- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.121
Kız beni oraya getirme kaç kere söktüm kaç kere tekrar ordum. Değil 100 lira 1000 lira verseler vermem kimseye. Ben battaniyeyi orerken içimi döktüm anlattım, birşeyler almama izin vermiyordu annem erken diye onunla avundum biran önce bitsin.hiç değilse bir battaniyesi olsun yavrumun diye. Sanki çıplak kalacak yarın doğuma girecek gibiydim sokmelerle 2 haftada bitti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi geceler kizlar nasilsiniz? Pelin 6 aylik oldu cok sukur. Ek gidaya basladik.5 aylikken tattiriyordum zaten. Disimiz yok henuz ama eller hep agizda sulu. Sikintisi oluyor.
Ne ilgisi hasret kalacaksın sana nasılsın diye sormalarına....İyi de olsan kimse ilgilenmeyecek kötüde.Annen bile...Hazırla kendini bunlara.9ay boyunca gördüğün yoğun ilginin ardından kocamaaan bir yalnızlık bekliyor anneleri maaaalesefffff
Kuzum bebiş olsunda ben ona bakiyim da gerisi boş ama aglarim ben ya benle ilgilenen olmazsa
Zor gibi hamilelik sanirim o kdr da kolay degil bunlar allah'im herşeyin hayirlisini verir umarim
Ayşem bugun ovulasyn gunu baya batma falan var hayilrisi olsun koca yorgun ama degerlendircez dua edin kızlar bize
Allah hayırlısıyla nasip etsin cümlesine
bol şanslar :))
Ne ilgisi hasret kalacaksın sana nasılsın diye sormalarına....İyi de olsan kimse ilgilenmeyecek kötüde.Annen bile...Hazırla kendini bunlara.9ay boyunca gördüğün yoğun ilginin ardından kocamaaan bir yalnızlık bekliyor anneleri maaaalesefffff
27.hafta erken değil bence.Çünkü 30dan sonra eğilmek kalkmak çok zor oluyor.Çok daha hızlı büyüyor karnın,nefes alman zorlaşıyor.Yıka-ütüle-katla derken çok zorlanırsın 34-35te falan.Zaten mutlaka dolabı vardır.Yıka,ütüle yerleştir.Çantanı da hazır tut artık.28den sonra her an doğum olabilir der drlar.O yüzden hazırlıklı olmak lazım...
Ah canım yaa.Fırsat bulup yazamadım sana.Bebedorun kaşıklı tabağı varmış.Daha dün gördüm bende.Vakumlu olunca çarpınca da dökülmüyormuş,mantıklı geldi bana.Kaşığı için de yeri var kapağında.Taşıması da kolay olur.İlk doğduğunda zemzem,ilaç,d3,ihtiyaç olursa mama vermek için kaşık lazım oluyor çünkü.
o kumaş alt açmalarını bende alta sermek için istiyorum
sanki o iş için icat edilmiş alt açmalar
biryerlere bebeklerin altına sermeye....
Bak ona birşey demem. II geldiyse devam et. Yelekler çok kulllanisli oluyor. Birde masaallah paşa çok kismetli.hele dogsun bak neler neler gelecek hediyelere boğulur
Amin canim benim. Bence sende stres yapma acele etme bana.derlerdi de kulak asmazdim. Esinle hem biraraya gelin.hemde birbirinizin.huyunu suyunu.iyice alın. Ben öyle derinde o yavru.ne diyecek.umarım cok mutlu olur tek dileğim sağlıklı.ve mutlu olması...
Sanada iyi geceler canim. İyiyiz hamd olsun bilalde ayni eller agizda ve sulu. Bizde 4 ay 10 günlük olduk teyzesi. Masaallah pelin hanima
Bende basladim birşeyler tattirmaya.
Allah yardimcimiz olsun....:)
Valla kuzum biz 2,5 senelik evliyiz işte ama son 1senedir ayriyız surekli gelp gryrm herşyi duzene girin bebişde gelir inşallah diyorum
Olur kuzum olur sen gbi guclu destek bir anne gordukce daha cok mutlu olur emin ol
Çok ağlayacaksın o zamanKuzum bebiş olsunda ben ona bakiyim da gerisi boş ama aglarim ben ya benle ilgilenen olmazsa
Zor gibi hamilelik sanirim o kdr da kolay degil bunlar allah'im herşeyin hayirlisini verir umarim
Ayşem bugun ovulasyn gunu baya batma falan var hayilrisi olsun koca yorgun ama degerlendircez dua edin kızlar bize
Kuzu hani battaniyenin resmi ?
Merak ettim.
Kız beni oraya getirme kaç kere söktüm kaç kere tekrar ordum. Değil 100 lira 1000 lira verseler vermem kimseye. Ben battaniyeyi orerken içimi döktüm anlattım, birşeyler almama izin vermiyordu annem erken diye onunla avundum biran önce bitsin.hiç değilse bir battaniyesi olsun yavrumun diye. Sanki çıplak kalacak yarın doğuma girecek gibiydim sokmelerle 2 haftada bitti.
Kız sen nerelerdesin bakıyım.Dün aklımdaydın yazamadım bi türlü.Pelin hanım dişe hazırlanıyor desene.Soğuk salatalık,havuç ver eline.İyi oyalıyor onlar.Bi de yollarda düşürmeseler ellerinden daha iyi olacak.Napsam havucu iple bağlasammı arabasına acaba?İyi geceler kizlar nasilsiniz? Pelin 6 aylik oldu cok sukur. Ek gidaya basladik.5 aylikken tattiriyordum zaten. Disimiz yok henuz ama eller hep agizda sulu. Sikintisi oluyor.
O zaman kocaman cep gibi olanlarından al.Taşıması kolay oluyor,patiği vs düşmüyor.Alt da değiştirirsin üstünde.Ben kundak battaniyeye hayran kalmıştım.İlk 2-3 ay ilaç gibi gelmişti taşırken.Rüzgar almıyor,eşyası düşmüyor,üşümüyor.Ahh canım kundak battaniyem.İyiki varsıno kumaş alt açmalarını bende alta sermek için istiyorum
sanki o iş için icat edilmiş alt açmalar
biryerlere bebeklerin altına sermeye....
Çok ağlayacaksın o zamanİnşallah en sağlıklı spoşunuz yumoşunuzla buluşmuştur
Yükleniyor.....
Eki Görüntüle 1077435 Eki Görüntüle 1077436
Aman dur gelme,dövecek valla 2 canıyla beni Elişi beni de o kadar iyi deşarj ederki anlatamam.O yüzden seni çook iyi anlıyorum.1 gece de bebek elbisesi bitirdiğimi bilirim sabah kadar örerek.El emeğine saygım sonsuz her zaman.Ne çeyizime kıyabilirim ne örgülerime.Allahım gazız tuzsuz giymeyi nasip etsin paşamıza.
Kız sen nerelerdesin bakıyım.Dün aklımdaydın yazamadım bi türlü.Pelin hanım dişe hazırlanıyor desene.Soğuk salatalık,havuç ver eline.İyi oyalıyor onlar.Bi de yollarda düşürmeseler ellerinden daha iyi olacak.Napsam havucu iple bağlasammı arabasına acaba?
O zaman kocaman cep gibi olanlarından al.Taşıması kolay oluyor,patiği vs düşmüyor.Alt da değiştirirsin üstünde.Ben kundak battaniyeye hayran kalmıştım.İlk 2-3 ay ilaç gibi gelmişti taşırken.Rüzgar almıyor,eşyası düşmüyor,üşümüyor.Ahh canım kundak battaniyem.İyiki varsın
Battaniyeniz.baya guzelmis canim. Güle güle kullanın. Aysem Su vakumlu kasikli tabak nasil birşey resmini bulursan atarmisin anlamadım hiç
İşte bu.Bulursam bende alacağım kızıma.Taşıması kolay olur mamayı kaşığı.Kapaklı da olunca çok hoşuma gitti.Tupperın da var byle bişeyi ama 20tl istediler alamadım.El kadar tabak için çok para.Eki Görüntüle 1077448
Git gel zor tabi ne yaptınız hala halledemediniz mi maddi durumları. Yine.gidicekmisin?
Amin canim bakalim. Ailem sağolsun inş güzel bir hayat kurarız.oğlumla işe girip düzenli bir.hayatımda olursa minik 1+1 veya 2+1 ev düşünuyorum oglusumla düzenli.bir.hayatımız olur belki küçük.bir şehirde yeni bir hayat.kurarız kendimize.
Çok ağlayacaksın o zamanİnşallah en sağlıklı spoşunuz yumoşunuzla buluşmuştur
Bebiş olsunda ben aglarim , inşallah kuzum ilişkiden sonra direk uzandim inş tutmuştur
Canim sen yollardasin demi ya Allah yardimcin olsun.Anca bitti.bu canim artik dik duramiyorum onun.içın öremem galiba. Hem sadece düz orebiliyorum :) ah ah yollardayim yine zaman geçtikçe daha zor olacak. Rabbim yardimcim olsun
Evet teyzesi zaman çok çabuk ilerliyor. Diş mahvediyor çocuklari. Ben diyorum ki iyiki büyüyünce hatirlamiyirlar diş acilarini ;(Allah iyilik versin canim.gunler ne kadar cabuk geciyir 4 ay olmussunuz masallah.su dus olayi ne zor ya.mahvediyor cocuklari
Ay ne güzel yazmissin. Tabiki olur hatta çok güzel olurGit gel zor tabi ne yaptınız hala halledemediniz mi maddi durumları. Yine.gidicekmisin?
Amin canim bakalim. Ailem sağolsun inş güzel bir hayat kurarız.oğlumla işe girip düzenli bir.hayatımda olursa minik 1+1 veya 2+1 ev düşünuyorum oglusumla düzenli.bir.hayatımız olur belki küçük.bir şehirde yeni bir hayat.kurarız kendimize.
Ayyy masaallah kuzu cokk güzel bayildimmm. Bende modelini almak istiyorum. Yaprakları nasil yapiliyor biliyorum ama tam cikartamadimÇok ağlayacaksın o zamanİnşallah en sağlıklı spoşunuz yumoşunuzla buluşmuştur
Yükleniyor.....
Eki Görüntüle 1077435 Eki Görüntüle 1077436
Aman dur gelme,dövecek valla 2 canıyla beni Elişi beni de o kadar iyi deşarj ederki anlatamam.O yüzden seni çook iyi anlıyorum.1 gece de bebek elbisesi bitirdiğimi bilirim sabah kadar örerek.El emeğine saygım sonsuz her zaman.Ne çeyizime kıyabilirim ne örgülerime.Allahım gazız tuzsuz giymeyi nasip etsin paşamıza.
Kız sen nerelerdesin bakıyım.Dün aklımdaydın yazamadım bi türlü.Pelin hanım dişe hazırlanıyor desene.Soğuk salatalık,havuç ver eline.İyi oyalıyor onlar.Bi de yollarda düşürmeseler ellerinden daha iyi olacak.Napsam havucu iple bağlasammı arabasına acaba?
O zaman kocaman cep gibi olanlarından al.Taşıması kolay oluyor,patiği vs düşmüyor.Alt da değiştirirsin üstünde.Ben kundak battaniyeye hayran kalmıştım.İlk 2-3 ay ilaç gibi gelmişti taşırken.Rüzgar almıyor,eşyası düşmüyor,üşümüyor.Ahh canım kundak battaniyem.İyiki varsın
Çok güzelmiş canim. Bende bakayim netten bulursan haberim olsunİşte bu.Bulursam bende alacağım kızıma.Taşıması kolay olur mamayı kaşığı.Kapaklı da olunca çok hoşuma gitti.Tupperın da var byle bişeyi ama 20tl istediler alamadım.El kadar tabak için çok para.Eki Görüntüle 1077448