Bunun fiyatı ne kadarmış canim? Baya büyük gözüküyor tabak ama.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
20den aşağı yok nette.Hatta bir de iki bölmelisi varmış bebedorun sitesine girersen orada var.O daha mantıklı geldi.Birinde yoğurt birinde püre taşınır oohh miss.Ama pahalı geldi 20:26::26::26:Belki yarın Ankara'da hesaplı bişey bulur alırım
Kizlarr nasilsiniz biz perisaniz uykusuzluktan aysemin dedigi gibi pislik icindeyiz sanki :) cok sukur yavrucuklarim iyi kizim buyudu bile bide uyku duzenimiz olsaa minnosumun resminide gosterelimm
Elbiseni yesinler senin.Süslü minnoş
Bebiş olsunda ben aglarim , inşallah kuzum ilişkiden sonra direk uzandim inş tutmuştur
İnşallah tutmuştur canım
Kızın olursa adını Nazlı koy.İsmiyle müsemma şimdiden
Ayyy masaallah kuzu cokk güzel bayildimmm. Bende modelini almak istiyorum. Yaprakları nasil yapiliyor biliyorum ama tam cikartamadim
Saglikla kullansin hifa hatun
Çok güzelmiş canim. Bende bakayim netten bulursan haberim olsun
Valla kvalidem üçgen parçalar halinde örüp birleştirdi.Nasıl ördü,nasıl birleştirdi bilmiyorum.O aralar bulantılarla uğraşıyordum
Örgüyü iyi bilen birine gösterirsen çıkarır kesin modeli.Nette var o tabak.Google amca yardım eder sana
Kizlar ve melekleri bugun nasilsiniz bakalim ?
Biz kari koca sabahin 7 sinden beri bebekle ugrasiyiruz. Bir agliyor bir gülüyor uyuma di gitti. Taki şimdiye kadar... Simdi uyudu. Eşim ekmek almaya gitti kahvaltı yaoacagiz. Veee test alacak Esim. Kizlar ne günler yasadik sizlerle ????
Zaman neler getiriyor insana...
O vakit deseydiniz ki birgün gelecek gebelik testi negatif olsun diye umut edeceksin , size gülerdim. Büyük ihtimal negatif ama içim rahat etsin...
Sonucu yazarim kizceler
Birde arkadasim hamile kalinca baya suphelendim kendimden. 6 aykik bebeği var simdi 2 aylik hamile
Bi de pozitif çıkarmış diyecektim negatif yazmışsın
Aişe masaallah kuzu ben çok beğendim battaniyeni. Acaba mil işimi yoksa şiş işimi ?
Ayyy bu aralar örgüye pek merakliyim.
Valla kısa boylu,birbirine telle bağlı şişle örüyordu
Anlatışa bak
Hadi hayırlısı canimcim bu topikte kimse kolayla hamile kalmadı. Bir dahakine herkes kazayla hamile kalıyormuş
Allah isteyip dileyene versin.Benim ailem belli.Ciğerim ve ciğerimin köşesi
Kilzar nerdesiniz ya?
Agrasifmelek sesin cikmiyor ela deniz cokmu yoruyor seni. Bende hem bilali salliyorum hem cay iciyorum hem de sizinleyim
Çok hizliyimdir :)
Maşallah maşallah.Bi de eline örgü alaydın tam olaydı.Bazen ben bile kendime şaşıyorum nasıl yetişiyorum diye.
Gecen İbrahim Saraçoğlu diyordu ki,çok yorgun aldugunuzda cayiniza 7-8 tane karanfil atin.acayip dinçlik veriyirmus. Bende esimede kendime de yaptim. İctiginiz cayin içine atiyorsunuz. Bakalim işe yarayacakmi ?
Birde dediki gece uykunuzu kacirir ona göre kullanin. Biz bebekli annelere gün içinde lazim bence
Karanfil
Aklımda
Kızlar tubaaydan arkadasimiza ozekden mesaj gönderdim bir haftayi askin bir süresi kalmis 40 haftayi doldurmasina size selam söyledi dua istedi. İyi gidiyormuş simdilik herşey normal inşaallah saglikla haberini aliriz
Aleykümselam.Allah yardımcısı olsun.Kolayca alsın yavrusunu kucağına inşallah.
Ayseyle senden bekliyorum. Aysem hele kocasına.hiç.güvenmesin zaten.istiyor adam kazaya kurban.gidebilir
Kız Duyguuuuuu.Bekleme benden falan.Daha bin parça olamam artıııııkkkkk
Valla kendimde korunmuyorum gizliden hapa başlasammıki:26::26::26::26::26::26:
canlarım meraba nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli,umarım herşey umduunuz gibi gidiyodur.inşallah yeni hamişler vardır,dualarımdasınız sürekli.
bende çok iyi haberler yok eşimle çok sıkıntılı günler geçirdik ayrılma noktasına geldik,anneannem vefat etti,kızım bronşit oldu ve daha birsürü şey nete girmek yapabileceğim en son şeydi.
şimdilerde bi parçayım toparlanmaya çalışıyorum,dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var.
karapissocum bende bi ara çok korktum adet olmadım bi ay,test yaptım negatif:)
hepinizi kocaman öpüyorum kendinize çok iyi bakın,fırsat buldukça girerim inşallah
Ayy Leylaam neler yaşamışsın öyle sen.Allah yardımcın olsun kardeşim.Yavrucuğuna da Allah şifa versin,bir daha tekrarlamaz inşallah.
Doğumdan sonra herkes eşiyle problem yaşıyor.Biz de çok sıkıntılar geçirdik,koptuk,kopma noktasına geldik.İnşallah en az hasarla atlatırsınız sıkıntılarınızı.
Annannen için de başın sağolsun,kabri cennet olsun.
Özledik sohbetlerini,gel sık sık
hayırlı yolculuklar cnm.ben geçen hafta kendi aile içi diş buğdayı yaptım.pasta kurabiye diş buğdayını kendim yaptım.hatıra kalsın diye de diş şekeri yaptırdım.fotoğraf çektik bişz yedik yani konuk filan yoktu:)) kolay gelsin sana.öptüm
Ben biraz abarttım olayı sanırım.Baby shower,sip&see,mevlüt vs hiçbirini yapamayınca hırsımı diş bulgurundan alacağım.Bugün süs satan dükkanları araştırdım,yarın Ankara'dan alacağım
Canlı müzik de mi yaptırsam
DD
WAVES,AİŞE,CADİOZY,EPECK,TUBİSH Kizlar sizde emzirme doneminizde saç dokulmesi yasadinizmi ?
Yakinda kel kalmaktan korkuyorum
((((
Hem de nasıl
Kel kalacağım yakında.Kalanları da kızım yoluyor çünkü