Bol bebiş topiği

Merhaba kızlar.
Gelip okuyup yazmadan gidenler vardır belki :KK43:
Nasılsınız?Koptuk iyice :KK43:(
Biz iyi sayılırız.Hifa hanım uyku konusunda hala istikrarsız.2 gecedir sabahlıyoruz sağolsun.Derdi ne anlayabilsem bi de :KK43:((
Oto koltuğu aldık sonunda.380tl Kraft Encore.İsofixi yok.Çünkü arabamızda isofix yok.Emniyet kemeri ile de gayet sağlam duruyor.Yüksek olunca dışarıyı izleyebiliyor minnoşum.Bize bakmaz oldu arabada.Uyuyunca da yatabiliyor az da olsa.Boynu önüne düşmüyor.
Düğünde son 5 gün..Cuma akşamı kınamız var,pazara da düğünümüz.Keşke sizlerden gelen de olabilseydi...
Hepinizi çok öpüyorum....

Merhaba kızlar.
Biz iyi sayılırız.Hifa hanım uyku konusunda hala istikrarsız.2 gecedir sabahlıyoruz sağolsun.Derdi ne anlayabilsem bi de :KK43:((
Oto koltuğu aldık sonunda.380tl Kraft Encore.İsofixi yok.Çünkü arabamızda isofix yok.Emniyet kemeri ile de gayet sağlam duruyor.Yüksek olunca dışarıyı izleyebiliyor minnoşum.Bize bakmaz oldu arabada.Uyuyunca da yatabiliyor az da olsa.Boynu önüne düşmüyor.
Düğünde son 5 gün..Cuma akşamı kınamız var,pazara da düğünümüz.Keşke sizlerden gelen de olabilseydi...

Hayirli olsun canim koltugunuz.dis sorunudur belki hifanin uyku duzensizligi.dugunede az kalmis
Allah yardimciniz olsun.

Merhaba kızlar.
Merhaba canım nasılsın
Dediğin gibi forum kızlar gelmez oldu
umarım bir sıkıntı yoktur
Kızlarr nerelerdsiniz bebişler nasıl biz oğlumla ii
Olmaya çalışıyrz ama oğlumun sancıları oluyr
her yolu denediğim halde yavrum tam uyuyacak sancıdan
kıvranıyr çok üzülüyrm elimden birşey gelmiyr:KK43:(
duanızı eksik etmeyn...
ayseciğim koltuğunz hayırlı olsun
düğününüzde umarm güzel geçer rabbim mutlu mesut
etsn öpüyrm kızlar bi ses verin sizi merak edyrm...

merhaba ben yeni üyeyim siz annelerle birşey paylaşmak istedim 4 ay dir gebe kalmayı deniyorum ama olmadı 5aya gireceğiz icimde acayip bir korku var ya olmazsa diye bu ay ovulasyon testi kullanıyorum başka ne yapabilirim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım iş güç koşturmaca bizim de günlerimiz geçip gidiyor. Biz ek gıdaya alıştık çok şükür. Düzenli beslenmemizi yapıyoruz. İlk zamanlar zorladı ama şimdi ne versem geri çevirmiyor kuzum. Tarifler konusunda sana fikir verebilirim:KK66: Ek gıdaya geçeli kilo da aldı. Dişler yüzünden biraz zayıflamıştı şimdi iyi çok şükür. Bu arada 6 tane dişimiz var inşallah diğerleri biraz aralar. Yoksa canıma okuyor çıkana kadar esma hanım. Kendi ayrı çekiyor ben ayrı çekiyorum. Hifa hanım neler yapıyor, ek gıda alıştırmalarınız nasıl geçiyor?
Düğününüz de yaklaşmış. Şimdiden Allah mesut etsin, Rabbim dirlik düzen versin inşallah. Evlenmek kolay, evlililk zor :)

Kızlar sizler nasılsınız? Topiğimizi biraz şenlendirmemiz lazım çok sessiz kaldı son zamanlarda..

merhaba ben yeni üyeyim siz annelerle birşey paylaşmak istedim 4 ay dir gebe kalmayı deniyorum ama olmadı 5aya gireceğiz icimde acayip bir korku var ya olmazsa diye bu ay ovulasyon testi kullanıyorum başka ne yapabilirim...

hoşgeldin cnm.daha erken acale etme.biz neler gördük burada:)çok şükür çoğumuz kucağına aldı bebeğini:)Rabbim sana da nasip eder inş. ovulasyon tarihini hesapla ona göre davranın:)

Selamlar herkese.. ben bakiyorum tam yazicam ezgi ya huysuzlaniyor ya bir is cikiyor. Suan uyuyor kendileri. Biz de yarin ek gidaya basliyoruz yoğurdumuzu mayaladik. Bakalim tepkisi ne olacak kucuk hanimin.

Aysecim dugununuz hayirli ugurlu olsun. Allah mesut etsin.. gule gule kullanin koltugunuzu..

Seyidecim canim ALLAH anali babali buyutsun..

Sulem canim ALLAH yardimcin olsun cok zor gaz . Biz de cok cektik. Ne uykusuz gecelerdi.... birden gozumun onune geldi.. sinirlerim bozulurdu oturup aglardim niye durmuyor diye... kac gunluk oldunuz? Kirki ciktiysa rezene icirebilrsin. Kizlar icirdi. Hatta dilek papatya cayi icirdi bir guzel uyudu diyordu.

hoşgeldin cnm.daha erken acale etme.biz neler gördük burada:)çok şükür çoğumuz kucağına aldı bebeğini:)Rabbim sana da nasip eder inş. ovulasyon tarihini hesapla ona göre davranın:)

bu ay öyle yapacam rabbim hayrlisini nasip etsin inşallah

kızlar nasılsınız biz bugün 9 aylık olduk.soktor amcaya göre 8 aylık:) gece uyanmalar dışında çok şükür 2 küçük dişle iyiyz.bu arada asıl söyleyeceğim şey bir hafta geçti günüm:KK43: acaba hamile miyim diye korkmaya başladım:KK43: bi çalışma da yapmadık ama korkuyorum valla.ay oğlum için inş hamileyimdir derken çok erken olmaz olamaz:))) Rabbim isteyene versin bana da daha sonra versin:)))

selam canlarrr...

topiğimiz çok sessiz kaldı :KK31:
ben de çok sık gelemiyorum.
ama sizi çok özledim.
işlerimiz açıldı,yusufcuk diş çıkarıyor,dergahımızda daha fazla görev aldım hamd olsun,vs. vs. vs...
4 tane dişimiz var şu an. 2 altta, bir üstte büyük bir de üst yanda :KK16:

kimimizin ailevi sıkıntıları,kimimizin bebiş sıkıntıları,kimimizin zaman sıkıntıları var...
Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin, bizlere ferahlık,rahatlık nasip eylesin inşallah...
hepinizi çok öpüyorum.

kızlar nasılsınız biz bugün 9 aylık olduk.soktor amcaya göre 8 aylık:) gece uyanmalar dışında çok şükür 2 küçük dişle iyiyz.bu arada asıl söyleyeceğim şey bir hafta geçti günüm:KK43: acaba hamile miyim diye korkmaya başladım:KK43: bi çalışma da yapmadık ama korkuyorum valla.ay oğlum için inş hamileyimdir derken çok erken olmaz olamaz:))) Rabbim isteyene versin bana da daha sonra versin:)))

canımcım bebişin neden dr a göre 8 aylık :44:
kaç kilo ve kaç cm siniz?
ayrıca günün geçmiş?? son durumdan bizleri de haberdar et tamam mııııııı :KK52:

selam canlarrr...

topiğimiz çok sessiz kaldı :KK31:
ben de çok sık gelemiyorum.
ama sizi çok özledim.
işlerimiz açıldı,yusufcuk diş çıkarıyor,dergahımızda daha fazla görev aldım hamd olsun,vs. vs. vs...
4 tane dişimiz var şu an. 2 altta, bir üstte büyük bir de üst yanda :KK16:

kimimizin ailevi sıkıntıları,kimimizin bebiş sıkıntıları,kimimizin zaman sıkıntıları var...
Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin, bizlere ferahlık,rahatlık nasip eylesin inşallah...
hepinizi çok öpüyorum.

canımcım bebişin neden dr a göre 8 aylık :44:
kaç kilo ve kaç cm siniz?
ayrıca günün geçmiş?? son durumdan bizleri de haberdar et tamam mııııııı :KK52:

cnm bir ay erken doğdu ya o yüzden 2 yaşına kadar 1 ay geriden takip edicez ama gelişimi iyi dedi.Son durumu yazmak için girdim.on gün geçti günüm veeeeee hamile DEĞİLİM:)))))) hamileyim diye sevinirken şimdi değilim diye sevindim.:KK1: Maşallah size de öpüyorum kuzucukları:nazar::nazar::nazar:

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
geliyorum okuyorum ama bu aralar kimse yok topikte.
ayşenin düğün telaşı topiği de etkiledi :)
zzaten ayşe olmayınca çok sessiz kalıyo topik kızlar niye yazmıyorsunuz?
karapisso canım bilal nasıl göremiyorum artık seni.
inciden haber var mı kızlar aklıma geldikçe dua ediyorum.
şule de bebişden fırsat bulamıyor herhalde.
cadıozy canım ezgi nasıl sen nasılsın
6 aylık aşınızı oldunuz mu ateş yapar diye korkuyorum ben.
waves sen nasılsın esma nasıl
örümceğe koyuyor musun bizimki çok seviyor ama bazı doktorlar önermiyor.
tubilosh yusuf büyümüş maş. birsürü dişi olmuş
M.Selim de çok kaşıyor dişlerini ama hala çıkmadı.
eşim de kpss çalışıyor dua edin kızlar ya.
hepinizi öpüyorum yine yazarım inş.

Kizlarrrr coktandirrrr gelemedim melegim dogdu bugun 22 gunluk olduk biara yazarim dogum anilarimi ins herkez iyidir

masallah kaç haftalık doğdu allah bağışlasn bizde 25 günlk olduk normal doğum mu oldu

Selamlar herkese.. ben bakiyorum tam yazicam ezi ya huysuzlaniyor ya bir is cikiyor. Suan uyuyor kendileri. Biz de yarin ek gidaya basliyoruz yoğurdumuzu mayaladik. Bakalim tepkisi ne olacak kucuk hanimin.
Aysecim dugununuz hayirli ugurlu olsun. Allah mesut etsin.. gule gule kullanin koltugunuzu..

Seyidecim canim ALLAH anali babali buyutsun..

Sulem canim ALLAH yardimcin olsun cok zor gaz . Biz de cok cektik. Ne uykusuz gecelerdi.... birden gozumun onune geldi.. sinirlerim bozulurdu oturup aglardim niye durmuyor diye... kac gunluk oldunuz? Kirki ciktiysa rezene icirebilrsin. Kizlar icirdi. Hatta dilek papatya cayi icirdi bir guzel uyudu diyordu.
Canım bnde ağlamamak içün kendimi zor tutuyrm o kadar zor uykuya dalıyrki rezene içiyrm ama sanki fsyda etmiyr sen nadsılsn ezgi nasl dişmi çıkaryr buarada dikek nerelerde pek gözükmyr umarm iyidr öpyrm cnm allaha emanet ol...

kızlar
nasılsınız biz bugün 9 aylık olduk.soktor amcaya göre 8 aylık:) gece uyanmalar dışında çok şükür 2 küçük dişle iyiyz.bu arada asıl söyleyeceğim şey bir hafta geçti günüm:KK43: acaba hamile miyim diye korkmaya başladım:KK43: bi çalışma da yapmadık ama korkuyorum valla.ay oğlum için inş hamileyimdir derken çok erken olmaz olamaz:))) Rabbim isteyene versin bana da daha sonra versin:)))

Cnm masallah rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsn hamilede değilmişsn zaten bebeğin küçük inş. Hakkında ..hayrlısı olur...

Kızlar yarın sabah mahkemem var dua bekliyorum hepinizden.
Canım allah yardmcn olsun hayrla gEl cnm

Madallah canım bizde oğlumla uğraşyrm çok huzursz uykuya dalamyr duanı eksk etme öpyrm aeo..

Canım iyiyiz allaha şükür sen nasılsın bebişin nasıl?
Ben yürütecine koyuyorum valla canım. Şimdiki doktorların önermediği o kadar çok şey var ki. Hepsini yapıcam dersen kafayı yiyorsun :)
6.aydan itibaren yürüteçte esma. Evi dört dönüyor.
Eşin ve senin için inşallah hayırlısı olur canım. Bebişin dişleri inşallah fazla zorlamadan çıkar.

Canım iş güç koşturmaca bizim de günlerimiz geçip gidiyor. Biz ek gıdaya alıştık çok şükür. Düzenli beslenmemizi yapıyoruz. İlk zamanlar zorladı ama şimdi ne versem geri çevirmiyor kuzum. Tarifler konusunda sana fikir verebilirim:KK66: Ek gıdaya geçeli kilo da aldı. Dişler yüzünden biraz zayıflamıştı şimdi iyi çok şükür. Bu arada 6 tane dişimiz var inşallah diğerleri biraz aralar. Yoksa canıma okuyor çıkana kadar esma hanım. Kendi ayrı çekiyor ben ayrı çekiyorum. Hifa hanım neler yapıyor, ek gıda alıştırmalarınız nasıl geçiyor?
Düğününüz de yaklaşmış. Şimdiden Allah mesut etsin, Rabbim dirlik düzen versin inşallah. Evlenmek kolay, evlililk zor :)

Kızlar sizler nasılsınız? Topiğimizi biraz şenlendirmemiz lazım çok sessiz kaldı son zamanlarda..
Allah razı olsun canım benim.Dediğin çok doğru evlenmek kolay,evlilik zor.
Tarifler konusunda gerçekten fikirlere ihtiyacım var.2 haftadır 2 çorbayla kaldık kuzumla.Onu çok ihmal ettim düğün telaşı yüzünden :KK43:( Tarhana ve yayla çorbasıyla kaldık.Yaylayı da pek sevmiyor genelde tarhana gidiyoruz.O da bitmek üzere,tazesini nasıl bulacağım onu da bilmiyorum:KK43:( Bugün sebze çorbası deneyim dedim ama eve alışveriş yapamayınca o da kaldı yarına.Hayırlısı artık.

Kız heyecanlandım okuyunca ama değilmişsin :) Geç kaldım heyecanlanmakta bile :KK70:

Allah yardımcısı olsun eşinin.Emeklerinizin karşılığını versin inşallah Rabbim.

Müjdeyle başlayım sözlere.İlk incimiz göründü bugün:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Heyecandan elim ayağım dolandı.Ne kadar güzel bişey o bembeyaz noktacığı görmek.Hoş daha dilini çekip dişini görmek çaba gerektiriyor ama yine de güzel :KK70: Yok mu onu görmenin kolay bi yolu:KK52::KK52::KK52:

Düğünümüzü yaptık çok şükür.Kazasız belasız,kavgasız sorunsuz bitti hayırlısıyla.Allah sevenleri ayırmasın,yuvalara huzur versin inşallah.:KK16::KK16::KK16::KK16:
Yorgunluğun anlamı çok ağır bugünlerde benim için.Meğerse minik bir bebekle çok zormuş düğün telaşı.Evin büyüğüsün,eşin var,bebeğin var,düğün sahibisin vs derken sorumluluk son safhadaydı.5 saat uyuyabiliyorum 3-4 gündür.Hem Hifam çok huysuz geceleri, hemde o uyuduğunda dinlenemediğim için bitiyorum yorgunluktan.Ama dişimizi görünce enerji oldu bana.Evi topladım bi güzel.Şimdi uyudu size müjde vereyim diye geldim.

Bir müjdem daha var sizlere.Eşimin 2.ameliyatından 6 ay geçti sonunda.Yeniden hormon tahlilleri alındı.İlk sonuçlar çok güzel.Daha gelmeyen sonuçlar var.Ama çok ümitliyiz onlarında düşmüş olmasından.İğne tedavisi işe yaramazsa 3.ameliyat için araştırma yapacaktık.Ankara yada İstanbul yolları görünecekti.İnşallah gerek kalmayacak 3.ye.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Burada havalar iyice ısındı.23 dereceleri gördük dün.Havalar ısındıkça hepimiz dışarılara atarız kendimizi,daha az geliriz topiğe sanırım :KK43: İhmal etmeyin topiğimizi de.Ben her gün geleceğim Allah izin verirse.:KK31:
İncimizden ve sarı şekerimizden haber yok hala sanırım.Kimse ulaşamıyormu aranızda?Benimki de soru şimdi.Ulaşan olsa bizi de bilgilendirir zaten değilmi:KK43:
Hepiniz dualarımdasınız her zaman.Fıstığım uyanmadan kalan işleri de bitireyim de onunla oynarken kafam rahat olsun.
Sözlerimi kuzucumla noktalayım içiniz açılsın.İşte banyodan sonra kukuletasıyla çilekli topkekim.:KK42:

$Adsýz.jpg

Müjdeyle başlayım sözlere.İlk incimiz göründü bugün:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Heyecandan elim ayağım dolandı.Ne kadar güzel bişey o bembeyaz noktacığı görmek.Hoş daha dilini çekip dişini görmek çaba gerektiriyor ama yine de güzel :KK70: Yok mu onu görmenin kolay bi yolu:KK52::KK52::KK52:

Düğünümüzü yaptık çok şükür.Kazasız belasız,kavgasız sorunsuz bitti hayırlısıyla.Allah sevenleri ayırmasın,yuvalara huzur versin inşallah.:KK16::KK16::KK16::KK16:
Yorgunluğun anlamı çok ağır bugünlerde benim için.Meğerse minik bir bebekle çok zormuş düğün telaşı.Evin büyüğüsün,eşin var,bebeğin var,düğün sahibisin vs derken sorumluluk son safhadaydı.5 saat uyuyabiliyorum 3-4 gündür.Hem Hifam çok huysuz geceleri, hemde o uyuduğunda dinlenemediğim için bitiyorum yorgunluktan.Ama dişimizi görünce enerji oldu bana.Evi topladım bi güzel.Şimdi uyudu size müjde vereyim diye geldim.

Bir müjdem daha var sizlere.Eşimin 2.ameliyatından 6 ay geçti sonunda.Yeniden hormon tahlilleri alındı.İlk sonuçlar çok güzel.Daha gelmeyen sonuçlar var.Ama çok ümitliyiz onlarında düşmüş olmasından.İğne tedavisi işe yaramazsa 3.ameliyat için araştırma yapacaktık.Ankara yada İstanbul yolları görünecekti.İnşallah gerek kalmayacak 3.ye.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Burada havalar iyice ısındı.23 dereceleri gördük dün.Havalar ısındıkça hepimiz dışarılara atarız kendimizi,daha az geliriz topiğe sanırım :KK43: İhmal etmeyin topiğimizi de.Ben her gün geleceğim Allah izin verirse.:KK31:
İncimizden ve sarı şekerimizden haber yok hala sanırım.Kimse ulaşamıyormu aranızda?Benimki de soru şimdi.Ulaşan olsa bizi de bilgilendirir zaten değilmi:KK43:
Hepiniz dualarımdasınız her zaman.Fıstığım uyanmadan kalan işleri de bitireyim de onunla oynarken kafam rahat olsun.
Sözlerimi kuzucumla noktalayım içiniz açılsın.İşte banyodan sonra kukuletasıyla çilekli topkekim.:KK42:

Eki Görüntüle 1055650

maşallah cnm sana,eşine,Hifa'ya:)))bir de kardeşine ve yuvasına...:nazar::nazar::nazar:Müjdelere de çok sevindim ayrıca...:21:

KARDELEN iyiyiz canim cok sukur bugun olduk asiyi. Hincini benden cikariyor. Ne bel ne kol hissetmiyorum artik. 7 saat oldu asi olali suana kadar yukselmedi. Sabah ilac ictik ama. Aksam yine iciririm rahat uyusun.

SULE25 canim dilek memletine gidip gelmisti grip olmus iyiydi birkac gun once. Canim cok zor seni cok iyi anliyorum. Geciyor da gecene kadar insan cok uzuluyor ben de yasadim.

$123.jpg
Sözlerime süzgeçle başlayım dedim :KK70: Sebze çorbamız için buharda pişirici özellikli süzgeç aldım kuzuma.Bugün ilk deneyimimizi yaşayacağız.Ben sebze çorbası konusunda,o tadı konusunda :))
Dişimizin sıkıntısı devam etmekte.Zaten 2-3 günde geçecek bi durum değil bildiğiniz üzere.Allah yardımcımız olsun...:KK16::KK16::KK16::KK16:
Düğün yorgunluğunu atamadık daha.Hele ben üstüne diş sıkıntısı ekleyince sürünme modundayım:KK53::KK53::KK53::KK53:
Uykusuzluğa karşı bağışıklık kazandım sanırım.Artık uyumasam da olur:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

X