- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.941
kızlar ben dilek nasilsiniz yeniden girmeye karar verdim topiğe
Ayşem nasilsin? kızlar siz nasilsiniz
Hoşgeldin canim iyiyiz biz sen nasılsın?? Turkiyede misin?
Hoşgeldin topiğe de ülkene de :)) Bence ovulasyon testleriyle yumurtlama dönemini belirle.Adetin bittikten 5-6 gün sonra başla hergün yap.Keçiboynuzu,incir vs ye bol bol.Günaşırı ilişki de olabilir test kullanmazsan.Gunaydn kızlar nasılsınız ?
Ben eşimin yanina geldim de bu ay deneme yapicaz bakalim 28 marta bat oldu, 35gunde bir oluyrm adet.
Sizce ilişkiyi ne zaman olmali veya kac gun once ilişki olmamalı?
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
M.Selim bu aralar biraz huysuz bi şekilde idare ediyoruz
gece de sık uyanmaya başladı
gece bebişler rahat uyusun diye yaptığınız özel bir şey var mı
bir de gece mamaları uyku yapıyor mu merak ediyorum kulanan var mı aranızda
biz hero babynin tahıllı mamasını yiyoruz şimdilik
bitince bebelac denemek istiyorum inş.
sizler ne veriyorsunuz kızlar
ben bir de kendi mayaladığım yoğurdu veriyorum seviyo çok şükür.
bugün balkonumu güzelce yıkadım ama oturacak kadar sıcak değil hava
temizlik yemek çocuk derken akşam oldu kızlar ya yetişemiyorum
yetişmeye çalışırsam da akşama çok yorgun düşüyorum kendimi parçalıyorum ne yapsak bi akıl verin :)
Canım çok sağol bizi sorduğun için,ben Bilal beyle koşuşturuyorum. Ilgi istiyor sürekli kucakta olmak istiyor. Annesinin kuzusu Allahım cümlemizinkini korusun. İnş kazanır canım. Oğlunun kısmeti olsun :)hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
geliyorum okuyorum ama bu aralar kimse yok topikte.
ayşenin düğün telaşı topiği de etkiledi :)
zzaten ayşe olmayınca çok sessiz kalıyo topik kızlar niye yazmıyorsunuz?
karapisso canım bilal nasıl göremiyorum artık seni.
inciden haber var mı kızlar aklıma geldikçe dua ediyorum.
şule de bebişden fırsat bulamıyor herhalde.
cadıozy canım ezgi nasıl sen nasılsın
6 aylık aşınızı oldunuz mu ateş yapar diye korkuyorum ben.
waves sen nasılsın esma nasıl
örümceğe koyuyor musun bizimki çok seviyor ama bazı doktorlar önermiyor.
tubilosh yusuf büyümüş maş. birsürü dişi olmuş
M.Selim de çok kaşıyor dişlerini ama hala çıkmadı.
eşim de kpss çalışıyor dua edin kızlar ya.
hepinizi öpüyorum yine yazarım inş.
Müjdeyle başlayım sözlere.İlk incimiz göründü bugün
Heyecandan elim ayağım dolandı.Ne kadar güzel bişey o bembeyaz noktacığı görmek.Hoş daha dilini çekip dişini görmek çaba gerektiriyor ama yine de güzelYok mu onu görmenin kolay bi yolu
Düğünümüzü yaptık çok şükür.Kazasız belasız,kavgasız sorunsuz bitti hayırlısıyla.Allah sevenleri ayırmasın,yuvalara huzur versin inşallah.
Yorgunluğun anlamı çok ağır bugünlerde benim için.Meğerse minik bir bebekle çok zormuş düğün telaşı.Evin büyüğüsün,eşin var,bebeğin var,düğün sahibisin vs derken sorumluluk son safhadaydı.5 saat uyuyabiliyorum 3-4 gündür.Hem Hifam çok huysuz geceleri, hemde o uyuduğunda dinlenemediğim için bitiyorum yorgunluktan.Ama dişimizi görünce enerji oldu bana.Evi topladım bi güzel.Şimdi uyudu size müjde vereyim diye geldim.
Bir müjdem daha var sizlere.Eşimin 2.ameliyatından 6 ay geçti sonunda.Yeniden hormon tahlilleri alındı.İlk sonuçlar çok güzel.Daha gelmeyen sonuçlar var.Ama çok ümitliyiz onlarında düşmüş olmasından.İğne tedavisi işe yaramazsa 3.ameliyat için araştırma yapacaktık.Ankara yada İstanbul yolları görünecekti.İnşallah gerek kalmayacak 3.ye.
Burada havalar iyice ısındı.23 dereceleri gördük dün.Havalar ısındıkça hepimiz dışarılara atarız kendimizi,daha az geliriz topiğe sanırımİhmal etmeyin topiğimizi de.Ben her gün geleceğim Allah izin verirse.
İncimizden ve sarı şekerimizden haber yok hala sanırım.Kimse ulaşamıyormu aranızda?Benimki de soru şimdi.Ulaşan olsa bizi de bilgilendirir zaten değilmi
Hepiniz dualarımdasınız her zaman.Fıstığım uyanmadan kalan işleri de bitireyim de onunla oynarken kafam rahat olsun.
Sözlerimi kuzucumla noktalayım içiniz açılsın.İşte banyodan sonra kukuletasıyla çilekli topkekim.
Eki Görüntüle 1055650
Canım hakkını helal et hep okuyup cevapalayacak oluyordum ama bir türlü kısmet olmadı. Kuzunu Allah Analı babalı büyütsün salihlerden olsun. Belkide hayırlınolsun mesajin yazdım sana ama hatırlamıyorum. Bebeğin uykusu şçin ben süt yapıcı çayı ve papatya çayını üst üste içiyordum gece 10 en geç 12 gibi. İçmediğim günler bebeğim uyumazdı resmen ruh gibi oluyordum.
kızlar sizler nasılsınız hakkınızı helâle edin bilgisayarı açmak kısmet olmuyor bana.
Memlekete gittik geldik baya hasta olduk bebeğim kırıklığı bebek gibi geceleri uyumadı öksürükten. Bende çok yıprandım. Eşimin işçiyle ilgili bir mevzu var dua edinn meleğimin kısmetine rast gitsin herşey.
Temizlik yapamıyorum üzülüyorum onun için
fmfm buttrpınar tuğra şirin aklıma gelmeyen diğer kızlar sizler neler yapıyorsunuz öptüm hepinizi.
Kızlar herkese merhaba , bende okuyup çıkıyorum ne zamandır.. İyi haberlerle geldim benim de bebeğim geliyo inşallah , bizim için de dua edin olur mu :)
duygucum inşikak süresini bolbol oku ve secdelerini yap. Bebek dönmesi için okunuyor. Birde normal tuvalete git klozet kullanma dönene kadar. Başka bildiğim birşey yok. Miden için karbonatlı sakız çiğne bol bol. Az ve sık sık ye. Maden suyu iç. Bol yürüyüş yap. Inşaallah geçer. Ama bazı anneler bu durumu doğuma kadar yaşıyor maalesef bünyeye bağlı. Yengemin bebişleri Doğan'a kadar mide yanması çektirirsiniz ondan biliyorum. Başka ne var ne yok nasılsın görüşmeyeli ?
Bebeğim on gündür çok hastalandı. Bende hastalandım hiç Halim kalmadı. Günlerdir ilk defa dün gece biraz rahat uyudum.
helal olsun cnm sende helal et uzun sure oldu sen goremeynce merak ettm ins. hersey yolundadir memlekete gittiginizi duydum umarm guzel gecmstr bilal nasil masallah simdi ne tatli olmustr bizde bir aylik olduk bugun hic susmadi sancidan kivranp durdu bnde sut cayiyla rezene icyrm ama yinede fayda etmyr bize dua et dilrk teyzesi opuyrz seni allaha emanet ol..Canım hakkını helal et hep okuyup cevapalayacak oluyordum ama bir türlü kısmet olmadı. Kuzunu Allah Analı babalı büyütsün salihlerden olsun. Belkide hayırlınolsun mesajin yazdım sana ama hatırlamıyorum. Bebeğin uykusu şçin ben süt yapıcı çayı ve papatya çayını üst üste içiyordum gece 10 en geç 12 gibi. İçmediğim günler bebeğim uyumazdı resmen ruh gibi oluyordum.
kızlar sizler nasılsınız hakkınızı helâle edin bilgisayarı açmak kısmet olmuyor bana.
Memlekete gittik geldik baya hasta olduk bebeğim kırıklığı bebek gibi geceleri uyumadı öksürükten. Bende çok yıprandım. Eşimin işçiyle ilgili bir mevzu var dua edinn meleğimin kısmetine rast gitsin herşey.
Temizlik yapamıyorum üzülüyorum onun için
fmfm buttrpınar tuğra şirin aklıma gelmeyen diğer kızlar sizler neler yapıyorsunuz öptüm hepinizi.