- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.961
Merhaba canlar.
Perşembe günü 7.ay kontrolümüz vardı.Sadece 300gr almış minik kuşum.Uçma çabaları kilo alımını engelliyormuş Sağlıklı olsun da şişman olmasına gerek yok zaten Kahvaltıyı ve kan ilacını da ekledik menümüze. Günlük yeme programımız şöyle oldu.
Sabah pekmez,tereyağı,peynir,ekmek,ıhlamur,ceviz,yumurta sarısından oluşan kahvaltı.
11 armut,portakal,mandalina kemirme saati.(suyunu içmeyi reddediyoruz çünkü)
12,30 tarhana,yayla veya sebze çorbası.
18,30 ev yapımı yoğurt
Sabah ve akşam kan ilacı,kabızlık için duphalac şurup,3damla d3..
Haliyle kendime pek vakit kalmıyor gün içinde.Gıda hazırlamaya tam alışamayınca uzun sürüyor.
Bugün akşama komşumuzun düğünü var.Yarına kuzenimin düğünü var.Haftaya pazara Ankara'ya gezmelere gidecek gibiyiz.Günübirlik olmasa Ankara'da olanlarla buluşmak isterdim ama hızlı trenle,minnoşumla bana kırgın olan bir gönlü almaya gidiyorum.Yani yine koşturmacalı bi haftasonu olacak gelecek haftada.Allah ömür verirse tabi.
Neyse ben kaçayım.Minnoşumu yıkadım salona getiremiyorum serin diye.Mızmızlanmaya başladı odasında.
Öpüyorum hepinizi...
Oy oy maşallah prensese aysem sen nasilsin? gezmelere devm ediyorsunuz masallah ne guzel
Canim gecici olarak geldim ama ne bilim gene herkez hamile de bizde olurmu falan diyoruzda pek umudum yok işte aliştik biz olmamasina
Eh fena degilm işte geldimde sikintillar aynen devm ediyor napalım nasip iste topikte cok sessiz bakiyorum
Benden haberler bu kadar