Bol bebiş topiği

Bak ona birşey demem. II geldiyse devam et. Yelekler çok kulllanisli oluyor. Birde masaallah paşa çok kismetli.hele dogsun bak neler neler gelecek hediyelere boğulur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi geceler kizlar nasilsiniz? Pelin 6 aylik oldu cok sukur. Ek gidaya basladik.5 aylikken tattiriyordum zaten. Disimiz yok henuz ama eller hep agizda sulu. Sikintisi oluyor.

İyi geceler kizlar nasilsiniz? Pelin 6 aylik oldu cok sukur. Ek gidaya basladik.5 aylikken tattiriyordum zaten. Disimiz yok henuz ama eller hep agizda sulu. Sikintisi oluyor.

Sanada iyi geceler canim. İyiyiz hamd olsun bilalde ayni eller agizda ve sulu. Bizde 4 ay 10 günlük olduk teyzesi. Masaallah pelin hanima
Bende basladim birşeyler tattirmaya.
Allah yardimcimiz olsun....:)

Son düzenleme:

Anca bitti.bu canim artik dik duramiyorum onun.içın öremem galiba. Hem sadece düz orebiliyorum :) ah ah yollardayim yine zaman geçtikçe daha zor olacak. Rabbim yardimcim olsun

Valla kuzum biz 2,5 senelik evliyiz işte ama son 1senedir ayriyız surekli gelp gryrm herşyi duzene girin bebişde gelir inşallah diyorum

Olur kuzum olur sen gbi guclu destek bir anne gordukce daha cok mutlu olur emin ol

Allah iyilik versin canim.gunler ne kadar cabuk geciyir 4 ay olmussunuz masallah.su dus olayi ne zor ya.mahvediyor cocuklari

Valla kuzum biz 2,5 senelik evliyiz işte ama son 1senedir ayriyız surekli gelp gryrm herşyi duzene girin bebişde gelir inşallah diyorum

Olur kuzum olur sen gbi guclu destek bir anne gordukce daha cok mutlu olur emin ol

Git gel zor tabi ne yaptınız hala halledemediniz mi maddi durumları. Yine.gidicekmisin?

Amin canim bakalim. Ailem sağolsun inş güzel bir hayat kurarız.oğlumla işe girip düzenli bir.hayatımda olursa minik 1+1 veya 2+1 ev düşünuyorum oglusumla düzenli.bir.hayatımız olur belki küçük.bir şehirde yeni bir hayat.kurarız kendimize.

Çok ağlayacaksın o zaman İnşallah en sağlıklı spoşunuz yumoşunuzla buluşmuştur

Kuzu hani battaniyenin resmi ?
Merak ettim.

Yükleniyor.....

Aman dur gelme,dövecek valla 2 canıyla beni Elişi beni de o kadar iyi deşarj ederki anlatamam.O yüzden seni çook iyi anlıyorum.1 gece de bebek elbisesi bitirdiğimi bilirim sabah kadar örerek.El emeğine saygım sonsuz her zaman.Ne çeyizime kıyabilirim ne örgülerime.Allahım gazız tuzsuz giymeyi nasip etsin paşamıza.

Kız sen nerelerdesin bakıyım.Dün aklımdaydın yazamadım bi türlü.Pelin hanım dişe hazırlanıyor desene.Soğuk salatalık,havuç ver eline.İyi oyalıyor onlar.Bi de yollarda düşürmeseler ellerinden daha iyi olacak.Napsam havucu iple bağlasammı arabasına acaba?

o kumaş alt açmalarını bende alta sermek için istiyorum
sanki o iş için icat edilmiş alt açmalar
biryerlere bebeklerin altına sermeye....
O zaman kocaman cep gibi olanlarından al.Taşıması kolay oluyor,patiği vs düşmüyor.Alt da değiştirirsin üstünde.Ben kundak battaniyeye hayran kalmıştım.İlk 2-3 ay ilaç gibi gelmişti taşırken.Rüzgar almıyor,eşyası düşmüyor,üşümüyor.Ahh canım kundak battaniyem.İyiki varsın

Battaniyeniz.baya guzelmis canim. Güle güle kullanın. Aysem Su vakumlu kasikli tabak nasil birşey resmini bulursan atarmisin anlamadım hiç

İnsan birgün 7,30-9 arası bütün evi toplayıp,çay keyfiyle otururken diğer gün 9a kadar yüzünü yıkayacak vakit bulamazmı yahuu:44::44::44:
Bu minnoşlar fırıldak yapar insanı valla.
Neyse günaydın
Yarın Allah izin verirse Ankara yolcusuyuz.Gidip can teyzemizin elini öpeceğiz,hava alıp döneceğiz akşama.
Haftaya Cumarteside diş buğdayımızı yapacağız inşallah.Listeleri oluşturdum.İkramlar-konuklar-süsler-hediyelikler-kartlar vs vs...Ptesiden itibaren yoğun bir çalışma beni bekliyor.Kimbilir belki Ankara'dan yaparım alışverişlerini minnoşumun :))
Neyse ben kaçayım vikviklemeye başladı minnoş.
Byeeee

Battaniyeniz.baya guzelmis canim. Güle güle kullanın. Aysem Su vakumlu kasikli tabak nasil birşey resmini bulursan atarmisin anlamadım hiç

İşte bu.Bulursam bende alacağım kızıma.Taşıması kolay olur mamayı kaşığı.Kapaklı da olunca çok hoşuma gitti.Tupperın da var byle bişeyi ama 20tl istediler alamadım.El kadar tabak için çok para.

Bunun fiyatı ne kadarmış canim? Baya büyük gözüküyor tabak ama.

Kizlarr nasilsiniz biz perisaniz uykusuzluktan aysemin dedigi gibi pislik icindeyiz sanki :) cok sukur yavrucuklarim iyi kizim buyudu bile bide uyku duzenimiz olsaa minnosumun resminide gosterelimm

Eklentiler

• $1397894766574.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 35

Maddiyat tmm da kuzum esim oraya getrmem gerek bana is falan lazim iste ya onlarla ugrasiyoruzzz

Allah sana en guzelli nasip eder insallah oglunla kuzum, imreniyorum sana cok guclu duruyorsun masallah

Canim sen yollardasin demi ya Allah yardimcin olsun.
Allah iyilik versin canim.gunler ne kadar cabuk geciyir 4 ay olmussunuz masallah.su dus olayi ne zor ya.mahvediyor cocuklari
Evet teyzesi zaman çok çabuk ilerliyor. Diş mahvediyor çocuklari. Ben diyorum ki iyiki büyüyünce hatirlamiyirlar diş acilarini ;(
Ay ne güzel yazmissin. Tabiki olur hatta çok güzel olur
Ayyy masaallah kuzu cokk güzel bayildimmm. Bende modelini almak istiyorum. Yaprakları nasil yapiliyor biliyorum ama tam cikartamadim
Saglikla kullansin hifa hatun
Çok güzelmiş canim. Bende bakayim netten bulursan haberim olsun

Kizlar ve melekleri bugun nasilsiniz bakalim ?
Biz kari koca sabahin 7 sinden beri bebekle ugrasiyiruz. Bir agliyor bir gülüyor uyuma di gitti. Taki şimdiye kadar... Simdi uyudu. Eşim ekmek almaya gitti kahvaltı yaoacagiz. Veee test alacak Esim. Kizlar ne günler yasadik sizlerle ????
Zaman neler getiriyor insana...
O vakit deseydiniz ki birgün gelecek gebelik testi negatif olsun diye umut edeceksin , size gülerdim. Büyük ihtimal negatif ama içim rahat etsin...
Sonucu yazarim kizceler
Birde arkadasim hamile kalinca baya suphelendim kendimden. 6 aykik bebeği var simdi 2 aylik hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…