Nasılsınız bakem?
Beni sormadınız ama ben kendimi anlatmaya geldim
Kızımla başlayım kafanızı ağrıtmaya
Diş ateşleri yeniden başladı.İnce giydirerek atlatıyoruz şimdilik.Dün akşam 1 saat içinde 7 kez aşırı derecede fazla ve fışkırarak kusunca acile gittik.İdrar yolu enfeksiyonumuz 15 çıktı.Backtrim verdi dr.Dün 2-3 saat kadar kısa kollu ile dolaştırmıştım dışarda acaba üşütme de tetikledi mi dedik.Çok korktum çok ağladık ikimizde
((
Tatil için bilgiler aldım drumuzdanda.Sinek kovucu sprey,solante 30 bebek losyonu sipariş verdik tavsiyesi üzerine.Üstü güneşlikli deniz simidi aldım kuzuma.Civile bi ton para bayıldık tatil cicilerimiz için.Mayo almadım kızıma.Bezle sokacağım suya.Havuza sokmayı pek düşünmüyorum.Mikrop kadar diyor annem.Deniz bezleri varmış özel.Onları nasıl kullanıyorsunuz bilgisi olan varmı?Almalımıyım sizce?Havuz konusunda ne düşünüyorsunuz?
Kendimi pek iyi hissetmiyorum bu aralar.Çok gergin,huysuz,telaşlı biri oldum.Ani,plansız olaylar beni çok geriyor.Özellikle kızım huysuzluk yaparken acil iş çıktımı beynim patlayacak gibi oluyor gerilmekten.1 haftadır falan kafada karıncalanma olduğunu hissediyorum.Söylemedim eşime,anneme.Bir de dra git demesinler
İlaç kullanamadıktan sonra dra gitmenin bi mantığı yok gibi geliyor bana
Bu yüzden de acayip gerginim.Eşimle hemen hemen hiç konuşmuyorum.Çünkü artık bırak ben yaparımları yok.Ben toplamazsam toplanmıyor masa bile.Çamaşır asılacak 2 gün bekledim asarmı diye asmadı.Söylesem de tamam diyor unutuyor.Ona söyledikten sonra yapmaması daha çok geriyor sinirlerimi.Bu sefer de ağlaya ağlaya yapıyorum işimi.Beklettiğimle kalıyorum yani
Önceden meyve falan getirirdi onu bile yapmıyor.Benimde canım yemek bile yapmak istemiyor.Ne yemek yapıyorum akşama ne kendim yiyorum.İştah tamamen kesildi bende.Haliyle ona bağlı olarak süt de kesildi.Isırgan otu demleyip içiyorum 3-4 gündür.Çok süt yaparmış.Milupanın olayından sonra daha bi üzülür oldum hazır mama olayına
Ama drumuz devam sütüyle ilgili bi sıkıntı yok içirebilirsin dedi.Dra güvendiğim için devam ediyorum aptamile.
abah 6da kalkıp aman kızımı oyalayacak biri varken diyerek evi süpürmekle başlıyorum güneç.7,30a kadar lavabolar-wc-paspas-süpürge-bul.makinası-çamaşır bitiyor.Koşa koşa yapıyorum hepsini.Çünkü yalnızken kızım hiçbişey yapmama izin vermiyor.Akşama kadar çorba yap,yoğurt hazırla,meyve soy,bisküvi yap,bize yemek yap derken bitiyorum zaten.Bunun içine işi hiç katmıyorum tabi.9-12 arası büro.Koşarak eve gel.Emzir,yemek hazırla,ye.13,30-17 arası maliye-ssk-büro.Arada kaçabilirsem bi daha gel emzir.Su içecek vaktim kalmıyor bazen.Önceden işe gidiyorum derdim.Şimdi ne ev hanımıyım ne iş kadını.İkisini de yapıyorum ama kimsenin ne gözüne girebiliyorum,ne takdir görüyorum.Ütülü gömleğim yokmu,pantolonları terziye vermedinmi,yazlıkları çıkarsanmı,yorganı kaldırsanmı diye sorularla boğuşuyorum.Bırak ben yaparımlarla olmuyor maalesef yardım.Yapmıyorsun işte.Bi pazar günü dışardan etmekten çoooktaaan vazgeçtimde sen bile hazırlamıyorsun kahvaltıyı.Oysaki ben seni bilerek hiç kahvaltısız yollamadım işe.Ne lohusayken,ne hamileyken,ne hastayken.İstisnalar hariç tabi.
O kadar doluyumki anlatamam.3 gün değil 3 ay tatil yapsam rahatlayamam diye düşünüyorum.Şimdi oturdum bunları yazıyorum size.Mutfak dandini,ütü dağ,paspas yapamadım bugün,vücut temizliğim var,annemlerle alışverişe çıkacağız,kızımın herşeyi ıslak ne giydireceğimi düşünüyorum,dışarı çıkmışken saçımı kestirmeyi düşünüyorum annemi işim için yeteri kadar yoruyorum bir de süsüm içinmi baksın yavruma diye vazgeçiyorum aylardır.Aynaya bakmak bile gelmiyor içimden.Kendimi hiç bu kadar bakımsız,pis hissetmemiştim.Eşim,etrafım için falan değil ben kendim için yenilenmek istiyorum artık.5kg fazlam,pörtlemiş yan etlerim,sallanan baldırlarımla boyasız bakımsız saçlarım ahenk içinde
((((
Bu arada dış cephe kaplaması yüzünden cam açamıyorum sıcaktan patlamak üzereyim evde.Açık da giyinemiyorum perdeden görünür ustalara diye.
Amaaaan Ayşe yine depresyonda
((((((((( Bunu duyar gibiyim hepinizden.Ama haklısınız ne diyim.Ne psikolojik destek alacak zamanım var,ne maddi gücüm.Alışverişin bile hesabını yaparken gözyaşı dökmek için seans ücreti ödeyememki....Ne anneliği bırakabilirim ne iş hayatını.Evde oturup keyif çatabilenlerden değilimki ben.Koşturmayı seviyorum ama kaldırabileceğimden de fazlası sanırım yaşadıklarım.Sadece biraz kendimle ilgilenmek istiyorum.Başkaları için yaşamaktan yoruldum...
Hakkınızı helal edin sizlerde.Gelip gelip kafanızı ağrıtıyorum sürekli.Ama ne yalan söyleyim.Kızım olmasa hiçbirşey yok gözümde....