Bol bebiş topiği

canim bende cok yorgunum oglum
dun gece hic uyumadi uyutmadi
bugun ruh gibiyim babamizda nobetci bugun bir ara eve geldi banyo icin yardm etti yine gitti tum gun yalnz olunca zor oluyr cok sukur simdi uyuttum umarm gecede uyur sanada kolay gelsn acaba dis mi cikariyr neden boyle huzursz

Hemşooooom, nasılsın ne var ne yok :))

canım bnm ben iyiyim sen nasılsın kızı büyütüyoruum 5. ay doluyor bu hafta senın bebeğin nasıl

maşallah allah nazarlardan saklasın çokk tatlı

Kizlar sonucccc negatif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy hadi iyii bende korkuyorum gerçi yanyana gelemiyoruz kı bir türlü olacağı varsa da olmazz :):):):):):)
memlekete gtmiştik hfta sonu geziyoruz valla
WAVES,AİŞE,CADİOZY,EPECK,TUBİSH Kizlar sizde emzirme doneminizde saç dokulmesi yasadinizmi ?
Yakinda kel kalmaktan korkuyorum ((((

dilek tutam tutam dökülüyor saçlarrım vitamin eksikliğinden
kızcağızımdan bikaç kare eklıyoruum

Eklentiler

• $fb.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 44

bilecik cnm eşim buralı :)
bnmde burda kimsem yok eşimin tarafıyla yapıcaz artık.
yakınsan buyur cnm :)beklerim valla
sen nerdesin?
mis kokulu olsun diye gülsuyu dökerlermiş ben döktüm
bebek kırkından sonra gittiğin evlerden yumurta verirler
biz 3 aylık olduk hala veriyolar adet işte
yumurta gbi bütün olsun diye :)

Umarim pasa uyumustur gece. Bak ben yarim saattir uyanigim. Bir saatten fazla oldu miz mizdi simdi tam uyandi.. Kuzum ya çok sevimli teyzesi gulucukler saciyor etrafa
Ohh melek hanim iyi gezmeler size. Oy masaallah kuzumaaaa Allah Korsun canim.
Evet yan yana gelmemeniz hayra alamet
Allah bunlari büyüttükten sonra versin ikincileri.ben 1 buçuk yasini bekliyorum hayirlisiyla o zaman olsun inşaallah.
Nasilsiniz canlarim?
Biz bildiğin gibi uykusuz yorgun vs vs sen anlat sen nasilsin. Ovulasyon donemjndeydin. Nasil geçti :)

Masaallah canim. Allah bagislasin.

Oyy minecim kocaman olmus bu yakisikli masallah Allah esirgesin cok tatlisaclar da uzamis
Ozluyoruz seni unutma bizi arada gel..

Canim iyim nolsun ovulasyon donemi ii gbi gecti cok batmalarm var usutum mu noldu blmyrm da du aralar moral sıfır cok kotu allah bize bebek vermemklede bekletmeklede haklı sonumuz nolur bilinmez ilk defa bebiş olmamiştr umarim diycem bi surecteyim allah heppimize hayrlsni versin

Ooo cevo ben bu lafiii çok söyledim. Her tartismada iyiki bebeğimiz yok olmamasi daha hayirli vs vs...
Normal bunlar hele sizin gibi arilik sorunu olan bir çift için normal bence. İnş duzeniniz bir otursun is güç derdiniz olmadan. bebisiniz olsun o zaman iyiki evlendik iyiki birkikteyz diyeceksiniz... Rabbin iyi etsin.

Valla kuzum bilmiyorum artik noluruz nolcaz sadece bu aralar gerginiz ben ne yapsam suc oluyor

Kızlar dün gece hastanedeydim. Salak doktorlar birşey anlamadı. Kalbim 90 atıyor kalp krizi geçirecek düzeyde değil dedi birde. Kalp doktoruna gidicem inş bakalım.

Valla kuzum bilmiyorum artik noluruz nolcaz sadece bu aralar gerginiz ben ne yapsam suc oluyor

Kuzu herşeyin hayırlısı. Hersey yoluna girer inş en kısa zamanda. Git gel olunca biraraya gelincede sıkıntı oluyor. Sanırım uzaktayken iki tarafta biraraya geldikleri zamanın beklentisi cok oluyor.

Canim çok geçmiş olsun üzüldüm
Bu kadar strese kalbin dayanmamasi çok normal.

İnşallah kuzum , evet ben cok gerginim bu aralar ev falanda taşiycaz o yuzden biraz sikintilli durum ben ne desem batiyor sanki bilmyrm ne napicagimi ne diyecegimi allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

benimde ailem bursada yakinsinz malesef bn uzaktayim
erzurumda oturuyorum dunya kucuk bakarsn biryerlerdr
karsilasiriz size simdiden kolay gelsn buarada
gulsuyunu bnde suyuna koydum esimin saskin bakislari
arasinda:)) ins. mis kokulu olur bebislerimiz..

Canim nalesef uyumadi ruh gibiydim tum gun
ustelik gunduz komsular oturmaya geldiler aksamda
yine misafirm vardi bugun simdilk sakin babamizda nobetci
evde skldm havada kotu bilali opuyrm teyzesi o gulucukerini
cok gormek istyr

Kızlar nasılsınız?
Sıcak ve bunaltıcı bir hava var bugün darıcada.
Bugün ev işlerini bir kenara attım kendimi dinlenmeye verdim. Ev almış başını gitmiş ben keyif yapıyorum :) Tabi ki 7.5 aylık bir bebekle ne kadar keyif yapılabilirse :)
Esmaya bugün ilk defa brokoli çorbası verdim maşallah güzel yedi. Gaz sorunumuz olmadığı için artık brokoliye başlayalım dedik. Arkasından da elmalı armutlu yoğurdumuzu yedik. Sade yoğurdu yemiyor bir türlü. Bende bu şekilde kandırarak veriyorum. Esma hanımın menüsünü hazırlamak ayrı bir iş. Yediği zaman hiç sorun değil de yemezse üzülüyor insan. O kadar uğraş et yemesin sonra da atılmasın diye kendin ye. Mide olsun çöplük:) İştahım kapandı ek gıdaya geçeli. Tuzsuz yemekleri yemekten tansiyonum düşer oldu :)

İnşallah kuzum , evet ben cok gerginim bu aralar ev falanda taşiycaz o yuzden biraz sikintilli durum ben ne desem batiyor sanki bilmyrm ne napicagimi ne diyecegimi allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

Ah kuzu. İnan ben bugun bir patladim ki eşime. Dedim herşeye bir laf bir eleştiri. Bijtin artik. Kapi acik,niye acil biraktin. Yok bu niye burada bunu buraya koyma vs... Biktim dedim ya
Bu havadanmi geçiyor acaba ?

Canim nalesef uyumadi ruh gibiydim tum gun
ustelik gunduz komsular oturmaya geldiler aksamda
yine misafirm vardi bugun simdilk sakin babamizda nobetci
evde skldm havada kotu bilali opuyrm teyzesi o gulucukerini
cok gormek istyr

canim az kaldi sabir. Bir iki aya kalmaz inş alisacaksin. Sonra bir bakmissin onun uykusunda düzene girmis. Bilal sabah 4e indirdi uyanma saatini. Aksam uyuyor gece ha bire uyanip agliyor. Miss kokulular. Şulecim bende senin afacani görmek istiyorum

Canim az çok tahmin ediyorum seni, Esma sultanla. Bende bugün Esim evde diye firsattan istifade temizlik yaptim. Bilale bakti Esim. Simdi oturdum dinlenirken baksyim sizler ne yaoiyorsunuz dedim. Ayyy ek gida zor ya
Bende dun meyve için süzgeçli emzik aldim. İlk defa çilek verdim bugün. Gecen hafta tattirmaya basladim yavastan. Kendine dikkat et. Tuz ekle cadinin yemedikerine.

Kızlar dun arkadaş davet etti. Sohbet vardi gideyim dedim. Bebeğim gün boyu uyumadii dedim yolda uyr. Uyumadi. Gittiğimiz yerde kalabalikti. İçeri girdik guluyordu sonra ben Kur'an okunmaya basladim bir basladi ağlamaya ama nasil hickira hickira. İçini çeke çeke. 5 ayini dolduracak böyle aglamamistir hic...
Herkes üzüldü yapmadigim şey kalmadi. En sonunda 1 saat agladi ve uyudu. Elde salladik. Allahim sanki biri etlerini kopariyordu. Nazar duasi ve sureleri okuya okuya gittim. Oradada okudular.. Allahim esirgesin hepimizi ve bebislerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…