Bol bebiş topiği

$Resim 079.jpg $Resim 095.jpg

4 ay 10 günlüğüz kocaman olduk çok şükür..

Herkese merhaba kızlar. .
Nasılsınız?
İnşallah iyi haberler alacağımız bir hafta olur..
Ayşe,İnci inşallah güzel haberlerle gelirler. .
Rabbim yardımcıları olsun inşallah. .

Bir hafta rapordan sonra tekrar işe başladım. . Şuanda her yerim ağrıyor çok yorucu bir gün oldu. Yarın da veli toplantım var. Yığınla da okul işleri. Ay son 4 gün. . Hayırlısı hadi bakalım. .

Bende dün gece garip birşey oldu.
Dün adetimin 20. günüydü.
Ve çok değil iki damla kadar açık kırmızı pembe gibi lekelenmem oldu. Aklıma hemen yerleşme kanaması olabilir mi diye geldi.
İlk defa başıma geldi bi anlam veremedim. Umutlanmak istemiyorum çünkü hiç belirtim yok. Bu konuda bilgisi olan ya da böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım ben bir kez yaşadım kan rengi lekelenmeyi ve o ay kimyasal gebelik yaşadım.
Bazen yumurta çatladığunda lekelenmeyi olurmuş sendde olanlar adete 1 hafta kala bunu yaşayan var.
Ayyyy seninde yumurtlama olabilir boş geçirme derim. Yerleşmeysede zararımolmaz ilişkinin...z
Eki Görüntüle 941391 Eki Görüntüle 941388

Oyyyyyyyy yerim sennnnni maşaallah kaymak gibi bembeyaz :KK56:

Ayşeciğim yeni fark ettim son günlerim kusura bakma canım yazdıklarınızı yeni okudum... Canım herşey gönlünce olsun ama dileğim yavrunun analı babalı büyümesidir... Dünyanın sonu değil tabi ama eğer; çok yıpratıcı ve yıkıcı bir sebep yoksa devam et evliliğine derim ne olur Ayşe...

İnci Azranın sağlık durumunu merak ediyorum lütfen haber ver...Umarım sıkıntılar geçip gitmiştir...

waves canım bebeğin tam koklamalık maşalllah çok şeker bir kızın var Allah bağışlasın canım... Bana ettiğin dua için Allah razı olsun
Herkesi öpüyorum:KK16::KK16::KK16::KK16:

Kilo vermeye devam ediyorum. 84-83 gibi başladım şimdi 75.7 kiloyum. Ay sonuna 4 aylık oluyoruz inş sıkıntı olmaz. 30 ocakta randevum var bakalim doktor ne diyecek. Ben versem bebek alsa sağlıklıysa bir sıkıntı olmaz herhalde. Göbeğim çıktı cok aldım diyordum ama vermişim hayırlısı olsun.

Amin cumlemize kuzum. Dur ya buyumesinler. Ozliycez kucuk hallerini.
Ama ev hanimligi en zor yapiyorum yapiyorum yine ayni. Hic ilerlemiyor :-)

Ben de merakla bekliyorum?canim ayak ne zaman agiza girecek bakalim.
Iyiyiz minem sen nasilsin? Ozledimseni. Bir yaramazlik yok dimi? Yusufum ne yapiyor.
merhaba ozym hastalığı atlattık çok şükür iyiyiz ayağımaızı keşfettik canım çoraplar sırılsıklam. sırada neresi var onu merak ediyorum .eline verdiğim herşeyi önce sallıyor ses veriyormu sonra doğru tadına bakıyoruz .neden bilmem çok hırslı hırçın bu aralar
uykumuz biraz daha iyi gün içinde 1 er saatlik uykulara başladık sonunda .sen napıyosun güzel ezgim nasıl .süt durumun ne
kızlar bu ay serophene kullanmaya başladım inşallah bu ay gelir bebişimiz yaaaa hamilelik nasıl bir şey hissetmek istiyorum...
her şey inşallah güzel olur hepimiz için...
allahım dilediğin sonucu nasip etsin inşallah canım.
Kızlar hiç tadım yok :KK50:
Bilal hasta oldu galiba :KK14:
Nasıl oldu anlamadım hapşuruyor sürekli ve gözleri akıyor şarıl şarıl :KK14:
Gezmeye gittiğimde sıkımızı sardım hava çok güzeldi nerden aldı bu çocuk soğuğu. Vicdan azabı çekiyorum resmen :KK14:
Mızmız sürekli ağlıyor. Dün k.validemde hafif serin odada üstünü değiştim acaba ondanmı oldu am öncesinde hapşurması vardı eve dönünce gözleri kızardı yaşardı.
Aişe ve inci için dua ediyorum.
Kızlar hepinizi öptüm inanın bu aralar pek giremiyorum arada girdiğimde okuyup. Çıkıyorum :KK54: hepinizi öptüm.
dilekcim cok geçmiş olsun canım benim kış bebeği normal olarak hastalanacak canım. bağışıklığı kuvvetleniyor benim yusufum yazın öyle üşüttü hapşırık burun akıntısı sonra öksürük daha 40 çıkmmamıştı annemlerde. çabuk iyleşiyorlar bol emzir ben öyle yaptım ozaman çabuk atıyor canım
Nasılsınız?

Bir hafta rapordan sonra tekrar işe başladım. . Şuanda her yerim ağrıyor çok yorucu bir gün oldu. Yarın da veli toplantım var. Yığınla da okul işleri. Ay son 4 gün. . Hayırlısı hadi bakalım. .

Ve çok değil iki damla kadar açık kırmızı pembe gibi lekelenmem oldu. Aklıma hemen yerleşme kanaması olabilir mi diye geldi.
İlk defa başıma geldi bi anlam veremedim. Umutlanmak istemiyorum çünkü hiç belirtim yok. Bu konuda bilgisi olan ya da böyle bir şey yaşayan var mı?
canım inşallah bu bebişin habercisidir .kimi kadınlarda yumurtlamanın haberciside olabiliyormuş boş geçirme bence
Eki Görüntüle 941391 Eki Görüntüle 941388

maşallah güzelimize ne çabuk büyüyorlar değilmi allahım esirgesin yavrumuzu

Kilo vermeye devam ediyorum. 84-83 gibi başladım şimdi 75.7 kiloyum. Ay sonuna 4 aylık oluyoruz inş sıkıntı olmaz. 30 ocakta randevum var bakalim doktor ne diyecek. Ben versem bebek alsa sağlıklıysa bir sıkıntı olmaz herhalde. Göbeğim çıktı cok aldım diyordum ama vermişim hayırlısı olsun.
.bebek kilo aldıkça olmaz canım . zaten şimdi senden besleniyor.kusmalardan herhalde değilmi. ben ilk ay 5 kilo kaybettim. ama bebişim haftasından önde gidiyordu .korkma her şey yoluna girecek niyeyse seninle ilgili garip bir duygu var içimde inşallah sonu güzel kullardan eylesin seni rabbim.

nasılsın tatlım .paşamız nasıl rahatmı sende pek gelmiyorsun galiba topiğe.ben düzen oluşturmaya çalışıyorum. gece 8 de uyumya alıştık sonunda sonrasında 10 kere kalksada uykuya saat8 başlıyor.geceler aynı çok ilerleme yok. sizin dönüş hazırlıkların nasıl gidiyor.

merhaba ozym hastalığı atlattık çok şükür iyiyiz ayağımaızı keşfettik canım çoraplar sırılsıklam. sırada neresi var onu merak ediyorum .eline verdiğim herşeyi önce sallıyor ses veriyormu sonra doğru tadına bakıyoruz .neden bilmem çok hırslı hırçın bu aralar
uykumuz biraz daha iyi gün içinde 1 er saatlik uykulara başladık sonunda .sen napıyosun güzel ezgim nasıl .süt durumun ne

dilekcim cok geçmiş olsun canım benim kış bebeği normal olarak hastalanacak canım. bağışıklığı kuvvetleniyor benim yusufum yazın öyle üşüttü hapşırık burun akıntısı sonra öksürük daha 40 çıkmmamıştı annemlerde. çabuk iyleşiyorlar bol emzir ben öyle yaptım ozaman çabuk atıyor canım

canım inşallah bu bebişin habercisidir .kimi kadınlarda yumurtlamanın haberciside olabiliyormuş boş geçirme bence

.bebek kilo aldıkça olmaz canım . zaten şimdi senden besleniyor.kusmalardan herhalde değilmi. ben ilk ay 5 kilo kaybettim. ama bebişim haftasından önde gidiyordu .korkma her şey yoluna girecek niyeyse seninle ilgili garip bir duygu var içimde inşallah sonu güzel kullardan eylesin seni rabbim.

Amin canım. Allah razı olsun. Bu aralar böyle şeyleri duymaya öyle ihtiyacım vardi ki Rabbim iki cihanda ne muradin varsa versin. Namaz kildim, Kuran okudum az önce hepinize dua ettim. Canım yemek istemiyor birde afedersiniz ben çocuklugumdan beri tuvalete çıkamam şimdi elh hergün çıkıyorum. Bebek iyi olsunda elh bu halimden memnunum. Kilom var zaten normal doğurmak istiyorum onun için fazla kilo almasak bebisimde 2.800 frlan olsa sağlıkla kucağıma alsam yeter :))

İNCİM:Canım güzel haberlerle gel artık,herzaman duacı ve destekçiniz rabbim yardımcınız olsun..

AYŞEM:canım hayırlısıyla sorununu halletmişindir inşallah..

KARAPİSSO:canım çok geçmiş olsun bilale onlar çok hassaslar en ufak nemden şifa kaparlar keşke biraz daha dikkat etseydin,bundan sonra dikkat ette çabucak iyileşsin kuzun...

WAWES:Canım topiğin havasını,muhabbetini kızın maşallah güzel değiştirmiş kokusu buraya kadar geldi :))))
keşke benim kızda öyle doldursa:)))geçen hafta kabız olmuştuk yeni yeni düzeliyoruz o yüzden nerde dolu dolu kaka yapan bebek duysam imreniyorum:))))))keşke halının üstüne yapsaydı en azından halıyı sildiğine değerdi:)))

KEVOK:Canım inşallah hamişsindir,bende herhangi bi kanama olmamıştı yerleşme kanaması felan olmadı,inşallah sende bu sebeptendir,bi test yapsaydın.hadi bakalım inşallah....

Iyiyiz canim cok sukur sutum iyi durumda yani dinlenirsem super. Ama bazen ezginin uyku saatini kaciriyoruz sonra okuyor canima. Ben de saat 10 da uyutmaya alistirmaya calisiyorum bir ara 12 den once uyumuyordu maksimum 1.5 saat ayakta kalmali biraz gecsin uyuyamiyor yikiyor ortaligi yatmiyor habire agliyor. Ben 1 saat sobra yatircam yatagina.
Ezgi de iki el birden kemiriyor su ara, once bakiyor ellerine gozler sasi oluyr tabi. Cok sekerler ya hem buyusun diyorum hem de buyumesini isytemiyorum.
Kocaman op o kucuk adami yerim o kucuk ayaklari..

HTML:
kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler.. Bilal çok terliyor kaç gündür boynu alnı bazende sırtı.elimde mendil kurutuyorum ve sırtına mendil koyuyorum inş hastalığını kırgınlığını atar teriyle.
Sizler nasılsınız ?
Öptüm hepinizi

Son düzenleme:
nasılsın tatlım .paşamız nasıl rahatmı sende pek gelmiyorsun galiba topiğe.ben düzen oluşturmaya çalışıyorum. gece 8 de uyumya alıştık sonunda sonrasında 10 kere kalksada uykuya saat8 başlıyor.geceler aynı çok ilerleme yok. sizin dönüş hazırlıkların nasıl gidiyor.

sagol canim subatta doncez insallah belki okumussundur bizde 10gundur duzen farkli gunduz 3-3.5saate anca emiyor gece de eskisi gibi cok ml sut icmiyor uykuyu tercih edior insallah bu duzenimiz kalici olur. Birden degisti saate bir emerken 3saate cikardi bide 3-5dk emiyor bazen. durumlar bu canim sizde ne var ne yok?

selam kızlar nasılsınız??

eşim umreye gidiyor Rabbimin izniyle...
darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah...

dün ve bugün evrakları tamamladık.
şubat 2 de gidicek inşallah.

ayyy nasıl mutlu oldum adına, nasıl heveslendim anlatamam.
eşim bir ağlıyor bir gülüyor...
Rabbim bizlere de nasip eyle inşallah.

Tubilosh acaba görüştu mu ayseyle tekrar. Eşi geliyordu konusacaklardi umarım düzelmistir araları...

canım ayşeyle mesajlaştık.
eşiyle görüşmüşler ve askıya almışlar boşanma işini.
çok detaylı görüşemedik ama haber alırsam sizlere ileticem...

selam kızlar nasılsınız??

eşim umreye gidiyor Rabbimin izniyle...
darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah...

dün ve bugün evrakları tamamladık.
şubat 2 de gidicek inşallah.

ayyy nasıl mutlu oldum adına, nasıl heveslendim anlatamam.
eşim bir ağlıyor bir gülüyor...
Rabbim bizlere de nasip eyle inşallah.

canım ayşeyle mesajlaştık.
eşiyle görüşmüşler ve askıya almışlar boşanma işini.
çok detaylı görüşemedik ama haber alırsam sizlere ileticem...

Maşallah canım ne güzel darısı hepimizin başına inş. Bana da ailem teklif etti ama şu halde cesaret edemedim. Nasip olur inş.

En azından kötü bir haber yok. Umarım hersey güzel olur Aysem ve bebeği adına. Bol bebis topigimize nazar değdi galiba hep üst üste kötü şeyler duyuyoruz. Rabbim sonumuzu hayreylesin.

Nasılsınız?

Benim hamile kaldığım ay yumurtamın çatladığı gün olmuştu o pembe leke. İlişki olmuştu o gün ve sonuç Yiğit Ali 8 aylık. Umarım boş geçmemişsindir.

Ben artık çok az takip edebiliyorum. 2 diş çıkardık şimdi 3. Çıkıyor çok huysuzuz.
Tatsız şeyler var sanırım geçmişe gidip geleyim ben.

Karapisso Bilal'e çok geçmiş olsun canım.

slm canım sen paşayı bayağı üşütmüşsün,hastanenin verdiği broşürde okumuştum boynu soğuk ve terliyorsa üşütmüştür yazıyodu:KK43:(((

rabbim en kısa zamanda şifa versin canım

bende bayılıyorum şaşı hallerine çok tatlı oluyolar:)))benim kız ufaktan tefekten agu gugu demeye başladı avv diyo:)) bende ne var diyorum:)))ne kadar kibarım dimi?

canım boşanma işini askıya ömür boyu alın inşallah,tubiloştan gördüm.
Allah sizi bu hale getirenleri nasıl biliyorsa öyle yapsın,biz kadınlar hep fedakarlık yapmak zorundayız inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz canım....

bende bayılıyorum şaşı hallerine çok tatlı oluyolar:)))benim kız ufaktan tefekten agu gugu demeye başladı avv diyo:)) bende ne var diyorum:)))ne kadar kibarım dimi?

Oy masallah ezgi hep auuuu diyordu ben de kim bu ahu diyordum :-)
Biz simdi onlari gectik tukuruk cikara cikara b mi yok sa m mi anlam veremedigim bir ses cikariyor bol bol tukuruk cikararak. Her yerimiz salya oluyor.

İnşallah canım.
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah. .
Ne kadar zamandır bekliyorsun?

tam olarak bir yıl altı aydır evliyim bir sürü hasta masta oldum ama yuvarlak olarak bir yıldır diyebiliriz... her şeyimi kontrol ettirdim eşimle birlikte her şey normal ama olmadı daha ya:KK43:

X