Bol bebiş topiği

öncelikle çok teşekkür ederim canım benim reglim bir ay 28 günde bir ayda 32 günde geliyor yani değişken bende de az test olduğu için 10 12 14 16 şeklnde tes yapayım diye düşündüm zaten br tanesini dayanamyı 7. günde yaptım işte orda bişi çıkmadı daha sonra çıkan silik bir çizgi inşallah kaçırmam bu ay çok üzülüyoruz artık yaşımızda geçiyor ben 32 yaşındayım ve 6 aydır olmuyor korkmaya başladım acıkçası tabi herşey allahtan... inşallah hepimizin yüzü en kısa sürede güler seninde bebeğin tez zamanda gelir canım tabi benimkide :)

Daya balı-cevizi gör gününü :))) Çalışın siz bi an önce 1 hafta kadar devam edin.Her gün.Pekmez-bal-ceviz-incir-keçiboynuzu.Nikotinden kafeinden uzak tut cinselliği azaltır onlar

canım günaydın
inşallah en kısa sürede gelir bebeğin rabbim gönlüne göre versin canımm
dediğin gibi üzülmekle olmuyor isyan da etmemek lazım rabbim biliyor zamanını ve hayırlısıyla sağlıkla gelecektir... sabırla beklicez dediğin gibide full çalışmalarla inşallah gelecek bebişler :)

maleseff kırmızıları gordum bu gece cok moralım bozuldu............... kimse benı anlamıyo uzuntumu anlamıyo..... yenı bat 12 subat canım eklersen sevınırım.....

üzülme canım
aynı duyguları hemimiz yaşıyoruz aylardır ama rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla verecektir sabretmemiz lazım kimseyi duyma canım boşver...
rabbim gönlüne göre versin tatlım

Daya balı-cevizi gör gününü :))) Çalışın siz bi an önce 1 hafta kadar devam edin.Her gün.Pekmez-bal-ceviz-incir-keçiboynuzu.Nikotinden kafeinden uzak tut cinselliği azaltır onlar

yok çok şükür. biz de sigara alkol alan yok. Ben içiyorum da kociş içmez çay kahve.
Her gün keçiboynuzu pekmezi içiriyorum ama niyetimi açık açık söylemiyorum.Kan yapıyormuş diyorum Hastalıklardan koruyormuş
Dur ceviz fındık filan da alayım bugün adamı sonra tavanda bulmayayım
Hava soğuk olmasa aslında zor gelmez de soğuk diye işte benim kocişe zor geliyor ama benden kaçış yok
Havuçlu anne gibi oldum yaa Bu çocuklar bizi daha doğmadan hepten maskara yaptılar yaaa

paylaşımın için teşekkürler canım
bu kürü ne zaman uygulamak gerek
mesela benim bat 5 şubat diyelim bu ay ovu testi ile çalışcaz ama oldu olmadı bilemeyiz ya 5 şubata kadar bide olduysa bu kür zarar verirmi hem ne kadar kullanmamz lazım canım bilgilendirirsen çok sevinirim

cevoommmm nasılsınnn?Ben meryem suresini duymuştum.Hatta dün bitopikte okudum.26-38. ayetlerini elmaya okuyup eşler beraber yemeleri gerekiyormuş.

Bende meryem süresini okuyorum. 20.cü gündeyim. Bu 26. ve 38. ayeti elmaya bi keremi okuyup yemek mi lazım? Yoksa belli bir gün sayısı var mı ? Denemekten zarar gelmez.

Son düzenleme:

Allah sabır versin senin arkadaşına da canım. ben de dün telefonda ağladım inan ki komşumla konşurken.. biz bu kadar etkileniyorsak, onlar ne yapsın.. hep diyorum ya hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşun bebişlerinize diye.. ömürsüzmüşler ne yapalım.. Rabbim sağlıklı, hayırlı, ömürlü evlatlar nasip etsin cümlemize..

aman canım dikkat et kendine. ağır kaldırma, yorma kendini.. kadınların yükü erkeklerden ağır hep. adamlar markete pazara gitse arabasız gitmezler. biz öyle mi? marketten taşı pazardan taşı. evde koltuktu halıydı vs vs. gücümüz daha az olmasına rağmen eminim onlardan çok daha fazlasını sarf ediyoruz..

rabbim tüm annişleri ve bebişlerini koruyup kollasın...

valla canım benimki de hep yorgun hep dışarlarda. bu sefer dedim bi tek ben mi istiyorum çocuk sahibi olmayı, hayır en az senin kadar ben de istiyorum dedi. o zaman bak ben testleri aldım yaptım, durum budur, çalışmamız lazım dedim.. hem akşam hem sabah yordum ama yapacak bişey yok...

Bende meryem süresini okuyorum. 20.cü gündeyim. Bu 26. ve 38. ayeti elmaya bi keremi okuyup yemek mi lazım? Yoksa belli bir gün sayısı var mı ? Denemekten zarar gelmez.

valla canikom sayı yazmıyordu.Ovulasyon testi topiğinde okudum. Bir kere okunup beraber yenecek sanırım. Dur ben bakayım tekrardan. 38. ayette dahil diye not almışım.

Yok ben direk söylemiyorum.Giyenecem süslenecem.Şöyle de iki kırıttım mı tamamdır
Adam iş gibi görmesin istesin

herkese selam:)

dayanamadım gene yaptım gebelik testi tek çizgi ne yapıyım en azından aklımdan çıkıyor

hergünde yapıcam bata kadar

son 8:)

Bu ayda olmazsa ki olucak inşallah:)

ovulasyon testlerine başlıyorum

elimden geleni yapıcam

gerisi allaha kalmış ne yapıyım:2::2:

valla benimki kırıtmadan anlamıyor direk söyliycen ki anlıycak.. pek nettir kendisi

hehehe daha iyi işte.

Kızlar işte buldum aynen böyle yazıyor.
Alıntı
meryem suresinin 3. Sayfasini 7 kere kirmizi bi elmaya okuyup esleri ile beraber yesinler.kac kisi Allahin izni ile bunu yaptiktan sonra cocugu oldu.buna bende dahil o ay hamdolsun hamile kaldim.hamilelere bile okuttum:)
Meryem suresi diye orda tümü tek sayfada çıkıyo.
onuın için sana kacıncı ayetinden itibaren diye sormuştum
26-38. ayetler arası 38. ayette dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…