Bol bebiş topiği

Kizlar sonucccc negatif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maddiyat tmm da kuzum esim oraya getrmem gerek bana is falan lazim iste ya onlarla ugrasiyoruzzz

Allah sana en guzelli nasip eder insallah oglunla kuzum, imreniyorum sana cok guclu duruyorsun masallah

Canim inş en kısa zamanda biraraya.gelirsiniz. Eşin olmadan yanında kim olursa olsun hamilelik cok zor :'(

Aişe masaallah kuzu ben çok beğendim battaniyeni. Acaba mil işimi yoksa şiş işimi ?
Ayyy bu aralar örgüye pek merakliyim.

Hadi hayırlısı canimcim bu topikte kimse kolayla hamile kalmadı. Bir dahakine herkes kazayla hamile kalıyormuş

Kilzar nerdesiniz ya?
Agrasifmelek sesin cikmiyor ela deniz cokmu yoruyor seni. Bende hem bilali salliyorum hem cay iciyorum hem de sizinleyim
Çok hizliyimdir :)

Son düzenleme:
Gecen İbrahim Saraçoğlu diyordu ki,çok yorgun aldugunuzda cayiniza 7-8 tane karanfil atin.acayip dinçlik veriyirmus. Bende esimede kendime de yaptim. İctiginiz cayin içine atiyorsunuz. Bakalim işe yarayacakmi ?
Birde dediki gece uykunuzu kacirir ona göre kullanin. Biz bebekli annelere gün içinde lazim bence

Hadi hayırlısı canimcim bu topikte kimse kolayla hamile kalmadı. Bir dahakine herkes kazayla hamile kalıyormuş

Olurmu olur valla

Kızlar tubaaydan arkadasimiza ozekden mesaj gönderdim bir haftayi askin bir süresi kalmis 40 haftayi doldurmasina size selam söyledi dua istedi. İyi gidiyormuş simdilik herşey normal inşaallah saglikla haberini aliriz

canlarım meraba nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli,umarım herşey umduunuz gibi gidiyodur.inşallah yeni hamişler vardır,dualarımdasınız sürekli.

bende çok iyi haberler yok eşimle çok sıkıntılı günler geçirdik ayrılma noktasına geldik,anneannem vefat etti,kızım bronşit oldu ve daha birsürü şey nete girmek yapabileceğim en son şeydi.

şimdilerde bi parçayım toparlanmaya çalışıyorum,dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var.

karapissocum bende bi ara çok korktum adet olmadım bi ay,test yaptım negatif:)

hepinizi kocaman öpüyorum kendinize çok iyi bakın,fırsat buldukça girerim inşallah

hayırlı yolculuklar cnm.ben geçen hafta kendi aile içi diş buğdayı yaptım.pasta kurabiye diş buğdayını kendim yaptım.hatıra kalsın diye de diş şekeri yaptırdım.fotoğraf çektik bişz yedik yani konuk filan yoktu:)) kolay gelsin sana.öptüm

Canim ya neler atlatmissin sen öyle. Basin sagolsun mekani cennet olsun. Hayirdir canim ya esinle niye kötü oldunuz inşaallah huzurunuz bozulmasin. Evet yaaa iyiki negatif. Bebislerimiz daha minnak

WAVES,AİŞE,CADİOZY,EPECK,TUBİSH Kizlar sizde emzirme doneminizde saç dokulmesi yasadinizmi ?
Yakinda kel kalmaktan korkuyorum ((((

WAVES,AİŞE,CADİOZY,EPECK,TUBİSH Kizlar sizde emzirme doneminizde saç dokulmesi yasadinizmi ?

Hem de nasıl dökülüyor anlatamam. Şimdiye kadar dökülenleri toplasaydım bir tane peruk çıkardı kesin. Saçlarımda gürdür benim. Yapacak bir şey yok herkeste olan durumlar. Kına sürsem diye düşündüm ama emziriyorum şimdi o da olmaz diye içime sinmedi. Zeytinyağı vs.. bakım yapacak fırsatım yok. Onlar dökülüyor ben halılardan fırçalıyorum topak topak:)

eşimin işlerinden dolayı,o kadar yoğun çalışıyoki düşün doğumdan sonra hastaneden eve eniştem getirdi(sürekli dışarda,bizimle fazla ilğilenemiyo ona güvenmesem ne yaptığını bilmesem aldatıyo veya başka şeyler yapıyo dicem ama nerde ve ne yaptığını biliyorum.

bu arada bebişlerimiz aynı dönemde olduğundan saç dökülmelerimizde aynı zamana denk gelmiş,inanılmaz derecede dökülüyor hem benim hemde kızımın.doğdugunda saç dipleri görünmezken şimdi bembeyaz görünüyo kafası:))yakında benimkide görünücek heralde,ama normalmiş.çogu kişi bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür diyolar.yeter artk sabah gözlerini açıyolar karşılarında biz,tanısınlar artık:))bizde tam dört ay üç günlük olduk boyumuz 64 cm 7.800 gr da kilomuz normalin üzerindeymişiz:))

Bunun fiyatı ne kadarmış canim? Baya büyük gözüküyor tabak ama.

20den aşağı yok nette.Hatta bir de iki bölmelisi varmış bebedorun sitesine girersen orada var.O daha mantıklı geldi.Birinde yoğurt birinde püre taşınır oohh miss.Ama pahalı geldi 20:26::26::26:Belki yarın Ankara'da hesaplı bişey bulur alırım
Elbiseni yesinler senin.Süslü minnoş
Bebiş olsunda ben aglarim , inşallah kuzum ilişkiden sonra direk uzandim inş tutmuştur
İnşallah tutmuştur canım
Kızın olursa adını Nazlı koy.İsmiyle müsemma şimdiden
Valla kvalidem üçgen parçalar halinde örüp birleştirdi.Nasıl ördü,nasıl birleştirdi bilmiyorum.O aralar bulantılarla uğraşıyordum Örgüyü iyi bilen birine gösterirsen çıkarır kesin modeli.Nette var o tabak.Google amca yardım eder sana

Bi de pozitif çıkarmış diyecektim negatif yazmışsın
Aişe masaallah kuzu ben çok beğendim battaniyeni. Acaba mil işimi yoksa şiş işimi ?
Ayyy bu aralar örgüye pek merakliyim.

Valla kısa boylu,birbirine telle bağlı şişle örüyorduAnlatışa bak

Allah isteyip dileyene versin.Benim ailem belli.Ciğerim ve ciğerimin köşesi
Maşallah maşallah.Bi de eline örgü alaydın tam olaydı.Bazen ben bile kendime şaşıyorum nasıl yetişiyorum diye.

Karanfil Aklımda
Aleykümselam.Allah yardımcısı olsun.Kolayca alsın yavrusunu kucağına inşallah.
Ayseyle senden bekliyorum. Aysem hele kocasına.hiç.güvenmesin zaten.istiyor adam kazaya kurban.gidebilir

Kız Duyguuuuuu.Bekleme benden falan.Daha bin parça olamam artıııııkkkkkValla kendimde korunmuyorum gizliden hapa başlasammıki:26::26::26::26::26::26:

Ayy Leylaam neler yaşamışsın öyle sen.Allah yardımcın olsun kardeşim.Yavrucuğuna da Allah şifa versin,bir daha tekrarlamaz inşallah.
Doğumdan sonra herkes eşiyle problem yaşıyor.Biz de çok sıkıntılar geçirdik,koptuk,kopma noktasına geldik.İnşallah en az hasarla atlatırsınız sıkıntılarınızı.
Annannen için de başın sağolsun,kabri cennet olsun.
Özledik sohbetlerini,gel sık sık

Ben biraz abarttım olayı sanırım.Baby shower,sip&see,mevlüt vs hiçbirini yapamayınca hırsımı diş bulgurundan alacağım.Bugün süs satan dükkanları araştırdım,yarın Ankara'dan alacağım Canlı müzik de mi yaptırsam DD

Hem de nasıl Kel kalacağım yakında.Kalanları da kızım yoluyor çünkü

canım bildiriyi görünce inşallah ayşe yazmıştır dedim:)yazınıda okuyunca gözlerim doldu,zor tutuyorum ağlamamak için.
rabbim ben kullarımı bu dünyada da ahirette te rahat bırakmam demiş,gerçektende öyle doğumdan sonra inanılmaz maddi ve manevi sıkıntılar oldu,inan bazen nerden nereye geldik diyorum,o kadar zor günlerdiki aklıma bile getirmek istemiyorum bu arada sütüm azaldı ister istemez düşünmekten yemek yiyemiyodum( ayşem,rabbim hiçbir kuluna yaşatmasın.
diyorum ya daha yeni toparlanmaya çalışıyorum ruhen çok yorgunum,beden yorgunluğumu dikkate bile almıyorum hafif geliyor,artık rutin bi düzenimiz oldu çok şükür uyku saatimiz felan...

sen neler yapıyosun nasılsın,hifa nasıl?

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar
Ne kızıma çanta hazırladım,ne giyeceğime karar verdim.Burada ne mi arıyorum.Bilmeeeemm
Başım çok ağrıyor,canım tatlı istiyor Bi profiterole hayır demezdim asla....
Neyse gidip biraz şekerli yoğurt yiyeyim bari
Hadi ben kaçar,yarın yoğun bi gün olacak...
Güzel pazarlar sizlere.....

kundak battaniye almıştım zaten sevindim işe yarıyorsa
bu arada battaniye süper olmuş

Maşallah ne güzel düzene girmişsiniz Leylacım.Bozulmaz inşallah.Söyleme herkese,nazar falan değer mazallah.
Gez toz bol oksijen al baharda.İnan kafa yorgunluğunu başka türlü atamıyorsun böyle yapmazsan.Ben 2 aydır hergün dışarıdayım.Hiçbirşey yapamasam 200-300mt yürüyüp geri geliyorum,olmadı avm dolaşıyorum.Çok iyi geliyor inan.Sende öyle yap.Yoksa depresyon kaçınılmaz inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…