-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.061
valla son bir yıldır istiyorduk işte şimdi oldu aslında bir çok sey yaptım son uc aylık donemde...
1- folık asıt içtim
2-bu ay ovulasyon testı kullandım 14 cu günde
3- üç aydır düzenli ilişki
4- burada yanı baküde nevruz bayramı için 7 gun tatıl vardı tamda yumurtlama donemıne rast geldı esımı baya yordum :)
5- bu ay pek takmadım oyle ayakları fılan kaldırmadım sadece sırt ustu yattım bu ayda olmaz dıye dusunuyordum hatta :)
günaydın canım bizimki de gece 12 buçukta uyudu nihayet .. 9 buçukta kalktı o ne derse o biz ona uyuyot-ruz vallahi küçücük veletler bizi hizaya getiriyor
Hayırlı olsun canim Allah tamamına erdirsin.Cok.sevindim hatırladık tabi.seni
Canim benim kirk ciksin bak sonrasi daha da hizli gececek. Keske burda olsaydin canim burda havalar sicak gunasiri cikiyoruz ezgiyle. Yakin olsaydin gelirdim pasanin gazini cikarmaya. Ozlem teyzesi hirpalardi biraz gaz maz kalmazdi
Hatirladim ben de. Allah tamamina erdirsin cok sevindim saglikla kvusun insallah.
Sulecim ben emzik verdim ama almadi benim cadi tukuruveriyordu. Emzik susturucu olur belki o yonden iyi ama gaz da yapar emerken hava yutabilir.
kizlarrr hepinize merhaba. tuba, izell, msmesi,waves, ayse, cadiozy, karapisso, agresifmelek,sule, seyide hepinize uzun aradan sonra merhaba. ismini yazmadiklarim kusura bakmasin telefondan girince cok nickleri kontrol edemedim. trye geleli yazamiom cok ama aklimdasiniz oglum 5ay 1hafta oldu simdilik ginduz cevre incelemekten emmiyor sagip biberon maalesef, ama buna da sukur biara israhsizlik agzini acmiodusunnet dusunuyoruz 6aya varmadan insallah bakalim simdilik bizde durum bu, elma puresi basladik yarin armut ve yogurt islerine bikac gune girecegiz hayirlisi hepinizi opuyorum..
Hemşooooom, nasılsın ne var ne yok :))
Duygucum en son mahkeme var demiştin, ne oldu kuzum var mı bir gelişme..
Özlem bu Ezgi'lerin hepsi mi cadı yaaaaaYoksa benimki mi bu model.. Kızım daha şimdiden tam bir babacı, cefasını ben çekiyorum, sefasını babiş sürüyor :)))
Ohhh Barış bey kocaman olmuş ki :)))
Herkese slm kızlar. Tlfondan sık sık girip yazdıklarınızı okuyorum, Ezgi hanım izin verdiği ölçüde tabii :)) Ama bilgisayarı açıp da 2 zatır yazmak bizim için şimdilik zor. Kuzucum şimdi uyuyor da ben de Banka işlemlerini falan hallettim. Umarım herkes iyidir. Havalar artık biraz daha ısınsın yaa. Aslında güzel ama bebişi hasta ederim korkusuyla hala pek dışarı çıkamıyoruz. İyice bunaldım ben de..
Ah acimi tazeledin ŞuleKizlar aranizda bebislerine emzik kullanan varmi emzik almistm ama kullanmadim esim musade etmemisti ama simdi boyle cok huzursz oldugu gunler kullanalim diyo aranzda kullanan varmi
Hadi kuzum sende sünnet ettir kurtul inşaallah...kizlarrr hepinize merhaba. tuba, izell, msmesi,waves, ayse, cadiozy, karapisso, agresifmelek,sule, seyide hepinize uzun aradan sonra merhaba. ismini yazmadiklarim kusura bakmasin telefondan girince cok nickleri kontrol edemedim. trye geleli yazamiom cok ama aklimdasiniz oglum 5ay 1hafta oldu simdilik ginduz cevre incelemekten emmiyor sagip biberon maalesef, ama buna da sukur biara israhsizlik agzini acmiodusunnet dusunuyoruz 6aya varmadan insallah bakalim simdilik bizde durum bu, elma puresi basladik yarin armut ve yogurt islerine bikac gune girecegiz hayirlisi hepinizi opuyorum..
Ayni korku bendede vardi taa ki memlekete gidene kadar. Orda Allah bana yardim etti,sünnetli oglisle hergun gezdimHemşooooom, nasılsın ne var ne yok :))
Duygucum en son mahkeme var demiştin, ne oldu kuzum var mı bir gelişme..
Özlem bu Ezgi'lerin hepsi mi cadı yaaaaaYoksa benimki mi bu model.. Kızım daha şimdiden tam bir babacı, cefasını ben çekiyorum, sefasını babiş sürüyor :)))
Ohhh Barış bey kocaman olmuş ki :)))
Herkese slm kızlar. Tlfondan sık sık girip yazdıklarınızı okuyorum, Ezgi hanım izin verdiği ölçüde tabii :)) Ama bilgisayarı açıp da 2 zatır yazmak bizim için şimdilik zor. Kuzucum şimdi uyuyor da ben de Banka işlemlerini falan hallettim. Umarım herkes iyidir. Havalar artık biraz daha ısınsın yaa. Aslında güzel ama bebişi hasta ederim korkusuyla hala pek dışarı çıkamıyoruz. İyice bunaldım ben de..
Sen çok haklisin cano. Ama adamda dedigin gibi hakli. İçimden geçiyor ki ; ikinci bebislerimiz daha kolay olacak inşaallah. Kafamiz bebiklerle ugrasmakta olunca kafa o konuya yoğunlaşmayinca olur inşaallah...Ohh ne güzel yeni hamişler var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim eşim diyor ki ikinci çocukta asla ve asla planlayarak bana çocuk yaptıramazsın :) Çok kızgın bana anlaşılan. Yok yumurtlama günü vs.. Görev haline getirip evliliğimizi yıpratmanın hiçbir anlamı yokmuş. Olacaksa doğal sürecinde olsun, olmazsa olmasınmış. Hak vermedim de değil. Ama benim açımdan bakacak olursak akrabaları her ay gelipte bu ay da mı bir şey yok diye psikolojik baskıyı ona yapmadılar. Bu açıdan da ben haklıyım. Oyy bir patladım tam patladım :)
Amin canimmm amin...Hihi olabilir ezgiler hep cadi galiba. Benimki de ayni yaa babayla aska var aralarinda. Nasil oyunlar yapiyor ona. Nasil kuzu kuzu oturuyor onun kucaginda. Ben de olsa durmaz... ama yine de cok tatlilar.. Allahim saglik versin hepsine..kotu gunlerini gostermesin...
Merhaba bol bebis topigi anneleri ben temmuz annesi olacagim insallah. Ara sıra okuyorum sizi tecrubelerinizden yararlanmak icin. Benim sizlere bi kac sorum olacak yardimci olursaniz cok sevinirim. Bebeginizin kiyafetletini ilk eldemi makinadami yikadiniZ boya falan veren olurmu sie makinaya atmaya biraz cekiniyorm. Birde nohut battaniye kullanan varmi alt acmasi vs. Makinaya atsam deforme olurmu acaba. Hiio bide el orgulerini yikadinizmi ilk. Cok soru sordum kusuruma bakmayin. Bebislerle bol gülücüklu günler diliyorum.
cnm bizde 5 haftalik oldk bazen cok zor uyutuyorum artk sallamaktan ninni soylemektrn bayilacak hale geliyorum sanirim bnde kullanicam belkide almak istemez bakalim hayirlisi...ben kullanıyorum 2. aydan beri suan 5. ayımızdayız emzikle uykuya dalması çok rahat oluyor emzİKSİZ MIZ MIZ ya da memede uyumak istiyor ben emzıkte buldum careyı
canim belkide bizim yavrucakta almak istemez ama dedigin gibi birde hava yutar oda ayri gaz yapar canim keske yakin olsaydik buyil tayinimiz var ins bursa kadro acar..Canim benim kirk ciksin bak sonrasi daha da hizli gececek. Keske burda olsaydin canim burda havalar sicak gunasiri cikiyoruz ezgiyle. Yakin olsaydin gelirdim pasanin gazini cikarmaya. Ozlem teyzesi hirpalardi biraz gaz maz kalmazdi
Hatirladim ben de. Allah tamamina erdirsin cok sevindim saglikla kvusun insallah.
Sulecim ben emzik verdim ama almadi benim cadi tukuruveriyordu. Emzik susturucu olur belki o yonden iyi ama gaz da yapar emerken hava yutabilir.
kizlarrr hepinize merhaba. tuba, izell, msmesi,waves, ayse, cadiozy, karapisso, agresifmelek,sule, seyide hepinize uzun aradan sonra merhaba. ismini yazmadiklarim kusura bakmasin telefondan girince cok nickleri kontrol edemedim. trye geleli yazamiom cok ama aklimdasiniz oglum 5ay 1hafta oldu simdilik ginduz cevre incelemekten emmiyor sagip biberon maalesef, ama buna da sukur biara israhsizlik agzini acmiodusunnet dusunuyoruz 6aya varmadan insallah bakalim simdilik bizde durum bu, elma puresi basladik yarin armut ve yogurt islerine bikac gune girecegiz hayirlisi
cnm bizde iyi olnaya calisiyrz asallah baris bebege 5 aylik olduk sunnette bizde erken yapmayi dusunuyrz daha cabuk iyilesir artk hayirlisi diyelim..
cnm esin hakli bundan sonrasi artk plansiz olucak tabi bana ikinci cocuk fikri cok uzak tabi rabbim nasip ederse ona birsey diyemem hayirlisi diyelim..Ohh ne güzel yeni hamişler var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim eşim diyor ki ikinci çocukta asla ve asla planlayarak bana çocuk yaptıramazsın :) Çok kızgın bana anlaşılan. Yok yumurtlama günü vs.. Görev haline getirip evliliğimizi yıpratmanın hiçbir anlamı yokmuş. Olacaksa doğal sürecinde olsun, olmazsa olmasınmış. Hak vermedim de değil. Ama benim açımdan bakacak olursak akrabaları her ay gelipte bu ay da mı bir şey yok diye psikolojik baskıyı ona yapmadılar. Bu açıdan da ben haklıyım. Oyy bir patladım tam patladım :)
Ah acimi tazeledin Şule
Emmedi benim aşkım emmiyorda.
Neler yaptim yaptik ama almadi
Eğer emerse bence ver bekleme. Susturucu bence
Hadi kuzum sende sünnet ettir kurtul inşaallah...
Hoşgeldin topigimiz senlendi
Ayni korku bendede vardi taa ki memlekete gidene kadar. Orda Allah bana yardim etti,sünnetli oglisle hergun gezdim
Hamd olsun orda hic sıkıntı yasamadım. Hatta havalar o kadar guzeldiki ellerini disari cikartmasina müsade ediyordum.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim
Opuyorum sizi,minik ezgiiii teyzen seni opuyor kokulu kokulu
Sen çok haklisin cano. Ama adamda dedigin gibi hakli. İçimden geçiyor ki ; ikinci bebislerimiz daha kolay olacak inşaallah. Kafamiz bebiklerle ugrasmakta olunca kafa o konuya yoğunlaşmayinca olur inşaallah...
Amin canimmm amin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canim simdiden hayirli olsun benim aldiklarim coginlulugu acik renkliydi makinamin elde yikama bolumunde 30 derecede yikadim cok sukur birsey olmadi orgulerimide osekilde yijadim renk verecwk olani istersen once elinde yika sonra makinada yikarsin simdiden kolay gelsin..Merhaba bol bebis topigi anneleri ben temmuz annesi olacagim insallah. Ara sıra okuyorum sizi tecrubelerinizden yararlanmak icin. Benim sizlere bi kac sorum olacak yardimci olursaniz cok sevinirim. Bebeginizin kiyafetletini ilk eldemi makinadami yikadiniZ boya falan veren olurmu sie makinaya atmaya biraz cekiniyorm. Birde nohut battaniye kullanan varmi alt acmasi vs. Makinaya atsam deforme olurmu acaba. Hiio bide el orgulerini yikadinizmi ilk. Cok soru sordum kusuruma bakmayin. Bebislerle bol
gülücüklu günler diliyorum.
Merhaba bol bebis topigi anneleri ben temmuz annesi olacagim insallah. Ara sıra okuyorum sizi tecrubelerinizden yararlanmak icin. Benim sizlere bi kac sorum olacak yardimci olursaniz cok sevinirim. Bebeginizin kiyafetletini ilk eldemi makinadami yikadiniZ boya falan veren olurmu sie makinaya atmaya biraz cekiniyorm. Birde nohut battaniye kullanan varmi alt acmasi vs. Makinaya atsam deforme olurmu acaba. Hiio bide el orgulerini yikadinizmi ilk. Cok soru sordum kusuruma bakmayin. Bebislerle bol gülücüklu günler diliyorum.
Allahim saglikla nasip etsin cevo. evde çocuk olsa nasil olur hem soyliyim ; birbirinizle iki kelime edecek vaktiniz olmaz. Sürekli cirlayan bir meleginiz sizi hep yaninda ister. Sen sabahlara kadar uykusuzluk tan hayalet kadin olursun. Amaaaa yinede onun bir gülüşü herşeyi unutturur. En kisa zamanda hayirlisiyla gelsin meleğin. Çok kafana takma rahat ol. İşin püf noktası beyninin rahat olması :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay Allah korusun kuzu, anne ol ama hayalet kadin olmaNe guzel anlatmişin kuzum benim, allah en hayırlısını verir inşallah
Ama işte etraf gebe dolu ondan istiyorum... İnşallah senin gbi bir hayalet kadin olurum
Sen nasilsin kuzum bebiş nasil bu arada?
Kuzu ben hamile kaldigim ay hiçbirşey yapmadim. Ne ovulasyon ne ayak dikme ne hesap yapma ...Canlarim tam yumurtlama donemindeyim ben sizce nelşer yapmaliyim bir fikir verseniz siz hamile kaldgmz ay neler yaptiydiniz ?
Merhaba hanimlar.bende haziran annesiyim Allah izin verirse...bu hafta bebis kiyafetlerini yikiycam dalan bebek deterjani aldim. Birde bebek yumusaticisi..yumusatici koymayim mi? Birde ekstradan durulatayim mi?? Umarim cevap alabilirim