Bol bebiş topiği

Kızlar kimseler yok bu ara topic yine sessiz sakin...
Bugün sağlık ocağına gittik aşımız vardı. Kızımın boyu 65 cm olmuş. Pek uzun boylu olmayacağız sanırım :) Kilomuz 6.500 dü geçen ay. Bu ay 7.300 olmuş. Birazcık yavaşlamış kilo alımı. Önceki aylara göre daha az alırmış. Normalde ayda 1.5 artmıştı bizim hep.
Şimdi gelelim soruma. Kan damlası verdiler ama yan etki olarak bulantı kusma yapabilir dedi. Eğer fazla olursa vermeyi kesersin diye söylediler. Ben şimdi ne yapacağımı bilemedim kızlar siz ne yaptınız, yan etkisi oldu mu, hiç vermesem olur mu bilmiyorum. Versem kızımın iştahında bir problem olurda düzenini mi bozarım diye kafam soru işaretleriyle doldu. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

merhaba canım 800gr gene de güzel maşallah bebişine canım.. demir ilacını benvermeyi bıraktım üstelik kullanmaya başladıktan 10 gün sonra kusmanın haricinde karın ve gaz ağrısı çok yaptı ağrıdan emmek istemiyordu bile .d vitamini neysede demir ilacı için tahlil bile yapılmadan veriyorlar ve ben gereksiz vitamin kullanımına karşıyım sonuç itibariyle ilaç yani.pekmezi üzümü eti sen ye sütünden bebeğinde alır bana göre benvermiyorum

çok üzüldüm senin adına aradan kalmak çok zordur rabbim yardımcınız olsun .mümkün olduğu kadar dışında kalın diycem ama olmuyor.inşallah bir anönce huzur verir ailene allahım bebeğinin ve seinin yüzüne baksın.

Süt arttırıcı egzersiz değil süt yapıcı bişeyler lazım artık bana :KK43:(((((((((((( Sütüm tamamen kesildi :KK43:((((((((((((((((((((((

Kan ilacı bizim kakamızda kan olarak geldi.Dr bırak dedi.Perhizdeyiz yarın tekrar başlayacağız.Yavrumun takibini bile zor yapıyorum artık.

Duygucum hastaneye kaldırılmadım.Kalp ritim bozukluğu çıkmıştı en son.Nabzım 60 ve altında olduğu için kalp cerrahına gitmem lazım ama virüsler yüzünden çocuğumla hastaneye gitmeye korkuyorum.

Süt arttırıcı egzersiz değil süt yapıcı bişeyler lazım artık bana :KK43:(((((((((((( Sütüm tamamen kesildi :KK43:((((((((((((((((((((((

Kan ilacı bizim kakamızda kan olarak geldi.Dr bırak dedi.Perhizdeyiz yarın tekrar başlayacağız.Yavrumun takibini bile zor yapıyorum artık.

Duygucum hastaneye kaldırılmadım.Kalp ritim bozukluğu çıkmıştı en son.Nabzım 60 ve altında olduğu için kalp cerrahına gitmem lazım ama virüsler yüzünden çocuğumla hastaneye gitmeye korkuyorum.

canım öncelikle çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla incir ve bulgurun süt arttırma özelliği var. yengemden biliyorum bol bol tüketirdi. birde sende biliyorsun zaten stresin etkisi olabilir Allah kolaylığını versin..

İki ailenin arası koptu tamamen...Eşimle konuşmadım daha ama haberi yok sanırım daha.O kadar çaresizimki ağlayamıyorum bile.Dün 12de 112 ile kaldırıldım, akşam 6ya kadar acilde yattım.Kalp ritmim çok düşükmüş,o da tansiyonumu 5,5a kadar düşürdü dün.Biraz kağıda dökmem lazım içimi.Yoksa sütüm kesilecek :KK43:((((((((((( Dün akşama kadar mama yedi yavrum.Onun rızkını kesenleri Allahıma havale ediyorum.O HERŞEYİ GÖRÜYOR VE BİLİYOR ÇOK ŞÜKÜR :KK43:((((((((((((((((

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa ve sabırlar ihsan etsin
hayırdır ne oldu seni bu kadar üzen
canım Rabbim yar yardımcın olsun sen için bugun dua edeceğim
umarım herşey en kısa zamanda hal olur
zor bir imtihandan geçiyorsun
Rabbimden bunları aşman için dua edicem..

Sa. kızlar nasılsınız?
iki gündür hastanelerdeyim dün hasteneye gittim
çok şükür bir sıkıntımız yok nst bir sorun çıkmadı
bir hafta önde gözüküyor bakalım hayırlısı raporumuda nihayet aldım
bakalım 5 hafta daha çalışabilecekmiyim
bu arada kızlar size bacağımdaki ağrılardan bahsetmiştim
dün gece sol bacağım iyice şişti bugun hemen acile gittik
ultrasyon sonrası dolaşımda yavaşlama olduğu pıhtılaşma
ihtimali olabilir diye hemen tedaviye başladılar ağrısından bugun yürüyemedim
iğne ve varis çorabı verdi şimdilik bunları kullan dedi yalnız kalp damar doktoru
çalışmamamı istirhatımı önerdi şimdi ne yapacağımı şaşırdım
dualarınızı eksik etmeyin umarım bu iğnelerle düzelir
varmı bir tavsiyeniz aranızda bu durumu yaşayan var mı?

GÜNAYDIN KIZLARR Ayşemm benimde kalp ritmimde sorun var ama seninkinin akisine 100 den aşşaya düşmez ilaç kullandım uzun süre kalp kapakçıgımda çökme var şu sıralarda beni zorlasada gebelikte ilaç alımı yasak muhtemelen sanada emzirdigin için veremezler sakin olmaya çalış mümkün oldukça vee sütün için milupanın süt çayı muhteşem ama sallama çay olanı bide boll cevizli bulgur pilavı vee üzerine kuru incir yemeni tavsiye ederimki başka bişey iyi gelmiyo unutmaki sütü bitiren tek şey üzüntü ALLAH yardımcın olsun

ah arkadaşım benim...

Rabbim yardımcın olsun.
sürekli sıkıntılar buluyor seni.
İnşallah kısa zamanda herşey düzene girer ve boll boll sütün olur.

ablam humana nın çayıyla arttırmıştı sütünü.
kızı yoğun bakımdayken üzüntüden kesilme noktasına gelmişti.
sağıyorum ama süt yok diyordu.
ne zaman ki humana still tee kullanmaya başladı, sütü düzeldi.
inşallah sende de fayda eder.

İnşallah güzel haberler verirsin artık bizlere.
Allah'a emanet ol canım..

hayırlı cumalar arkadaşlar...

şu sıralar pek gelen giden yok nedense :26:

hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun...

aişem kuzum Allah yar ve yardımcın olsun inş en kısa zmanda sıkıntıların geçer.sende iyi biliyorsun ki üzüldüğün için sütünde azalma oldu. Üzülmemeye gayret et aklından at herşeyi ve süt yapıcı çaylardan iç ben hipp kullanıyorum bana iyi geliyor ama egzersizlerinde yap vücudun rahatlar beynine temiz oksijen gider. Dualarımdasın kuzum ha birde manda kaymağı ye acayip sür arttırıyormuş öyle dediler birde bol yeşillik.
Selamun aleyküm kızlar nasılsınız görüşmeyeli. Ben evdeyim bebeğimle uğraşıyorum rutin günler ard Arda geçiyor.
Hafta sonu geldi şimdi eşim uyuyor Bilal'de beşiğinde mızıklanıyor. Bende mutfağı toparlayacaksınız baktım Bilal ağlıyor geldim oturmuşkan bakalım dedim ne alemdesiniiz ?
Şulecim çok geçmiş olsun son zamanlarda öyle şişlikler oluyorki dayanılmaz halde. Evde ayaklarını yüksekte tut her zaman.
Epeck nerelerdesin barış emiyorduk inş.
Waves bende senin gibi emzik tutturamıyırum ya ne yaptıysam emmiyor. Kusuyor mide bulandırıyor.
Diğer kızlar dualrımdasınız öptüm hepinizi :KK54:

Son düzenleme:
selam kızlar. nasılsınız???

pek güzel haberlerle gelmedim maalesef :KK5:
Ayşe aradı...

görümcesinin kötü sözleri yüzünden eşiyle boşanma kararı almışlar.
daha doğrusu aileler arası sorunlar dolayısıyla ayşemizin eşiyle arası çok kötü durumda.
hepimizden dua istedi. İnşallah Rabbim yuvaları dagılmadan bir sonuca ulaştırır.
birbirlerini çok seviyorlar ve dünyalar tatlısı bebişleri var.
Rabbim bu yuvayı dagıtma ne olur!
onların yardımcısı ol!!

sütü tamamen kesilmiş. mama veriyormuş hifa'mıza.
telefonda ağlıyordu. eşi yanına geliyormuş,konuşucaklarmış.

dualarımızı eksik etmeyelim inşallah. Allah'a emanet olun...

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN :KK14:

Canim kusura bakma yazamadim cok da detayli okuyamadim ama tubiloshun yazdiklarina uzuldum. İnsallah her sey duzelir canim sen guclu bi kadinsin iyice dusun tasin bosanma bi anda olacak isler degil bebeginize sarilin ikiniz de esinle. Hayat kisa sorun ne bilmiyorum ama Hifacigin sutune mal olmasin insallah tum yavrular annesinin sutunu icebilsin. kesilse bile gelebilir bence inanmak onemli. Dualarimiz seninle

kizlar yazamadim ama gordum ki bazi durumlar can sıkıcı insallah onun disinda bebisler ve anneler iyidir. Cadiozy, karapisso, waves, msmesi, sunbal, sule adini sayamadigim tum arkadaslar. Biz idare ediyoruz bugun 2 ay 9 gunluguz ve 1 haftadir duzenimiz komple degisik. Saate 1 emen ve gunduz uyumayan bebegim simdi gunduz 3saate anca emiyor ve uyku bastiriyor. Geceleri ise 3-3.5 saate kaldirinca onceden 110ml anne sutu icerdi simdi icmiyor gece beslenmesi de azaldi. Noldu bilmiyorum. Gece beslenmeden uyumak icin cok erken deil mi? Gunduz de bazen 5dk emiyor. 2 ay bu degisimler icin erken deil mi?

Herkese merhaba kızlar. .
Sonunda bugün hasta yatağımdan kalktım.
Şükürler olsun Rabbime. .
Herkes iyidir inşallah. .

Ayşem
Canım Rabbim yardımcınız olsun. .
İnşallah bu gerginlik kızgınlık bitince eskisi gibi mutlu günlere döneceksiniz. .
Sinirle yanlış kararlar almayın canım. .
Önce evladınızı düşünün. .
Rabbim yar ve yardımcın olsun. .

Canım ailelerinizin anlaşmazlığı size yansıdı ister istemez. Çok üzüldüm inşallah hayırlı şekilde sonuçlanır. Şu anki kızgınlık, kırgınlıkla yanlış kararlar vermemenizi umarım. Sen olmayınca buranın tadı yok gerçekten. Eski tadımızı buluruz inşallah.. Tüm kırgınlıklar da bitmiş olur buraya geldiğinde..

X