Bol bebiş topiği

Kizlar bir orum var emziren hatunlara ?
Beslenme duzeniniZ nasil ?
Galiba ben çok sagliksiZ besleniyorum.
Sabah kahvaltim çok geç 12 gibi. Gün içinde acikiyorum sürekli. Elim ayagim tittemese yemek yediğim yok.
Kilo almaktan korkuyorum. Ama istahimda yok elimde değil. Galiba sutumu etkiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim verdigin link icin tesekr ederim iki gundr deniyorum cok sukur ise yariyor gazini cikariyor ama yine cok huzursuz 5 dk uyuyop kalkiyo 5 dk agliyo zorla uyutuyrm anlayacagin bu sekilde gunu bitiriyrz tabi bnde mahvoluyrm sallamaya alisti gobeginede popusuna bnde zeytinyagi suruyorum ayyy ne zamn duzelecek kirki ciktimi duzelir diyorlat ins oyledr

Bn sabah esimle kahvalti yapiyrm yapmadigim gun
oglum mutfaga gitmeme dahi musade etmedigi icin cok
gecikyr kahvaltm oyle olunca elim ayagm titriyr
bnde bugun sorucaktm kilo icin yaptignz birsey varmi

Ben depresyondan 30 günden sonra ciktim :)
Bebegimde kirli cikincaa uykusu düzene girdi. Geceleri uyuyordu yani. Hatta bir gece 4 saat uyumustu bir uyandim sesi yok hemen beşiğe ve yüzüne dokundum. Agladi içim rahatladı. Sirt ustu yatirma geceleri. Bak çok huysuz olduğunda yuz ustu bir yastigin üstüne koy onu sende yaninda ol gözün ustunde olsun. Çok rahat eder gazi varsa. Tabi ben çaylarin içine dusmustum. Aksam eşin gelince baksin azicik sen dinlen bence.
Canim benim bebegimin hala belli bir düzeni yok. Her ay dönümünde bir huy cikiyor ortaya. Dua edelimde daha kotu olmasınlar.

Kilo için platese basladim güya ama devam edemiyorum. Havalar isininca yürüyüşe baslayacagim. Yememe icmeme dikkat edemiyorum. Bende iki kilo kaldi gerçi ama yinede daha fazla gibi duruyor. Eski kıyafetlerim oluyor ama ben fit halime dönmek istiyorum. Sen baya Ayiftin. Kaç kilo fazlan var. Ha birde facebook kullanmıyorsun galiba neden canim?
Meleğini görmek istiyorum.

günaydın canım geçmiş olsun kuzucuğa canım sende dinlen bari o uyuyorsa
Ben kiim yorgunluktan bayılma noktasına gelinceye kadar gündüz uyumak kim.Baksana uykusuzluktan cümleyi nasıl bi hale soktum
Dur uyanmadan topiğe bi göz atayım,dur facee bakıvereyim,çamaşırları da serivereyim,makinayı da yerleştirivereyim vs vs....

masallah hifaya demek muhabbeti seviyr annesi gibi hos muhabbetli hatun olucak gecnis olsun kabizmis rabbim sifa gondersn canim bizmde alisti sallamaya artk kollarm kas yapti ne yapalim umarm zamnla uykusuda duzene girer
Uyku düzenine 4-5.aydan sonra dikkat etmeye bak,özellikle akşamları.Uykusunun geldiğini farkettiğinde ışığı kıs,tvyi kapat,ninni söyle,sakin sakin sarıl vs.Ben 4.aya kadar tv yanında uyuttum sese de alıştı kuzum sessizliğe de Düğünde de uyuyor şimdi kimse yokkende

He valla doping oluyor uykusuzluk Drumuzu çok seviyorum o konuda ben.6 meyve söyledi bize.Armut,portakal,mandalina ishal yapar.Muz,elma,havuç kabız yapar.Hangisi uygunsa onu ver,en az 3 gün arayla dedi :)Bizimki meyvesuyunu içmeyince eline veriyorum dilim dilim.Bayılıyor kemirmeye.Özellikle havuç gibi suyu akmayanlara.Portakala sinir oluyor damladığında Benim gibi titiz olacak sıpa
Ek gıda konusunda drumuz çok doğal bizim.Soğanı yağı kavur,haşladığın karnıbaharları at,suyu dök,iyice pişir,çatalla ez ver dedi mesela.Şok oldum.Asla verme dediğiniz ne var dediğimde de tuz,şeker,bal,hazır gıda(kek,bisküvi,bulyon,hazır çorba),süt dedi.Suyu da zor içiriyorum dedim zorlama içtiği kadar dedi.Buharda pişirmenin haşlamaya göre daha fazla faydası varmış bebekler için.Büyüklere farketmez ama bebeklere farkeder dedi.
Sürekli yoğurt çalan ve bu işi yapan birinden duydum,10.kez mayalanan yoğurt saf hale gelirmiş.Yani çaldığım yoğurdun altında mutlaka 1 kaşık bırakıyorum yeni yoğurdu onunla çalıyorum :) 5 oldu bugün.

Pişti olmuş kızlarımız patikleriyle

Benimki de yüzüstü dururken kafasını kaldırınca geleniye benzetiyor herkes (gelincik de deniyor tarla faresi gibi bişey)

Pekmezin içine damlat da içir.Benimki de inatlaşınca öyle yapıyorum ben.Yada yediği başka bişeyin içine dök.Eşim de emziğine damlatıp onu ağzına sokuyor hızla emince yutmuş oluyor

Ek gidaya geçmek istemiyorum

Ek gıda için kendini kasma benim gibi.Annem o kadar güzel doyuruyorki emzirmekten daha rahat geldi bana Sağlıklı olduğunu düşündüğün herşeyden tattırıyor.Dr da olması gereken de bu zaten dedi.

İnan o limonilik 6.aya kadar bile devam edebiliyor.

Valla ben çok sık yiyorum ilk günden beri.Yoksa tansiyon yerlerde oluyor.Üstelik sütü de %100 etkiliyor açlık.Kırkım çıkmadan 5 kg fazlam vardı doğumdan sonra hala 5kg fazlam var.Süt bütün kaloriyi alıyor,kilo almıyorsun.Yalnız şerbetli tatlı,hamur işi,pasta,börek konularını çok abartma.Ye ama az ye.Kepekli ekmek sağlıklı ama fazlası kansızlık yapıyor haberin olsun.Her tür ekmekten ye.Dr bana öyle demişti.Benim korkum da emzirmeden sonra bu iştahla kilo almak (
Son 1 haftadır da sirkeli,ballı su içiyorum her yediğimden sonra 1 bardak.(4su b.su+4 yemek kaşığı bal+4 yemek kaşığı elma sirkesi) Yağ yakmaya yardım ediyormuş hemde zindelik veriyor.Daha kg olarak gitmedi benden sabırlıyım devam edeceğim.Sirke,bal ve su sağlıklı şeyler mantıklı geldi o yüzden.

Naber canım,Bilal'in deli gibi uykusu var saat 7:30 dan beriburnumdan getirdi. Tam uyudu dedim kendi kendile hım hım hımmm diyordu. Dedim babasıda görsün,gel bak dedim adam geldi çocuğu uyandırdı. Şimdi o uyutmaya çalışıyor
Sen nasılsın

Seni korkutmak istemem ama biz gece uykusunu 4.aydan sonra oturttuk. 3.yda azaldi. 5.aydan sonra kendi pirtlatmaya basladi. O videodak hareket yine yapiyorum guluyor artik. Biz cokyaptik esim uzun uzun ugrasirdi..kendi yorulup giderdi...ne gunlerdi beeee. Grciyor canim o gunlerde geride kalacak.

Canım daha ek gıdaya geçmedik dört ayı doldurdu şükür. Emzikte emmiyorrrrr.
Canım bende bu sudan içeyim ılık su mu sıcakmı ?
Birde hepsini mi içiyoruz ?

Naber kızlar?
Uyudu mu cadı Ezgiyle,zıpır Bilal?
Benim minnoşa 1 su bardağı yoğurdu yedirdim bana bakarken uyudu Emmedi bile
Kocacık da il dışındaydı bugün,yoldaymış gelmedi daha.Akşam yemeği yemedim bende canım bişey istemedi ama açlıktan başım ağrımaya başladı
Biri zile bassa da "fazla pizza sipariş vermişiz buyrun" dese Çok fazla mı izliyorum Türk filmini ne?

Him ben de kendi yogurdumla mayaliyorum ama arada prebiyotikle mayaliyordum sulu olmay basliyor tekrar tekrar mayalaninca. 10 kez anladim ben de sayayim o zaman.
Oyy kiyamam titiz kuzum benim..

Iyiyim tatlim ezgiye yogurt vercektim ama mama sandalyesinde uyukluyor
Az daha gecsin bak rahata kavusacaksin. Ek gida gelecek gerci ama bebekler degisiyor kendi adima soyliyim en azindan degisti benimki. Is kesmiyor eskisi gibi..

Şimdide uyukusuzluğu sorunumuz var,al bak deli gibi uykusu var ama uyumuyor. Ben Arda bağırıyorum sinirden. Eşim kızıyor ne bağırıyorsun diye ama artık kollarım kopuyor ağrıdan.
Şimdi soruyor nizamdan uyur ne zaman uyur diye ,ne bileyim ne zaman yaaaaa

Canım daha ek gıdaya geçmedik dört ayı doldurdu şükür. Emzikte emmiyorrrrr.
Canım bende bu sudan içeyim ılık su mu sıcakmı ?
Birde hepsini mi içiyoruz ?

Ben normal suya yapıyorum.Bişey yediğimde yarım bardak içiyorum arkasından.Dışarda yediysem eve gelince içiyorum.1 günde de bitebiliyor 4 su bardağı karışım 2 günde de.

Seni o kadar iyi anlıyorumki.Aynı şeyleri yaşardım bende.Senin sakin olman lazım.Tenden hissediyorlar bu kuzular stresi.Açlık,gaz,bez,mide üşütmesi hepsini sırayla kontrol et.Bırak ağlasın bunları yaparken.Sorununu bulmaya çalştığını,yanında olduğunu,sevdiğini söyle ona.Loş ışıkta,sessiz ortamda,sakin hareketlerle yap bunları.Oda ısısını 23ten fazla tutma artık.Bebekler sıcağı sevmeyebiliyor.Sırtını sıvazla,kucağındayken hafifce sallan vs.İnan her durumda işe yarıyor bunlar.Tabi diş çıkarmıyorsa....

iyi akşamlar kızlaar ela denizi uyuttum 9 da ama hiç umudum yok her gece ayı şey oluyor uyanmamsı için uğraşıyoum ama yarım saat 1 saat uyuyup uyanıyor sonra en erken 12de uyuyor yarım saat oldu uyuyalı inşallah uyanmaz devam eder sabaha kadar

siz nasılsnz

Ezgi uyukluyordu mama sandalyesinde. Yogurdu yiyince gozu acildi. Ne zaman uyur Allah bilir. Kuduruyor simdi.?enerjiyi aldi harcamasi lazim. Bir su bardagi veriyorsun demek ben de vermeye korkuyorum daha versem yiycek.?bugun epey yedi kavanozu bitirecek..

Ezgi de oylr canim 8 bucuk gibi uyuyor simdi kuduruyor 12 yi buluruz yine ama sabah erken kalkmiyor sukur. Siz kacta kalkiyorsunuz? Gece sık mi uyaniyor biz 1 yada 2 kez kalkiyoruz..

Kuzu o an hic sakin olamiyirum ki. Olsam zaten bebekte sakin olacak. Ya sabir ya Allah diyorum sakince dediklerini yapmaya calisirken sakin oluyor zaten. Onun istediği yaninda olmam. Allahin izniyle yapayım bende halli sirkeli suyu...
Çok sağol canim.

Ayni şeyleri yasiyoruz kuzu nasil olalim. Bin şükür bu halimize. Bir zamanlar olsun diye diye yaniyordum şimdide yanmaya devam

Kizlar geçen yil bu zamanlar kuzuma hamile olduğunu öğreneli bir hafta olmuştu...
Keseyi gorecekmiyiz diye gün sayıyorduk... Elhamdülillah âlâ külli hal...

Son düzenleme:
Ezgi de oylr canim 8 bucuk gibi uyuyor simdi kuduruyor 12 yi buluruz yine ama sabah erken kalkmiyor sukur. Siz kacta kalkiyorsunuz? Gece sık mi uyaniyor biz 1 yada 2 kez kalkiyoruz..
benımkı 12 de 12 buçukt uyuyp sabah 10 a kadar uyuyor gece de 2 kez 3 kez emziriyorum ama uyanmıyor gözleri kapalı oluyor

9 da uyuttum yazmıştım ya 10 da uyandı ben inat ettım devam etsın uykusuna diye hemen yanına uzandım emziğini verdim yok anam yook deli gibi ağlamaya başladı inatlaştı benımle pek bu şekilde ağladığını görmedik tam yarım saat ağladı babası geldi aldı kucağına ışıklı odaya geçtiler ( yatak odasında gece lambası vardı) sankı o kçını yırtan o değildi az önce hasbinallah inat ediyo resmen bizi parmağında oynatıyor şimdide 3 saat otururuz hanımefendi için

Ha birde inatlari var bunların...
Bizimkide 10 gibi uyuyor sabah 7 de ayakta
Keşke 12 gibi uyusa sabah bende rahat etsem. Babası evde bakar aksamlari ,yardimi dokunacak ya beyefendi annesi yorulsun diye uyuyor. Sabah eşim gittiği gibi uyanıyor :)
Allah yardimcimiz olsun canimcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…