- 29 Aralık 2012
- 1.439
- 5
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.381
slm hoşgeldin Ssirin
bende ovi testi kullanıyorum öncelikle kaç günde bir regli olduğunu hesapla
28 günde bir ise genelde 14 gün 27 günde bir ise 13 gün
yada 30 iise 16 gün gibi yumurtlam tarihleri var bunun için otomatik hesaplayıcılardan yararlanabilirsin
benim 28 günde bir olduğun için 8. günde başladım test yapmaya bu ay 12 günde yakaladım cift kırmızıyı benim ilk yaptığımda biri kırmızı diğeri silkti sonra günlerde hepsilik cıktı sadece 12 ve 13 gün kırmızı cıktı sonra ikinci kırmızı silkleşmeye başladı bugün mesela merakettim yine yaptım yine silk cıktı
ayrıca testler yetmiyor ben günde iki defa yaptığım oldu netten alabilirsin ovi testlerini gitti.....com diye sitede kanpanyalı bir sürü var içindede
ha unutmadan testlere 10 dakikada değil 5 dk sonra bak sonra değerini yitiriyor
inşallah ayşem. Daha yeni koyulaştı bakalım ya acaip heyecanlandım bak
Çizgi silikleşince de mi çalımam lazım? Eyvahh kocişi nasıl razı edeceğiz.Hep yorgun hep başı ağrıyorbizim evde işler tersine
Canım arkadaşlarım ben yeni bir karar aldıııminşaallah elimden geldiğince rahat olacağım ve kür falan uygulamayacağım..
ilk gebeliğimde hiçbirşey yapmadan gebe kaldım,haberim bile yoktu geç öğrenmiştim ama nasip değilmiş...
Bana dua edin inşaallah Rabbim verecektir hepimize..
Bende şöyle birşey oluyor acayip takılıyorum olsun olsun diye halbuki zamanı gelince olacak
Çalışmalara son hız ve sevgi ile devaaaaaaaam
:13
Hepinizi çok seviyorum hamilelerimiz inşaallah sağlıkla kucağına alır..
Bizlerde bu topikte hamileliğimizi müjdeleriiiz selamet ve dua ileee
Rabbbim hepimizin yar ve yardımcısı olsuuun
maleseff kırmızıları gordum bu gececok moralım bozuldu............... kimse benı anlamıyo uzuntumu anlamıyo..... yenı bat 12 subat canım eklersen sevınırım.....
Daya balı-cevizi gör gününü :))) Çalışın siz bi an önce 1 hafta kadar devam edin.Her gün.Pekmez-bal-ceviz-incir-keçiboynuzu.Nikotinden kafeinden uzak tut cinselliği azaltır onlar
Kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim bir etkisi oldu mu bilmem ama ben soğan kürünü uyguladıktan 1 ay sonra hamile kaldım. Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın dikkatine:) Ve birçok kişiden duyduğum şey şu oldu. Soğan kürünü uyguladım o ay adet oldum. Ertesi ay hamile kaldım. Aynen banada öyle oldu. Uygulamakta fayda var diye düşünüyorum. Zaten ben soğan kürüne başlarken şunu demiştim şifa Allahtan sebep soğan küründen. Çok şükür Rabbime bu günleride gösterdi.
kızlar hamile kalmak için hangi dualar okunmalı?
bilen varsa paylaşabilirmi?
cevoommmm nasılsınnn?Ben meryem suresini duymuştum.Hatta dün bitopikte okudum.26-38. ayetlerini elmaya okuyup eşler beraber yemeleri gerekiyormuş.
cevoommmm nasılsınnn?Ben meryem suresini duymuştum.Hatta dün bitopikte okudum.26-38. ayetlerini elmaya okuyup eşler beraber yemeleri gerekiyormuş.
Çok teşekkür ederim efsun.Ayağımı sürüyorum sizlerde peşimdesiniz ona göre
Bence büyük konuşma şekerim.9 ay hastaneden çıkamayanlar var Allahım esirgesin.Sağlığıyla gelsin yavrularımız inşallah.
Ayyyy hadi kııızzBenim herif de bi ara üç olsun olmuşken diyordu Adı gibi olsun topiğimiz
Yeni batları hemen ekliyorum canımcım.Son batlarınız olur da listenin altına geçersiniz inşallah gelecek ay
canım bak ateşime 36.5 oldu bugün.40d026 Ovulation charts on FertilityFriend.com sağ kasığımda ve karın alt bölgemde bişeyler var.. çok mu ümit bağladım acaba ben bu ovi testine..
sabah o kadar zor kalktım ki, hala uykum varr... üşüyorum bi de.. hava çok güzel olmasına rağmen üşüyorum..
Günaydın kızlar
Bugün maalesef pek tadım yok benim.Arkadaşım dün akşam doğum yaptı.Kalbi atıyordu bebeğimizin ama 5,5 aylık olduğu için yaşamaz demiş drlar.Böyle bi acının asla teselli olmaz ama tek tesellimiz bebeğin eksik olması.Dün 23 gibi aldım haberi.Daha gidemedim yanına arkadaşımın.Dualarınızı eksik yapmayın gözünüzü seveyim.Sağlıklı ve hayırlı bebekler dileyin.İlla olsun demeyin.Üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor.Adı bile hazırdı.Dün sabah örgü converse patiklerin dökümünü almıştım oğlumuza örmek için. Masanın üstünde kalakaldı.Bide düşünün annesini. Allahım kimseye yaşatmasın böyle acıları.(AMİNNN)
Dün akşam 11de aldım haberi.Daha ameliyattan inmemiş.Gidemedim.Şoka girdim.Ben annemlere müjde verirken o bebeğini kaybetti...Yalan dünya işte.Bugün var yarın yok(((((((((((((
Bunun dışında kasık ağrılarım sıklaştı.Artık çok çok dikkat eder oldum.Arkadaşım hiçbir iş yapmıyordum çok dikkat ediyordum dedi.Bana da ders oldu bu.Nefes bile alırken dikkat ediyorum artık.Meyveler getirdim işe.Kilo falan umrumda değil.Sağlıkla doğsunlar da((((((((
inşallah ayşem. Daha yeni koyulaştı bakalım ya acaip heyecanlandım bak
Çizgi silikleşince de mi çalımam lazım? Eyvahh kocişi nasıl razı edeceğiz.Hep yorgun hep başı ağrıyorbizim evde işler tersine
Bende meryem süresini okuyorum. 20.cü gündeyim. Bu 26. ve 38. ayeti elmaya bi keremi okuyup yemek mi lazım? Yoksa belli bir gün sayısı var mı ? Denemekten zarar gelmez.
Allah sabır versin senin arkadaşına da canım. ben de dün telefonda ağladım inan ki komşumla konşurken.. biz bu kadar etkileniyorsak, onlar ne yapsın.. hep diyorum ya hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşun bebişlerinize diye.. ömürsüzmüşler ne yapalım.. Rabbim sağlıklı, hayırlı, ömürlü evlatlar nasip etsin cümlemize..
aman canım dikkat et kendine. ağır kaldırma, yorma kendini.. kadınların yükü erkeklerden ağır hep. adamlar markete pazara gitse arabasız gitmezler. biz öyle mi? marketten taşı pazardan taşı. evde koltuktu halıydı vs vs. gücümüz daha az olmasına rağmen eminim onlardan çok daha fazlasını sarf ediyoruz..
rabbim tüm annişleri ve bebişlerini koruyup kollasın...
valla canım benimki de hep yorgun hep dışarlarda. bu sefer dedim bi tek ben mi istiyorum çocuk sahibi olmayı, hayır en az senin kadar ben de istiyorum dedi. o zaman bak ben testleri aldım yaptım, durum budur, çalışmamız lazım dedim..hem akşam hem sabah yordum ama yapacak bişey yok...
Bende gordum kuzucum,bide ya varis 707 kere okunması gerekıyormuş
ben başladım şimdi 100tane okudum bile
herkese selam:)
dayanamadım gene yaptım gebelik testi tek çizgi ne yapıyım en azından aklımdan çıkıyor
hergünde yapıcam bata kadar
son 8:)
kız dur yapma testleri çok erken daha.
Bata 2 gün kala başla en azından.
Yok ben direk söylemiyorum.Giyenecem süslenecem.Şöyle de iki kırıttım mı tamamdır
Adam iş gibi görmesin istesin
valla benimki kırıtmadan anlamıyordirek söyliycen ki anlıycak.. pek nettir kendisi