz annanneyle ne güzel.İnşallah çok güzel geçer mevlüdünüz.Allah nazarlardan saklasın

Duygum karnının taş gibi olması normal ama stresten de olur.Kasma kendini.Bak artık bundan sonra erken doğum olabilir Allah esirgesin.Nefes egzersizlerini öğren sıkıldıkça yapmaya çalış.Çok rahatlatır beyne oksijen gitmesi.Doğum stresine de hiç girme.Rabbim ne yazdıysa o oluyor.İster sezeryan olsun ister normal sen ve oğlun sağsalim kurtulacaksınız bu uzun yoldan.

Aysecim dedin ya sen bugun disiniz yakin gorunuyo diye hjel sureyim dedim biraz once parmagima surdum damagina surerken bidegdim aha dis orda cikmis senden korkmaya basladim nasilmbildin
Tek dişi çıkmış canavaaaarrr Hadi inşallah patır patır dökülsün diğerleri de.İkinci o kadar zor olmuyor ama.İlki aylarca sürdü bizim.İkinci 2-3 haftada çıktı.

Günaydıııııııııınnn
Tuğram gelmiş,Sunbalım gelmiş,Sosyolojim ce e demiş Eski dostları görmek ne güzel :103::103::103::103:
Phiamın tayini çıkmış,fmfm işe başlamış maşallah maşallah
Bir de tubiloshum açaydı telefonunu iyiydi.Tırsmaya başladım başında bi sıkıntı falan mı var bu kızın da bu kadar uzak kaldı bizden :18::18::18::18::18:
Kuzucum oyuna ve muhabbete iyice alıştı.Çok zevkli olmaya başladı onunla oyun oynamak.Şaşırması,korkması,sevinmesi,heyecanlanması o kadar güzelki.Bazen diyorum eve bi sabit kamera yapalım 24 saat çeksin.
Bugün gezesim var,daha doğrusu kafa dengi biriyle (özellikle çocuğu olan-kızımla oynayacak biriyle) muhabbet edesim var.Bikaç arkadaşımı aradım müsait değillermiş.İnşallah birini yönlendirir Rabbim

"insanlar ikiye ayrılır oğlum
babasına inananlar ve annesine inananlar
çünkü babalık, bıçağın sapında yarım alfabedir
eksikliktir şehirlere baktıkça hatırlanan
çünkü annelik yolda olmaktır her vakit, lehimdir
bu yüzden hayata çıplak adımlarla girilir
sen annene inan oğlum
çünkü anne seni sabaha hazırlayan geceliktir"

Aynen oyle tek disli canavar ezgi cokfena cok.. altini giydirirken oturuyor elinden destek alip. Buyudukce zorlasiyor bu cocuk. Hele emeklese yandim butun heryeri dagitir artik.
insallah digerleri de dokulur bakalim yasiycaz gorcez...
Cilek mi 1 yasindn sonra verilecekmis ben 9 ay ddiye biliyorum. Ben yedim ezgiye vermedim sutten yemistir o da
Bugun ezgiye biskuvi yaptim ilk defa uydurmasyon seker yok sade un yag yogurt ve irmikle. Fena da olmamis firindan cikardikta sonra uzerine pekmez dokup tattim super olmus cokca yapayim bari biz de yiyelim
Disimiz bugun biraz dah belirmis yvas yavas yukseliyor. Ama huysuzlugu var.. tarhanayi kiymali verdim bugun onceki yememize gore daha iyi yedi barisicaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…