- 6 Aralık 2012
- 3.500
- 58
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.981
Canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin hayirlsiyla saglikla kavusun insallah..
Canım çok güzel bir haber. Böyle güzel haberlerden uzak kaldım uzun zaman :)
Çok sevindim,söyle bakalım kaç haftalık
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Valla dişi denk getiremiyoruz daha fotoğraflarda
İnşallah atlatacağız Dilekcim.İnşallahh.
Ayyy maşallahh.Allahım sağlıkla kucağına aldırsın yavrunu.Kaç haftalık melek?Hamilelik takvimini yap da listemize ekleyim Pınarcım.
:)
Kızlar çok teşekkür ederim, bizim durumunuzda baya ümitsizdi artık ama Allahım nasip etti çok şükür, hergece dua ediyorum cevodileksu,mevanur,kevok ve topikte ki tüm isteyenlere.. 14 hafta olduk :)
Hadi masaallah kuzu zor dönemi atlatmissiniz. Allahin yaninda herşey kolay canim yeter ki Mevlam vermek istesin. Saglikla kucagina al canim.Kızlar çok teşekkür ederim, bizim durumunuzda baya ümitsizdi artık ama Allahım nasip etti çok şükür, hergece dua ediyorum cevodileksu,mevanur,kevok ve topikte ki tüm isteyenlere.. 14 hafta olduk :)
Gecmks olsun canim insallah ates yapmaz. Biz atessiz atlattik.
Ben demir ilacini vermeye korkmustum ama veriyorum ve hicbir sey yapmadi. Sadece kakamizi boyuyorpekmez de koyuyorum meyvelerine..
Biz kan ilacına 3 gün önce başladık daha.Sabah 1-akşam 1 damla,sonra 2şer,sonra 3er,sonra 4er olarak yükseleceğiz dedi dr.3günde bir arttır dedi.4+4de kalacakmışız.Bugün 2şer damla veriyorum.O kadar çok şey veriyorumki hangisi sıkıntı veriyor bilmiyorum :44: Dişten de olabilir huysuzluğu.Kakada renk değişimi var ama kan yok çok şükür.Pekmezi de kahvaltıda 1 tatlı kaşığı veriyorum.İnşallah sizde sıkıntı olmaz.Kızlar gittik asimizi olduk geldik. Miz miz sevgilim,artik idare edeceğim ne yapalim
Bide hemşire kan ilaci verdi bakalım bize yarayacakmi ?
Aişe kullanmıyorsun demi ?
Haturliyorum hifa hatunda yan etki yapmisti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın datluummmgünaydııın mutlu günleerr arkadaşlarım
Hoşgeldin melek nerelerdesin nasilsin kizin nasil ?günaydııın mutlu günleerr arkadaşlarım
Çok iyi fikir kuzum bende öyle vereyim inşaallah. Hifaya şifa olsun.Biz kan ilacına 3 gün önce başladık daha.Sabah 1-akşam 1 damla,sonra 2şer,sonra 3er,sonra 4er olarak yükseleceğiz dedi dr.3günde bir arttır dedi.4+4de kalacakmışız.Bugün 2şer damla veriyorum.O kadar çok şey veriyorumki hangisi sıkıntı veriyor bilmiyorum :44: Dişten de olabilir huysuzluğu.Kakada renk değişimi var ama kan yok çok şükür.Pekmezi de kahvaltıda 1 tatlı kaşığı veriyorum.İnşallah sizde sıkıntı olmaz.
Günaydın datluummm
Günaydın şekerler ve pis anneleriBiliyorum hiçbiriniz eskisi gibi temizlik yapamıyorsunuz Aynı ben gibi
Minnoşum çok huysuzdu bu sabah.Pedifen verdim 1 kaşık,jel sürdüm dişine.Beni de emmek istemedi.Bende aptamil yaptım.Onu emerken daha doğrusu dişini kaşırken uyudu.Pedifen ağrısını kesti sanırım.İnsan herşeyi yapıyor acı çekmesin diye.Rabbim yardımcısı olsun tüm kuzucukların
Eşimin son tahlil sonuçları da geldi bugün.Çok parlak değil sonuçlar.Doktorun istediği kadar değilmiş yani.Yine de 9dan 1e,500den 300e düşmesi umut verici değilmi kızlar?Tedavinin dozunu yükseltelim ama safra kesesi taşı yapabilir demiş dru.Bi yanı tamir ederken bi tarafı bozuyor bu ilaçlar(( Bitkisel desteğe bakalım taş için bari.:26: Neyse buna da çok şükür.Hiç düşmemiş,ameliyat şart da diyebilirdi.Allah tüm hastalara şifa versin.
3 gündür buralar yağmurlu,rüzgarlı.Bende de dehşet bi üşüme var.İnşallah hasta falan olmam.
Hoşgeldin melek nerelerdesin nasilsin kizin nasil ?
Çok iyi fikir kuzum bende öyle vereyim inşaallah. Hifaya şifa olsun.
Canim benimkide arada hickirarark agliyir,uysndiramiyiruz. Evt şükür topik hareketleniyor :)selamu aleyküm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz elh. kuzum uyuyor birazdan uyanır sanırım.
gece 3-4 defa ağlayarak uyandı çok korkum bişey oldu diye ama sonra uyudu
korktu mu acaba sizlerde de oluyor mu
yatmadan da okuyup üflüyorum başucunda duası da var ama Allahım esirgesin inş. cümlesini.
uyandı bile :)
topik hareketlenmeye başladı hoşuma gitti :)
hoşbulduk dilekçim iyiyiz çok şükür ela deniz büyüyor 4 buçuk aylık günler hızla akıp geçiyor valla buraya pek bakamıyorum faceye bakıyorum sık sık.siz nasılsınız zeytın oğlusun nasıl
Canim benimkide arada hickirarark agliyir,uysndiramiyiruz. Evt şükür topik hareketleniyor :)
Zeytin oglisim iyi anneye acayip düşkün. Simdi neneye gideceğiz haziriz cikacagiz. Kizinin ismi çok güzel masaallah...
Oğlum la parktayiz. İlk defa rüzgarsız harika bir güneşte güneşleniyor bebeğim
Harika bir hava var...
Esimi bekliyorum gelince kayinvalideme gideceğiz. Park evin önünde zaten :)
Kızlar nerdesinizzzzz :*
Bilal hastalandigi için biz çok korktuk.ciktik ama çok sıcak günlerde. Birde memlekete gittik iki hafta :)sağol tatlım demekkı kızlar babaya oğluşlar anneye düşkün oluyor ela denızde babasına çok heyecanlanıyor çığlıklar atıyor biz hergün yürüyüşe çıkıyoruz güneşe çıkarıyorum mart ayından beri çıkarıyorum soğuğa da alışkın
Hayirli aksamlar kizlar nasilsnz biz oglumla ugrasiyoruz hixc yanindan ayrilamiyrm surekli agliyr birde besikte sallanmayada alisti okadar alismasin diye mucadele ettim ama sancisi olunca artk mecburen salladm( bnde evi tenizlemekte zorlaniyrm yemek dahi yapamaz hale geldm buarada kizlar gece emzirdigm sira soguk soguk terliyorum cok kotu oluyrm aranizda bu sekilde olan varmi kan sekerimmi dusuyr anlamadm oglum aglamaya basladi herkese hayrli gecelet
Günaydın canlar nasılsınız,topiğimiz eski haline dönsün canlarrrr
Inci nerelerdesinnnn sarışekerin hep dualarımda....
Bilal beni çok yoruyor çokkkk....
Maalesef çığlıklar bizde de oluyor.Okuyorum bende.Dün de çok berbat ağladı.Kabızmış meğerse.selamu aleyküm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz elh. kuzum uyuyor birazdan uyanır sanırım.
gece 3-4 defa ağlayarak uyandı çok korkum bişey oldu diye ama sonra uyudu
korktu mu acaba sizlerde de oluyor mu
yatmadan da okuyup üflüyorum başucunda duası da var ama Allahım esirgesin inş. cümlesini.
uyandı bile :)
topik hareketlenmeye başladı hoşuma gitti :)
Vaaauuuuvvvv irkek büyümüş anneciğiyle parkalara gider olmuş.Oğlum la parktayiz. İlk defa rüzgarsız harika bir güneşte güneşleniyor bebeğim
Harika bir hava var...
Esimi bekliyorum gelince kayinvalideme gideceğiz. Park evin önünde zaten :)
Kızlar nerdesinizzzzz :*
Terleme olur emzirirken.Bende hala oluyor.Üşütmemeye dikkat et sadece.Boynuna havlu,sabahlık vs unutma geceleri.Ne de olsa üşür insan gece kalkınca. Bazı bebekler sallanmadan büyümüyor maalesef.Benimki de konuşmayan oldumu deliriyorum.Sürekli konuşulsun,gülüşülsün istiyor kendisiyle.Deli gibi akşama kadar konuşuyorum onunla.Ev eşyalarının özelliklerini anlatıyorumHayirli aksamlar kizlar nasilsnz biz oglumla ugrasiyoruz hixc yanindan ayrilamiyrm surekli agliyr birde besikte sallanmayada alisti okadar alismasin diye mucadele ettim ama sancisi olunca artk mecburen salladm( bnde evi tenizlemekte zorlaniyrm yemek dahi yapamaz hale geldm buarada kizlar gece emzirdigm sira soguk soguk terliyorum cok kotu oluyrm aranizda bu sekilde olan varmi kan sekerimmi dusuyr anlamadm oglum aglamaya basladi herkese hayrli gecelet
Günaydın canlar nasılsınız,topiğimiz eski haline dönsün canlarrrr
Inci nerelerdesinnnn sarışekerin hep dualarımda....
Bilal beni çok yoruyor çokkkk....