- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.081
Merhaba hanimlar.bende haziran annesiyim Allah izin verirse...bu hafta bebis kiyafetlerini yikiycam dalan bebek deterjani aldim. Birde bebek yumusaticisi..yumusatici koymayim mi? Birde ekstradan durulatayim mi?? Umarim cevap alabilirim
Çok tsk ediyorm hepinize herkes bi cvp yazmis saolun. Kisa programda yikamaya karar verdim. Boyayacagini dusunduklerimi elimde deneyecegim. Yumusatici kullanmicam bende "benim" die bi deterjan aldm kullananlar cok memnun. Ins alarji yapmaz ogluma. Bu arada 27 haftligim erken daha yikama icin degilmi? Alt acmayi bende arabada birde karyolasinin basinda kullanmayi düşünüyorum. Sizin bebisleri okudukcada ayri heyecanlaniyorm ya masallh. : nazar
Ben yumusatici almadim. Tekrar durulamadim çünkü sirkeyle yikamistim. Azicik eklemiştim. İlk yikama olduğu için hijyen acisindan yikiyoruz. Eğer deterjan ve yumusatici kullanirsaniz tabiki ekstra durulamaniz gerekir. Nihayetinde illa kimyasal madde bulunuyor o ürünlerde.
Şimdide sabun tozu kulaniyorum yumusatici kullanmadim hic.
Hayirli olsun bebeginiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarim tam yumurtlama donemindeyim ben sizce nelşer yapmaliyim bir fikir verseniz siz hamile kaldgmz ay neler yaptiydiniz ?
cadiozy yiyorsa bol bol ver yoğurdu.Biz bağırsak hassasiyetinden dolayı azar azar çoğaltıyoruz öğünlerimizi.Ne kadar çok yoğurt yerse o kadar uzun uyuyor benimki
karapisso Bende tarihe baktıkça geçen yılki heyecanlarımı hatırlıyorum.Güzel günlerdi bee
Geç uyursa geç uyanır diye bi konu yokmuş minnoşlarda Dilekcim.Dru söylemişti.Gece uyusun diye gündüz uykusundan çalma dedi.Bebekler yarım saat arayla bile uyuyabilirmiş.Sen bol yoğurt ye ona da geçsin
Melek gibi bebek mevzuu bizde de var.Ay bu mu yoruyor seniiiiii dediklerinden pıçaklayasım geliyor karşımdakini.Gel bi de bana sor diyorum.Zilli ele gülücük bana mızmızlık yapar
Kız Dileeeek Bilal'e kardeş mi geliyor yoksa.Testin sonucu ne olduuuBen de daha 2 kez oldum.Bakalım bu ayın 26sında olacak mıyım :))
cevodileksu karapisso çok güzel özetlemiş bende ekleme yapayım.Çocuğun olunca seni eşin bile 2.plana atar.Ne kadar az sarıldığınızı ve bebek dışında bişey konuşmadığınızı farkedersin.Kendine bişey almayalı aylar olmuştur.Evin hep dağınıktır,yürümeyen bi varlıkla böyleyken yürüyünce nasıl olur bilmezsin.Ne yaptığın temizlik içine siner,ne uykunu alabilirsin,ne alışverişten zevk alırsın,ne misafirinle ilgilenebilirsin,ne gezmede oturabilirsin vs vs...Uzuuun (15dk) banyolara,duş jelleriyle oynamaya,saçlarına bakım yapmaya,kuaföre gitmeye hasret kalırsın.Ama yine de uyurken bile gidip ona bakar öpersin
Yumurtlama döneminde bolca eğlendim ve ilişkiye girdim ben.Ne kadar relax olursan o kadar iyi
taana Kız hatılamaz olurmuyuz hiç?Hoşgeldin.Pardon yanlış oldu HOŞGELDİNİZAllahım sağlıklı hamilelikler nasip etsin.Hemen ekliyorum listeye.İhmal etme bizi.Bilgilendir gelişiminizi.Özledik o heyecanları bizde
sule25 biz ilk günden beri kullanıyoruz canım.Ne güzel rahatlıktır o.4 yaşına kadar da zararı yok.O yüzden ver gitsin
epack_ İpeğiiim hoşgelmişsin.Tr ayırdı kız bizi.Yakınlaştık ayrı düştük.
Yarasın oğlumuza ek gıdaları.
waves Benimki de bi yardımsever oldu sorma.Dün gece o baktı uyandığında.Emziremedi o ayrıBunun altında bi bit yeniği var da hayırlısı artık
damlacikolata hoşgeldin canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.Ben ilk günden beri 30 hatta bazen 40 derecede narin yıkamada yıkıyorum.Roxy bize alerji yaptı,hacışakir granül kullanıyoruz.Yumuşatıcı koymuyorum ben.Zaten granül yumuşak yapıyor.Çift durulama da yaptırmıyorum.Drum gerek yok zaten makinalar iyi duruluyor dedi.400 devir de de sıktırıyorum.Örgülerimiz de böyle yıkanıyor bizim.Boyarmı diye düşündüklerimi önce elde bi denedim sonra attım makinaya.Bebek giysilerinin çoğu boyamıyor zaten.Civilden alınanlar hiç boyamadı bende.Alt açmasını bebek arabasına sermek için kullandım ben.Hazırları çok rahat.Boşuna almışım o alt açmayı ben.
nio hoşgeldin aramıza.İnşallah kucağına da alırsın kuzunu.Az kalmış doğuma.Yumuşatıcı kullanmıyorum ben kızıma.Granül sabunlar zaten yumuşacık yapıyor.Ekstra durulama da yaptırmadım.Makinalar bol su ile duruluyor zaten.
Yazman iyi oldu kuzu. Bende erken uyumasin aman diyordum. Test yapamadim canim ya. Bebek sabahtan beri huzursuz beni çok yordu disari cikamadim.Aman da aman sayfalarca sohbetler edilmiş,muhabbet muhabbeti açmış,yeni hamişler eklenmiş,yeni bebişler göbüşlere konmuş
Günaydın canlar
Bugün kendimi temizliğe adadım.Dip kapı elden geçireyim dedim.Dolap içlerini,ütüleri aradan çıkarayım,halıları fırçalayım.Gelecek ay temizliğe gidecek zaten çoğu
Grip kapımı çalıyor açmıyorum.Şşşşşş sessiz olun evde yokum sansın:2: Kemiklerim sızlıyor,dişlerim gıcırdıyor,burnum kaşınıyor.Pazar günü Ankara'ya gideceğim gezmeye.Grip için de bi bilet alamam valla
Kuzucuğum çok huysuzlaştı dünden beri.2.diş bembeyaz parlıyor etin altından.Bi patlasaydı hayırlısıyla.
Yorgunluk atmaya gelirim arada.Öpüyorum hepinizi,bebişlerinizi,göbüşlerinizi
ben hala diyorum papucum dama atildi diye ama Esim kabul etmiyor.Kızlar tsk ederim verdiginiz bilgiler icin inşallah o duygulari bizde eşimle beraber yasariz
Herseye nasip kismet die dusunuyoruz allah bizim icin en hayırlısı nasip eder insallah
Eşim zaten benle ilgilenmr bide bebek oluncA İLGİLENMEZSE YANDIK DESENIZ YAAA aglarim resmen ben
İyi ki varsiniz kızlar moral im duzeliyr sizlerle konusunca cansiniz hepiniz
Ben ayili kadife alt açma almistim hep altina serdim. Yumuşak ve sicak tutuyor. Pusettede besiktede kullanisli. Olmazsa olmaz bence.Çok tsk ediyorm hepinize herkes bi cvp yazmis saolun. Kisa programda yikamaya karar verdim. Boyayacagini dusunduklerimi elimde deneyecegim. Yumusatici kullanmicam bende "benim" die bi deterjan aldm kullananlar cok memnun. Ins alarji yapmaz ogluma. Bu arada 27 haftligim erken daha yikama icin degilmi? Alt acmayi bende arabada birde karyolasinin basinda kullanmayi düşünüyorum. Sizin bebisleri okudukcada ayri heyecanlaniyorm ya masallh. : nazar
Canim test yaptinmi merak ettm buarada lohusa kanamanz ne kadar surdu bnm halen devam ediyr
Battaniyem ve cicilerimiz :)
Battaniyem ve cicilerimiz :)
Yazman iyi oldu kuzu. Bende erken uyumasin aman diyordum. Test yapamadim canim ya. Bebek sabahtan beri huzursuz beni çok yordu disari cikamadim.
Oh ne güzel temizlik yap evin miss gibi olsun sonra hastalandim de ;(
Madem iyi hissetmiyirsun dinlensene kuzucuk.
Evet ya ben geldim topik şenlendi
Saka bir yana bu topik güzel huzurlu nurlu, bence hiç kapabmasin hep muhabbetler dolsun taşsin :*
ben hala diyorum papucum dama atildi diye ama Esim kabul etmiyor.
Ben ayili kadife alt açma almistim hep altina serdim. Yumuşak ve sicak tutuyor. Pusettede besiktede kullanisli. Olmazsa olmaz bence.
Cikamadim kuzu ya inşaallah yarin sabah
Benim 40 gün tam kanama oldu. Sonra bir hafta leke leke geldi. Ama 40 tan sonra özür oluyor hanifilerde.
ovulasyon testi yapmıştım..
pozitif çıkmıştı
eşime de dargındım
ama ovulasyonu kaçırmamak için o günü değerlendirmiştik
ayak dikmeyi herzaman yapıyordum
5 ay bekletti bizi pek ummuyordum ama oldu
Allahtan..
Allah isteyen herkese versin
Canim o hediye ama 70 liraya alındı. Flexi markasi yeşil olanın. Battaniye orerken ne kadar sokuldu ama sonunda bitti biraz orerken kaciyo orası zor ama.iyi ki de karnım büyümeden bitirmisim :)
Günaydın şekerler ve pis anneleriBiliyorum hiçbiriniz eskisi gibi temizlik yapamıyorsunuz Aynı ben gibi
Minnoşum çok huysuzdu bu sabah.Pedifen verdim 1 kaşık,jel sürdüm dişine.Beni de emmek istemedi.Bende aptamil yaptım.Onu emerken daha doğrusu dişini kaşırken uyudu.Pedifen ağrısını kesti sanırım.İnsan herşeyi yapıyor acı çekmesin diye.Rabbim yardımcısı olsun tüm kuzucukların
Eşimin son tahlil sonuçları da geldi bugün.Çok parlak değil sonuçlar.Doktorun istediği kadar değilmiş yani.Yine de 9dan 1e,500den 300e düşmesi umut verici değilmi kızlar?Tedavinin dozunu yükseltelim ama safra kesesi taşı yapabilir demiş dru.Bi yanı tamir ederken bi tarafı bozuyor bu ilaçlar(( Bitkisel desteğe bakalım taş için bari.:26: Neyse buna da çok şükür.Hiç düşmemiş,ameliyat şart da diyebilirdi.Allah tüm hastalara şifa versin.
3 gündür buralar yağmurlu,rüzgarlı.Bende de dehşet bi üşüme var.İnşallah hasta falan olmam.
Evet canim şafilerde 60 gün. Bekle bence. Tam gününü doldurabilirsin.canim beninde 1 haftadr olmuyordu
banyo yaptm bugun yine kanamam oldu
buarada ben safiyim sanirim bizde 60 gun
Canim o hediye ama 70 liraya alındı. Flexi markasi yeşil olanın. Battaniye orerken ne kadar sokuldu ama sonunda bitti biraz orerken kaciyo orası zor ama.iyi ki de karnım büyümeden bitirmisim :)