3 tane emzirme atleti aldın sanırım :)) Kremi son haftalarda sürmeye başlanmalı diye duydum ben.Hamişlerime de söylüyorum hep.25ten sonra başlayın diye.Bir de süt çaylarına başla.Sütün hemen inerse bebeğine mama vermek zorunda kalmazsın.
Valla drumuza güveniyorum o yüzden bebelac aldım ben bugün.Pek sevdi.Dr 1 çay kaşığı ver dedi ama benimki 3 kaşık aldı.Emzik vermesem ağlayacaktı ver diye
Druma gelecek ay sorayım hipp markayı.Allah razı olsun canım
Amiiinnn
Miss gib bi haber.Bekliyoruz...
Ben gaz için hiç dikkat etmiyorum yediklerime.Alışmak zorunda artık.Çok abartmıyorum tabi ama herşeyi de yiyorum.
Aynı şeyleri denemişiz kızz
Gerdanım çok üşüdüğü için o yönteme devam edemedim ben.Sütüm üşüdü gaz yaptı kuzuma.Ben sütyeni bikaç kez kullandım sadece.O da evdeyken.Yada dışarda emzirmeyeceksem.
Bizimki de 4 tekerlekli sandalye.Kilitlenebiliyor dördü de.Drunuz yönlendirmeyecekmi ek gıda konusunda.Ben ne dersem onu yedireceksin dedi bana.
Hmm ishal konusunda bende dikkat edeyim sayısına o zaman.Bugün dr 4 güne kadar kaka yapmamanın normal olduğunu söyledi.Bizimki bazen 5 gün yapmıyor ama sıkıntısı olmadığından dra haber vermedim ben hiç.
Maşallah senin süt yaradı Esma sultana.Benimki de harekete yarıyor
Enerji içeceği gibi demekki benim süt
DDD Sütünü arttırmak için bişey yapıyormusun?Yada günlük beslenmen nasıl,özellikle yiyorum dediğin şey varmı?
Ayyyyyy tavşan seniiii.Isırırım o çeneni ben senin