Bol bebiş topiği

kızlar kanlı akıntılarım bitti bugün .. Ara ara batmalar yaşıyorum ama gazda olabilir .. Yalnız bugün garip bişey oldu ilk defa sabah boğazım kötüydü ve mide bulantısıyla uyandım .. Sonra (iğrencim biliyorum ama :) bir tükürük salgısı kızlar yutmama imkan yok lavobaya koştum .. Hayatımda ilk kez böyle bişe oldu .. Su gibi .. Tükürdüm durdum .. Sonra mide bulantımda geçti .. Bunu da belirtilere yazıyorum :KK37:

Yine bat yaklaştıkça beynim farklı çalışmaya başladı :KK20: Bu arada çalışmaları sonlandırdık bat 22 Ocak Ayşecim ben listede yokum ..

Hepinize bebiş haberi alacağınız günler haftalar diliyoum :)
hadi işallah hayırlı haberlerini alırız bu bulantılar batmalar işallah 9 ay cekersınde :KK70: yeterki bebişler gelsin :)

bugün benim mesajlarımla kimse ilgilenmiyor (!) ama aklıma geldi yazayım bari ;

dün yengem aradı, rüyasında görmüş beni. üçüzlerim oluyormuş, biri topaç gibi bir oğlan çocuğuymuş.. ilk o doğuyormuş, eşim de alıp kucağına yengemin kucağına veriyormuş, çok güzel bir bebekti diyor ama anlatırken bir heyecanlı ki. diğer ii bebek daha küçükmüş, onları sonra alacaklar demişim, benim de yüzüm gülüyormuş.. hayır olsun inşallah dedim.dün akşam da yengeme oturmaya gittim. daha kapıda hani üçüzleri naaptın dedi bana :)) o kadar da etkisinde kalmış, gerçek gibiymiş... ayşecim senin ikizlerden sonra benim üçüzler geliyor haberin olsun...:KK1::KK1: biri oğlan, ötekilerin cinsiyeti belli değil daha:KK1::KK1:

kızlar kanlı akıntılarım bitti bugün .. Ara ara batmalar yaşıyorum ama gazda olabilir .. Yalnız bugün garip bişey oldu ilk defa sabah boğazım kötüydü ve mide bulantısıyla uyandım .. Sonra (iğrencim biliyorum ama :) bir tükürük salgısı kızlar yutmama imkan yok lavobaya koştum .. Hayatımda ilk kez böyle bişe oldu .. Su gibi .. Tükürdüm durdum .. Sonra mide bulantımda geçti .. Bunu da belirtilere yazıyorum :KK37:

Yine bat yaklaştıkça beynim farklı çalışmaya başladı :KK20: Bu arada çalışmaları sonlandırdık bat 22 Ocak Ayşecim ben listede yokum ..

Hepinize bebiş haberi alacağınız günler haftalar diliyoum :)

Guzel gelismeler bunlar canim. İcime doguyor hamis olacaksin.

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda :KK49: haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
Merinos15 Ocak:KK16:
Layle5 Ocak:KK16:
pufpuff7 Ocak:KK16:
meleklerim359 Ocak:KK16:
waves9 Ocak:nazar::KK49::nazar:
izell9 Ocak:KK16:
sudünyasi10 Ocak:KK16:
Aysedurmaz11 Ocak:nazar::KK49::nazar:My Ovulation Chart
karapisso12 Ocak:KK16:
MEVANURRRR13 Ocak:KK16:
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
abraxasguzel20 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:
serap_serap19 Ocak:KK16:
fatma_ahmet24 Ocak:KK16:
deepp25 Ocak:KK16:
ebson25 Ocak:KK16:
Aeroplain25 Ocak:KK16:
cadiozy26 Ocak:KK16:
seyide_cim27 Ocak:KK16:
bedesten29 Ocak:KK16:

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

Tokoyay3 Haziran 2013:KK55:
gvn190724 Haziran 2013:KK55:
irmegan8 Temmuz 2013:KK31:
Tubiloshh20 Temmuz 2013:KK31:
peri386620 Temmuz 2013:KK31:
fmfm05 Ağustos 2013:KK31:
hctp05 Ağustos 2013:KK31:
Tugra03412 Eylül 2013:KK31:5
perakedisi12 Eylül 2013:KK31:
waves16 Eylül 2013:KK31:7
Aysedurmaz20 Eylül 2013:KK31:4

[TD]eglenceli[/TD]
[TD]4 Şubat[/TD]
[TD]:KK16:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

ayseeeemmmmm benı eklememıssın canıkommmm... 22 subat canıkom..kırmızılar bıttı calısmalar baslayabılır..haydeee bısmıllah :KK70: :KK70:

kızlaaar bır kac gündür gelemedım ama aklım hep sızdeydı..yenı hamıs haberlerı varmı..bebegının cınsıyetını ögrenenler varmıs kım ögrendı bakııımmmm hııı

rica ederim canım çünkü bn çok üşüttüğümde kasıklarımda ağrılar oluyr ayrıca akıntı
ayağını sıcak tut canım üşütmemeye çalış Rabbim şifa göndwersin.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim canım ilgin için sağol

dün yengem aradı, rüyasında görmüş beni. üçüzlerim oluyormuş, biri topaç gibi bir oğlan çocuğuymuş.. ilk o doğuyormuş, eşim de alıp kucağına yengemin kucağına veriyormuş, çok güzel bir bebekti diyor ama anlatırken bir heyecanlı ki. diğer ii bebek daha küçükmüş, onları sonra alacaklar demişim, benim de yüzüm gülüyormuş.. hayır olsun inşallah dedim.dün akşam da yengeme oturmaya gittim. daha kapıda hani üçüzleri naaptın dedi bana :)) o kadar da etkisinde kalmış, gerçek gibiymiş... ayşecim senin ikizlerden sonra benim üçüzler geliyor haberin olsun...:KK1::KK1: biri oğlan, ötekilerin cinsiyeti belli değil daha:KK1::KK1:

hADİ İNŞAALLAH CANIIIMMMM :KK16:
RÜYA OLDUĞU GİBİ ÇIKAR İNŞAALLAH :KK16:

merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:hepimiz bekliyoruz işte...tek görünen bu..kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..hemen biri elimizden tutuyor..bizden biri...duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...burdayız hepimiz...dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de allah'tan (cc) yardım diliyoruz.doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
dipnot:hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:
[sıze=3]herkez en kısa zamanda :KK49: Haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:[/sıze]

[sıze=3]

hamiş adayı

batasıca bat

veeee sonundaaaaa

ateşli hatunların adresleri
phia4 ocak:KK16:my ovulation chart
merinos15 ocak:KK16:
layle5 ocak:KK16:
pufpuff7 ocak:KK16:
meleklerim359 ocak:KK16:
waves9 ocak:nazar::KK49::nazar:
sudünyasi10 ocak:KK16:
aysedurmaz11 ocak:nazar::KK49::nazar:my ovulation chart
mevanurrrr13 ocak:KK16:
cikolta15 ocak:KK16:
taana16 ocak:KK16:
suri5018 ocak:KK16:
serap_serap19 ocak:KK16:
abraxasguzel20 ocak:KK16:
inci61inci22 ocak:KK16:
roter23 ocak:KK16:
fatma_ahmet24 ocak:KK16:
taydin25 ocak:KK16:
deepp25 ocak:KK16:
ebson25 ocak:KK16:
aeroplain25 ocak:KK16:
evris25 ocak:KK16:
cadiozy26 ocak:KK16:
seyide_cim27 ocak:KK16:
bedesten29 ocak:KK16:
eglenceli4 şubat:KK16:
izell9 şubat:KK16:
karapisso9 şubat:KK16:

anniş adayı

tahmini doğum tarihi

bebeğimizin cinsiyeti

beklediği ay sayısı

tokoyay3 haziran 2013:KK55:
gvn190724 haziran 2013:KK55:
irmegan8 temmuz 2013:KK31:
tubiloshh20 temmuz 2013:KK31:
peri386620 temmuz 2013:KK31:
fmfm05 ağustos 2013:KK31:
hctp05 ağustos 2013:KK31:
tugra03412 eylül 2013:KK31:5
perakedisi12 eylül 2013:KK31:
waves16 eylül 2013:KK31:7
aysedurmaz20 eylül 2013:KK31:4

[/sıze]

[sıze=3]yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.hepinizi en altta görmek dileğiyle....:KK16::KK16::KK16::KK16:[/sıze]

ayşeeeeem bu başlığı yeni gördüüüm canıııım inşaallah son kez yazmış olursuuuuuuuuuuuuuuuuuun :KK16:
Hem bende bu ay ovulasyon testi deneyeceğim inşaallah olacak :KK16:
Dua ederken isterken inanmakta çok etkili :KK16:
Hadiiiii inşaallah :KK16:

işallah rüyalar gerçek olur :KK70:

ya ben artık mide bulantılarımı yorgunluk hissimi doğum tarihimi beklemeyi ve herşeyiyle o heyacanı istiyorum

yoluna kurban olduğum rabbim duy sesimi

güldür yüzümü

olsun bu ay artık lütfen:2:

o mide bulantıları başlayıncada günde 10 kere kusunca seni burda yakalarım ben :):KK52::KK52: kız büyük konuşmayın ben büyük laf ettim geçmiş topiklerde öğürim kusim sabah akşam allahım veerrr ddm verdi rabbim ama sıpa 5 kilo verdirdi:KK52: sağlıklı gebelikler sorunsuz gebelikler versin rabbim hepinize canlarım bunu dileyin

hADİ İNŞAALLAH CANIIIMMMM :KK16:
RÜYA OLDUĞU GİBİ ÇIKAR İNŞAALLAH :KK16:

:KK1::KK1::KK1: üçüz de birden fazla olur yahu:KK1::KK1::KK1:

amma olur olur da üçüz olursaaaaaa, dualarım temelli tuttu demektir eşim için:KK1::KK1::KK1:

o toplantı senin bu toplantı benim koşturup duruyor, ben de Allah sana bi çocuk versin ki paçandan ayrılmasın, gidemeyesin bi yere diyorum:KK1::KK1:

Canım benim yüzümde kocaman bi gülümseme oluştu sen böyle yazınca , Allahım da seni güldürsün :) bu ay bebişin senle olsun ..

napıyosun ne var ne yok ???

Kuzum iyi dusunelim iyi olsun dimi? :) olacak bu ay. Bebislerimize kavusacaz. İyiyim canim abim ve arkadaslari geldi yemege. Abim bizde 1 hafta. Sevindim geldigine :) pazarteside kiz kardesim gelio bide bebisim gelse tam olacak kuzum :)))) sen nasilsin tatlim

Kuzum iyi dusunelim iyi olsun dimi? :) olacak bu ay. Bebislerimize kavusacaz. İyiyim canim abim ve arkadaslari geldi yemege. Abim bizde 1 hafta. Sevindim geldigine :) pazarteside kiz kardesim gelio bide bebisim gelse tam olacak kuzum :)))) sen nasilsin tatlim

Süper olmuş koşturmaktan belirti aramıcaksın , ama buralara gelmemezlik yapma sakın , geri sayımı beraber yapıcaz :) 15 tatilde kayınvalidem ve kayınpederim gelicekler Trabzondan inşallah onlara güzel haberi burda vermek kısmet olur ..

Süper olmuş koşturmaktan belirti aramıcaksın , ama buralara gelmemezlik yapma sakın , geri sayımı beraber yapıcaz :) 15 tatilde kayınvalidem ve kayınpederim gelicekler Trabzondan inşallah onlara güzel haberi burda vermek kısmet olur ..

yok yok kuzum buraları bırakmam.

Kız kardeşimle her konuştugumuzda kadınlar kulubünde takılıyosun dimi diyo :KK1::KK1:

Öğrendi herkes.

Ohh kayınvalidenlere orda verirsin inşallah çok sevineceklerdir.

İnşallahhhhh bu ay göbüşlere bebişleri koymuşuzdur.:KK16::KK16::KK16:

Geçen rüyamda sapsaprı tombiş bi erkek çocuk dogurdum.

Rüyalarda 9-10 tane dogurmusumdur. :KK52:

o mide bulantıları başlayıncada günde 10 kere kusunca seni burda yakalarım ben :):KK52::KK52: kız büyük konuşmayın ben büyük laf ettim geçmiş topiklerde öğürim kusim sabah akşam allahım veerrr ddm verdi rabbim ama sıpa 5 kilo verdirdi:KK52: sağlıklı gebelikler sorunsuz gebelikler versin rabbim hepinize canlarım bunu dileyin

Aynen GVN1907 bende dua ederken gayet sağlıklı bir gebelik ve sonrasında kusmayan güzel uyuyan bebişler istiyorum Rabbimden onda herşey bol inşaallah herşeyin en iyisini verecektiiiiiiiiiiiir :KK16:
inanıyorum... :KK16:

:KK1::KK1::KK1: üçüz de birden fazla olur yahu:KK1::KK1::KK1:

amma olur olur da üçüz olursaaaaaa, dualarım temelli tuttu demektir eşim için:KK1::KK1::KK1:

o toplantı senin bu toplantı benim koşturup duruyor, ben de Allah sana bi çocuk versin ki paçandan ayrılmasın, gidemeyesin bi yere diyorum:KK1::KK1:

inşaallah tatlım Rabbim sevindirsin hepimizi :KK16:
bende bu ay eşimin doğum günü için bu güzel hediyeyi veririm diyorum Mevlam kalpten yapılan dualara icabet edr inanıyorum... :KK16:
40 kere söylersem inşaallah olacak :KK16:
:KK1: :KK16:

inşaallah tatlım Rabbim sevindirsin hepimizi :KK16:
bende bu ay eşimin doğum günü için bu güzel hediyeyi veririm diyorum Mevlam kalpten yapılan dualara icabet edr inanıyorum... :KK16:
40 kere söylersem inşaallah olacak :KK16:
:KK1: :KK16:

amiiiinnnnn:nazar:

eğer bu ay hamile kalmışsam evlilik yıldönümümüze denk gelebilir...

düğünümüz de kardeşimin doğumgününe denk gelmişti.

dayı yeğen doğumgünü bi de evlilik yıldönümü.... e bizim o günü resmi tatil ilan etmemiz gerekir artık:KK1::KK1::KK1::KK1:

X