- 29 Aralık 2012
- 1.439
- 5
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.381
slm hoşgeldin Ssirin
bende ovi testi kullanıyorum öncelikle kaç günde bir regli olduğunu hesapla
28 günde bir ise genelde 14 gün 27 günde bir ise 13 gün
yada 30 iise 16 gün gibi yumurtlam tarihleri var bunun için otomatik hesaplayıcılardan yararlanabilirsin
benim 28 günde bir olduğun için 8. günde başladım test yapmaya bu ay 12 günde yakaladım cift kırmızıyı benim ilk yaptığımda biri kırmızı diğeri silkti sonra günlerde hepsilik cıktı sadece 12 ve 13 gün kırmızı cıktı sonra ikinci kırmızı silkleşmeye başladı bugün mesela merakettim yine yaptım yine silk cıktı
ayrıca testler yetmiyor ben günde iki defa yaptığım oldu netten alabilirsin ovi testlerini gitti.....com diye sitede kanpanyalı bir sürü var içindede
ha unutmadan testlere 10 dakikada değil 5 dk sonra bak sonra değerini yitiriyor
öncelikle çok teşekkür ederim canım benim reglim bir ay 28 günde bir ayda 32 günde geliyor yani değişken bende de az test olduğu için 10 12 14 16 şeklnde tes yapayım diye düşündüm zaten br tanesini dayanamyı 7. günde yaptım işte orda bişi çıkmadı daha sonra çıkan silik bir çizgi inşallah kaçırmam bu ay çok üzülüyoruz artık yaşımızda geçiyor ben 32 yaşındayım ve 6 aydır olmuyor korkmaya başladım acıkçası tabi herşey allahtan... inşallah hepimizin yüzü en kısa sürede güler seninde bebeğin tez zamanda gelir canım tabi benimkide :)