- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.321
Kızlar siz nasılsınız msmesi, cadıozy, duygubaby, kevok geçmiş olsun bu arada kendine dikkat et., mevanurr, epack, karapisso, tubilosh, fmfm, tubaaydan diğer arkadaşlar kimselerden ses yok. Bende esmayla uğraşıyorum bugün 4 ay 8 günümüzü bitirdik. Büyüüp gidiyoruz kocaman olduk. Kahkahalar, gülmeler, sevimli cadılıklar, yalandan ağlamalar derken bugünr geldik. Bir ara resmini ekliycem ama topiğin tadı yokken hiç ekleyesim gelmedi. Görüşmek üzere kızlar iyi haberler almak dileğiyle..
LEYLA
Canım Allah sağlık versin görürsün tabi bir anda geçip gidiveriyor zaman. Hemencikte büyüyorlar. Son günlerde hareketleri öyle bir değişti ki beni görünce gülüyor, oyunlar yapıyor, saçımı tutup bırakmıyor, başörtümü yoluyor :) Bu aylardan itibaren çok sevimli olmaya başlıyorlar.
EVRİS
Doğum hazırlıkları bitmiş ne güzel. Allah sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlı, uzunlu ömürler versin rabbim evladına..
CADIOZY
Kız seninkide mi parmak emiyor oyy ne dert ettim ben bu işi sanki hep öyle alışıverecekmiş gibi geliyor. Emzik emmeyen bebekler parmak emiyormuş genelde. Doğal oluyor tabi kendilerince :)
LEYLAM iyiyiz canimcok sukur. Ezgiyle evde savasiyoruz. Bu sene ev hanimiyim. Bazen sıkılmıyorum desem yalan olur ama ezgi sagolsun hemen is cikariyor annesine.
WAVES hem de ne emmek ya. Memeyi veriyorum almiyor parmak cok tatli. Oyuncaklarla oynamaya baslayinca unutur diye umut ediyorum
Amin cumlemize kuzum. Dur ya buyumesinler. Ozliycez kucuk hallerini.wawes:ya bende kızımın saçlarımı yolmasını istiyorummmmm:))))çabucak büyüsün yaaaaaa
cadıozy:Allah iyilik versin canım,ezgiye rabbim sağlık sıhhat versin.şu saatten sonra çalışmayı düşünmüyorum canım bende,boşver ne gerek var ya:))
ozym sen birde ayağını keşfettiğinde gör oayak nasıl emiliyor. ayağını yakaladığında çektiğin zaman çoraplar dereye girmiş gibi sırılsıklam. parmak emme deyince yazmadan edemedim .iyisin inşallah canım
Ayşam rabbim yuvana huzur versin eşinle muhabbetine tez zaman da tekrar kavuştursun canım.elimizden duadan başka bir şey gelmiyor.yanında olabilseydik keşke .dere otu süt için çok güzel ben dere otu ydiğimde ilk zamanki gibi gögüsümden sızıyor faydası olrmu bilmem ama inşallah şuan eşinle birbirinizi bulmuşsunuzdur.
incim inşallah seninde hayatında her sey yoluna girmiştir. sarı şeker sağlıklı veyanındadır
dualarım sizlerle kızlar rabbim zorunuzu kolay kılsın inşallah.Amin
Herkese günaydın..
Ayşe ve inciden güzel haberler almak istiyoruz.. İnşallah hayırlı bir gün olur..
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz.. Esma uyurken hemen bir bakayım kim var yok diye kontrol edeyim dedim. Benim cadı şimdi bir uyanır saatlerce uyumak bilmez. Bende evde işler bekleyedursun kocağımda dolaştırırım sürekli:) Yatırdığım zaman ağlamaya başlıyor. İlk doğduğu zamanlar mızmızlanınca hemen kucağa alan ben şimdi bunun acısını çekiyorum. Bir yandan da diyorum yürümeye başlayınca istesemde kucağıma gelmeyecek. Şikayet etmek yerinde bununda tadını çıkarayım diye düşündüğüm de oluyor.
Akşama kayınvalidem, görümcemler çaya gelecekler. Çayın yanına boş etmiyim diye pizza yapmaya karar verdim. Malzemeleri şimdiden hazırlamaya başlarsam akşama ancak hazır ederim herhalde esma cadısından dolayı:)
Dün oturduğum odanın halısını silerken öyle bir altına doldurdu ki badisinden göründü yattığı yerde :) Sonuçta ne oldu halı yarım kaldı. O yorgunluğun üstüne esma hanımı dipdoruk çıkart, yıka giydir ortalığı topla derken akşam olmuş.
Bizde durumlar böyle akşama kadar uğraştırıyor kendisiyle. Birazcık ayrıntıya girdim ki topiğin havası değişsin, iki sohbet konusu olsun umarım önayak olurum bu günlük.
Yine görüşmek üzere kızlar kendinize, bebişlerinize iyi bakın..
Kızlar hiç tadım yok
Bilal hasta oldu galiba
Nasıl oldu anlamadım hapşuruyor sürekli ve gözleri akıyor şarıl şarıl
Gezmeye gittiğimde sıkımızı sardım hava çok güzeldi nerden aldı bu çocuk soğuğu. Vicdan azabı çekiyorum resmen
Mızmız sürekli ağlıyor. Dün k.validemde hafif serin odada üstünü değiştim acaba ondanmı oldu am öncesinde hapşurması vardı eve dönünce gözleri kızardı yaşardı.
Aişe ve inci için dua ediyorum.
Kızlar hepinizi öptüm inanın bu aralar pek giremiyorum arada girdiğimde okuyup. Çıkıyorumhepinizi öptüm.
İnşallah canım.kızlar bu ay serophene kullanmaya başladım inşallah bu ay gelir bebişimiz yaaaa hamilelik nasıl bir şey hissetmek istiyorum...
her şey inşallah güzel olur hepimiz için...
Herkese günaydın..
Ayşe ve inciden güzel haberler almak istiyoruz.. İnşallah hayırlı bir gün olur..
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz.. Esma uyurken hemen bir bakayım kim var yok diye kontrol edeyim dedim. Benim cadı şimdi bir uyanır saatlerce uyumak bilmez. Bende evde işler bekleyedursun kocağımda dolaştırırım sürekli:) Yatırdığım zaman ağlamaya başlıyor. İlk doğduğu zamanlar mızmızlanınca hemen kucağa alan ben şimdi bunun acısını çekiyorum. Bir yandan da diyorum yürümeye başlayınca istesemde kucağıma gelmeyecek. Şikayet etmek yerinde bununda tadını çıkarayım diye düşündüğüm de oluyor.
Akşama kayınvalidem, görümcemler çaya gelecekler. Çayın yanına boş etmiyim diye pizza yapmaya karar verdim. Malzemeleri şimdiden hazırlamaya başlarsam akşama ancak hazır ederim herhalde esma cadısından dolayı:)
Dün oturduğum odanın halısını silerken öyle bir altına doldurdu ki badisinden göründü yattığı yerde :) Sonuçta ne oldu halı yarım kaldı. O yorgunluğun üstüne esma hanımı dipdoruk çıkart, yıka giydir ortalığı topla derken akşam olmuş.
Bizde durumlar böyle akşama kadar uğraştırıyor kendisiyle. Birazcık ayrıntıya girdim ki topiğin havası değişsin, iki sohbet konusu olsun umarım önayak olurum bu günlük.
Yine görüşmek üzere kızlar kendinize, bebişlerinize iyi bakın..