- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.401
hehehedaha iyi işte.
Kızlar işte buldum aynen böyle yazıyor.
Alıntı
meryem suresinin 3. Sayfasini 7 kere kirmizi bi elmaya okuyup esleri ile beraber yesinler.kac kisi Allahin izni ile bunu yaptiktan sonra cocugu oldu.buna bende dahil o ay hamdolsun hamile kaldim.hamilelere bile okuttum:)
Meryem suresi diye orda tümü tek sayfada çıkıyo.
onuın için sana kacıncı ayetinden itibaren diye sormuştum
26-38. ayetler arası 38. ayette dahil.
tükendim
bir umut işte belki önceden belli olurda mutlu eder beni diye:)
8 tane gebelik testi aldım demin
hayırlısı bakalım hangi gün gözterecek kendini:)
tumu okunmuycak yani?
Çok teşekkür ederim efsun.Ayağımı sürüyorum sizlerde peşimdesiniz ona göre
Bence büyük konuşma şekerim.9 ay hastaneden çıkamayanlar var Allahım esirgesin.Sağlığıyla gelsin yavrularımız inşallah.
Ayyyy hadi kııızzBenim herif de bi ara üç olsun olmuşken diyordu Adı gibi olsun topiğimiz
Yeni batları hemen ekliyorum canımcım.Son batlarınız olur da listenin altına geçersiniz inşallah gelecek ay
Günaydın kızlar
Bugün maalesef pek tadım yok benim.Arkadaşım dün akşam doğum yaptı.Kalbi atıyordu bebeğimizin ama 5,5 aylık olduğu için yaşamaz demiş drlar.Böyle bi acının asla teselli olmaz ama tek tesellimiz bebeğin eksik olması.Dün 23 gibi aldım haberi.Daha gidemedim yanına arkadaşımın.Dualarınızı eksik yapmayın gözünüzü seveyim.Sağlıklı ve hayırlı bebekler dileyin.İlla olsun demeyin.Üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor.Adı bile hazırdı.Dün sabah örgü converse patiklerin dökümünü almıştım oğlumuza örmek için. Masanın üstünde kalakaldı.Bide düşünün annesini. Allahım kimseye yaşatmasın böyle acıları.(AMİNNN)
:)) Valla haklısın.Maskaranın alası olduk.Ben çakşır otu yedirdim adama elinden gelse öğlen de çağıracaktı.Kudurdu resmenyok çok şükür. biz de sigara alkol alan yok. Ben içiyorum da kociş içmez çay kahve.
Her gün keçiboynuzu pekmezi içiriyorumama niyetimi açık açık söylemiyorum.Kan yapıyormuş diyorum Hastalıklardan koruyormuş
Dur ceviz fındık filan da alayım bugünadamı sonra tavanda bulmayayım
Hava soğuk olmasa aslında zor gelmez de soğuk diye işte benim kocişe zor geliyor ama benden kaçış yok
Havuçlu anne gibi oldum yaaBu çocuklar bizi daha doğmadan hepten maskara yaptılar yaaa
Meryem ve Yusuf surelerini duydum ben.Meryemi 41 gün hergün bi tane okuyacaksın.Ben 20sinde falan adet olunca devam edemedim.Ama hamilelik boyunca okunması gerekiyormuş.Okurum inşallah.Benim son 1 aydır içimden sürekli Yasin okumak geliyor.İşimi bırakıp okuduğumu bilirim.Namazların ardından falan.İçinden hangi dua geliyorsa onu oku.Gönlünden geçeni yanikızlar hamile kalmak için hangi dualar okunmalı?
bilen varsa paylaşabilirmi?
Aha aynı benherkese selam:)
dayanamadım gene yaptım gebelik testi tek çizgi ne yapıyım en azından aklımdan çıkıyor
hergünde yapıcam bata kadar
son 8:)
hehehedaha iyi işte.
Kızlar işte buldum aynen böyle yazıyor.
Alıntı
meryem suresinin 3. Sayfasini 7 kere kirmizi bi elmaya okuyup esleri ile beraber yesinler.kac kisi Allahin izni ile bunu yaptiktan sonra cocugu oldu.buna bende dahil o ay hamdolsun hamile kaldim.hamilelere bile okuttum:)
Meryem suresi diye orda tümü tek sayfada çıkıyo.
onuın için sana kacıncı ayetinden itibaren diye sormuştum
26-38. ayetler arası 38. ayette dahil.
:)) Valla haklısın.Maskaranın alası olduk.Ben çakşır otu yedirdim adama elinden gelse öğlen de çağıracaktı.Kudurdu resmen
Meryem ve Yusuf surelerini duydum ben.Meryemi 41 gün hergün bi tane okuyacaksın.Ben 20sinde falan adet olunca devam edemedim.Ama hamilelik boyunca okunması gerekiyormuş.Okurum inşallah.Benim son 1 aydır içimden sürekli Yasin okumak geliyor.İşimi bırakıp okuduğumu bilirim.Namazların ardından falan.İçinden hangi dua geliyorsa onu oku.Gönlünden geçeni yani
Aha aynı benYap yap eğlence olur.Atma testleri.Üzülme de çıkmayınca.Ben 4.gün başladıydım sen daha erkencisin Hadi inşallah hepsine gerek kalmadan görürsün bebeğini
Kızlar bi sorum vaaarr.Uzayan kremsi akıntı başladı bende.Üşüttüm de ondanmı ki:44: Kan olmadığı sürece sıkıntı yok dediler ama yarın doktoru soru manyağı yapcam valla.İstifa edecek doktorluktan
yok canım o progestoron hormonundan dolayı gelen akıntı. alışsan iyi olacak. aman dikkat et üşütme..
tünaydınn kıslarr
reglime 3 gün var aslında normalde 28günde görüyordum bunun için 20 sinde olmam gerekiyor ama son üç aydır 27 günde adet gördüğüm için 18 ine denk geliyor buay
ama ben 18 adet görmezsem sevinemicem 20 misini beklicem bide hani ne olur ne olmaz 28 güne dönmüşsem diye bu hafta bana cok zor geçicek
reglimden 4-5 günönce gögüslerimde hasasiyet oluyordu bu ay yok 1,5 haftadır felende kasıklarımda batmalar oluşuyor ümitlemek istemiyorum ama kaç gündürde kendimi dinliyorum günlerdirde aşırı sinirliyim olur olmaza sinirleniyorum
her tuvalete sırf kanama yada lekenme varmı diye bakmak için giriyorum sabahtan beride implantasyon kanamasını araştırıyorum her kadında olurmu diye
bu hafta çok zor geçicek zorrrr
Günaydın tatlıımmm..İmkanın varsa neden uyanasınki.Senin kız uykuyu seviyor demekki.Kızmı olacakki DDDD
içimde erkek olacağına dair yoğun bi his var nedense. bense kız çocuklarına bayılırım:) sağlıklı olsunda benim yavrum olduktan sonra hangisi olsa önemli değil:)
Çok uyuyanlara kız derler genelde ondan dedim bende :) Önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat sonra gönlümüzdeki olsun inşallah.Bende de erkek çocuklarına düşkünlük var.İnşallah ikiz oğlum olur
öyle mi derler bak bunu duymamıştım inşallah o zaman:)) iki tane erkekle baş etmek çok zor olmazmı:) eşinide saydıkmı 3 e 1 Allah sana kolaylık versin o zaman :):) evi birbirine katarlar vallahi
Valla elimden geleni yapıyorum.Çift çoraplar giyiyorum.Ayağımda sıcak su torbamla oturuyorum.Sıkı giyiniyorum.Dünkü olay çok etkiledi beni artık çook daha fazla dikkat edeceğim kendime.
ben şunu anladım kendimden,kim olursa olsun çok üzülüp etkilenirsem aynı şeylerle bende imtihan oldum. o yüzden şimdi çokçokçokçok dualar edrim ama fazla düşünerek kendimi yıpratmam. Sende yıpratma dua et tatlıııım
ayşecim listeye benim ateş tablosunu da ekler misin? her gün ilk mesajımda paylaşıyorum ama listede olsa daha pratik olur. bir de bakıp yorumlarsan sevinirim..
40d026 Ovulation charts on FertilityFriend.com
elimde 2 tane ultra erken gebelik testi var. ne zaman yapmalıyım bir fikir verseniz.. ilişkiden 5 gün sonra diyor ama.
bugün 19. gün. 15. gün yumurtladım. 14-15-16 birlikte olduk.. ilkini haftasonu yapsam mı acaba??