Bol bebiş topiği

feyza arkadaşım yavrun iyilişti mi durumu nasıl?

Canim benim dualarinizla iyi insallah yeni yuruyen bir cocuk gibi,hafizasinda da eksikler var zamanla duzelecekmis.ama sukurler olsun Rabbime sag salim yanimizdaya zamanla duzelir insallah.bucuma tomografisi beyindeki kanama ve odem ne durumda bakacaklar,hergun fizik tedaviye,haftada bir psikologa gidiyor.

Hamilelik haberi alan bütün arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim,inanın kendimin olmuş gibi sevindim ve büyük heyecan duydum.ayrıca bu güzel haberinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim çünkü sizin haberleriniz umuduma umut katıyor.Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin,sağlıklı hamilelikler dilerim.
Benim gibi büyük bir özlem ve umutla bebek bekleyen tüm arkadaşlara da Allahım en kısa zamanda bu duyguyu nasip etmesini diliyorum.
Ayşecim seni ayrıca kutluyorum.batımı listeye ekleyebilirsen sevinirim,gerçi vaz geçmiştim bu ay bat ı takip etmicem diye ama dayanamadım aranıza katılmak istiyorum ve Bat ımı söylim artık 22 ocak.
Çok teşekkür ederim efsun.Ayağımı sürüyorum sizlerde peşimdesiniz ona göre:KK55:
ya ben artık mide bulantılarımı yorgunluk hissimi doğum tarihimi beklemeyi ve herşeyiyle o heyacanı istiyorum

yoluna kurban olduğum rabbim duy sesimi

güldür yüzümü

olsun bu ay artık lütfen:2:
Bence büyük konuşma şekerim.9 ay hastaneden çıkamayanlar var Allahım esirgesin.Sağlığıyla gelsin yavrularımız inşallah.:KK16:
bugün benim mesajlarımla kimse ilgilenmiyor (!) ama aklıma geldi yazayım bari ;

dün yengem aradı, rüyasında görmüş beni. üçüzlerim oluyormuş, biri topaç gibi bir oğlan çocuğuymuş.. ilk o doğuyormuş, eşim de alıp kucağına yengemin kucağına veriyormuş, çok güzel bir bebekti diyor ama anlatırken bir heyecanlı ki. diğer ii bebek daha küçükmüş, onları sonra alacaklar demişim, benim de yüzüm gülüyormuş.. hayır olsun inşallah dedim.dün akşam da yengeme oturmaya gittim. daha kapıda hani üçüzleri naaptın dedi bana :)) o kadar da etkisinde kalmış, gerçek gibiymiş... ayşecim senin ikizlerden sonra benim üçüzler geliyor haberin olsun...:KK1::KK1: biri oğlan, ötekilerin cinsiyeti belli değil daha:KK1::KK1:
Ayyyy hadi kııızz:21: Benim herif de bi ara üç olsun olmuşken diyordu:KK9:Adı gibi olsun topiğimiz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ayseeeemmmmm benı eklememıssın canıkommmm... 22 subat canıkom..kırmızılar bıttı calısmalar baslayabılır..haydeee bısmıllah :KK70: :KK70:
Yeni batları hemen ekliyorum canımcım.Son batlarınız olur da listenin altına geçersiniz inşallah gelecek ay:KK16:

Günaydın kızlar
Bugün maalesef pek tadım yok benim.Arkadaşım dün akşam doğum yaptı.Kalbi atıyordu bebeğimizin ama 5,5 aylık olduğu için yaşamaz demiş drlar.Böyle bi acının asla teselli olmaz ama tek tesellimiz bebeğin eksik olması.Dün 23 gibi aldım haberi.Daha gidemedim yanına arkadaşımın.Dualarınızı eksik yapmayın gözünüzü seveyim.Sağlıklı ve hayırlı bebekler dileyin.İlla olsun demeyin.Üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor.:KK14:Adı bile hazırdı.Dün sabah örgü converse patiklerin dökümünü almıştım oğlumuza örmek için.:KK14:Masanın üstünde kalakaldı.Bide düşünün annesini.:KK14::KK14::KK14:Allahım kimseye yaşatmasın böyle acıları.(AMİNNN)

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:
Herkez en kısa zamanda :KK49: haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hamiş Adayı

Batasıca BAT

Veeee sonundaaaaa

Ateşli hatunların adresleri
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
suri5018 Ocak:KK16:
serap_serap19 Ocak:KK16:
abraxasguzel20 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
efsun_3022 Ocak:KK16:
buttercupnr22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
fatma_ahmet24 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:
deepp25 Ocak:KK16:
ebson25 Ocak:KK16:
Aeroplain25 Ocak:KK16:
Evris25 Ocak:KK16:
cadiozy26 Ocak:KK16:
seyide_cim27 Ocak:KK16:
bedesten29 Ocak:KK16:
ozayder30 Ocak:KK16:
anqelik1 Şubat:KK16:
Phia1 Şubat:KK16:My Ovulation Chart
Layle2 Şubat:KK16:
eglenceli4 Şubat:KK16:
mavera195 Şubat:KK16:
izell9 Şubat:KK16:
karapisso9 Şubat:KK16:
sudünyasi12 Şubat:KK16:
MEVANURRRR13 Şubat:KK16:
ayberk_ece14 Şubat:KK16:
tatliebbi22 Şubat:KK16:

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

hamile02 Nisan 2013:KK55:
Tokoyay3 Haziran 2013:KK55:1
gvn190724 Haziran 2013:KK55:
ranana26 Haziran 2013:KK8:
irmegan8 Temmuz 2013:KK31:
Tubiloshh20 Temmuz 2013:KK31:
peri386620 Temmuz 2013:KK31:
fmfm05 Ağustos 2013:KK31:
hctp05 Ağustos 2013:KK31:
sunbal24 Ağustos 2013:KK31:
Tugra03412 Eylül 2013:KK31:5
perakedisi12 Eylül 2013:KK31:
waves16 Eylül 2013:KK31:7
Aysedurmaz20 Eylül 2013:KK31:4

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....:KK16::KK16::KK16::KK16:

Ben hadi bebek yapalım diye başlamadım bu işe.Önce doktora gittim tahliller yaptırdım,baktırdım sonra temizmişim 6 ay beklemem gerekiyormuş dedim.Ama stres bende o kadar hat safhadaydıki ben 2 ay eşimle problemler yaşadım.İşyerimle,ailemle,arkadaşlarımla kavgalar ettim.Saçımı başımı yoldum olmadığında.Kilo verdim stresten.Doktorum 4.ay da olmazsa gel sana erken başlayalım tedaviye dedi.Çünkü ben normalin çok çok üstünde stres yaptım.Bekledikçe olmayacaktı zaten bu stresle. İlaçlar,kimyasallar,hastaneler düşününce çok daha fazla gerdi beni.Eşimin de ürologa gitmesini istemedim çünkü biliyordumki bütün sorunumuz benim stresimdi.Sürekli gülüp eğleneceğim,sıkıntılarla uğraşmayacağım dedim ve öyle de yaptım.Anlık hüzünlerim olmadı değil.Ama dediğim gibi anlıktı hepsi.Toparlanmasını bildim.Evdeki kağıt yığınını görsen bi dualar,sureler,nasıl okunacakları,dua kitapları...Stres için,bebek için,eşler arası dargınlık için.Bitki çaylarımı içmedim,dualarmı okuyup üflemedim kendime.Senin 1 senede yaşadığın stresi ben 3 aya sığdırdım anlayacağın.O yüzden ben çok erken geldiğini düşünmüyorum.Uzaktan davulun sesi hoş gelir herkeze.Benim 3 ayda çektiğimi ve çektirdiğimi bi ben bi eşim bilir.Sizin cumartesi akşamı yaptığınız konuşmayı biz her akşam yapıyorduk HER GÜN!Ve ben şiş gözlerle gezdim günlerce.Anca kendime ve sevdiğime eziyet etmişim.31 yaşında da olsam büyümediğimi o zaman anladım....

kuzum bilmiyrdum ben sadece yapmaa karar verdinz sanıyordun da 6 ay neden bekledin onu anlamadım ?
Bitki çalarını neden içmedin kuşum?

Çok teşekkür ederim efsun.Ayağımı sürüyorum sizlerde peşimdesiniz ona göre:KK55:

Bence büyük konuşma şekerim.9 ay hastaneden çıkamayanlar var Allahım esirgesin.Sağlığıyla gelsin yavrularımız inşallah.:KK16:

Ayyyy hadi kııızz:21: Benim herif de bi ara üç olsun olmuşken diyordu:KK9:Adı gibi olsun topiğimiz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Yeni batları hemen ekliyorum canımcım.Son batlarınız olur da listenin altına geçersiniz inşallah gelecek ay:KK16:

Günaydın kızlar
Bugün maalesef pek tadım yok benim.Arkadaşım dün akşam doğum yaptı.Kalbi atıyordu bebeğimizin ama 5,5 aylık olduğu için yaşamaz demiş drlar.Böyle bi acının asla teselli olmaz ama tek tesellimiz bebeğin eksik olması.Dün 23 gibi aldım haberi.Daha gidemedim yanına arkadaşımın.Dualarınızı eksik yapmayın gözünüzü seveyim.Sağlıklı ve hayırlı bebekler dileyin.İlla olsun demeyin.Üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor.:KK14:Adı bile hazırdı.Dün sabah örgü converse patiklerin dökümünü almıştım oğlumuza örmek için.:KK14:Masanın üstünde kalakaldı.Bide düşünün annesini.:KK14::KK14::KK14:Allahım kimseye yaşatmasın böyle acıları.(AMİNNN)

günaydın canım ne haber nasılsın
arkadaşın için üzüldüm Rabbim şifasınıda sabrınıda göndersin
bu da onun imtihanı inş. Rabbim kaldıramayacağı yükü cümlemize vermesin..
buarada benm bat belli değil bir sonraki ay inş.
hayırlısıyla duanı eksik etme canım

kuzum bilmiyrdum ben sadece yapmaa karar verdinz sanıyordun da 6 ay neden bekledin onu anlamadım ?
Bitki çalarını neden içmedin kuşum?
Hepsinden içtim demek istedim :) Her yolu denedim yani.Allahım kimseyi bekletmesin çok zor beklemek...

Amin canım.Etmezmiyim ederim tabi.İnşallah son batındır bu...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Dün akşam 11de aldım haberi.Daha ameliyattan inmemiş.Gidemedim.Şoka girdim.Ben annemlere müjde verirken o bebeğini kaybetti...Yalan dünya işte.Bugün var yarın yok :KK43:(((((((((((((
Bunun dışında kasık ağrılarım sıklaştı.Artık çok çok dikkat eder oldum.Arkadaşım hiçbir iş yapmıyordum çok dikkat ediyordum dedi.Bana da ders oldu bu.Nefes bile alırken dikkat ediyorum artık.Meyveler getirdim işe.Kilo falan umrumda değil.Sağlıkla doğsunlar da :KK43:((((((((

Günaydın kızlar

Canım inşallah yaşar doktrlara bakma sen,benim bildiğim biride 6alık doğum aptı cocuk şu anda 3 yaşında falan,uzmemeye çaliş kendini aşem bebğini duşun kuzum onu uzme... Birazdan işimi bitirince dua etcem arkadaşına,topige,bebklerine hepimize allah korur inşallah o meleği :nazar::nazar::nazar::nazar:

Dün akşam 11de aldım haberi.Daha ameliyattan inmemiş.Gidemedim.Şoka girdim.Ben annemlere müjde verirken o bebeğini kaybetti...Yalan dünya işte.Bugün var yarın yok :KK43:(((((((((((((
Bunun dışında kasık ağrılarım sıklaştı.Artık çok çok dikkat eder oldum.Arkadaşım hiçbir iş yapmıyordum çok dikkat ediyordum dedi.Bana da ders oldu bu.Nefes bile alırken dikkat ediyorum artık.Meyveler getirdim işe.Kilo falan umrumda değil.Sağlıkla doğsunlar da :KK43:((((((((

canım elinden geleni yaparsın gerisi Rabbime kalmış
hem olacağa çare yok dua etmek lazım
rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
buarada ayşe geçen aklıma daha önce söylediğim bir şey geldi
ben daha öncelerde bana gebelik soranlara hep önce atanayım sonra umreye gidip geleyim öyle bebek istyrm demiştim
acaba dua niyetine mi geçti inşallah dson batım olur canım
bu aralara kasıklarımda ağrıyor soğan küründen muhtemelen:KK43:

canım elinden geleni yaparsın gerisi Rabbime kalmış
hem olacağa çare yok dua etmek lazım
rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
buarada ayşe geçen aklıma daha önce söylediğim bir şey geldi
ben daha öncelerde bana gebelik soranlara hep önce atanayım sonra umreye gidip geleyim öyle bebek istyrm demiştim
acaba dua niyetine mi geçti inşallah dson batım olur canım
bu aralara kasıklarımda ağrıyor soğan küründen muhtemelen:KK43:

Bak sen plan yapmışsın Allahım da gönlüne göre verecek inşallah.Rahim temizleniyor ya o yüzden ağrın oluyor.Hadi inşallah senin sebebin de soğan olsun.:KK16::KK16::KK16:

Günaydın kızlar

Günaydın cnm. AMİNNNN. Allahım yardımcısı olsun.Çok zor bir durum. Biz de olmuyor olmuyor diye kendimizi üzüyoruz işte. İnşallah bebek de anne de atlatırlar bu durumu. Allah acil şifalar versin.

Ben severim ama suyunu bekarken denedim içebilir miyim ki diye 2-3 yudumla 10 dk kustum.Bravo diyorum içebilenlere. İnşallah şifası Allah'tan bahanesi soğandan olsun.

valla bende zorlanarak içiyorum tek seferde bitirmeye çalışıyrm
inşallah canım şifayı veren Rabbim bakalım inş. olur

kızlar benim ov. testim epey koyu çıktı dün. Acaip mutlu oldum.Ov. testinde de olsa çift çizgi gördüm ya artık ölsem de gam yemem :KK9:
Dün çalışamadık ama bu akşam kaçış yok :KK9: İki çizgi aynı olunca deniyor ben de bu akşam diye düşündüm ama umarım dünden kaçırmamışızdır.

kızlar benim ov. testim epey koyu çıktı dün. Acaip mutlu oldum.Ov. testinde de olsa çift çizgi gördüm ya artık ölsem de gam yemem :KK9:
Dün çalışamadık ama bu akşam kaçış yok :KK9: İki çizgi aynı olunca deniyor ben de bu akşam diye düşündüm ama umarım dünden kaçırmamışızdır.

Kaçmaz kaçmaz.Çizgi silikleşince çatlamış olacaksın.24 saat içinde de döllenme olmak zorunda.Hadi güzel haberlerle inşallah:KK16:

Kaçmaz kaçmaz.Çizgi silikleşince çatlamış olacaksın.24 saat içinde de döllenme olmak zorunda.Hadi güzel haberlerle inşallah:KK16:

inşallah ayşem. Daha yeni koyulaştı bakalım ya acaip heyecanlandım bak :KK55:
Çizgi silikleşince de mi çalımam lazım? Eyvahh kocişi nasıl razı edeceğiz.Hep yorgun hep başı ağrıyor :KK9: bizim evde işler tersine :KK9:

Canim ovu testlerinde yalnizca ilk 5dk icinde gerceklesen durumu ciddiye al yarim saat sonra cikan ikinci cizgi gecersiz bende bu ay ilk kez ovu testi kullanicam.
Ve bide 5ocak son adet tarihin galiba bata eklemek istiyosan bi sonraki adet tarihini soylemelisin :KK17:

canım çok teşekkür ederim bir kaç gündür giremiyorum yeni gördüm yazını... dün tekrar yaptım bu sefer 10 dk içinde çıktı silik bir çizgi ama hala silik anlamadım ben acaba benim yumurtalarmı çatlamıyr :KK43: belkide bütün sorun bu :KK43: neyse kaldı 3 tane yarın tekrar yapıcam bakalım ne olacak bu çizgi tam koyu oluncamı çatlamış oluyor acaba... bilgin varmı tatlım

X