- 11 Ocak 2013
- 1.145
- 0
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.341
hadi işallah hayırlı haberlerini alırız bu bulantılar batmalar işallah 9 ay cekersındekızlar kanlı akıntılarım bitti bugün .. Ara ara batmalar yaşıyorum ama gazda olabilir .. Yalnız bugün garip bişey oldu ilk defa sabah boğazım kötüydü ve mide bulantısıyla uyandım .. Sonra (iğrencim biliyorum ama :) bir tükürük salgısı kızlar yutmama imkan yok lavobaya koştum .. Hayatımda ilk kez böyle bişe oldu .. Su gibi .. Tükürdüm durdum .. Sonra mide bulantımda geçti .. Bunu da belirtilere yazıyorum
Yine bat yaklaştıkça beynim farklı çalışmaya başladıBu arada çalışmaları sonlandırdık bat 22 Ocak Ayşecim ben listede yokum ..
Hepinize bebiş haberi alacağınız günler haftalar diliyoum :)
hadi işallah hayırlı haberlerini alırız bu bulantılar batmalar işallah 9 ay cekersındeyeterki bebişler gelsin :)
kızlar kanlı akıntılarım bitti bugün .. Ara ara batmalar yaşıyorum ama gazda olabilir .. Yalnız bugün garip bişey oldu ilk defa sabah boğazım kötüydü ve mide bulantısıyla uyandım .. Sonra (iğrencim biliyorum ama :) bir tükürük salgısı kızlar yutmama imkan yok lavobaya koştum .. Hayatımda ilk kez böyle bişe oldu .. Su gibi .. Tükürdüm durdum .. Sonra mide bulantımda geçti .. Bunu da belirtilere yazıyorum
Yine bat yaklaştıkça beynim farklı çalışmaya başladıBu arada çalışmaları sonlandırdık bat 22 Ocak Ayşecim ben listede yokum ..
Hepinize bebiş haberi alacağınız günler haftalar diliyoum :)
Guzel gelismeler bunlar canim. İcime doguyor hamis olacaksin.
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamandahaliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Anniş Adayı
Beklenmeyen Adet Tarihi
Sonuç
Ateş TablosuPhia 4 Ocak My Ovulation Chart Merinos1 5 Ocak Layle 5 Ocak pufpuff 7 Ocak meleklerim35 9 Ocak waves 9 Ocak izell 9 Ocak sudünyasi 10 Ocak Aysedurmaz 11 Ocak My Ovulation Chart karapisso 12 Ocak MEVANURRRR 13 Ocak cikolta 15 Ocak taana 16 Ocak abraxasguzel 20 Ocak inci61inci 22 Ocak roter 23 Ocak taydin 25 Ocak serap_serap 19 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak Aeroplain 25 Ocak cadiozy 26 Ocak seyide_cim 27 Ocak bedesten 29 Ocak
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
Tokoyay 3 Haziran 2013 gvn1907 24 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 hctp 05 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 5 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 7 Aysedurmaz 20 Eylül 2013 4
[TD]eglenceli[/TD]
[TD]4 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
bugün benim mesajlarımla kimse ilgilenmiyor (!) ama aklıma geldi yazayım bari ;
dün yengem aradı, rüyasında görmüş beni. üçüzlerim oluyormuş, biri topaç gibi bir oğlan çocuğuymuş.. ilk o doğuyormuş, eşim de alıp kucağına yengemin kucağına veriyormuş, çok güzel bir bebekti diyor ama anlatırken bir heyecanlı ki. diğer ii bebek daha küçükmüş, onları sonra alacaklar demişim, benim de yüzüm gülüyormuş.. hayır olsun inşallah dedim.dün akşam da yengeme oturmaya gittim. daha kapıda hani üçüzleri naaptın dedi bana :)) o kadar da etkisinde kalmış, gerçek gibiymiş... ayşecim senin ikizlerden sonra benim üçüzler geliyor haberin olsun...biri oğlan, ötekilerin cinsiyeti belli değil daha
merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...kimseyi sınıflandırmak istemedimhepimiz bekliyoruz işte...tek görünen bu..kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..hemen biri elimizden tutuyor..bizden biri...duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...burdayız hepimiz...dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de allah'tan (cc) yardım diliyoruz.doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
dipnot:hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
[sıze=3]herkez en kısa zamandaHaliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh [/sıze]
[sıze=3]
hamiş adayı
batasıca bat
veeee sonundaaaaa
ateşli hatunların adresleriphia 4 ocak my ovulation chart merinos1 5 ocak layle 5 ocak pufpuff 7 ocak meleklerim35 9 ocak waves 9 ocak sudünyasi 10 ocak aysedurmaz 11 ocak my ovulation chart mevanurrrr 13 ocak cikolta 15 ocak taana 16 ocak suri50 18 ocak serap_serap 19 ocak abraxasguzel 20 ocak inci61inci 22 ocak roter 23 ocak fatma_ahmet 24 ocak taydin 25 ocak deepp 25 ocak ebson 25 ocak aeroplain 25 ocak evris 25 ocak cadiozy 26 ocak seyide_cim 27 ocak bedesten 29 ocak eglenceli 4 şubat izell 9 şubat karapisso 9 şubat
anniş adayı
tahmini doğum tarihi
bebeğimizin cinsiyeti
beklediği ay sayısı
tokoyay 3 haziran 2013 gvn1907 24 haziran 2013 irmegan 8 temmuz 2013 tubiloshh 20 temmuz 2013 peri3866 20 temmuz 2013 fmfm 05 ağustos 2013 hctp 05 ağustos 2013 tugra034 12 eylül 2013 5 perakedisi 12 eylül 2013 waves 16 eylül 2013 7 aysedurmaz 20 eylül 2013 4
[/sıze]
[sıze=3]yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.hepinizi en altta görmek dileğiyle....[/sıze]
bugün benim mesajlarımla kimse ilgilenmiyor (!) ama aklıma geldi yazayım bari ;
dün yengem aradı, rüyasında görmüş beni. üçüzlerim oluyormuş, biri topaç gibi bir oğlan çocuğuymuş.. ilk o doğuyormuş, eşim de alıp kucağına yengemin kucağına veriyormuş, çok güzel bir bebekti diyor ama anlatırken bir heyecanlı ki. diğer ii bebek daha küçükmüş, onları sonra alacaklar demişim, benim de yüzüm gülüyormuş.. hayır olsun inşallah dedim.dün akşam da yengeme oturmaya gittim. daha kapıda hani üçüzleri naaptın dedi bana :)) o kadar da etkisinde kalmış, gerçek gibiymiş... ayşecim senin ikizlerden sonra benim üçüzler geliyor haberin olsun...biri oğlan, ötekilerin cinsiyeti belli değil daha
ya ben artık mide bulantılarımı yorgunluk hissimi doğum tarihimi beklemeyi ve herşeyiyle o heyacanı istiyorum
yoluna kurban olduğum rabbim duy sesimi
güldür yüzümü
olsun bu ay artık lütfen:2:
hADİ İNŞAALLAH CANIIIMMMM
RÜYA OLDUĞU GİBİ ÇIKAR İNŞAALLAH
Canım benim yüzümde kocaman bi gülümseme oluştu sen böyle yazınca , Allahım da seni güldürsün :) bu ay bebişin senle olsun ..
napıyosun ne var ne yok ???
Kuzum iyi dusunelim iyi olsun dimi? :) olacak bu ay. Bebislerimize kavusacaz. İyiyim canim abim ve arkadaslari geldi yemege. Abim bizde 1 hafta. Sevindim geldigine :) pazarteside kiz kardesim gelio bide bebisim gelse tam olacak kuzum :)))) sen nasilsin tatlim
Süper olmuş koşturmaktan belirti aramıcaksın , ama buralara gelmemezlik yapma sakın , geri sayımı beraber yapıcaz :) 15 tatilde kayınvalidem ve kayınpederim gelicekler Trabzondan inşallah onlara güzel haberi burda vermek kısmet olur ..
o mide bulantıları başlayıncada günde 10 kere kusunca seni burda yakalarım ben :)kız büyük konuşmayın ben büyük laf ettim geçmiş topiklerde öğürim kusim sabah akşam allahım veerrr ddm verdi rabbim ama sıpa 5 kilo verdirdi sağlıklı gebelikler sorunsuz gebelikler versin rabbim hepinize canlarım bunu dileyin
üçüz de birden fazla olur yahu
amma olur olur da üçüz olursaaaaaa, dualarım temelli tuttu demektir eşim için
o toplantı senin bu toplantı benim koşturup duruyor, ben de Allah sana bi çocuk versin ki paçandan ayrılmasın, gidemeyesin bi yere diyorum
inşaallah tatlım Rabbim sevindirsin hepimizi
bende bu ay eşimin doğum günü için bu güzel hediyeyi veririm diyorum Mevlam kalpten yapılan dualara icabet edr inanıyorum...
40 kere söylersem inşaallah olacak