Bol bebiş topiği

Eşim de bana demezmi melek gibi bebek. Ne yoracakki seni :%

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum ya ne cabuk gecmiş zaman, allah'im bizede nasip etse keske cok istyruz cok evde cocuk olsa napardik nasil olurduk diyruz hep

Kuzum ya ne cabuk gecmiş zaman, allah'im bizede nasip etse keske cok istyruz cok evde cocuk olsa napardik nasil olurduk diyruz hep

Allahim saglikla nasip etsin cevo. evde çocuk olsa nasil olur hem soyliyim ; birbirinizle iki kelime edecek vaktiniz olmaz. Sürekli cirlayan bir meleginiz sizi hep yaninda ister. Sen sabahlara kadar uykusuzluk tan hayalet kadin olursun. Amaaaa yinede onun bir gülüşü herşeyi unutturur. En kisa zamanda hayirlisiyla gelsin meleğin. Çok kafana takma rahat ol. İşin püf noktası beyninin rahat olması :)

Günaydinlar kızlar. Dedim ya erkenden uyanir sabah. İki saat oldu uyanali. Öksürüğü geçmedi. İlaçda veriyorum ama...
Bu gün güzel geçsin Allahim...
Hepimizin yardimcisi ol...
Msmsi nerdesin yaaaa.
Birçok kişi yok bu aralar.

canim hamileligmde 15 kili aldm 7 kilo gitti gobek kalmadi ama basenlerim var yemegi cok seven biri degiln ama hep evde olunca haliyle kilo aliyorsun hava burda da isinsa bnde yuruyuse ciksam hem oglum icinde iyi olur canim yuz ustu demissinde bir arkadasimda bana sotlemisti ama bizimki o pozisyonda cok agliyo bnde artk yapmiyrm buarada face de dondurdum bir ara acar sanafoto gonderirim bnde senin zeytini merak ediyrm

Canim bnde ayni seyi duydum 3. Ayda uyku duzene giriyirmus bakalim ibs. duzelir 5 dk uyuyup 10 dk gozleri acik haliyle hic yanindan ayrilamiyorum dedigin karisimi bnde yapayim yoksakili vermeyi birak gittikce kilo alicam bnimde kan sekerim cok dusuyor yemegi sevmesemde mecburen yiyorum simdi cok kisip sutum azalir diyede korkuyorun havalar bursa isinsa yuruyusle ins verrim

ins bizde zqmanla oturturuz artik geride kalsin simdiden bunalim kapida sali gunu kirkimiz cikiyor havalarda isinsa disari ciksak simdi bursada olnayi cok isterdim

Şulecim inş aç gösterelim pasalarimizi

günaydın canım bizimki de gece 12 buçukta uyudu nihayet .. 9 buçukta kalktı o ne derse o biz ona uyuyot-ruz vallahi küçücük veletler bizi hizaya getiriyor

kizlar beni hatirladiniz mi? bes haftalık hamıleyım sızede soyleyeyım dedım aralık annesı olucam...inşallah hayırlısıyla...

canım rabbm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. çok çok sevndm. ne kadar sürede hamile kaldın? ve bu ay neler yaptın hamile kalmak için anlatır mısın

kizlar beni hatirladiniz mi? bes haftalık hamıleyım sızede soyleyeyım dedım aralık annesı olucam...inşallah hayırlısıyla...

Canim hayirli olsun. Azerbeycanda miydin sen ?
Yoksa karistirdimmi baskasiyka?
Bende arlik annesiyim :)

canım rabbm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. çok çok sevndm. ne kadar sürede hamile kaldın? ve bu ay neler yaptın hamile kalmak için anlatır mısın

valla son bir yıldır istiyorduk işte şimdi oldu aslında bir çok sey yaptım son uc aylık donemde...

1- folık asıt içtim
2-bu ay ovulasyon testı kullandım 14 cu günde
3- üç aydır düzenli ilişki
4- burada yanı baküde nevruz bayramı için 7 gun tatıl vardı tamda yumurtlama donemıne rast geldı esımı baya yordum :)
5- bu ay pek takmadım oyle ayakları fılan kaldırmadım sadece sırt ustu yattım bu ayda olmaz dıye dusunuyordum hatta :)

evet canım baküdeyim

Hatirladim bak
Hadi hayirli olsun tekrar çok sevindimmm :)
Saglikla kucagina al.
Bu aralar hassas donomdesin. İlişki yok çok yorulmak yok agir kaldirmak yok...
Bol bol uzan dinlen...
Allah korusun sizi :8

Kizlar aranizda bebislerine emzik kullanan varmi emzik almistm ama kullanmadim esim musade etmemisti ama simdi boyle cok huzursz oldugu gunler kullanalim diyo aranzda kullanan varmi

Kizlar aranizda bebislerine emzik kullanan varmi emzik almistm ama kullanmadim esim musade etmemisti ama simdi boyle cok huzursz oldugu gunler kullanalim diyo aranzda kullanan varmi

ben kullanıyorum 2. aydan beri suan 5. ayımızdayız emzikle uykuya dalması çok rahat oluyor emzİKSİZ MIZ MIZ ya da memede uyumak istiyor ben emzıkte buldum careyı

ins bizde zqmanla oturturuz artik geride kalsin simdiden bunalim kapida sali gunu kirkimiz cikiyor havalarda isinsa disari ciksak simdi bursada olnayi cok isterdim
Canim benim kirk ciksin bak sonrasi daha da hizli gececek. Keske burda olsaydin canim burda havalar sicak gunasiri cikiyoruz ezgiyle. Yakin olsaydin gelirdim pasanin gazini cikarmaya. Ozlem teyzesi hirpalardi biraz gaz maz kalmazdi
Hatirladim ben de. Allah tamamina erdirsin cok sevindim saglikla kvusun insallah.

Sulecim ben emzik verdim ama almadi benim cadi tukuruveriyordu. Emzik susturucu olur belki o yonden iyi ama gaz da yapar emerken hava yutabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…