Bol bebiş topiği

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
İkonlarımdan ruh halimi anlayabiliyorsunuz sanırım :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
10da yattım tam uyudum derken fıstığım bir çığlık attı.Sanırsın biri boğazına çöktü.Yarım saat susmadı,boncuk boncuk ağladı :KK43:(((( Kabızmış meğerse.Sabahki bezinden anladım:26::26::26::26::26::26::26:
Sabaha kadar da ben diyim 10 siz diyin 100 kez uyandı:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Kafam boş kazana sopa vurur gibi tıngırdıyor valla.8de banyoyaptık şu an uyuyor.Hatta sanırım gelen mırıltılar ona ait.
Neyse ben bi bakayım minnoşuma.Zor günler geçiriyor bu aralar.Ek gıda,diş vs vs......
Öpüldünüz hepinizzzzzzz:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

günaydın canım geçmiş olsun kuzucuğa canım sende dinlen bari o uyuyorsa

Ayni şeyleri yasiyoruz canim. Bende ayni zorluklardan geçtim. Ter isi zorladi beni. Belki son bir buçuk aydir rahatim terlemiyorum. Gece üç dört kez ustumu değişirdim terden.lohusayken özellikle CIK dikkat ettim ama yinede sirtim tutuldu. Bas ucumda yatagin basligina yelegimi asiyorum hala. Emirirken sirtim usuyor.
Sakin üzülme canim. Yemeği temizliği dert etme sana temenni ederim ki bir kaç haftaya kalmaz herşey duzelecek. Sen ve bedenin bu yoğun tempoya akisacak. Birde ben depresyona girmiştim. Neler çektim Allah tekrar göstermesin.
Sallamaya gelince benimkide gazli bir bebek olduğu için sallamaya alistirdim ilk günden. Jucagada alistirdum. Milletin sözü hic bitmez ona akistirma buna akistirma. Hic kendini bu yüzden kasma.ben lohusayken bir arkadasima gittim o bana dediki, herkes alistirma diyor ama sen kendini nasil mutlu hissediyorsan öyle davran. Bak bebeğimi kucakliyorum hala... O mis kokusunu içime cekiyorum dunyanin en mutlu insaniyim o an elhamdülillah... Kızlarda biliyor topige ha bire soruyordum kucağa ve sallamaya yanliz odada kalmasına nasil alisacak bu bebek diye. Ama sonra herşeyi bir kenara biraktim oğlumun yaninda oldum. İlk kirk gün seni heran yaninda ister. Ne yapalim kuzu bu günlere böyle geldik bizde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim dikkat ediyrm ama emzirip gazini cikarisaya baya zaman geciyor oyle terli kiyafetlerle kaliyrm ozellikle gece oluyr umarm hastalanmam benimde depresyona girmeme ramak kaldi valla calisan icin birden eve tikilip kalmak zor havalarda cok soguk burda hos nereye gidebilirm akraba kimse yok gidecek bir yer yok haliyle bunalim kapida artk esimden cikaryrm hergun tartisir olduk:KK43:(( bir hafta sonra kirkimz cikiyr umarim duzelir yinede elhamdulillah rabbim daha beternden korusun zamnla duzelir diye dua ediyrm

Maalesef çığlıklar bizde de oluyor.Okuyorum bende.Dün de çok berbat ağladı.Kabızmış meğerse.

Vaaauuuuvvvv irkek büyümüş anneciğiyle parkalara gider olmuş.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Terleme olur emzirirken.Bende hala oluyor.Üşütmemeye dikkat et sadece.Boynuna havlu,sabahlık vs unutma geceleri.Ne de olsa üşür insan gece kalkınca. Bazı bebekler sallanmadan büyümüyor maalesef.Benimki de konuşmayan oldumu deliriyorum.Sürekli konuşulsun,gülüşülsün istiyor kendisiyle.Deli gibi akşama kadar konuşuyorum onunla.Ev eşyalarının özelliklerini anlatıyorum :KK70: Yemek tarifi veriyorum,salatalıkla bile tanıştırdım kızımı :KK70:
Ruh sağlığım tehlikede :KK70:DDDD

:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23: Yorgunluk mu???? O da neeeeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

masallah hifaya demek muhabbeti seviyr annesi gibi hos muhabbetli hatun olucak gecnis olsun kabizmis rabbim sifa gondersn canim bizmde alisti sallamaya artk kollarm kas yapti ne yapalim umarm zamnla uykusuda duzene girer

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
İkonlarımdan ruh halimi anlayabiliyorsunuz sanırım :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
10da yattım tam uyudum derken fıstığım bir çığlık attı.Sanırsın biri boğazına çöktü.Yarım saat susmadı,boncuk boncuk ağladı :KK43:(((( Kabızmış meğerse.Sabahki bezinden anladım:26::26::26::26::26::26::26:
Sabaha kadar da ben diyim 10 siz diyin 100 kez uyandı:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Kafam boş kazana sopa vurur gibi tıngırdıyor valla.8de banyoyaptık şu an uyuyor.Hatta sanırım gelen mırıltılar ona ait.
Neyse ben bi bakayım minnoşuma.Zor günler geçiriyor bu aralar.Ek gıda,diş vs vs......

Tahmin edebiliyorum ruh halini :-) uykusuzluk insanda enerji artisina sebep oluyor. Kendimden biliyorum.
Hifaya armut vermeyi denedinmi? Bizi circir yapiyor armut. Hatta epey sulu diye korktum izell muz ver dedi muz verdim. Bir de normal pirinc kullanmiyorum esmr pirinc kullaniyorum. Tabi en onemlisi su. Sukur benimki suyu cok seviyor babasi gibi.
Bir de dun duydum yogurtun icine eczanede prebiyotik tozlar varmus onlardan katmak da ise yariyormusben denemediim simdili yogurtu prebiyotik yogurtla mayaliyorum. Aklima gelmisken paylasayim dedim...

Hayirli aksamlar kizlar nasilsnz biz oglumla ugrasiyoruz hixc yanindan ayrilamiyrm surekli agliyr birde besikte sallanmayada alisti okadar alismasin diye mucadele ettim ama sancisi olunca artk mecburen salladm:KK43:( bnde evi tenizlemekte zorlaniyrm yemek dahi yapamaz hale geldm buarada kizlar gece emzirdigm sira soguk soguk terliyorum cok kotu oluyrm aranizda bu sekilde olan varmi kan sekerimmi dusuyr anlamadm oglum aglamaya basladi herkese hayrli gecelet

Karapissoya katılıyorum canim gececek. Bizde gazliydik cok cektik . Ben de salladim hala da salliyorum bazen susmazdi carsafin icinde elimizde sallardik cenin pozisyonunda rahat ediyorlar. Hala da gobegine ve poposuna z.yagi suruyorum rahat cikarsin diye.

Kızlar nasılsınız?
Bu aralar çok yoğunum ilk fırsatta yazmak istiyorum eskiden olduğu gibi. Görmeyen teyzeleri için kızımın büyümüş resmini ekleyim dedim. Hepinizi öpüyorum inşallah en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere..

Eklentiler

• $Resim 194.jpg
    $Resim 194.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $Resim 165.jpg
    $Resim 165.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 34
günaydın inciden hayır haber varmı ?
İyiydi en son ama buraya yazmiyir Aiseye yazmisti en son.

Ah kuzumm kiyamam.ozinin dediğini dene armut yedir bence. Bilal acayip kucakci oldu cikti. İnanirmisin yatakta bile illa kaldir beni diyor. Bende uzanirken karnimin üzerine yatiriyorum öyle etrafa bakiniyor.

Kızlar nasılsınız?
Bu aralar çok yoğunum ilk fırsatta yazmak istiyorum eskiden olduğu gibi. Görmeyen teyzeleri için kızımın büyümüş resmini ekleyim dedim. Hepinizi öpüyorum inşallah en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere..

İnan bugün sana mesaj atacaktim nerelerde sin fistikkk diye.iyiki geldin :KK43:
Masaallah buyuyorlar yaaaa...
Allah bizlere bagislasin onlari. Eskisi gibi olalim yine... Kapanmasin bol bebis topigimiz. 3.leri 4.leride burada yapalim inşaallah :) :) :)

İnan bugün sana mesaj atacaktim nerelerde sin fistikkk diye.iyiki geldin :KK43:
Masaallah buyuyorlar yaaaa...
Allah bizlere bagislasin onlari. Eskisi gibi olalim yine... Kapanmasin bol bebis topigimiz. 3.leri 4.leride burada yapalim inşaallah :) :) :)

Gönüller birmiş meğer:KK66:
İnşallah canım aminnn diyorum duana gönülden. Bol bebişli evlerimiz olsun. Evlerimizden neşe,huzur,mutluluk,sağlık eksik olmasın..

Gönüller birmiş meğer:KK66:
İnşallah canım aminnn diyorum duana gönülden. Bol bebişli evlerimiz olsun. Evlerimizden neşe,huzur,mutluluk,sağlık eksik olmasın..

Evet kuzum birmiski ne bir :KK66:
Aminnn cani gönülden amin...
Yoğunluğun nedir kuzu ?
Misafir mi var?
Öp yerime Esma sultani.

Kizlar bilale d-3 vermek işkence gibi. Agzini açmak istemiyor. Öksürük şurubu su içirmek resmen bir savaş. Şimdi basima kan ilaci cikti. Deli oluyorum icirene kadar. Resmen pareliyor kendini. Nasil yaosam ki :KK43:
Eğlenerek icirmeye calisiyorum agzina girdiği an diliyle cijartiyor. Nasil yapiyor anlamiyorum. Birde İslam mendil ne marka kullaniysorsunuZ ?
Ben e bebekten toplu alıyorum uni hassas ciltler için. Sari renklisi. Mavi renkli olana gecsemmi bebisim 5 ayin içinde.

Ek gidaya geçmek istemiyorum :KK43:

Kizlar bilale d-3 vermek işkence gibi. Agzini açmak istemiyor. Öksürük şurubu su içirmek resmen bir savaş. Şimdi basima kan ilaci cikti. Deli oluyorum icirene kadar. Resmen pareliyor kendini. Nasil yaosam ki :KK43:
Eğlenerek icirmeye calisiyorum agzina girdiği an diliyle cijartiyor. Nasil yapiyor anlamiyorum. Birde İslam mendil ne marka kullaniysorsunuZ ?
Ben e bebekten toplu alıyorum uni hassas ciltler için. Sari renklisi. Mavi renkli olana gecsemmi bebisim 5 ayin içinde.

Ezgi bayiliyor kan ilaina ve d vitaminine. Versem dahs icecek :-)
Canim bir arkadasim meyve suyunun icine koyup veriyordu gerci o ekgidaya gecmisti siz gecmediniz. Kendi sutunu sagip bir kasiga onunla karistirsan anlar mi ki icinde?
Ben islak mendil hala yenidogan kulalniyorum degistirmiycem daha zararsizdir diye dusunuyorum. Digerleri kokulu galiba..

Ek gidaya geçmek istemiyorum :KK43:

ben kan ilacını kullanmıyorum çok ağlıyor ağrı yapıyr sanırım kestim bir sonrkı ay denıycem tekrar . ısak mendıl olarak bende uni yenidoğn kullanıyorum 30 paket almıştık son 2 paketım kaldı ben memnunum yıne ona devm edicem

ek gıdaya daha var canım bende raştırmalara başladım sana da bir link atayım güzel tarifler bilgiler var http://bebegiminyemekleri.com/

Ezgi bayiliyor kan ilaina ve d vitaminine. Versem dahs icecek :-)
Canim bir arkadasim meyve suyunun icine koyup veriyordu gerci o ekgidaya gecmisti siz gecmediniz. Kendi sutunu sagip bir kasiga onunla karistirsan anlar mi ki icinde?
Ben islak mendil hala yenidogan kulalniyorum degistirmiycem daha zararsizdir diye dusunuyorum. Digerleri kokulu galiba..

Hic gecme emzirmek buyuk kolaylik :-)
Ah keşke ah keşke hic geçmeden emzirebilsem. Canim suyu verdigimde bile reddediyor. Meme dişinda ne olursa olsun. Canim inanır misin ben yeni doğan aldigimi zannediyorum megersem hassas ciltler içinmiş. İçinde su ve h.cevizi yagi var. Çok memnunum. Yanılma sebebim ise ayni renkte olmaları.
ben kan ilacını kullanmıyorum çok ağlıyor ağrı yapıyr sanırım kestim bir sonrkı ay denıycem tekrar . ısak mendıl olarak bende uni yenidoğn kullanıyorum 30 paket almıştık son 2 paketım kaldı ben memnunum yıne ona devm edicem

ek gıdaya daha var canım bende raştırmalara başladım sana da bir link atayım güzel tarifler bilgiler var http://bebegiminyemekleri.com/

Bak huysuzlugu ondan olabilir. Zorla uyuttum. Sağol link için :KK66:
Bu çocuk suyu bile yutmuyor nasil alisacakki ????

Oyyy annelerinin kuzulari yerim sizi ben :)

Eklentiler

• $1397653248515.jpg
    $1397653248515.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 43
Nasilsiniz kizlar sonunda kirkimiz cikti esimle aramiz limoni biraz ben cokkk ilgilensin simartsin istiyorum onunda calismaktan hali yok biliyorum haksizlik ediyorum ama elimde degil neyse gecer zamanla ins kizim kocaman oldu sanki kirk gun su gibi gecti memikler yaraydi kizin agzi pamukcuktu derken telaseyle gunleri bitirdi geceri uyuyamadik kokladtik kuzumla uykusuzluk kotu yapio die kahve yapip koyuyorum gece yatarken yanima uyku bastirinca gece iciyorum iyi geliyo :) kizimla kokusup duruyoruz sabahlara kadar cennet kokusuna doyamiyorum neysr cok uzattim optum hepinizii

Nasilsiniz kizlar sonunda kirkimiz cikti esimle aramiz limoni biraz ben cokkk ilgilensin simartsin istiyorum onunda calismaktan hali yok biliyorum haksizlik ediyorum ama elimde degil neyse gecer zamanla ins kizim kocaman oldu sanki kirk gun su gibi gecti memikler yaraydi kizin agzi pamukcuktu derken telaseyle gunleri bitirdi geceri uyuyamadik kokladtik kuzumla uykusuzluk kotu yapio die kahve yapip koyuyorum gece yatarken yanima uyku bastirinca gece iciyorum iyi geliyo :) kizimla kokusup duruyoruz sabahlara kadar cennet kokusuna doyamiyorum neysr cok uzattim optum hepinizii

Oluyor lohusalikta. Çok şükür geçmiş 40 gün.. Dile kolay ama nasil geçti sana sormak lazim. Kahve icuyirsun ama bebeğin de uykusu kaçar Seyyide. Dikkat et bence.

Sütten geçiyor diye. Ben çok dikkat ettim çaya kahveye.

X