- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 39
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.161
Aynennn inş ennkisa zamanda atlatiriz. Kina işini bi dusuneyimHem de nasıl dökülüyor anlatamam. Şimdiye kadar dökülenleri toplasaydım bir tane peruk çıkardı kesin. Saçlarımda gürdür benim. Yapacak bir şey yok herkeste olan durumlar. Kına sürsem diye düşündüm ama emziriyorum şimdi o da olmaz diye içime sinmedi. Zeytinyağı vs.. bakım yapacak fırsatım yok. Onlar dökülüyor ben halılardan fırçalıyorum topak topak:)
Yapma be inşaallah en kisa zamanda düzelir kuzumeşimin işlerinden dolayı,o kadar yoğun çalışıyoki düşün doğumdan sonra hastaneden eve eniştem getirdi(sürekli dışarda,bizimle fazla ilğilenemiyo ona güvenmesem ne yaptığını bilmesem aldatıyo veya başka şeyler yapıyo dicem ama nerde ve ne yaptığını biliyorum.
bu arada bebişlerimiz aynı dönemde olduğundan saç dökülmelerimizde aynı zamana denk gelmiş,inanılmaz derecede dökülüyor hem benim hemde kızımın.doğdugunda saç dipleri görünmezken şimdi bembeyaz görünüyo kafası:))yakında benimkide görünücek heralde,ama normalmiş.çogu kişi bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür diyolar.yeter artk sabah gözlerini açıyolar karşılarında biz,tanısınlar artık:))bizde tam dört ay üç günlük olduk boyumuz 64 cm 7.800 gr da kilomuz normalin üzerindeymişiz:))
Canimmm bilakde ayni yoluyo saclarimi. İnş modelini cikartirim20den aşağı yok nette.Hatta bir de iki bölmelisi varmış bebedorun sitesine girersen orada var.O daha mantıklı geldi.Birinde yoğurt birinde püre taşınır oohh miss.Ama pahalı geldi 20:26::26::26:Belki yarın Ankara'da hesaplı bişey bulur alırım
Elbiseni yesinler senin.Süslü minnoş
İnşallah tutmuştur canım
Kızın olursa adını Nazlı koy.İsmiyle müsemma şimdiden
Valla kvalidem üçgen parçalar halinde örüp birleştirdi.Nasıl ördü,nasıl birleştirdi bilmiyorum.O aralar bulantılarla uğraşıyordumÖrgüyü iyi bilen birine gösterirsen çıkarır kesin modeli.Nette var o tabak.Google amca yardım eder sana
Bi de pozitif çıkarmış diyecektim negatif yazmışsın
Valla kısa boylu,birbirine telle bağlı şişle örüyorduAnlatışa bak
Allah isteyip dileyene versin.Benim ailem belli.Ciğerim ve ciğerimin köşesi
Maşallah maşallah.Bi de eline örgü alaydın tam olaydı.Bazen ben bile kendime şaşıyorum nasıl yetişiyorum diye.
KaranfilAklımda
Aleykümselam.Allah yardımcısı olsun.Kolayca alsın yavrusunu kucağına inşallah.
Kız Duyguuuuuu.Bekleme benden falan.Daha bin parça olamam artıııııkkkkkValla kendimde korunmuyorum gizliden hapa başlasammıki:26::26::26::26::26::26:
Ayy Leylaam neler yaşamışsın öyle sen.Allah yardımcın olsun kardeşim.Yavrucuğuna da Allah şifa versin,bir daha tekrarlamaz inşallah.
Doğumdan sonra herkes eşiyle problem yaşıyor.Biz de çok sıkıntılar geçirdik,koptuk,kopma noktasına geldik.İnşallah en az hasarla atlatırsınız sıkıntılarınızı.
Annannen için de başın sağolsun,kabri cennet olsun.
Özledik sohbetlerini,gel sık sık
Ben biraz abarttım olayı sanırım.Baby shower,sip&see,mevlüt vs hiçbirini yapamayınca hırsımı diş bulgurundan alacağım.Bugün süs satan dükkanları araştırdım,yarın Ankara'dan alacağım Canlı müzik de mi yaptırsam DD
Hem de nasılKel kalacağım yakında.Kalanları da kızım yoluyor çünkü
Aynen leylam hem dünyada hem ahirete...canım bildiriyi görünce inşallah ayşe yazmıştır dedim:)yazınıda okuyunca gözlerim doldu,zor tutuyorum ağlamamak için.
rabbim ben kullarımı bu dünyada da ahirette te rahat bırakmam demiş,gerçektende öyle doğumdan sonra inanılmaz maddi ve manevi sıkıntılar oldu,inan bazen nerden nereye geldik diyorum,o kadar zor günlerdiki aklıma bile getirmek istemiyorum bu arada sütüm azaldı ister istemez düşünmekten yemek yiyemiyodum( ayşem,rabbim hiçbir kuluna yaşatmasın.
diyorum ya daha yeni toparlanmaya çalışıyorum ruhen çok yorgunum,beden yorgunluğumu dikkate bile almıyorum hafif geliyor,artık rutin bi düzenimiz oldu çok şükür uyku saatimiz felan...
sen neler yapıyosun nasılsın,hifa nasıl?
Bİzi çok seviyirsun ondan burdasin kuzu. Sen hizlisin halledersin iki dakikaya. Diş bugdayina geçemeyeceğim için çok üzgünümİyi akşamlar kızlar
Ne kızıma çanta hazırladım,ne giyeceğime karar verdim.Burada ne mi arıyorum.Bilmeeeemm
Başım çok ağrıyor,canım tatlı istiyorBi profiterole hayır demezdim asla....
Neyse gidip biraz şekerli yoğurt yiyeyim bari
Hadi ben kaçar,yarın yoğun bi gün olacak...
Güzel pazarlar sizlere.....
evde durmak istemiyorum ama havalar belli olmuyo sabah açık oluyo öğlen yağmur yağıyo akşamına buz gibi,kuzum zaten hasta en ufak bi soğuktan hemen alıyo şifayı o yüzden çıkamıyorum havaların ısınmasını bekliyorum.
ya geçer inşallah sabrediyorum ayşem başka çarem yok....
neyse canım ben çıkıyorum fırsat buldukça gelirim inşallah,herkese slm.......
Çok ağlayacaksın o zamanİnşallah en sağlıklı spoşunuz yumoşunuzla buluşmuştur
Yükleniyor.....
Eki Görüntüle 1077435 Eki Görüntüle 1077436
Aman dur gelme,dövecek valla 2 canıyla beni Elişi beni de o kadar iyi deşarj ederki anlatamam.O yüzden seni çook iyi anlıyorum.1 gece de bebek elbisesi bitirdiğimi bilirim sabah kadar örerek.El emeğine saygım sonsuz her zaman.Ne çeyizime kıyabilirim ne örgülerime.Allahım gazız tuzsuz giymeyi nasip etsin paşamıza.
Kız sen nerelerdesin bakıyım.Dün aklımdaydın yazamadım bi türlü.Pelin hanım dişe hazırlanıyor desene.Soğuk salatalık,havuç ver eline.İyi oyalıyor onlar.Bi de yollarda düşürmeseler ellerinden daha iyi olacak.Napsam havucu iple bağlasammı arabasına acaba?:
Bende salatalik degilde havuc veriyorum canim.cok uzun suruyor bu dis olayi allah yardimcimiz olsun
Canim inş en kısa zamanda biraraya.gelirsiniz. Eşin olmadan yanında kim olursa olsun hamilelik cok zor :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldiniz aramıza.merhaba hanımlar....
daha önceden yani gebelik döneminde sizlerden iyi bilgiler almıştım :) epey yardımcı olmuştunuz yardımdan ziyade ilginiz
neyse kızlar doğum yapalı 3 ay oldu çok şükür bi kızım oldu.
aranıza katılmak bazı konularda yardımınızı almak istiyom tabi isterseniz
ilk sorum bebek mevlüdü olucak daha yapmadık 1 mayısta düşünüyoz evde deil camide olucak
evde çok isterim ama çok kalabalık olucak bide ne yalan söleyim eşyalar beyaz titizlik meselesi işte
evde mevlüt yapanlar dediğim kadar varmı?
birde ikramlar ne olabilir.
Nasilsinz kizlar bugun yogun bir gun gecirdm kahvaktiya misafirlerm vardi cok sukur hallettim yarn kirkimiz doluyr kirk banyosu icin ne yaptnz herkes birsey diyo kafam karisti
Hoşgeldiniz aramıza.
Ben evde yaptım benimde eşyalarım beyaz ağırlıklı ama ne yalan söyliyim ilk zamanlar çok hassas davranıyordum ama artık bıraktım ucunu. Çocuk büyüyünce kirletecek zaten
Hatta bizimki kustu üstüne kaç kez
Ben akrabalara yemek verdim evde.
Çevremizide yine evde mevlid yaptık.
Tavuk pilav ayran ve tatlı ikramlı.
Sonra çay ikramı yapıldı.
Ama camide yapılacaksa bu menü zor olur.
Artık tatlı tuzlu pasata ve içecek uygun olur gibime geliyor.
Ama yok imkanım var diyorsanız benim menü gayet güzeldi.
Siz nasıl birşey düşünüyorsunuz ???
Ooohhh kuzum misafir ağırlamış bebesiyle
Canım bu tür şeyler batıldır. Ben o gün namaza başlayacağım için duş aldım.
Oğlumunda yıkadım üstümüzdeki rehavet gitsin diye.
Çok zor günlerdi biliyorsun.
Bizde kırk tas su dökülür yıkanılır. Bu şekilde kırk atılmış oluyor ama çok saçma.
İnanç meselesi ben batıl şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.
Nasilsinz kizlar bugun yogun bir gun gecirdm kahvaktiya misafirlerm vardi cok sukur hallettim yarn kirkimiz doluyr kirk banyosu icin ne yaptnz herkes birsey diyo kafam karisti
canim buaralar misafirlerim oluyrHoşgeldiniz aramıza.
Ben evde yaptım benimde eşyalarım beyaz ağırlıklı ama ne yalan söyliyim ilk zamanlar çok hassas davranıyordum ama artık bıraktım ucunu. Çocuk büyüyünce kirletecek zaten
Hatta bizimki kustu üstüne kaç kez
Ben akrabalara yemek verdim evde.
Çevremizide yine evde mevlid yaptık.
Tavuk pilav ayran ve tatlı ikramlı.
Sonra çay ikramı yapıldı.
Ama camide yapılacaksa bu menü zor olur.
Artık tatlı tuzlu pasata ve içecek uygun olur gibime geliyor.
Ama yok imkanım var diyorsanız benim menü gayet güzeldi.
Siz nasıl birşey düşünüyorsunuz ???
Ooohhh kuzum misafir ağırlamış bebesiyle
Canım bu tür şeyler batıldır. Ben o gün namaza başlayacağım için duş aldım.
Oğlumunda yıkadım üstümüzdeki rehavet gitsin diye.
Çok zor günlerdi biliyorsun.
Bizde kırk tas su dökülür yıkanılır. Bu şekilde kırk atılmış oluyor ama çok saçma.
İnanç meselesi ben batıl şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.
canim buaralar misafirlerim oluyr
yalniz oluncada zor oluyr cok sukur bugun
oglum cok ses cikarmadi canim bnde yarin oglumla
banyo yapacagiz bbde bu batil seylere inanmiyrm
iiste cevrede herkes birsey diyo buarada bb safiyim simdilik
namaza baslayamacagim buarada ozlem nerelerde unarm bir sikinti
yoktur ezgi hanimdan firsatmi bulamiyr
merhaba canim evet biliyorummerhaba cnm profilindeki resimin anlamını biliyormusun?
ben hamileyken eşim kolyesini almış bana anlamını duyunca çok sevinmiştim
anne karnındaki bebeğin duruş hali
ayyyyyy biraz balıklamamı atladım acaba
sagol cnm allah razi olsun cok sukur yarn kirkimzcanım geç oldu belki ama burdan sana diğer doğum yapan arkaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum . baksan senin kırkın bile çıkıyormuş rabbim analı babalı büyütsün. hep mutluğun yaşattırsın sizlere..
sagol cnm allah razi olsun cok sukur yarn kirkimz
cikiyr bize dua ediver buarada srn nasilsn nerelwrdeydn
seni merak ettk umarm hersey yolundadir
merhaba canim evet biliyorum
tabi bircok sirri icinde barindirsada..
Dedigin gibi anne karninda cocugun durus hali
ibu sekilde insan dogar tabi sonrasinda dik durup
kendini elif sanar..aslinda hergun bes vakit secdede
bu sekle burunup aciz oldugumuzu bir tek olan rahmana
karsi aciz oldugumuzu dile getiriyorz banada
esim dogum hediyesi o sekilde yuzuk almisti
cok sevindim boyle derin anlami olmadi ayrica guzel..
Sizinde hediyeniz cok guzel hayrli olsn gule gule kullan..
hep dualarımdasınız. ben bilgisayrın başına geçemiyorum . .ev ve çocuklardan tetişemiyorum uykusuzluk beni bitiriyor şuan gözümden yaş akıyor inatla yazmaya çalışıyorum. onun dışında herşey yolunda. rabbim hepinize huzur versin inşallah. allaha emenet olun inşallah kısa zamanda dönerim aranıza
tşk ederim cnm..
yazmadan geçemicem hayırlısıyla bebek mevlüdümüz de
verilcek olan hediye eşarplarda da bu resim var :)
seninde bebeğin hayırlısyla büyüsün inşallah güle güle büyüt.
bnde kendi kırkımızı yazmak isterim belki fikir olur.
kovamıza kırk fincan su sayıp azda gülsuyu ekleyerek dualarla yıkadık kızımızı
sonrasında ben ve eşim
maksat adet yerini bulsun diye bide bebeğimizin bi kaç fotosunu çektik hatıra olsun diye.
sonrası küçük sepetimizle kırk uçurmaya yumurta toplamaya çıktık
çok güzel olmuştu hatıra işte.....