20den aşağı yok nette.Hatta bir de iki bölmelisi varmış bebedorun sitesine girersen orada var.O daha mantıklı geldi.Birinde yoğurt birinde püre taşınır oohh miss.Ama pahalı geldi 20:26::26::26:Belki yarın Ankara'da hesaplı bişey bulur alırım
Elbiseni yesinler senin.Süslü minnoş
İnşallah tutmuştur canım
Kızın olursa adını Nazlı koy.İsmiyle müsemma şimdiden
Valla kvalidem üçgen parçalar halinde örüp birleştirdi.Nasıl ördü,nasıl birleştirdi bilmiyorum.O aralar bulantılarla uğraşıyordum
Örgüyü iyi bilen birine gösterirsen çıkarır kesin modeli.Nette var o tabak.Google amca yardım eder sana
Bi de pozitif çıkarmış diyecektim negatif yazmışsın
Valla kısa boylu,birbirine telle bağlı şişle örüyordu
Anlatışa bak
Allah isteyip dileyene versin.Benim ailem belli.Ciğerim ve ciğerimin köşesi
Maşallah maşallah.Bi de eline örgü alaydın tam olaydı.Bazen ben bile kendime şaşıyorum nasıl yetişiyorum diye.
Karanfil
Aklımda
Aleykümselam.Allah yardımcısı olsun.Kolayca alsın yavrusunu kucağına inşallah.
Kız Duyguuuuuu.Bekleme benden falan.Daha bin parça olamam artıııııkkkkk
Valla kendimde korunmuyorum gizliden hapa başlasammıki:26::26::26::26::26::26:
Ayy Leylaam neler yaşamışsın öyle sen.Allah yardımcın olsun kardeşim.Yavrucuğuna da Allah şifa versin,bir daha tekrarlamaz inşallah.
Doğumdan sonra herkes eşiyle problem yaşıyor.Biz de çok sıkıntılar geçirdik,koptuk,kopma noktasına geldik.İnşallah en az hasarla atlatırsınız sıkıntılarınızı.
Annannen için de başın sağolsun,kabri cennet olsun.
Özledik sohbetlerini,gel sık sık
Ben biraz abarttım olayı sanırım.Baby shower,sip&see,mevlüt vs hiçbirini yapamayınca hırsımı diş bulgurundan alacağım.Bugün süs satan dükkanları araştırdım,yarın Ankara'dan alacağım
Canlı müzik de mi yaptırsam
DD
Hem de nasıl
Kel kalacağım yakında.Kalanları da kızım yoluyor çünkü