- 24 Ekim 2012
- 756
- 10
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.361
feyza arkadaşım yavrun iyilişti mi durumu nasıl?
Çok teşekkür ederim efsun.Ayağımı sürüyorum sizlerde peşimdesiniz ona göreHamilelik haberi alan bütün arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim,inanın kendimin olmuş gibi sevindim ve büyük heyecan duydum.ayrıca bu güzel haberinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim çünkü sizin haberleriniz umuduma umut katıyor.Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin,sağlıklı hamilelikler dilerim.
Benim gibi büyük bir özlem ve umutla bebek bekleyen tüm arkadaşlara da Allahım en kısa zamanda bu duyguyu nasip etmesini diliyorum.
Ayşecim seni ayrıca kutluyorum.batımı listeye ekleyebilirsen sevinirim,gerçi vaz geçmiştim bu ay bat ı takip etmicem diye ama dayanamadım aranıza katılmak istiyorum ve Bat ımı söylim artık 22 ocak.
Bence büyük konuşma şekerim.9 ay hastaneden çıkamayanlar var Allahım esirgesin.Sağlığıyla gelsin yavrularımız inşallah.ya ben artık mide bulantılarımı yorgunluk hissimi doğum tarihimi beklemeyi ve herşeyiyle o heyacanı istiyorum
yoluna kurban olduğum rabbim duy sesimi
güldür yüzümü
olsun bu ay artık lütfen:2:
Ayyyy hadi kııızzbugün benim mesajlarımla kimse ilgilenmiyor (!) ama aklıma geldi yazayım bari ;
dün yengem aradı, rüyasında görmüş beni. üçüzlerim oluyormuş, biri topaç gibi bir oğlan çocuğuymuş.. ilk o doğuyormuş, eşim de alıp kucağına yengemin kucağına veriyormuş, çok güzel bir bebekti diyor ama anlatırken bir heyecanlı ki. diğer ii bebek daha küçükmüş, onları sonra alacaklar demişim, benim de yüzüm gülüyormuş.. hayır olsun inşallah dedim.dün akşam da yengeme oturmaya gittim. daha kapıda hani üçüzleri naaptın dedi bana :)) o kadar da etkisinde kalmış, gerçek gibiymiş... ayşecim senin ikizlerden sonra benim üçüzler geliyor haberin olsun...biri oğlan, ötekilerin cinsiyeti belli değil daha
Yeni batları hemen ekliyorum canımcım.Son batlarınız olur da listenin altına geçersiniz inşallah gelecek ayayseeeemmmmm benı eklememıssın canıkommmm... 22 subat canıkom..kırmızılar bıttı calısmalar baslayabılır..haydeee bısmıllah
Hamiş Adayı | Batasıca BAT | Veeee sonundaaaaa | Ateşli hatunların adresleri |
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
suri50 | 18 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
abraxasguzel | 20 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
efsun_30 | 22 Ocak | ||
buttercupnr | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
Evris | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
ozayder | 30 Ocak | ||
anqelik | 1 Şubat | ||
Phia | 1 Şubat | My Ovulation Chart | |
Layle | 2 Şubat | ||
eglenceli | 4 Şubat | ||
mavera19 | 5 Şubat | ||
izell | 9 Şubat | ||
karapisso | 9 Şubat | ||
sudünyasi | 12 Şubat | ||
MEVANURRRR | 13 Şubat | ||
ayberk_ece | 14 Şubat | ||
tatliebbi | 22 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
hamile | 02 Nisan 2013 | ||
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | 1 | |
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
ranana | 26 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
sunbal | 24 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | 5 | |
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | 7 | |
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
Ben hadi bebek yapalım diye başlamadım bu işe.Önce doktora gittim tahliller yaptırdım,baktırdım sonra temizmişim 6 ay beklemem gerekiyormuş dedim.Ama stres bende o kadar hat safhadaydıki ben 2 ay eşimle problemler yaşadım.İşyerimle,ailemle,arkadaşlarımla kavgalar ettim.Saçımı başımı yoldum olmadığında.Kilo verdim stresten.Doktorum 4.ay da olmazsa gel sana erken başlayalım tedaviye dedi.Çünkü ben normalin çok çok üstünde stres yaptım.Bekledikçe olmayacaktı zaten bu stresle. İlaçlar,kimyasallar,hastaneler düşününce çok daha fazla gerdi beni.Eşimin de ürologa gitmesini istemedim çünkü biliyordumki bütün sorunumuz benim stresimdi.Sürekli gülüp eğleneceğim,sıkıntılarla uğraşmayacağım dedim ve öyle de yaptım.Anlık hüzünlerim olmadı değil.Ama dediğim gibi anlıktı hepsi.Toparlanmasını bildim.Evdeki kağıt yığınını görsen bi dualar,sureler,nasıl okunacakları,dua kitapları...Stres için,bebek için,eşler arası dargınlık için.Bitki çaylarımı içmedim,dualarmı okuyup üflemedim kendime.Senin 1 senede yaşadığın stresi ben 3 aya sığdırdım anlayacağın.O yüzden ben çok erken geldiğini düşünmüyorum.Uzaktan davulun sesi hoş gelir herkeze.Benim 3 ayda çektiğimi ve çektirdiğimi bi ben bi eşim bilir.Sizin cumartesi akşamı yaptığınız konuşmayı biz her akşam yapıyorduk HER GÜN!Ve ben şiş gözlerle gezdim günlerce.Anca kendime ve sevdiğime eziyet etmişim.31 yaşında da olsam büyümediğimi o zaman anladım....
Çok teşekkür ederim efsun.Ayağımı sürüyorum sizlerde peşimdesiniz ona göre
Bence büyük konuşma şekerim.9 ay hastaneden çıkamayanlar var Allahım esirgesin.Sağlığıyla gelsin yavrularımız inşallah.
Ayyyy hadi kııızzBenim herif de bi ara üç olsun olmuşken diyordu Adı gibi olsun topiğimiz
Yeni batları hemen ekliyorum canımcım.Son batlarınız olur da listenin altına geçersiniz inşallah gelecek ay
Günaydın kızlar
Bugün maalesef pek tadım yok benim.Arkadaşım dün akşam doğum yaptı.Kalbi atıyordu bebeğimizin ama 5,5 aylık olduğu için yaşamaz demiş drlar.Böyle bi acının asla teselli olmaz ama tek tesellimiz bebeğin eksik olması.Dün 23 gibi aldım haberi.Daha gidemedim yanına arkadaşımın.Dualarınızı eksik yapmayın gözünüzü seveyim.Sağlıklı ve hayırlı bebekler dileyin.İlla olsun demeyin.Üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor.Adı bile hazırdı.Dün sabah örgü converse patiklerin dökümünü almıştım oğlumuza örmek için. Masanın üstünde kalakaldı.Bide düşünün annesini. Allahım kimseye yaşatmasın böyle acıları.(AMİNNN)
Hepsinden içtim demek istedim :) Her yolu denedim yani.Allahım kimseyi bekletmesin çok zor beklemek...kuzum bilmiyrdum ben sadece yapmaa karar verdinz sanıyordun da 6 ay neden bekledin onu anlamadım ?
Bitki çalarını neden içmedin kuşum?
günaydın canım ne haber nasılsın
arkadaşın için üzüldüm Rabbim şifasınıda sabrınıda göndersin
bu da onun imtihanı inş. Rabbim kaldıramayacağı yükü cümlemize vermesin..
buarada benm bat belli değil bir sonraki ay inş.
hayırlısıyla duanı eksik etme canım
günaydın canım ne haber nasılsın
arkadaşın için üzüldüm Rabbim şifasınıda sabrınıda göndersin
bu da onun imtihanı inş. Rabbim kaldıramayacağı yükü cümlemize vermesin..
buarada benm bat belli değil bir sonraki ay inş.
hayırlısıyla duanı eksik etme canım
Bence büyük konuşma şekerim.9 ay hastaneden çıkamayanlar var Allahım esirgesin.Sağlığıyla gelsin yavrularımız inşallah.
Ayyyy hadi kııızzBenim herif de bi ara üç olsun olmuşken diyordu Adı gibi olsun topiğimiz
Yeni batları hemen ekliyorum canımcım.Son batlarınız olur da listenin altına geçersiniz inşallah gelecek ay
Günaydın kızlar
Bugün maalesef pek tadım yok benim.Arkadaşım dün akşam doğum yaptı.Kalbi atıyordu bebeğimizin ama 5,5 aylık olduğu için yaşamaz demiş drlar.Böyle bi acının asla teselli olmaz ama tek tesellimiz bebeğin eksik olması.Dün 23 gibi aldım haberi.Daha gidemedim yanına arkadaşımın.Dualarınızı eksik yapmayın gözünüzü seveyim.Sağlıklı ve hayırlı bebekler dileyin.İlla olsun demeyin.Üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor.Adı bile hazırdı.Dün sabah örgü converse patiklerin dökümünü almıştım oğlumuza örmek için. Masanın üstünde kalakaldı.Bide düşünün annesini. Allahım kimseye yaşatmasın böyle acıları.(AMİNNN)
Dün akşam 11de aldım haberi.Daha ameliyattan inmemiş.Gidemedim.Şoka girdim.Ben annemlere müjde verirken o bebeğini kaybetti...Yalan dünya işte.Bugün var yarın yok(((((((((((((
Bunun dışında kasık ağrılarım sıklaştı.Artık çok çok dikkat eder oldum.Arkadaşım hiçbir iş yapmıyordum çok dikkat ediyordum dedi.Bana da ders oldu bu.Nefes bile alırken dikkat ediyorum artık.Meyveler getirdim işe.Kilo falan umrumda değil.Sağlıkla doğsunlar da((((((((
canım elinden geleni yaparsın gerisi Rabbime kalmış
hem olacağa çare yok dua etmek lazım
rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
buarada ayşe geçen aklıma daha önce söylediğim bir şey geldi
ben daha öncelerde bana gebelik soranlara hep önce atanayım sonra umreye gidip geleyim öyle bebek istyrm demiştim
acaba dua niyetine mi geçti inşallah dson batım olur canım
bu aralara kasıklarımda ağrıyor soğan küründen muhtemelen
Günaydın kızlar
Bak sen plan yapmışsın Allahım da gönlüne göre verecek inşallah.Rahim temizleniyor ya o yüzden ağrın oluyor.Hadi inşallah senin sebebin de soğan olsun.
inşallah canım soğan hiç sevmemde ama olacaksa sebep
artık bir ömür yerim:)
Ben severim ama suyunu bekarken denedim içebilir miyim ki diye 2-3 yudumla 10 dk kustum.Bravo diyorum içebilenlere. İnşallah şifası Allah'tan bahanesi soğandan olsun.
kızlar benim ov. testim epey koyu çıktı dün. Acaip mutlu oldum.Ov. testinde de olsa çift çizgi gördüm ya artık ölsem de gam yemem
Dün çalışamadık ama bu akşam kaçış yokİki çizgi aynı olunca deniyor ben de bu akşam diye düşündüm ama umarım dünden kaçırmamışızdır.
Kızlar bana yeni günaydın erken uyanabilmek istiyorum ama ne mümkün..
Kaçmaz kaçmaz.Çizgi silikleşince çatlamış olacaksın.24 saat içinde de döllenme olmak zorunda.Hadi güzel haberlerle inşallah
Canim ovu testlerinde yalnizca ilk 5dk icinde gerceklesen durumu ciddiye al yarim saat sonra cikan ikinci cizgi gecersiz bende bu ay ilk kez ovu testi kullanicam.
Ve bide 5ocak son adet tarihin galiba bata eklemek istiyosan bi sonraki adet tarihini soylemelisin