Ne ilgisi hasret kalacaksın sana nasılsın diye sormalarına....İyi de olsan kimse ilgilenmeyecek kötüde.Annen bile...Hazırla kendini bunlara.9ay boyunca gördüğün yoğun ilginin ardından kocamaaan bir yalnızlık bekliyor anneleri maaaalesefffff
27.hafta erken değil bence.Çünkü 30dan sonra eğilmek kalkmak çok zor oluyor.Çok daha hızlı büyüyor karnın,nefes alman zorlaşıyor.Yıka-ütüle-katla derken çok zorlanırsın 34-35te falan.Zaten mutlaka dolabı vardır.Yıka,ütüle yerleştir.Çantanı da hazır tut artık.28den sonra her an doğum olabilir der drlar.O yüzden hazırlıklı olmak lazım...
Ah canım yaa.Fırsat bulup yazamadım sana.Bebedorun kaşıklı tabağı varmış.Daha dün gördüm bende.Vakumlu olunca çarpınca da dökülmüyormuş,mantıklı geldi bana.Kaşığı için de yeri var kapağında.Taşıması da kolay olur.İlk doğduğunda zemzem,ilaç,d3,ihtiyaç olursa mama vermek için kaşık lazım oluyor çünkü.
Benimki 40 gün ara ara geldi.Sonra kesildi.Adet de 2 kez oldu 7 ay içinde.Düzensiz hala.
Kumaş olan alt açmalardan aldım ben.Kullanmadım hiç.Sadece beşiğin,bebek arabasının içine serdim.Hazır altaçmalar çok kullanışlı.Yıkama derdi yok.
Amiiiin.
Amiiin inşallahhh
Aynı ben....