Bol bebiş topiği

Oy oy maşallah prensese aysem sen nasilsin? gezmelere devm ediyorsunuz masallah ne guzel
Canim gecici olarak geldim ama ne bilim gene herkez hamile de bizde olurmu falan diyoruzda pek umudum yok işte aliştik biz olmamasina
Eh fena degilm işte geldimde sikintillar aynen devm ediyor napalım nasip iste topikte cok sessiz bakiyorum
Benden haberler bu kadar

Karapiisoo nasilsin bebişş nasil ?

Karapiisoo nasilsin bebişş nasil ?

İyiyim canim elhamdülillah. Sende calismalara baslamissin hadi ya Allah Bismillah. Rabbim denk getirsin bebisinize ol desin. Hic tasalanma herşeyin bir vakti var ve yüce Allah en iyi zamani veriyor kuklarina. Sonra biz diyoruz ki iyiki şimdi olmuş vs... Öptük seni :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canim gercekten cok zor rabbim cumlemize kolaylik versn bnm telde yuklu oldugu halde yine giremiyrm hic firsatm olmuyr annemde erkenden gitti oyle yalnz kaldm neyse allah yardimcimz olsun..

amin canim gercekten cok zor rabbim cumlemize kolaylik versn bnm telde yuklu oldugu halde yine giremiyrm hic firsatm olmuyr annemde erkenden gitti oyle yalnz kaldm neyse allah yardimcimz olsun..

Canim bende yanlizim bilal 17 gunluk idi.çok zordu ilk günler. Sen bol bol rezene papatya sut uspici cay iç. Ve oğluna masaj yap Cadiozy bana facebooktan bi video gönderdi. Aman Allahim resmen sifasi oldu bebegimin. Acayip rahatladi. Sonra hep çaylar ve masajlarla geçirdik aylari. Yedigime dikkat ettim vs. Ama şimdi çok şükür 4 aylik oldu. Arada hala gaz sikintisi uykusuzkugu var. Mesela bugün hic uyumadi cikdirdik iki kişi baş edemiyoruz. Allah salihlerden eylesin bebelerimizi.

canin acaba nasil bir masaj ozlem bana ayaklarini havaya kaldirp bisiklet surer gibi hareket ettir demisti onu yapiyrm yediklerime dikkat ediyorum ama yine oluyr(( rabbim sifa gondersin bebislerimize masallah bilale demek 4 aylik oldu opuyrm bebisini buarada sen nasil oldun iyilestinmi

Canim hem bisiklet gibi. Hem karnina sağdan sola saat şeklinde daire çizerek masaj yaoiyirdum. Sonrada mideden asagi doğru hafif hafif avuç icimle masaj yapiyodum. Birde bebeği ikiye katliyordum iste o zaman zort zort birakirdi gazlar ini bebegim benim.
Ben iyiyim elhamdülillah. Senin doğum nasil oldu kaç saat sanci Çektin. Suni sanci yedin mi?
Aklima doğum yaptigim gün geldi çok kötüydü
Bak atlattım bebegim atlattı o günleri...
Allah bana tekrar anne olmayi normal doğurmayi nasil etsin. ..

bnde oyle yapayim sadece bisiklet hareketi yaptiriyrdm ins. faydasi olur yavrum sancidan iki buklum oluyr gecen aksam okadar agladiki artk dayanamadim bnde agladm rabbim sifalar gondersn bebislerimize..
Canin dogumunda normal oldu sezeryandan kil payi kurtuldum evde birgun boyunca sanci cektin sabaha kadar uyuyayamadm sabah hastaneye gidecektm suyun gelmedigi icin evde buraz daha bekleyeyin dedim ogunde sanci cektm aksan esin geldi sancilarmda bes dakikaya dusunce dr gittik muayene etti 3 cm acilma var dedi aksam 9 da dojtora gittn sabah 7 ye kafar sancilari cektm sob muayenede acilma sadece 5 cm olunca artk dedin bebi sezeryana alin yqda epidural yaptirb dedin daysnacak gucun kalmadi iki gece uykusuz sancilar beni mahvetti dr geldi hemen suni sanci verdi iki saat oyle sancikar beni oldurdu birde sezeryan ihtinaline karsilik susuzda biraktilar dilim danagina yapisti nefes alip veremeyince hemn doguma aldilar neyseki acilmam olmustu ama artk halsizlikten ikinamadm sagolsun dr cok yardmci oldu sezeryan olnayayim diye baya mucadele etti bebi dr ikna etti cik zorkaninca baya bi kesti cok fazla dikisn oldu daha duzelmedi ama cj sukur iyiym anne olnak cok zornus rabbim cektigmz acilari gunahlarimiza kefaret kilar ins.

http://www.dailymotion.com/video/xz5q86_bebegin-gazi-nasil-cikartilir_fun

Canm videi burda izle bakalim. Benim cadi uyandiiiiiiii

Valla dişi denk getiremiyoruz daha fotoğraflarda
İnşallah atlatacağız Dilekcim.İnşallahh.

Kızlar herkese merhaba , bende okuyup çıkıyorum ne zamandır.. İyi haberlerle geldim benim de bebeğim geliyo inşallah , bizim için de dua edin olur mu :)
Ayyy maşallahh.Allahım sağlıkla kucağına aldırsın yavrunu.Kaç haftalık melek?Hamilelik takvimini yap da listemize ekleyim Pınarcım.

Kızlar acil.yardım.bebek makat gelisliymis. Midemde acayip baskı yapıyor kafası ne yapsam döner? Eğilip kalkmak oturmak mide yanması hersey işkence (
Canım yaa kıyamam sana.Dönme için ne yapılır hiç bilmiyorum ama mide yanması için rennie duo içebilirsin gönül rahatlığıyla.1 yudum bile çok rahatlatır.

Valla yaa.Sıpalar ayırdı bizi :) Allah hepsine uzun ömür versin.Bende çok özledim o sohbetleri.Her gün hamiş haberi almayı En çok da alışverişlerimizi paylaşmayı

Vakti saati ne zaman yazıldıysa o zaman oluyor canım benim.Hiç sıkma canını.Allahım sana da nasip edecek bu uykusuz geceleri :)
Son haftalarda epey durgunuz dediğin gibi.Bahar geldi gezmeler çoğaldı,bebişler büyüdükçe ilgi saatleri artıyor,miniklerin gaz ve nazları :) Allahım sana da nasip ettiğinde az bile söylemişsiniz çok zormuş diyeceksin :)

Selamun âleykum kizceler.
Hayırlı güzel huzurlu bir gün olsun bugün. Bizim aşimiz var bakalim nasil geçecek. Öğlenden sonra gideceğiz.
Optum sizi

Aleyküm selam Dilekcim.Canı gönülden amiiiiiinnn diyorum.İnşallah ateşsiz,sıkıntısız atlatırsınız aşınızı.

Günaydın kızlar
Sabah sabah bi temizliğe giriştim sormayın.Dip-kapı miss gibi oldu.Tabi camlar,kapılar hariç :) E insan 10.katta oturunca hele bir de düşük tansiyon hastalığı olunca cama niyetlenemiyor :) Yağmur geliyormuş zaten,bahar temizliğine daha var Bahaneye bak bak bak
Dünkü düğünümüzü de atlattık çok şükür.Allahım tüm isteyenlere nasip etsin telli duvaklı gelin olmayı,huzurlu bir yuvayı...
Bu haftasonu da Ankara'ya gitmeye niyetliyiz ama bakalım kısmet olacak mı?Önce bi hava durumuna bakayım. (Benimki de laf Sanki yağmurlu olsa gitmeyeceğim)
Bugün kahvaltı konusunda kızıma yardımcı oldum.O kadar farklı tatları karıştırınca yemiyordu 2 gündür.Bende yumurta ve peyniri ayrı verdim.Pekmez,tereyağı,ekmek ve ıhlamuru ayrı verdim.Hepsini yedi bugün :) Çocuk haklı.Bulamaç gibi insanın iştahını kaçırıyor görüntüsü bile
Şimdi uyuyor kuş uykulum.O uyanmadan azıcık dinleneyim.Öğle yemeğinden sonra yeniden devam edeceğim temizliğe
Cumartesi günü lise arkadaşlarımla kahvaltı ayarlamayı düşünüyorum.Bakalım müsaitler mi?Bakalım annem müsait olacak mı minnoşum için
Bu arada diğer haftaya da diş bulguru yapmayı düşünüyorum kuzucuğuma.Baby shower,sip&see,mevlüt yapamadım diş buğdayını yaparım inşallah
Sizler neler yapıyorsunuz bakıyım?Bebişler esir aldı hepimizi

Allah'im yuzume baksin hersey duzelsin diye bekliyorum eşimden ayri olmuyor bari onun cani icimde olsun

Ayşem allah'ım hayırlısı en guzeli nasip eder inşallah hepimize bi işlerim yoluna girsin bide bebegim olsun istyrm
Hepiniz bebilerlersiniz kolay degl tabi allah yardimcin,z olsun inşallah

Temizlik dene bana canim ya
İyice tembel oldum ciktim ((
Ellerine saglik l
Saglikla kirletin :)
Aminnn canim darisi isteyen herkese..

Kızlar gittik asimizi olduk geldik. Miz miz sevgilim,artik idare edeceğim ne yapalim
Bide hemşire kan ilaci verdi bakalım bize yarayacakmi ?
Aişe kullanmıyorsun demi ?
Haturliyorum hifa hatunda yan etki yapmisti.

Gecmks olsun canim insallah ates yapmaz. Biz atessiz atlattik.
Ben demir ilacini vermeye korkmustum ama veriyorum ve hicbir sey yapmadi. Sadece kakamizi boyuyor pekmez de koyuyorum meyvelerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…