Bol bebiş topiği

slm hoşgeldin Ssirin

bende ovi testi kullanıyorum öncelikle kaç günde bir regli olduğunu hesapla
28 günde bir ise genelde 14 gün 27 günde bir ise 13 gün
yada 30 iise 16 gün gibi yumurtlam tarihleri var bunun için otomatik hesaplayıcılardan yararlanabilirsin
benim 28 günde bir olduğun için 8. günde başladım test yapmaya bu ay 12 günde yakaladım cift kırmızıyı benim ilk yaptığımda biri kırmızı diğeri silkti sonra günlerde hepsilik cıktı sadece 12 ve 13 gün kırmızı cıktı sonra ikinci kırmızı silkleşmeye başladı bugün mesela merakettim yine yaptım yine silk cıktı
ayrıca testler yetmiyor ben günde iki defa yaptığım oldu netten alabilirsin ovi testlerini gitti.....com diye sitede kanpanyalı bir sürü var içindede

ha unutmadan testlere 10 dakikada değil 5 dk sonra bak sonra değerini yitiriyor

öncelikle çok teşekkür ederim canım benim reglim bir ay 28 günde bir ayda 32 günde geliyor yani değişken :KK43: bende de az test olduğu için 10 12 14 16 şeklnde tes yapayım diye düşündüm zaten br tanesini dayanamyı 7. günde yaptım işte orda bişi çıkmadı daha sonra çıkan silik bir çizgi :KK43: inşallah kaçırmam bu ay çok üzülüyoruz artık :KK43: yaşımızda geçiyor ben 32 yaşındayım ve 6 aydır olmuyor korkmaya başladım acıkçası tabi herşey allahtan... inşallah hepimizin yüzü en kısa sürede güler seninde bebeğin tez zamanda gelir canım tabi benimkide :)

inşallah ayşem. Daha yeni koyulaştı bakalım ya acaip heyecanlandım bak :KK55:
Çizgi silikleşince de mi çalımam lazım? Eyvahh kocişi nasıl razı edeceğiz.Hep yorgun hep başı ağrıyor :KK9: bizim evde işler tersine :KK9:

Daya balı-cevizi gör gününü :))) Çalışın siz bi an önce 1 hafta kadar devam edin.Her gün.Pekmez-bal-ceviz-incir-keçiboynuzu.Nikotinden kafeinden uzak tut cinselliği azaltır onlar

Canım arkadaşlarım ben yeni bir karar aldııım :KK34: inşaallah elimden geldiğince rahat olacağım ve kür falan uygulamayacağım..
ilk gebeliğimde hiçbirşey yapmadan gebe kaldım,haberim bile yoktu geç öğrenmiştim ama nasip değilmiş...
Bana dua edin inşaallah Rabbim verecektir hepimize..
Bende şöyle birşey oluyor acayip takılıyorum olsun olsun diye halbuki zamanı gelince olacak :KK16:
Çalışmalara son hız ve sevgi ile devaaaaaaaam :KK16:
:13 :KK9:
Hepinizi çok seviyorum hamilelerimiz inşaallah sağlıkla kucağına alır..
Bizlerde bu topikte hamileliğimizi müjdeleriiiz selamet ve dua ileee :KK16:
Rabbbim hepimizin yar ve yardımcısı olsuuun :KK16:

canım günaydın
inşallah en kısa sürede gelir bebeğin rabbim gönlüne göre versin canımm
dediğin gibi üzülmekle olmuyor isyan da etmemek lazım rabbim biliyor zamanını ve hayırlısıyla sağlıkla gelecektir... sabırla beklicez dediğin gibide full çalışmalarla inşallah gelecek bebişler :)

maleseff kırmızıları gordum bu gece :KK43: cok moralım bozuldu............... kimse benı anlamıyo uzuntumu anlamıyo..... yenı bat 12 subat canım eklersen sevınırım.....

üzülme canım
aynı duyguları hemimiz yaşıyoruz aylardır :KK43: ama rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla verecektir sabretmemiz lazım kimseyi duyma canım boşver...
rabbim gönlüne göre versin tatlım

Daya balı-cevizi gör gününü :))) Çalışın siz bi an önce 1 hafta kadar devam edin.Her gün.Pekmez-bal-ceviz-incir-keçiboynuzu.Nikotinden kafeinden uzak tut cinselliği azaltır onlar

:KK9: yok çok şükür. biz de sigara alkol alan yok. Ben içiyorum da kociş içmez çay kahve.
Her gün keçiboynuzu pekmezi içiriyorum :KK9: ama niyetimi açık açık söylemiyorum.Kan yapıyormuş diyorum :KK9: Hastalıklardan koruyormuş :KK9:
Dur ceviz fındık filan da alayım bugün :KK9: adamı sonra tavanda bulmayayım :KK9:
Hava soğuk olmasa aslında zor gelmez de soğuk diye işte benim kocişe zor geliyor ama benden kaçış yok :KK9:
Havuçlu anne gibi oldum yaa :KK9: Bu çocuklar bizi daha doğmadan hepten maskara yaptılar yaaa :KK9:

Kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim bir etkisi oldu mu bilmem ama ben soğan kürünü uyguladıktan 1 ay sonra hamile kaldım. Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın dikkatine:) Ve birçok kişiden duyduğum şey şu oldu. Soğan kürünü uyguladım o ay adet oldum. Ertesi ay hamile kaldım. Aynen banada öyle oldu. Uygulamakta fayda var diye düşünüyorum. Zaten ben soğan kürüne başlarken şunu demiştim şifa Allahtan sebep soğan küründen. Çok şükür Rabbime bu günleride gösterdi.

paylaşımın için teşekkürler canım
bu kürü ne zaman uygulamak gerek
mesela benim bat 5 şubat diyelim bu ay ovu testi ile çalışcaz ama oldu olmadı bilemeyiz ya 5 şubata kadar bide olduysa bu kür zarar verirmi hem ne kadar kullanmamz lazım canım bilgilendirirsen çok sevinirim

cevoommmm nasılsınnn?Ben meryem suresini duymuştum.Hatta dün bitopikte okudum.26-38. ayetlerini elmaya okuyup eşler beraber yemeleri gerekiyormuş.

Bende meryem süresini okuyorum. 20.cü gündeyim. Bu 26. ve 38. ayeti elmaya bi keremi okuyup yemek mi lazım? Yoksa belli bir gün sayısı var mı ? Denemekten zarar gelmez. :KK16:

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim efsun.Ayağımı sürüyorum sizlerde peşimdesiniz ona göre:KK55:

Bence büyük konuşma şekerim.9 ay hastaneden çıkamayanlar var Allahım esirgesin.Sağlığıyla gelsin yavrularımız inşallah.:KK16:

Ayyyy hadi kııızz:21: Benim herif de bi ara üç olsun olmuşken diyordu:KK9:Adı gibi olsun topiğimiz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Yeni batları hemen ekliyorum canımcım.Son batlarınız olur da listenin altına geçersiniz inşallah gelecek ay:KK16:

canım bak ateşime 36.5 oldu bugün.40d026 Ovulation charts on FertilityFriend.com sağ kasığımda ve karın alt bölgemde bişeyler var.. çok mu ümit bağladım acaba ben bu ovi testine..

sabah o kadar zor kalktım ki, hala uykum varr... üşüyorum bi de.. hava çok güzel olmasına rağmen üşüyorum..

Günaydın kızlar
Bugün maalesef pek tadım yok benim.Arkadaşım dün akşam doğum yaptı.Kalbi atıyordu bebeğimizin ama 5,5 aylık olduğu için yaşamaz demiş drlar.Böyle bi acının asla teselli olmaz ama tek tesellimiz bebeğin eksik olması.Dün 23 gibi aldım haberi.Daha gidemedim yanına arkadaşımın.Dualarınızı eksik yapmayın gözünüzü seveyim.Sağlıklı ve hayırlı bebekler dileyin.İlla olsun demeyin.Üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor.:KK14:Adı bile hazırdı.Dün sabah örgü converse patiklerin dökümünü almıştım oğlumuza örmek için.:KK14:Masanın üstünde kalakaldı.Bide düşünün annesini.:KK14::KK14::KK14:Allahım kimseye yaşatmasın böyle acıları.(AMİNNN)

Allah sabır versin senin arkadaşına da canım. ben de dün telefonda ağladım inan ki komşumla konşurken.. biz bu kadar etkileniyorsak, onlar ne yapsın.. hep diyorum ya hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşun bebişlerinize diye.. ömürsüzmüşler ne yapalım.. Rabbim sağlıklı, hayırlı, ömürlü evlatlar nasip etsin cümlemize..

Dün akşam 11de aldım haberi.Daha ameliyattan inmemiş.Gidemedim.Şoka girdim.Ben annemlere müjde verirken o bebeğini kaybetti...Yalan dünya işte.Bugün var yarın yok :KK43:(((((((((((((
Bunun dışında kasık ağrılarım sıklaştı.Artık çok çok dikkat eder oldum.Arkadaşım hiçbir iş yapmıyordum çok dikkat ediyordum dedi.Bana da ders oldu bu.Nefes bile alırken dikkat ediyorum artık.Meyveler getirdim işe.Kilo falan umrumda değil.Sağlıkla doğsunlar da :KK43:((((((((

aman canım dikkat et kendine. ağır kaldırma, yorma kendini.. kadınların yükü erkeklerden ağır hep. adamlar markete pazara gitse arabasız gitmezler. biz öyle mi? marketten taşı pazardan taşı. evde koltuktu halıydı vs vs. gücümüz daha az olmasına rağmen eminim onlardan çok daha fazlasını sarf ediyoruz..

rabbim tüm annişleri ve bebişlerini koruyup kollasın...

inşallah ayşem. Daha yeni koyulaştı bakalım ya acaip heyecanlandım bak :KK55:
Çizgi silikleşince de mi çalımam lazım? Eyvahh kocişi nasıl razı edeceğiz.Hep yorgun hep başı ağrıyor :KK9: bizim evde işler tersine :KK9:

valla canım benimki de hep yorgun hep dışarlarda. bu sefer dedim bi tek ben mi istiyorum çocuk sahibi olmayı, hayır en az senin kadar ben de istiyorum dedi. o zaman bak ben testleri aldım yaptım, durum budur, çalışmamız lazım dedim.. :KK1: hem akşam hem sabah yordum ama yapacak bişey yok... :KK1::KK1:

Bende meryem süresini okuyorum. 20.cü gündeyim. Bu 26. ve 38. ayeti elmaya bi keremi okuyup yemek mi lazım? Yoksa belli bir gün sayısı var mı ? Denemekten zarar gelmez. :KK16:

valla canikom sayı yazmıyordu.Ovulasyon testi topiğinde okudum. Bir kere okunup beraber yenecek sanırım. Dur ben bakayım tekrardan. 38. ayette dahil diye not almışım.

Allah sabır versin senin arkadaşına da canım. ben de dün telefonda ağladım inan ki komşumla konşurken.. biz bu kadar etkileniyorsak, onlar ne yapsın.. hep diyorum ya hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşun bebişlerinize diye.. ömürsüzmüşler ne yapalım.. Rabbim sağlıklı, hayırlı, ömürlü evlatlar nasip etsin cümlemize..

aman canım dikkat et kendine. ağır kaldırma, yorma kendini.. kadınların yükü erkeklerden ağır hep. adamlar markete pazara gitse arabasız gitmezler. biz öyle mi? marketten taşı pazardan taşı. evde koltuktu halıydı vs vs. gücümüz daha az olmasına rağmen eminim onlardan çok daha fazlasını sarf ediyoruz..

rabbim tüm annişleri ve bebişlerini koruyup kollasın...

valla canım benimki de hep yorgun hep dışarlarda. bu sefer dedim bi tek ben mi istiyorum çocuk sahibi olmayı, hayır en az senin kadar ben de istiyorum dedi. o zaman bak ben testleri aldım yaptım, durum budur, çalışmamız lazım dedim.. :KK1: hem akşam hem sabah yordum ama yapacak bişey yok... :KK1::KK1:

Yok ben direk söylemiyorum.Giyenecem süslenecem.Şöyle de iki kırıttım mı tamamdır :KK9:
Adam iş gibi görmesin istesin :KK9:

herkese selam:)

dayanamadım gene yaptım gebelik testi tek çizgi ne yapıyım en azından aklımdan çıkıyor

hergünde yapıcam bata kadar

son 8:)

Bu ayda olmazsa ki olucak inşallah:)

ovulasyon testlerine başlıyorum

elimden geleni yapıcam

gerisi allaha kalmış ne yapıyım:2::2:

valla benimki kırıtmadan anlamıyor :KK1::KK1: direk söyliycen ki anlıycak.. pek nettir kendisi :KK1::KK1:

hehehe :KK9: daha iyi işte.

Kızlar işte buldum aynen böyle yazıyor.
Alıntı
meryem suresinin 3. Sayfasini 7 kere kirmizi bi elmaya okuyup esleri ile beraber yesinler.kac kisi Allahin izni ile bunu yaptiktan sonra cocugu oldu.buna bende dahil o ay hamdolsun hamile kaldim.hamilelere bile okuttum:)
Meryem suresi diye orda tümü tek sayfada çıkıyo.
onuın için sana kacıncı ayetinden itibaren diye sormuştum :KK43:
26-38. ayetler arası 38. ayette dahil.

X