Bol bebiş topiği

Canım cok teşekkur ederim cevap verdigin icin , allah razi olsun...
İnşallah bende Bu duygu yu tadarim cok ıhtıyacim var

Canım bizde biraz gerginiz ama mutlaka olsun diye cABALİYORUM
Allahım inşallah bizede nasip eder bi bebiş

Bilgilendiririm canım tabi en.son.ben.netten videosuna.bakıp.başladım sende öyle yaparsın en olmadı ama baya masraflı oldu battaniye :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim o kadar guzeller ki maşallah

Canim cok teşekkür ederim. Darısı.başına inş. Hayirlisini iste hep Rabbimden. O kadar zor zamanlar geçirdik geçiriyoruz ki oğlumla. O olunca onun icin hayat hep çok zor olacak. Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder takma kafana oluruna bırak...

Bilgilendiririm canım tabi en.son.ben.netten videosuna.bakıp.başladım sende öyle yaparsın en olmadı ama baya masraflı oldu battaniye :))

İpin çilesi ne kadar Duygucum. Kaç çile ip gitti ?

İpin çilesi ne kadar Duygucum. Kaç çile ip gitti ?

Canim 12 tane gitti.galiba ipin teki 4 liraydı 7.5 lirada yanındaki ponpinlara verdim. 10 yumak yeter galiba renkli olduğu içın ve bir tanede yastık ördüm ip var yine

Annemmmm 60 TL yakinnnnn

Ne ilgisi hasret kalacaksın sana nasılsın diye sormalarına....İyi de olsan kimse ilgilenmeyecek kötüde.Annen bile...Hazırla kendini bunlara.9ay boyunca gördüğün yoğun ilginin ardından kocamaaan bir yalnızlık bekliyor anneleri maaaalesefffff

27.hafta erken değil bence.Çünkü 30dan sonra eğilmek kalkmak çok zor oluyor.Çok daha hızlı büyüyor karnın,nefes alman zorlaşıyor.Yıka-ütüle-katla derken çok zorlanırsın 34-35te falan.Zaten mutlaka dolabı vardır.Yıka,ütüle yerleştir.Çantanı da hazır tut artık.28den sonra her an doğum olabilir der drlar.O yüzden hazırlıklı olmak lazım...

Ah canım yaa.Fırsat bulup yazamadım sana.Bebedorun kaşıklı tabağı varmış.Daha dün gördüm bende.Vakumlu olunca çarpınca da dökülmüyormuş,mantıklı geldi bana.Kaşığı için de yeri var kapağında.Taşıması da kolay olur.İlk doğduğunda zemzem,ilaç,d3,ihtiyaç olursa mama vermek için kaşık lazım oluyor çünkü.

Canim test yaptinmi merak ettm buarada lohusa kanamanz ne kadar surdu bnm halen devam ediyr
Benimki 40 gün ara ara geldi.Sonra kesildi.Adet de 2 kez oldu 7 ay içinde.Düzensiz hala.

Kumaş olan alt açmalardan aldım ben.Kullanmadım hiç.Sadece beşiğin,bebek arabasının içine serdim.Hazır altaçmalar çok kullanışlı.Yıkama derdi yok.

Amiiiin.
inş eşin daha iyi olacak cnm
Amiiin inşallahhh
Aynı ben....

Evet pahalıya geldi canim.

Kız o paraya pike takımları var bebekler için.60daha versen uyku seti alırsın.Tabi el örgüsü bambaşka duruyor ama bence bebek için çok fazla bi masraf.Dur kız heveslendim.Kayınvalidemin ördüğü battaniyeyi paylaşayım sizlerle.Aylarca uğraştı kadın.Ama miss gibi oldu.Kullanmaya kıyamıyorum hala...

Amin kuzum inşallah oglun da senin kadar guclu olucak , allah hep haklının yanindadir kuzum uzulme bu gunlerde gecicek oglun sana gulumsedikce iyi ki dogurmusum diyeceksin...

Kuzu hani battaniyenin resmi ?
Merak ettim.

Amin kuzum inşallah oglun da senin kadar guclu olucak , allah hep haklının yanindadir kuzum uzulme bu gunlerde gecicek oglun sana gulumsedikce iyi ki dogurmusum diyeceksin...

Amin canim benim. Bence sende stres yapma acele etme bana.derlerdi de kulak asmazdim. Esinle hem biraraya gelin.hemde birbirinizin.huyunu suyunu.iyice alın. Ben öyle derinde o yavru.ne diyecek.umarım cok mutlu olur tek dileğim sağlıklı.ve mutlu olması...

Kız beni oraya getirme kaç kere söktüm kaç kere tekrar ordum. Değil 100 lira 1000 lira verseler vermem kimseye. Ben battaniyeyi orerken içimi döktüm anlattım, birşeyler almama izin vermiyordu annem erken diye onunla avundum biran önce bitsin.hiç değilse bir battaniyesi olsun yavrumun diye. Sanki çıplak kalacak yarın doğuma girecek gibiydim sokmelerle 2 haftada bitti.

Kızlar kocis yok evde. Derse gittii. Bende oglisimle evdeyim
Sıpam iyi uyudu şimdi uyanik.
Gülucugune can feda evlat....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…